SABAH


 
HomeHome  Portal*Portal*  FAQFAQ  RegisterRegister  Log inLog in  
Selamat datang ke SBF, laman web berinfo dan membina minda rakyat Sabah ke arah perkongsian idea serta penggalakan pembangunan minda individu secara positif. Terdapat topik popular dalam forum ini yang hanya boleh diakses oleh ahli berdaftar sahaja. Semua lagu yang terdapat dalam laman web ini merupakan promosi sahaja. Sila ke kedai yang berhampiran untuk mendapatkan lagu tersebut. Semua post yang tidak sesuai atau melanggar peraturan berforum juga akan dipadam serta-merta demi menjaga nama baik SBF. Selamat berforum. Terima kasih. Admin SBF

Share | 
 

 Andaikan aku pergi dulu sebelum mu...

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
Borneo
VIP Moderator
VIP Moderator


Number of posts : 950
Location : North Borneo
Points : 266
Registration date : 2008-02-23

PostSubject: Andaikan aku pergi dulu sebelum mu...   Thu Aug 07, 2008 8:42 am

Wah, macam lagu Alleycats pula ni.

Yalah kan, umur kita sampai bila mana kita tau kan. Mungkin kita akan meninggalkan dunia ini esok atau lusa atau bila-bila. Kalau butul-butul terjadi ini perkara enda tepikir kah kita semua? Macamana kawan-kawan SBF yg sudah macam saudara boleh tau? Jangan serius bah. Pikir-pikirlah bilang si Karam Singh Walia. Laughing

_________________
Read this before successfully posting:
http://sabah.forumotion.com/faq.htm
Back to top Go down
Monkey
SBF Advisor
SBF Advisor


Male
Number of posts : 1370
Age : 104
Location : ..
Job/hobbies : ..
Points : -47
Registration date : 2008-06-03

PostSubject: Re: Andaikan aku pergi dulu sebelum mu...   Thu Aug 07, 2008 7:14 pm

actually ni hal pun ada sia tpikir masa dlm perjalanan...masa tu ada urang eksiden bah ( on Monday)..mcm kita mo kasi tau kawan2 di SBF?
bukan saja di SBF, sepa sepa saja kawan kita bah...
mungkin kita buleh buat list member2 dlm add book kita..dlm diary kah..
Doi palis jauh jauh..malam ni malam jumaat..aduina..tidur awal la sia ni..
Back to top Go down
http://jiwang.la/ratu17
hot_mama
SBF Supersenior
SBF Supersenior


Female
Number of posts : 603
Location : Kota Kinabalu
Job/hobbies : Kuli .... / Gossip ....
Points : 0
Registration date : 2008-04-22

PostSubject: Re: Andaikan aku pergi dulu sebelum mu...   Fri Aug 08, 2008 5:07 am

Bah apa macam klu tiba2 Tuhan kasi tau ko tarikh & masa bila ko mati?? apa yg ko buat ...
Back to top Go down
osmangbinladeng
Senior SBF
Senior SBF


Number of posts : 318
Points : -9
Registration date : 2008-05-02

PostSubject: Re: Andaikan aku pergi dulu sebelum mu...   Fri Aug 08, 2008 7:29 am

andainya aku pergi dulu sebelum mu....
akan ku tunggu engkau di kamar itu...

andainya aku pergi dulu sebelum mu...
akan ku buka dulu baju ku untuk menanti mu....

andainya ku pergi dulu sebelum mu...
kerana aku takut suami tau scandal kita...
jadi aku jalan dulu sebelum mu... Laughing
Back to top Go down
hot_mama
SBF Supersenior
SBF Supersenior


Female
Number of posts : 603
Location : Kota Kinabalu
Job/hobbies : Kuli .... / Gossip ....
Points : 0
Registration date : 2008-04-22

PostSubject: Re: Andaikan aku pergi dulu sebelum mu...   Fri Aug 08, 2008 11:34 am

biar betul ko ni osmang ...? berscandal sama bini urang ... ahaksssss lol!
Back to top Go down
Borneo
VIP Moderator
VIP Moderator


Number of posts : 950
Location : North Borneo
Points : 266
Registration date : 2008-02-23

PostSubject: Re: Andaikan aku pergi dulu sebelum mu...   Fri Aug 08, 2008 11:43 am

Aduina osmang...hot_mama, osmang bilang dia yang pergi dulu bah itu...hehehe...palis palis jauh jauh, sia mau buat banyak pahala dulu bah sebelum pigi...

_________________
Read this before successfully posting:
http://sabah.forumotion.com/faq.htm
Back to top Go down
osmangbinladeng
Senior SBF
Senior SBF


Number of posts : 318
Points : -9
Registration date : 2008-05-02

PostSubject: Re: Andaikan aku pergi dulu sebelum mu...   Fri Aug 08, 2008 11:59 am

Borneo wrote:
Aduina osmang...hot_mama, osmang bilang dia yang pergi dulu bah itu...hehehe...palis palis jauh jauh, sia mau buat banyak pahala dulu bah sebelum pigi...
bukan ou mati bah tu buss...pi check in...sy jalan dulu dapan nanti kana tinguk urg susah lah
Back to top Go down
Borneo
VIP Moderator
VIP Moderator


Number of posts : 950
Location : North Borneo
Points : 266
Registration date : 2008-02-23

PostSubject: Re: Andaikan aku pergi dulu sebelum mu...   Fri Aug 08, 2008 12:02 pm

osmangbinladeng wrote:
Borneo wrote:
Aduina osmang...hot_mama, osmang bilang dia yang pergi dulu bah itu...hehehe...palis palis jauh jauh, sia mau buat banyak pahala dulu bah sebelum pigi...
bukan ou mati bah tu buss...pi check in...sy jalan dulu dapan nanti kana tinguk urg susah lah

Hehehe...ya kan osmang, dalam butul bahasa osmang ni, kalau bukan calang-calang orang susah mau faham. Laughing

_________________
Read this before successfully posting:
http://sabah.forumotion.com/faq.htm
Back to top Go down
Encik_Ikan
Newbie
Newbie


Male
Number of posts : 137
Age : 105
Location : Jiran Tun Dr Mahathir
Job/hobbies : Tengok Ikan
Points : -25
Registration date : 2008-07-11

PostSubject: Re: Andaikan aku pergi dulu sebelum mu...   Fri Aug 08, 2008 6:01 pm

osmangbinladeng wrote:
andainya aku pergi dulu sebelum mu....
akan ku tunggu engkau di kamar itu...

andainya aku pergi dulu sebelum mu...
akan ku buka dulu baju ku untuk menanti mu....

andainya ku pergi dulu sebelum mu...
kerana aku takut suami tau scandal kita...
jadi aku jalan dulu sebelum mu... Laughing

hahaha..betul kata2 c bro borneo, dalam btl ba kod ko nie bro.. heeee
Back to top Go down
http://chedet.com
Sponsored content




PostSubject: Re: Andaikan aku pergi dulu sebelum mu...   Today at 9:26 pm

Back to top Go down
 
Andaikan aku pergi dulu sebelum mu...
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
SABAH :: SBF Front Desk :: Pengumuman & Informasi Forum Terkini-
Jump to: