SABAH


 
HomeHome  Portal*Portal*  FAQFAQ  RegisterRegister  Log inLog in  
Selamat datang ke SBF, laman web berinfo dan membina minda rakyat Sabah ke arah perkongsian idea serta penggalakan pembangunan minda individu secara positif. Terdapat topik popular dalam forum ini yang hanya boleh diakses oleh ahli berdaftar sahaja. Semua lagu yang terdapat dalam laman web ini merupakan promosi sahaja. Sila ke kedai yang berhampiran untuk mendapatkan lagu tersebut. Semua post yang tidak sesuai atau melanggar peraturan berforum juga akan dipadam serta-merta demi menjaga nama baik SBF. Selamat berforum. Terima kasih. Admin SBF

Share | 
 

 Kenapa Setiap Threat Si OSmang Kana LockEd..

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
osmangbinladeng
Senior SBF
Senior SBF


Number of posts : 318
Points : -9
Registration date : 2008-05-02

PostSubject: Kenapa Setiap Threat Si OSmang Kana LockEd..   Tue Aug 12, 2008 7:49 am

mangaciwakan...
Back to top Go down
hot_mama
SBF Supersenior
SBF Supersenior


Female
Number of posts : 603
Location : Kota Kinabalu
Job/hobbies : Kuli .... / Gossip ....
Points : 0
Registration date : 2008-04-22

PostSubject: Re: Kenapa Setiap Threat Si OSmang Kana LockEd..   Tue Aug 12, 2008 7:53 am

ya kah?? ndak perasan pun ....

mungkin pasal selalu off topic kali ...kekekekek
Back to top Go down
karasumbang
Regular Member
Regular Member


Male
Number of posts : 243
Age : 28
Location : kiki
Job/hobbies : tiakaraja
Points : 40
Registration date : 2008-07-07

PostSubject: Re: Kenapa Setiap Threat Si OSmang Kana LockEd..   Tue Aug 12, 2008 8:15 am

Jangan kecil hati bah osmang. Aki ada bagitau perbincangan lari dari topik thread. Bah, kita ambil yang positif saja bah osmang.
Back to top Go down
karasumbang
Regular Member
Regular Member


Male
Number of posts : 243
Age : 28
Location : kiki
Job/hobbies : tiakaraja
Points : 40
Registration date : 2008-07-07

PostSubject: Re: Kenapa Setiap Threat Si OSmang Kana LockEd..   Tue Aug 12, 2008 8:16 am

hot_mama wrote:
ya kah?? ndak perasan pun ....

mungkin pasal selalu off topic kali ...kekekekek

Mungkin juga, aki pun ada beri tahu sebelum dia lock topik tu.
Back to top Go down
osmangbinladeng
Senior SBF
Senior SBF


Number of posts : 318
Points : -9
Registration date : 2008-05-02

PostSubject: Re: Kenapa Setiap Threat Si OSmang Kana LockEd..   Tue Aug 12, 2008 8:20 am

karasumbang wrote:
Jangan kecil hati bah osmang. Aki ada bagitau perbincangan lari dari topik thread. Bah, kita ambil yang positif saja bah osmang.
biasa lah bah tu...hehehe siuk jgk bah kalu utak kuning ni sudah bajumpa kan...masam-masam sarita keluar sampai off topik sudah....sy ok jak.. Laughing
Back to top Go down
karasumbang
Regular Member
Regular Member


Male
Number of posts : 243
Age : 28
Location : kiki
Job/hobbies : tiakaraja
Points : 40
Registration date : 2008-07-07

PostSubject: Re: Kenapa Setiap Threat Si OSmang Kana LockEd..   Tue Aug 12, 2008 8:28 am

Anyway osmang, saya kasi sadangkan osmang ajar kami masamana mau edit gambar masam yang header kita tu, boleh kan? Nanti saya cadangkan ruangan Photography sebab ruangan Digital Photography tu berbeza dengan Photography. Apa macam?
Back to top Go down
hot_mama
SBF Supersenior
SBF Supersenior


Female
Number of posts : 603
Location : Kota Kinabalu
Job/hobbies : Kuli .... / Gossip ....
Points : 0
Registration date : 2008-04-22

PostSubject: Re: Kenapa Setiap Threat Si OSmang Kana LockEd..   Tue Aug 12, 2008 8:29 am

bah mana sudah darling si BB ni??? aikkksss
Back to top Go down
osmangbinladeng
Senior SBF
Senior SBF


Number of posts : 318
Points : -9
Registration date : 2008-05-02

PostSubject: Re: Kenapa Setiap Threat Si OSmang Kana LockEd..   Tue Aug 12, 2008 10:55 am

karasumbang wrote:
Anyway osmang, saya kasi sadangkan osmang ajar kami masamana mau edit gambar masam yang header kita tu, boleh kan? Nanti saya cadangkan ruangan Photography sebab ruangan Digital Photography tu berbeza dengan Photography. Apa macam?
ok no hal bah...sy pun mau rasa jadik sigu jgk bah..mcm si BB..
Back to top Go down
alphawaves
SBF Mentor
SBF Mentor


Male
Number of posts : 938
Age : 56
Location : sanaa bah..
Job/hobbies : joomla! addict..
Points : 5
Registration date : 2008-02-25

PostSubject: Re: Kenapa Setiap Threat Si OSmang Kana LockEd..   Tue Aug 12, 2008 10:55 am

iya bah saya pun nda perasaan tu. apa pun harap sahabat kita osmang jgn berkecil hati ya. mungkin banyak perkara yg terpaksa di pertimbangkan oleh mods sebelum membuat keputusan tersebut.

Semoga osmang terus menyumbangkan idea2 dan pendapatnya juga.
Back to top Go down
http://asiamistik.forumotion.com
osmangbinladeng
Senior SBF
Senior SBF


Number of posts : 318
Points : -9
Registration date : 2008-05-02

PostSubject: Re: Kenapa Setiap Threat Si OSmang Kana LockEd..   Tue Aug 12, 2008 11:01 am

hot_mama wrote:
bah mana sudah darling si BB ni??? aikkksss
sapa bah maksud ko ni Hot_mama...pasal si BB tu ramai butul bah dia punya laling sini...sekarang sy tinguk tu si Pakbelalang lagi mau tekel karas dia...hehehe..mau adakan pertangdingan marubut BBmongkey bah kan sini Hot_mama...numbul sayu dapat BBmongkey..nombul 2 dapat Hot_mama...
Back to top Go down
osmangbinladeng
Senior SBF
Senior SBF


Number of posts : 318
Points : -9
Registration date : 2008-05-02

PostSubject: Re: Kenapa Setiap Threat Si OSmang Kana LockEd..   Tue Aug 12, 2008 11:04 am

alphawaves wrote:
iya bah saya pun nda perasaan tu. apa pun harap sahabat kita osmang jgn berkecil hati ya. mungkin banyak perkara yg terpaksa di pertimbangkan oleh mods sebelum membuat keputusan tersebut.

Semoga osmang terus menyumbangkan idea2 dan pendapatnya juga.
teda lah batu buss...main-main sija bah tu..heheheh no hal bah...
Back to top Go down
Pakbelalang
Regular Member
Regular Member


Male
Number of posts : 247
Age : 107
Location : sabah
Job/hobbies : kuli
Points : -12
Registration date : 2008-08-09

PostSubject: Re: Kenapa Setiap Threat Si OSmang Kana LockEd..   Tue Aug 12, 2008 5:23 pm

osmangbinladeng wrote:
hot_mama wrote:
bah mana sudah darling si BB ni??? aikkksss
sapa bah maksud ko ni Hot_mama...pasal si BB tu ramai butul bah dia punya laling sini...sekarang sy tinguk tu si Pakbelalang lagi mau tekel karas dia...hehehe..mau adakan pertangdingan marubut BBmongkey bah kan sini Hot_mama...numbul sayu dapat BBmongkey..nombul 2 dapat Hot_mama...


hihihi...sia masih ada tiga lagi tampat untuk kasi cukup korum...nanti sia usahlah mau goda si bbM...sia mau pariksa dulu dalam mangkuk ajaib sia latar balakang si bbM...hah jaga kamurang...pak Belalang sudah naik belang...hihihi Very Happy
nanti sia jampi jampi dulu dalam mangkuk ajaib sia...puu kiri...puu kanan...(sambil sembur air)..sukalah kau sama sia bbMonkey..puu kiri.. puu kanan..(sembur sembur air lagi...tatap manjadi sia punya jampi ni..hihihihi...Laughing
Back to top Go down
http://www.google.com
Sponsored content




PostSubject: Re: Kenapa Setiap Threat Si OSmang Kana LockEd..   Today at 6:53 am

Back to top Go down
 
Kenapa Setiap Threat Si OSmang Kana LockEd..
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» University of Texas bomb Threat
» Baby Locked Inside Day Care Center Alone
» Request| Septum Styled Topic Icons [New Topic, Old , Locked]
» Forum is locked??[Solved]
» Ahmed's sister was suspended for making a bomb threat? Maybe the teachers had a reason to worry about that douche and his "clock"

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
SABAH :: SBF Front Desk :: Bincang Maklumbalas dan Pertanyaan Mengenai Sabah Borneo Forum-
Jump to: