SABAH


 
HomeHome  Portal*Portal*  FAQFAQ  RegisterRegister  Log inLog in  
Selamat datang ke SBF, laman web berinfo dan membina minda rakyat Sabah ke arah perkongsian idea serta penggalakan pembangunan minda individu secara positif. Terdapat topik popular dalam forum ini yang hanya boleh diakses oleh ahli berdaftar sahaja. Semua lagu yang terdapat dalam laman web ini merupakan promosi sahaja. Sila ke kedai yang berhampiran untuk mendapatkan lagu tersebut. Semua post yang tidak sesuai atau melanggar peraturan berforum juga akan dipadam serta-merta demi menjaga nama baik SBF. Selamat berforum. Terima kasih. Admin SBF

Share | 
 

 SBF restricted to members only!

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : 1, 2, 3, 4  Next

Adakah anda bersetuju SBF dilayari oleh ahli berdaftar sahaja?
Setuju
61%
 61% [ 14 ]
Tidak setuju
39%
 39% [ 9 ]
Total Votes : 23
 

AuthorMessage
akinabalu
SBF Moderator
SBF Moderator


Male
Number of posts : 581
Points : 49
Registration date : 2008-02-22

PostSubject: SBF restricted to members only!   Fri Sep 05, 2008 10:59 am

Mulai hari ini, SBF hanya boleh dilayari oleh ahli-ahli berdaftar SBF sahaja dan berbeza sebelum ini dimana pelawat boleh menyelongkar SBF ini tetapi tidak memberikan komen dan pandangan apa-apa, pelawat hanya boleh melihat muka depan portal dan menu 'home' SBF tetapi perlu mendaftar untuk mengikuti perkembangan SBF.

'Recent Topic' pula ditiadakan kerana didapati 'column' inilah tempat tembus pelawat masuk dengan mudah tanpa perlu mendaftar terlebih dahulu.

Segala kesulitan amat dikesali dan tindakan ini diambil untuk mengelakkan 'spammer' dan menggalakkan lebih ramai pelawat mendaftar menjadi ahli SBF.

Jika ahli-ahli mempunyai sebarang komen, sila ajukan pendapat anda dalam thread ini. Terima kasih atas sokongan anda semua.

_________________
To know Sabah is to love Sabah
Back to top Go down
alphawaves
SBF Mentor
SBF Mentor


Male
Number of posts : 938
Age : 56
Location : sanaa bah..
Job/hobbies : joomla! addict..
Points : 5
Registration date : 2008-02-25

PostSubject: Re: SBF restricted to members only!   Fri Sep 05, 2008 12:24 pm

Saya setuju 100% aki. kadang2 saya tgk ramai yg online, tapi tiada satu pun yg register. so zaman intip2 secara free sudah berakhir. klu mau reigister dulu.

off topic:
oppss..signature itu macam pernah ku lihat..dimana ya???
Back to top Go down
http://asiamistik.forumotion.com
shalon6095
SBF Supersenior
SBF Supersenior


Number of posts : 554
Points : -90
Registration date : 2008-04-22

PostSubject: Re: SBF restricted to members only!   Fri Sep 05, 2008 1:21 pm

akinabalu wrote:
Mulai hari ini, SBF hanya boleh dilayari oleh ahli-ahli berdaftar SBF sahaja dan berbeza sebelum ini dimana pelawat boleh menyelongkar SBF ini tetapi tidak memberikan komen dan pandangan apa-apa, pelawat hanya boleh melihat muka depan portal dan menu 'home' SBF tetapi perlu mendaftar untuk mengikuti perkembangan SBF.

'Recent Topic' pula ditiadakan kerana didapati 'column' inilah tempat tembus pelawat masuk dengan mudah tanpa perlu mendaftar terlebih dahulu.

Segala kesulitan amat dikesali dan tindakan ini diambil untuk mengelakkan 'spammer' dan menggalakkan lebih ramai pelawat mendaftar menjadi ahli SBF.

Jika ahli-ahli mempunyai sebarang komen, sila ajukan pendapat anda dalam thread ini. Terima kasih atas sokongan anda semua.

bagus tu aki..mcm mana ko buat mcm tu?
Back to top Go down
pukutarap
SBF Supersenior
SBF Supersenior


Number of posts : 517
Points : -5
Registration date : 2008-04-18

PostSubject: Re: SBF restricted to members only!   Fri Sep 05, 2008 2:25 pm

alphawaves wrote:
Saya setuju 100% aki. kadang2 saya tgk ramai yg online, tapi tiada satu pun yg register. so zaman intip2 secara free sudah berakhir. klu mau reigister dulu.

off topic:
oppss..signature itu macam pernah ku lihat..dimana ya???
signature??? nah abislah kao gaman..... hihihihiiiii.....
Back to top Go down
pukutarap
SBF Supersenior
SBF Supersenior


Number of posts : 517
Points : -5
Registration date : 2008-04-18

PostSubject: Re: SBF restricted to members only!   Fri Sep 05, 2008 3:19 pm

minta maaplah, sia masam inda satuju ini porum kana restricted to members only..... poin sia:

1. urang akan tingu2 dulu, kalou dia suka, barulah dia akan mandaptar..... indada urang yg talampau rajin register dulu, lapas tu buka email, klik, barulah membership activated. Waloupun nampak masam mdh, tp masam kita jugabah di mana2 porum, bukan juga kita turus suka butul daptar.....

2. kalou urang tarpaksa register dulu utk tingu isi kandungan porum ini, mimang membership akan meningkat, tp lapas tu inda masuk2 sdh (mgkin pasal inda ngam dihati), so indada guna juga.....

3. sebulum ini, masa free tingu porum, urang mandaptar pasal dia mimang mo daptar, basar hati mo post messages. Lapas ni, urang daptar bukan pasal suka, tp masam tarpaksa mo daptar pasal mo tingu apa isi kandungan.....

4. minta maap.... style begini masam tardasak sdh mo tambah membership, nt forum2 lain sanyum dgn apa yg barlaku.....

5. pasal itu recent topics tu, bagus kalou diadakan samula pasal member2 yg sadia ada, biasanya diurang akan tingu topic2 ini utk mo tingu apa topik terkini yg dibinsangkan, atau mo tingu tred diurang ada respon ka dari urang lain. Jd, sekurang2nya ini akan manggalakkan perbinsangan. Berbanding dingan satiap kali masuk forum, kana tingu all over again mansari2 apakah tupik terkini yg dibinsangkan. Akibatnya, nt adalah tupik2 yg indada respon.....

6. restriction begini tdk akan manggalakkan perbinsangan karana ia sapatutnya open forum, jd siapa2 patut buli tingu2 dulu apa isi kandungan. Tp kalou sdh ada restriction, bila urang tartaip nama sbf di internet, bila klik, perlu pula daptar, dia akan turus lari begitu sj pasal dia akan bepikiran bhw porum itu khas utk members sj, bukan utk public.....

7. utk manarik membership, saharusnya admin & moderators berusaha mengeluarkan tred2 yg manjana pemikiran & perbinsangan, sabap itulah trend urang2 sikarang, suka kpd tupik2 yg mansabar yg balaku pd kehdiupan sahari2, suka kapada pertembungan2 idea atau perkungsian informasi. Tugasan admin & moderators bukan utk mamantau serita2 urang shj tp perlu menyediakan galanggang yg kondusif, manarik & mamandu kpd perbinsangan yg memberikan banyak maklumat & informasi. Inda buli bagantung pd members sj utk kaluarkan tred2..... pd sia, idea & perbinsangan yg bagus2 drpd para members merupakan bonus utk porum ini.

8. sia ambil diri sia sendiri, tadi time masuk sini, aduinaaaaa...... takajut juga sia pasal kana daptar dulu. Sia bukan pula hepi dgn 'pambaharuan' atau kaadaan begini tp tarasa 'lain' pula..... bukan malas daptar, barapa saat sj tu, tp begitulah yg sia rasa..... tau kanapa? pasal pd pikiran sia, porum ini sapatutnya 'milik' samua & bukannya 'milik' kita2 sj..... jd, kalou sia tarasa 'lain', sia parsaya bukan sia saturang sj yg tarasa 'lain'......

9. bilangan porum yg banyak mimang bagus utk tampat2 perbinsangan public, so suba pikir balik adakah porum sbf ini manggalakkan perbinsangan public atau sabaliknya dgn adanya restriction..... lagipun, ini akan manggalakkan pembinaan porum2 lain baru yg mimang bagus utk public tp 'inda bagus' utk adminsitratornya.....

10. after all, dgn bilangan membership sbf yg ada sikarang ini actually not bad bah..... indapalah bilangan members palan2 batambah, tp yg panting ia masi batambah.....

11. ini komen jujur sia, sdh tantu ada pihak yg inda suka atau inda satuju..... tp indapa..... mo buat masamana kannn..... ini sabanarnya feedback yg bagus utk admin..... jd suba pikir2kanlah komen sia ini..... jgn dulu manimbak.....
Back to top Go down
pukutarap
SBF Supersenior
SBF Supersenior


Number of posts : 517
Points : -5
Registration date : 2008-04-18

PostSubject: Re: SBF restricted to members only!   Fri Sep 05, 2008 3:31 pm

suma itu sjlah..... kalou pendirian pihak admin ialah porum ini adalah porum tertutup, & bukan utk public, maka sia tarik baliklah samua poin2 sia di atas.....
Back to top Go down
karasumbang
Regular Member
Regular Member


Male
Number of posts : 243
Age : 28
Location : kiki
Job/hobbies : tiakaraja
Points : 40
Registration date : 2008-07-07

PostSubject: Re: SBF restricted to members only!   Fri Sep 05, 2008 4:22 pm

pukutarap wrote:
suma itu sjlah..... kalou pendirian pihak admin ialah porum ini adalah porum tertutup, & bukan utk public, maka sia tarik baliklah samua poin2 sia di atas.....

Hihihi...jangan itu masam bah tompinai...saya sokong tompinai punya pendapat. 'Public forum' point yang masuk diakal saya. Saya yakin dan percaya komen jujur tompinai rubbertree bagus dan memang masuk akal. Sudah banyak forum yang saya jelajah dan ada juga yang restrict beberapa sahaja thread yang sulit dan itupun untuk admin dan mod punya perbincangan tertutup sahaja. Nah, apa pendapat ahli yang lain?
Back to top Go down
shalon6095
SBF Supersenior
SBF Supersenior


Number of posts : 554
Points : -90
Registration date : 2008-04-22

PostSubject: Re: SBF restricted to members only!   Fri Sep 05, 2008 4:54 pm

bagus ooo apa yg ko cakap pukutarap.... menyentuh hati ba... mcm mau nangis sy baca.. Sad
Back to top Go down
karasumbang
Regular Member
Regular Member


Male
Number of posts : 243
Age : 28
Location : kiki
Job/hobbies : tiakaraja
Points : 40
Registration date : 2008-07-07

PostSubject: Re: SBF restricted to members only!   Fri Sep 05, 2008 5:16 pm

Masam serious bah sigaman kan shalon.
Back to top Go down
alphawaves
SBF Mentor
SBF Mentor


Male
Number of posts : 938
Age : 56
Location : sanaa bah..
Job/hobbies : joomla! addict..
Points : 5
Registration date : 2008-02-25

PostSubject: Re: SBF restricted to members only!   Fri Sep 05, 2008 8:34 pm

pukutarap wrote:
alphawaves wrote:
Saya setuju 100% aki. kadang2 saya tgk ramai yg online, tapi tiada satu pun yg register. so zaman intip2 secara free sudah berakhir. klu mau reigister dulu.

off topic:
oppss..signature itu macam pernah ku lihat..dimana ya???
signature??? nah abislah kao gaman..... hihihihiiiii.....

nah suspen sudah saya ini gaman..sain dia urang sama baitu.. What a Face What a Face What a Face ..

Tuan aki, saya sama si gaman ini semua org sudah maklum..mimang suka buat lawak, harap tuan aki jgn ambil hati ya. klu sudah terambil hati maka saya dan si pukutarap mohon maaf seadanya. Very Happy
Back to top Go down
http://asiamistik.forumotion.com
alphawaves
SBF Mentor
SBF Mentor


Male
Number of posts : 938
Age : 56
Location : sanaa bah..
Job/hobbies : joomla! addict..
Points : 5
Registration date : 2008-02-25

PostSubject: Re: SBF restricted to members only!   Fri Sep 05, 2008 8:41 pm

pukutarap wrote:
minta maaplah, sia masam inda satuju ini porum kana restricted to members only..... poin sia:

1. urang akan tingu2 dulu, kalou dia suka, barulah dia akan mandaptar..... indada urang yg talampau rajin register dulu, lapas tu buka email, klik, barulah membership activated. Waloupun nampak masam mdh, tp masam kita jugabah di mana2 porum, bukan juga kita turus suka butul daptar.....

2. kalou urang tarpaksa register dulu utk tingu isi kandungan porum ini, mimang membership akan meningkat, tp lapas tu inda masuk2 sdh (mgkin pasal inda ngam dihati), so indada guna juga.....

3. sebulum ini, masa free tingu porum, urang mandaptar pasal dia mimang mo daptar, basar hati mo post messages. Lapas ni, urang daptar bukan pasal suka, tp masam tarpaksa mo daptar pasal mo tingu apa isi kandungan.....

4. minta maap.... style begini masam tardasak sdh mo tambah membership, nt forum2 lain sanyum dgn apa yg barlaku.....

5. pasal itu recent topics tu, bagus kalou diadakan samula pasal member2 yg sadia ada, biasanya diurang akan tingu topic2 ini utk mo tingu apa topik terkini yg dibinsangkan, atau mo tingu tred diurang ada respon ka dari urang lain. Jd, sekurang2nya ini akan manggalakkan perbinsangan. Berbanding dingan satiap kali masuk forum, kana tingu all over again mansari2 apakah tupik terkini yg dibinsangkan. Akibatnya, nt adalah tupik2 yg indada respon.....

6. restriction begini tdk akan manggalakkan perbinsangan karana ia sapatutnya open forum, jd siapa2 patut buli tingu2 dulu apa isi kandungan. Tp kalou sdh ada restriction, bila urang tartaip nama sbf di internet, bila klik, perlu pula daptar, dia akan turus lari begitu sj pasal dia akan bepikiran bhw porum itu khas utk members sj, bukan utk public.....

7. utk manarik membership, saharusnya admin & moderators berusaha mengeluarkan tred2 yg manjana pemikiran & perbinsangan, sabap itulah trend urang2 sikarang, suka kpd tupik2 yg mansabar yg balaku pd kehdiupan sahari2, suka kapada pertembungan2 idea atau perkungsian informasi. Tugasan admin & moderators bukan utk mamantau serita2 urang shj tp perlu menyediakan galanggang yg kondusif, manarik & mamandu kpd perbinsangan yg memberikan banyak maklumat & informasi. Inda buli bagantung pd members sj utk kaluarkan tred2..... pd sia, idea & perbinsangan yg bagus2 drpd para members merupakan bonus utk porum ini.

8. sia ambil diri sia sendiri, tadi time masuk sini, aduinaaaaa...... takajut juga sia pasal kana daptar dulu. Sia bukan pula hepi dgn 'pambaharuan' atau kaadaan begini tp tarasa 'lain' pula..... bukan malas daptar, barapa saat sj tu, tp begitulah yg sia rasa..... tau kanapa? pasal pd pikiran sia, porum ini sapatutnya 'milik' samua & bukannya 'milik' kita2 sj..... jd, kalou sia tarasa 'lain', sia parsaya bukan sia saturang sj yg tarasa 'lain'......

9. bilangan porum yg banyak mimang bagus utk tampat2 perbinsangan public, so suba pikir balik adakah porum sbf ini manggalakkan perbinsangan public atau sabaliknya dgn adanya restriction..... lagipun, ini akan manggalakkan pembinaan porum2 lain baru yg mimang bagus utk public tp 'inda bagus' utk adminsitratornya.....

10. after all, dgn bilangan membership sbf yg ada sikarang ini actually not bad bah..... indapalah bilangan members palan2 batambah, tp yg panting ia masi batambah.....

11. ini komen jujur sia, sdh tantu ada pihak yg inda suka atau inda satuju..... tp indapa..... mo buat masamana kannn..... ini sabanarnya feedback yg bagus utk admin..... jd suba pikir2kanlah komen sia ini..... jgn dulu manimbak.....

Well semua poin2 si gaman ini..saya sudah berfikir habis cara mo kasih nafi atau mo kasih bangkang. masih saya tidak dapat jumpa2 poin yg boleh mematahkan kebenarannya.

Yang paling saya sukung ialah numbul 7 itu. di harap pihak admin dan mod dapat memikirkan satu cara yg boleh di ibaratkan sebagai adil kepada semua pihak (pihak admin, mods dan pihak member SBF), bagaimana pun saya seperti biasa, suka atau tidak klu itulah keputusan admin maka saya ikut saja lah.
Back to top Go down
http://asiamistik.forumotion.com
alphawaves
SBF Mentor
SBF Mentor


Male
Number of posts : 938
Age : 56
Location : sanaa bah..
Job/hobbies : joomla! addict..
Points : 5
Registration date : 2008-02-25

PostSubject: Re: SBF restricted to members only!   Fri Sep 05, 2008 8:47 pm

karasumbang wrote:
pukutarap wrote:
suma itu sjlah..... kalou pendirian pihak admin ialah porum ini adalah porum tertutup, & bukan utk public, maka sia tarik baliklah samua poin2 sia di atas.....

Hihihi...jangan itu masam bah tompinai...saya sokong tompinai punya pendapat. 'Public forum' point yang masuk diakal saya. Saya yakin dan percaya komen jujur tompinai rubbertree bagus dan memang masuk akal. Sudah banyak forum yang saya jelajah dan ada juga yang restrict beberapa sahaja thread yang sulit dan itupun untuk admin dan mod punya perbincangan tertutup sahaja. Nah, apa pendapat ahli yang lain?

Rasanya cadangan ini pun bagus juga, ertinya certain thread saja restrict tu membership. ini mungkin lah (kalau ada) macam sex education kah atau yg sewaktu dgnnya.
Back to top Go down
http://asiamistik.forumotion.com
pukutarap
SBF Supersenior
SBF Supersenior


Number of posts : 517
Points : -5
Registration date : 2008-04-18

PostSubject: Re: SBF restricted to members only!   Fri Sep 05, 2008 8:55 pm

karasumbang wrote:
Masam serious bah sigaman kan shalon.
inda juga talampau seriuslah, tp itu komen2 butul2 sia tu..... malumlah sia ni urang bilang urang tua yg bengong2, ambikmu..... Laughing
Back to top Go down
alphawaves
SBF Mentor
SBF Mentor


Male
Number of posts : 938
Age : 56
Location : sanaa bah..
Job/hobbies : joomla! addict..
Points : 5
Registration date : 2008-02-25

PostSubject: Re: SBF restricted to members only!   Fri Sep 05, 2008 8:58 pm

Nah kau rupanya yg sembunyi2 itu gaman..saya ingat siapa tadi..aii aii..belum mengantuk lagi kah gaman..
Back to top Go down
http://asiamistik.forumotion.com
pukutarap
SBF Supersenior
SBF Supersenior


Number of posts : 517
Points : -5
Registration date : 2008-04-18

PostSubject: Re: SBF restricted to members only!   Fri Sep 05, 2008 9:01 pm

ya, sdh lama sia tingu2 kao..... sia kesian juga kao saturang2 sini, so sia munsul lah..... hihihiiiii..... ya bulum tidur lagi.....
Back to top Go down
alphawaves
SBF Mentor
SBF Mentor


Male
Number of posts : 938
Age : 56
Location : sanaa bah..
Job/hobbies : joomla! addict..
Points : 5
Registration date : 2008-02-25

PostSubject: Re: SBF restricted to members only!   Fri Sep 05, 2008 9:05 pm

kau tinguk saya kah atau ko menunggu si monkey ini? opss nah gaman baru saya ingat ini ruangan si aki ini. mana bah tempat port kita yg sesuai sikit ini..
Back to top Go down
http://asiamistik.forumotion.com
pukutarap
SBF Supersenior
SBF Supersenior


Number of posts : 517
Points : -5
Registration date : 2008-04-18

PostSubject: Re: SBF restricted to members only!   Fri Sep 05, 2008 9:09 pm

hihihihi.... ya, jgn main2 sini tred, serius komen sia tu, silap2 buli tarabang membership sia...... ok, nt sia buka tred utk kita umung2 kusung urang indon bilang.....
Back to top Go down
pukutarap
SBF Supersenior
SBF Supersenior


Number of posts : 517
Points : -5
Registration date : 2008-04-18

PostSubject: Re: SBF restricted to members only!   Fri Sep 05, 2008 9:13 pm

ok masuk sini gaman, buli kita kasi sakap2 sj style kita..... hihihiiiii....

http://sabah.forumotion.com/kopitiam-talk-f37/ku-tunggu-menunggu-t538.htm#8369
Back to top Go down
pukutarap
SBF Supersenior
SBF Supersenior


Number of posts : 517
Points : -5
Registration date : 2008-04-18

PostSubject: Re: SBF restricted to members only!   Fri Sep 05, 2008 9:15 pm

sdh 6 urang yg klik, sia saturang sj..... Neutral
Back to top Go down
pukutarap
SBF Supersenior
SBF Supersenior


Number of posts : 517
Points : -5
Registration date : 2008-04-18

PostSubject: Re: SBF restricted to members only!   Fri Sep 05, 2008 9:29 pm

karasumbang wrote:
pukutarap wrote:
suma itu sjlah..... kalou pendirian pihak admin ialah porum ini adalah porum tertutup, & bukan utk public, maka sia tarik baliklah samua poin2 sia di atas.....

Hihihi...jangan itu masam bah tompinai...saya sokong tompinai punya pendapat. 'Public forum' point yang masuk diakal saya. Saya yakin dan percaya komen jujur tompinai rubbertree bagus dan memang masuk akal. Sudah banyak forum yang saya jelajah dan ada juga yang restrict beberapa sahaja thread yang sulit dan itupun untuk admin dan mod punya perbincangan tertutup sahaja. Nah, apa pendapat ahli yang lain?
pd sialah, inda paya kasi restrict, sukuplah masam sebulum ini, siapa yg mo basa2, nah mambasalah kao sampai puas, kalou mo post, nah barulah perlu daptar..... kalou utk tampat bebinsang admin dgn kunsu2nya, kasi wujud 1 ruangan atau kateguri yg kami2 samua inda nampak, kamu2 sj yg nampak..... siapa2 yg dirasakan kamu mo kasi 'tingu', basa n post, nah pilihlah siapa2 di antara kami.....
Back to top Go down
shalon6095
SBF Supersenior
SBF Supersenior


Number of posts : 554
Points : -90
Registration date : 2008-04-22

PostSubject: Re: SBF restricted to members only!   Sat Sep 06, 2008 5:14 am

karasumbang wrote:
Masam serious bah sigaman kan shalon.

ya ba KS... masam serius ba.. Very Happy
Back to top Go down
shalon6095
SBF Supersenior
SBF Supersenior


Number of posts : 554
Points : -90
Registration date : 2008-04-22

PostSubject: Re: SBF restricted to members only!   Sat Sep 06, 2008 5:18 am

Tuan Admin, apa komen terbaru? Very Happy
Back to top Go down
akinabalu
SBF Moderator
SBF Moderator


Male
Number of posts : 581
Points : 49
Registration date : 2008-02-22

PostSubject: Re: SBF restricted to members only!   Sat Sep 06, 2008 8:20 am

pukutarap wrote:
alphawaves wrote:
Saya setuju 100% aki. kadang2 saya tgk ramai yg online, tapi tiada satu pun yg register. so zaman intip2 secara free sudah berakhir. klu mau reigister dulu.

off topic:
oppss..signature itu macam pernah ku lihat..dimana ya???
signature??? nah abislah kao gaman..... hihihihiiiii.....

Off topic: Yakah? Sama dengan signature orang lain kah alpha? Di mana? Mungkin kebetulan saja tu. Laughing

_________________
To know Sabah is to love Sabah
Back to top Go down
Monkey
SBF Advisor
SBF Advisor


Male
Number of posts : 1370
Age : 104
Location : ..
Job/hobbies : ..
Points : -47
Registration date : 2008-06-03

PostSubject: Re: SBF restricted to members only!   Sat Sep 06, 2008 3:16 pm

sa pun se7 dengan komen si pukutarap....memang ada kebenaran dan kelojikan hujah si gaman tu...mulai sekarang sa pun mo serius juga la macam si gaman, nda buleh pun kasi buleh sajha..biar la berkedut kedut tu muka pasal mo serious.
OK buss ku?
Back to top Go down
http://jiwang.la/ratu17
niche
Newbie
Newbie


Female
Number of posts : 39
Age : 31
Location : Sabah
Job/hobbies : Internet
Points : 0
Registration date : 2008-06-29

PostSubject: Re: SBF restricted to members only!   Sat Sep 06, 2008 4:15 pm

hai, hai, hai... begini sdhkah kejadian sbf sekrng ni? Minta maaflah tp nampak forum ini milik peribadi, tdk terbuka kpd umum. Saya banyak ronda2 forum di mana2, first time saya jumpa forum begini. Ada juga yg tertutup tp ia bukan utk public forum, ia biasa digunakan oleh tutor dgn studentsnya. Nampak spt semakin jarang lagilah saya melayari forum ini. Apapun, saya ucapkan slmt berjaya, kalau boleh tukarlah cara restriction ini sebap pd saya, ia seolah2 ke belakang...
Back to top Go down
http://sabah.forumotion.com/
Sponsored content




PostSubject: Re: SBF restricted to members only!   Today at 1:06 am

Back to top Go down
 
SBF restricted to members only!
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 4Go to page : 1, 2, 3, 4  Next
 Similar topics
-
» Welcome HPANA members!
» Celebrating 1,000 Members!
» Edit profiles fields browsing through the members profiles
» Administrators have forbidden any new members.
» cant get new members wont let them join

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
SABAH :: SBF Front Desk :: Pengumuman & Informasi Forum Terkini-
Jump to: