SABAH


 
HomeHome  Portal*Portal*  FAQFAQ  RegisterRegister  Log inLog in  
Selamat datang ke SBF, laman web berinfo dan membina minda rakyat Sabah ke arah perkongsian idea serta penggalakan pembangunan minda individu secara positif. Terdapat topik popular dalam forum ini yang hanya boleh diakses oleh ahli berdaftar sahaja. Semua lagu yang terdapat dalam laman web ini merupakan promosi sahaja. Sila ke kedai yang berhampiran untuk mendapatkan lagu tersebut. Semua post yang tidak sesuai atau melanggar peraturan berforum juga akan dipadam serta-merta demi menjaga nama baik SBF. Selamat berforum. Terima kasih. Admin SBF

Share | 
 

 Kenapa SBF enda ramai orang?

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1, 2
AuthorMessage
tahan.tukul
SBF Moderator
SBF Moderator


Number of posts : 264
Points : 34
Registration date : 2008-03-01

PostSubject: Re: Kenapa SBF enda ramai orang?   Sun Dec 28, 2008 1:54 pm

alphawaves wrote:
sekarang ini suda bagus lah design forum ini. tulisan pos sudah agak bagus..cuma tulisan dalam portal itu saja masih mcam kecil lagi. lain2 semua sudah ok pada pendapat saya..

pendapat saya. minta maaf klu terkasar bahasa sikit..background hitam macam dulu tu jgn di ulang lagi..habis mood saya berforum..mana tulisan kita dan mana yg org quote pun mcm saya keliru tinguk.

keduanya mengenai susunan topik..saya rasa bahagian sub topik kepada entertainment itu masukan terus ke dalam kategorinya, jadi klu org mau..klik dulu baru terbuka sub topiknya. sama juga dgn market place,web blogging, web development, computer. ict & gadgets dan sbf tamu ground.

kenapa dulu2 ramai orang sekarang tidak? secara logik tinguk susunan forum kita ni dulu..dulu nampak simple saja. tapi kami tiap2 hari datang dan bagi pos. rasanya hal ini saya dan monkey ada bagi rungutan..secara peribadi disitulah mulanya hal ini berlaku..yg mana tidak sebelumnya, pada waktu itu kalau kita klik home atau forum saja..berterabur semua susunan2 pos. tidak tau mau pigi mana.

dan keduanya psl back ground hitam itu..saya, hehehe..malas betul time tu.

Anyway kepada mr aki, tukul dan borneo..saya betul2 minta maaf kalau pendapat saya ini tidak sepatutnya..saya secara jujurnya menyuarakan apa yg ada dalam hati saya saja.

Terima kasih SBF.

P/S: kalau perlu..apa salahnya mencontohi forum lain, tidak ada apa yg di takutkan.. saya jamin tiada sebarang saman dari mana pihak.

Bagus komen encik alpha ini. Harap admin dapat ambil perhatian dan boleh dibaiki mana yang patut.
Back to top Go down
akinabalu
SBF Moderator
SBF Moderator


Male
Number of posts : 581
Points : 49
Registration date : 2008-02-22

PostSubject: Re: Kenapa SBF enda ramai orang?   Tue Mar 24, 2009 5:45 pm

tahan.tukul wrote:
alphawaves wrote:
sekarang ini suda bagus lah design forum ini. tulisan pos sudah agak bagus..cuma tulisan dalam portal itu saja masih mcam kecil lagi. lain2 semua sudah ok pada pendapat saya..

pendapat saya. minta maaf klu terkasar bahasa sikit..background hitam macam dulu tu jgn di ulang lagi..habis mood saya berforum..mana tulisan kita dan mana yg org quote pun mcm saya keliru tinguk.

keduanya mengenai susunan topik..saya rasa bahagian sub topik kepada entertainment itu masukan terus ke dalam kategorinya, jadi klu org mau..klik dulu baru terbuka sub topiknya. sama juga dgn market place,web blogging, web development, computer. ict & gadgets dan sbf tamu ground.

kenapa dulu2 ramai orang sekarang tidak? secara logik tinguk susunan forum kita ni dulu..dulu nampak simple saja. tapi kami tiap2 hari datang dan bagi pos. rasanya hal ini saya dan monkey ada bagi rungutan..secara peribadi disitulah mulanya hal ini berlaku..yg mana tidak sebelumnya, pada waktu itu kalau kita klik home atau forum saja..berterabur semua susunan2 pos. tidak tau mau pigi mana.

dan keduanya psl back ground hitam itu..saya, hehehe..malas betul time tu.

Anyway kepada mr aki, tukul dan borneo..saya betul2 minta maaf kalau pendapat saya ini tidak sepatutnya..saya secara jujurnya menyuarakan apa yg ada dalam hati saya saja.

Terima kasih SBF.

P/S: kalau perlu..apa salahnya mencontohi forum lain, tidak ada apa yg di takutkan.. saya jamin tiada sebarang saman dari mana pihak.

Bagus komen encik alpha ini. Harap admin dapat ambil perhatian dan boleh dibaiki mana yang patut.

Terima kasih semua kerana memberi pandangan yang bagus dan membina. Pihak pengurusan SBF telah pun memulihkan beberapa topik ke tempat asal seperti mula-mula kewujudan SBF dulu. Harap semua ahli berpuas hati dengan pembaikan ini dan diharap sudi-sudilah memebrikan komen yang membina untuk memperbaiki laman web ini untuk kebaikan kita semua.

Kita berharap, dengan bertambah baik dan bertambah ahli dan pengunjung laman ini, akan dapat menjana minda kita semua terutama rakyat Sabah yang masih membangun ini.

Terima kasih.

_________________
To know Sabah is to love Sabah
Back to top Go down
Junkers 109
Newbie
Newbie


Number of posts : 48
Points : 15
Registration date : 2008-04-28

PostSubject: Re: Kenapa SBF enda ramai orang?   Fri Mar 27, 2009 8:44 pm

siapa cakap x banyak org ...hahah
Back to top Go down
Admin
SBF Admin
SBF Admin


Number of posts : 337
Points : 19
Registration date : 2008-02-21

PostSubject: Re: Kenapa SBF enda ramai orang?   Sat Mar 28, 2009 12:01 pm

Junkers 109 wrote:
siapa cakap x banyak org ...hahah

Welcome back junkers 109.
Back to top Go down
http://sabah.forumotion.com
Junkers 109
Newbie
Newbie


Number of posts : 48
Points : 15
Registration date : 2008-04-28

PostSubject: Re: Kenapa SBF enda ramai orang?   Sat Mar 28, 2009 3:27 pm

Tenkiu very much Akinabalu well sy rasa sy mau di sini saja la, selepas try buat forum yg tak menjadi sbb tak ada org dtg register... hahah
Back to top Go down
akinabalu
SBF Moderator
SBF Moderator


Male
Number of posts : 581
Points : 49
Registration date : 2008-02-22

PostSubject: Re: Kenapa SBF enda ramai orang?   Sat Apr 04, 2009 2:42 am

Junkers 109 wrote:
Tenkiu very much Akinabalu well sy rasa sy mau di sini saja la, selepas try buat forum yg tak menjadi sbb tak ada org dtg register... hahah

Boleh bah...harap mendapat perkongsian ilmu daripada Junkers 109.

_________________
To know Sabah is to love Sabah
Back to top Go down
pinsan
Newbie
Newbie


Male
Number of posts : 68
Age : 45
Location : Sabah
Job/hobbies : Reading.
Points : 12
Registration date : 2008-11-22

PostSubject: Re: Kenapa SBF enda ramai orang?   Sat Apr 04, 2009 7:48 am

Junkers 109 wrote:
Tenkiu very much Akinabalu well sy rasa sy mau di sini saja la, selepas try buat forum yg tak menjadi sbb tak ada org dtg register... hahah

Iya junkers 109, mana sudah pos2 mu?
Back to top Go down
http://pitasonline.net
theRYaaND
Newbie
Newbie


Male
Number of posts : 23
Age : 34
Location : Sikalang duduk PJ..
Job/hobbies : susah mau cakap
Points : 25
Registration date : 2009-04-07

PostSubject: Re: Kenapa SBF enda ramai orang?   Tue Apr 07, 2009 9:55 pm

Sekarang sudah 156 registered users... Saya tidak berkesempatan untuk menjoinkan diri di sini sebelum ini... Memang siuk berforum di sini selesa betul rasanya.... Smile
Back to top Go down
http://Cakapsabah.Net
Sponsored content




PostSubject: Re: Kenapa SBF enda ramai orang?   Today at 9:23 pm

Back to top Go down
 
Kenapa SBF enda ramai orang?
View previous topic View next topic Back to top 
Page 2 of 2Go to page : Previous  1, 2

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
SABAH :: SBF Front Desk :: Bincang Maklumbalas dan Pertanyaan Mengenai Sabah Borneo Forum-
Jump to: