SABAH


 
HomeHome  Portal*Portal*  FAQFAQ  RegisterRegister  Log inLog in  
Selamat datang ke SBF, laman web berinfo dan membina minda rakyat Sabah ke arah perkongsian idea serta penggalakan pembangunan minda individu secara positif. Terdapat topik popular dalam forum ini yang hanya boleh diakses oleh ahli berdaftar sahaja. Semua lagu yang terdapat dalam laman web ini merupakan promosi sahaja. Sila ke kedai yang berhampiran untuk mendapatkan lagu tersebut. Semua post yang tidak sesuai atau melanggar peraturan berforum juga akan dipadam serta-merta demi menjaga nama baik SBF. Selamat berforum. Terima kasih. Admin SBF

Share | 
 

 hi... sa bh ni c TonduYutung:)

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1, 2, 3, 4  Next
AuthorMessage
blueberry
Senior SBF
Senior SBF


Number of posts : 483
Points : 0
Registration date : 2008-03-26

PostSubject: Re: hi... sa bh ni c TonduYutung:)   Wed Jul 30, 2008 6:14 am

hai tonduyutung..telambat suda kaini sia mo welkam ko cni sbf hehe..bah welkam kio.. buat cam ruma sndiri..alien

hot_mama wrote:
ada lagi satu tu .. blueberry ..tapi ndak nampak dia ..kali sakit Razz :pig:
aikss..jan gitu ba hotmama..cam minta2 jak sia sakit ni.. Basketball .. suda sia kstau ko tu pc sia kana virus pun.. Sleep (bikin panas btul oh klu kana virus ni tepaksa format balik..silaka btul...suda la urg sibuk!!)

bah BB abis suda tmpoh pertapaan sia d gunung kinabalu..ada apa2 sia tetinggal ka cni..hehe..
Back to top Go down
bongingtugarang
Senior SBF
Senior SBF


Number of posts : 355
Points : 5
Registration date : 2008-02-28

PostSubject: Re: hi... sa bh ni c TonduYutung:)   Wed Jul 30, 2008 8:44 am

sia bulum kasi salamat datang pula tu kan. bah, salamat datang sbf yutung. welcome to the club.
Back to top Go down
Monkey
SBF Advisor
SBF Advisor


Male
Number of posts : 1370
Age : 104
Location : ..
Job/hobbies : ..
Points : -47
Registration date : 2008-06-03

PostSubject: Re: hi... sa bh ni c TonduYutung:)   Wed Jul 30, 2008 8:46 am

blueberry wrote:
hai tonduyutung..telambat suda kaini sia mo welkam ko cni sbf hehe..bah welkam kio.. buat cam ruma sndiri..alien

hot_mama wrote:
ada lagi satu tu .. blueberry ..tapi ndak nampak dia ..kali sakit Razz :pig:
aikss..jan gitu ba hotmama..cam minta2 jak sia sakit ni.. Basketball .. suda sia kstau ko tu pc sia kana virus pun.. Sleep (bikin panas btul oh klu kana virus ni tepaksa format balik..silaka btul...suda la urg sibuk!!)

bah BB abis suda tmpoh pertapaan sia d gunung kinabalu..ada apa2 sia tetinggal ka cni..hehe..

ada ..banyak ko tertinggal kali....bah, pelan pelan ko baca post yg lepas2 tu..
Back to top Go down
http://jiwang.la/ratu17
TonduYutung
Senior SBF
Senior SBF


Female
Number of posts : 312
Age : 107
Location : Sabah
Job/hobbies : sleep....
Points : -9
Registration date : 2008-07-18

PostSubject: Re: hi... sa bh ni c TonduYutung:)   Fri Aug 01, 2008 8:20 am

BBmonkey wrote:
bah yutung..di sbf ni, kami ( hotmama, BBmonkey,Blueberry) ni geng angels.. Razz
boss kami si Tuan alpha...Si berry tu, masih bertapa lagi sana kaki gunung kinabalu..

aisemen geng angels kaka... charlie angels lah kunu 2? .. msti kmu ni santik2 kan Very Happy
Back to top Go down
Monkey
SBF Advisor
SBF Advisor


Male
Number of posts : 1370
Age : 104
Location : ..
Job/hobbies : ..
Points : -47
Registration date : 2008-06-03

PostSubject: Re: hi... sa bh ni c TonduYutung:)   Fri Aug 01, 2008 6:39 pm

TonduYutung wrote:
BBmonkey wrote:
bah yutung..di sbf ni, kami ( hotmama, BBmonkey,Blueberry) ni geng angels.. Razz
boss kami si Tuan alpha...Si berry tu, masih bertapa lagi sana kaki gunung kinabalu..

aisemen geng angels kaka... charlie angels lah kunu 2? .. msti kmu ni santik2 kan Very Happy
si mama sama si berry ni, memang santik..sia nda lah.cuma seksi maut saja..
Back to top Go down
http://jiwang.la/ratu17
Borneo
VIP Moderator
VIP Moderator


Number of posts : 950
Location : North Borneo
Points : 266
Registration date : 2008-02-23

PostSubject: Re: hi... sa bh ni c TonduYutung:)   Sat Aug 02, 2008 3:56 am

BBmonkey wrote:
TonduYutung wrote:
BBmonkey wrote:
bah yutung..di sbf ni, kami ( hotmama, BBmonkey,Blueberry) ni geng angels.. Razz
boss kami si Tuan alpha...Si berry tu, masih bertapa lagi sana kaki gunung kinabalu..

aisemen geng angels kaka... charlie angels lah kunu 2? .. msti kmu ni santik2 kan Very Happy
si mama sama si berry ni, memang santik..sia nda lah.cuma seksi maut saja..

BB pun santik bah. Very Happy

_________________
Read this before successfully posting:
http://sabah.forumotion.com/faq.htm
Back to top Go down
Monkey
SBF Advisor
SBF Advisor


Male
Number of posts : 1370
Age : 104
Location : ..
Job/hobbies : ..
Points : -47
Registration date : 2008-06-03

PostSubject: Re: hi... sa bh ni c TonduYutung:)   Sat Aug 02, 2008 4:08 am

Borneo wrote:
BBmonkey wrote:
TonduYutung wrote:
BBmonkey wrote:
bah yutung..di sbf ni, kami ( hotmama, BBmonkey,Blueberry) ni geng angels.. Razz
boss kami si Tuan alpha...Si berry tu, masih bertapa lagi sana kaki gunung kinabalu..

aisemen geng angels kaka... charlie angels lah kunu 2? .. msti kmu ni santik2 kan Very Happy
si mama sama si berry ni, memang santik..sia nda lah.cuma seksi maut saja..

BB pun santik bah. Very Happy

hehehee..ayat yg biasa di dengar..alahai, tuan borneo, mana ko pernah nmpak sia?hehehe..malam2 ja sa keluar, siang siang sa bertarak ..
Back to top Go down
http://jiwang.la/ratu17
Borneo
VIP Moderator
VIP Moderator


Number of posts : 950
Location : North Borneo
Points : 266
Registration date : 2008-02-23

PostSubject: Re: hi... sa bh ni c TonduYutung:)   Sat Aug 02, 2008 4:15 am

BBmonkey wrote:
Borneo wrote:
BBmonkey wrote:
TonduYutung wrote:
BBmonkey wrote:
bah yutung..di sbf ni, kami ( hotmama, BBmonkey,Blueberry) ni geng angels.. Razz
boss kami si Tuan alpha...Si berry tu, masih bertapa lagi sana kaki gunung kinabalu..

aisemen geng angels kaka... charlie angels lah kunu 2? .. msti kmu ni santik2 kan Very Happy
si mama sama si berry ni, memang santik..sia nda lah.cuma seksi maut saja..

BB pun santik bah. Very Happy

hehehee..ayat yg biasa di dengar..alahai, tuan borneo, mana ko pernah nmpak sia?hehehe..malam2 ja sa keluar, siang siang sa bertarak ..

Hehehe...lain cerita pula, kita harap Yutung selalu post sini kan BB. Setakat ni BB dan alpha saja yg leading post sini SBF. Saya mau kejar lah kalau ini masam. Very Happy

_________________
Read this before successfully posting:
http://sabah.forumotion.com/faq.htm
Back to top Go down
Monkey
SBF Advisor
SBF Advisor


Male
Number of posts : 1370
Age : 104
Location : ..
Job/hobbies : ..
Points : -47
Registration date : 2008-06-03

PostSubject: Re: hi... sa bh ni c TonduYutung:)   Sat Aug 02, 2008 4:18 am

Iyah bah..kadang kadang ja dia masuk..actually sia macam ada rasa kita ada chemistry la Yutung...mcm sama ja idea dlm kepala kita..OOoooohh Yutung...mana ko?
Back to top Go down
http://jiwang.la/ratu17
TonduYutung
Senior SBF
Senior SBF


Female
Number of posts : 312
Age : 107
Location : Sabah
Job/hobbies : sleep....
Points : -9
Registration date : 2008-07-18

PostSubject: Re: hi... sa bh ni c TonduYutung:)   Mon Aug 04, 2008 3:31 am

Borneo wrote:
BBmonkey wrote:
Borneo wrote:
BBmonkey wrote:
TonduYutung wrote:
BBmonkey wrote:
bah yutung..di sbf ni, kami ( hotmama, BBmonkey,Blueberry) ni geng angels.. Razz
boss kami si Tuan alpha...Si berry tu, masih bertapa lagi sana kaki gunung kinabalu..

aisemen geng angels kaka... charlie angels lah kunu 2? .. msti kmu ni santik2 kan Very Happy
si mama sama si berry ni, memang santik..sia nda lah.cuma seksi maut saja..

BB pun santik bah. Very Happy

hehehee..ayat yg biasa di dengar..alahai, tuan borneo, mana ko pernah nmpak sia?hehehe..malam2 ja sa keluar, siang siang sa bertarak ..

Hehehe...lain cerita pula, kita harap Yutung selalu post sini kan BB. Setakat ni BB dan alpha saja yg leading post sini SBF. Saya mau kejar lah kalau ini masam. Very Happy

ya lah borneo..... sa rajin jg ni menyibuk d sini sbf.... tp tingu da punya tajuk jg hehehe....
Back to top Go down
TonduYutung
Senior SBF
Senior SBF


Female
Number of posts : 312
Age : 107
Location : Sabah
Job/hobbies : sleep....
Points : -9
Registration date : 2008-07-18

PostSubject: Re: hi... sa bh ni c TonduYutung:)   Mon Aug 04, 2008 3:33 am

BBmonkey wrote:
Iyah bah..kadang kadang ja dia masuk..actually sia macam ada rasa kita ada chemistry la Yutung...mcm sama ja idea dlm kepala kita..OOoooohh Yutung...mana ko?


hehhee... sa slu msk time pagi ja..sblm bt kerja.. ujg2 mingu sa tak online lah.... suti...
ya bah BB, .....ntah2 kita bekanal bah ni..tp inda tau... hehe...
sa inda lari jg ni BB, sa sni jg hehhe...................
Back to top Go down
Monkey
SBF Advisor
SBF Advisor


Male
Number of posts : 1370
Age : 104
Location : ..
Job/hobbies : ..
Points : -47
Registration date : 2008-06-03

PostSubject: Re: hi... sa bh ni c TonduYutung:)   Mon Aug 04, 2008 9:53 am

mana tau juga yutung..bah kalau monkey sama tonduyutung tu kan sma spesis..
Back to top Go down
http://jiwang.la/ratu17
TonduYutung
Senior SBF
Senior SBF


Female
Number of posts : 312
Age : 107
Location : Sabah
Job/hobbies : sleep....
Points : -9
Registration date : 2008-07-18

PostSubject: Re: hi... sa bh ni c TonduYutung:)   Mon Aug 04, 2008 12:13 pm

BBmonkey wrote:
mana tau juga yutung..bah kalau monkey sama tonduyutung tu kan sma spesis..

hehe.. mmg sama spesis... tp yutung pendiam sikit... e2 monkey kdg2 terlebih periang hehehe.....
Back to top Go down
Monkey
SBF Advisor
SBF Advisor


Male
Number of posts : 1370
Age : 104
Location : ..
Job/hobbies : ..
Points : -47
Registration date : 2008-06-03

PostSubject: Re: hi... sa bh ni c TonduYutung:)   Mon Aug 04, 2008 1:21 pm

TonduYutung wrote:
BBmonkey wrote:
mana tau juga yutung..bah kalau monkey sama tonduyutung tu kan sma spesis..

hehe.. mmg sama spesis... tp yutung pendiam sikit... e2 monkey kdg2 terlebih periang hehehe.....

eh! ya kan..mangkali tu pasal la kalau ada ibu bapa yg marah anak dia yg jajal dia cakap' munyit butul oh ko ni'...( ni kes ibubapa yg ganas bila marah)..memang sia ni jenis begitu Ytung..tu pasal ramai kawan...nanti sia kasi uplod gambar keychain sia yg bentuk monyet.. Razz sia kasi jadi avatar laa..
Back to top Go down
http://jiwang.la/ratu17
hot_mama
SBF Supersenior
SBF Supersenior


Female
Number of posts : 603
Location : Kota Kinabalu
Job/hobbies : Kuli .... / Gossip ....
Points : 0
Registration date : 2008-04-22

PostSubject: Re: hi... sa bh ni c TonduYutung:)   Tue Aug 05, 2008 3:08 am

BB, si Yutung pun buli jadi ahli Alpha's Angel bah ... kita 4 urang baru lah best ..nah bulat trus mata si alpha bah ... hehehehe

Bah Alpha recruit lagi satu angel ..apa test ko mau bagi dia supaya lulus jadi angel's ni? hehe ..jan yg susah2 kio gaman... :pig:
Back to top Go down
TonduYutung
Senior SBF
Senior SBF


Female
Number of posts : 312
Age : 107
Location : Sabah
Job/hobbies : sleep....
Points : -9
Registration date : 2008-07-18

PostSubject: Re: hi... sa bh ni c TonduYutung:)   Tue Aug 05, 2008 9:50 am

hot_mama wrote:
BB, si Yutung pun buli jadi ahli Alpha's Angel bah ... kita 4 urang baru lah best ..nah bulat trus mata si alpha bah ... hehehehe

Bah Alpha recruit lagi satu angel ..apa test ko mau bagi dia supaya lulus jadi angel's ni? hehe ..jan yg susah2 kio gaman... :pig:

hua3.... ada test2 g ka?..... kira kmu hebat lah ni kan terlepas dr test c alpha.... sa ni ssh mo lulus kalo jd angles.. jd devil ble lah Very Happy

BB kiut lah keychan ko .. Very Happy
Back to top Go down
hot_mama
SBF Supersenior
SBF Supersenior


Female
Number of posts : 603
Location : Kota Kinabalu
Job/hobbies : Kuli .... / Gossip ....
Points : 0
Registration date : 2008-04-22

PostSubject: Re: hi... sa bh ni c TonduYutung:)   Tue Aug 05, 2008 10:17 am

BB itu baby monkey pandai kancing ka? Dulu ada urg kasi sia kan begitu juga tapi klu ko pisit dia kan pandai kansing bah ... hehe :pig:
Back to top Go down
Monkey
SBF Advisor
SBF Advisor


Male
Number of posts : 1370
Age : 104
Location : ..
Job/hobbies : ..
Points : -47
Registration date : 2008-06-03

PostSubject: Re: hi... sa bh ni c TonduYutung:)   Tue Aug 05, 2008 3:20 pm

hot_mama wrote:
BB itu baby monkey pandai kancing ka? Dulu ada urg kasi sia kan begitu juga tapi klu ko pisit dia kan pandai kansing bah ... hehe :pig:

ooh..ni ada flash saja..snang mo tau ada call atau sms masuk..yg pandai kancing tu yg patung sincan..eehhh..bidaa betull..nampak loloi lagi tu..lucahsss lucahsss..
Back to top Go down
http://jiwang.la/ratu17
Monkey
SBF Advisor
SBF Advisor


Male
Number of posts : 1370
Age : 104
Location : ..
Job/hobbies : ..
Points : -47
Registration date : 2008-06-03

PostSubject: Re: hi... sa bh ni c TonduYutung:)   Tue Aug 05, 2008 3:23 pm

TonduYutung wrote:
hot_mama wrote:
BB, si Yutung pun buli jadi ahli Alpha's Angel bah ... kita 4 urang baru lah best ..nah bulat trus mata si alpha bah ... hehehehe

Bah Alpha recruit lagi satu angel ..apa test ko mau bagi dia supaya lulus jadi angel's ni? hehe ..jan yg susah2 kio gaman... :pig:

hua3.... ada test2 g ka?..... kira kmu hebat lah ni kan terlepas dr test c alpha.... sa ni ssh mo lulus kalo jd angles.. jd devil ble lah Very Happy

BB kiut lah keychan ko .. Very Happy
3 maka c. patung batman sama spiderman pun ada.. Razz
tapi tidak sama hello kitty..
Back to top Go down
http://jiwang.la/ratu17
Encik_Ikan
Newbie
Newbie


Male
Number of posts : 137
Age : 105
Location : Jiran Tun Dr Mahathir
Job/hobbies : Tengok Ikan
Points : -25
Registration date : 2008-07-11

PostSubject: Re: hi... sa bh ni c TonduYutung:)   Tue Aug 05, 2008 4:16 pm

keychain shin chan pun ada

Back to top Go down
http://chedet.com
Monkey
SBF Advisor
SBF Advisor


Male
Number of posts : 1370
Age : 104
Location : ..
Job/hobbies : ..
Points : -47
Registration date : 2008-06-03

PostSubject: Re: hi... sa bh ni c TonduYutung:)   Tue Aug 05, 2008 4:26 pm

Encik_Ikan wrote:
keychain shin chan pun ada






ooooii oooiiiii....apa lah... Mad Sad lawa lawa keychain sia jadi macam tu..sia siut la ni ikan ni masuk dlm kuali..
Back to top Go down
http://jiwang.la/ratu17
hot_mama
SBF Supersenior
SBF Supersenior


Female
Number of posts : 603
Location : Kota Kinabalu
Job/hobbies : Kuli .... / Gossip ....
Points : 0
Registration date : 2008-04-22

PostSubject: Re: hi... sa bh ni c TonduYutung:)   Wed Aug 06, 2008 3:19 am

iskkkk sepa lah minat tu hello kitty ..paling sia ndak suka tu ..bidah kan !

patung si sinchan yg ada loloi mcm ni :elephant: kekekekekke ..betul2 lucahssss ...LOL
Back to top Go down
TonduYutung
Senior SBF
Senior SBF


Female
Number of posts : 312
Age : 107
Location : Sabah
Job/hobbies : sleep....
Points : -9
Registration date : 2008-07-18

PostSubject: Re: hi... sa bh ni c TonduYutung:)   Wed Aug 06, 2008 4:07 am

hahaha.. pndilah c ikan tkr 2 keychan c BB.... kalo kna ltk ikan koruk lg cntk hehe...

eyabah.. dulu2 time budak2 sa ska e2 helo kitty, tp skrg..hmm.. ppn btl sa rasa kalo urg yg ska helo kity ni hehe.. tp kucing kiut bah.. Very Happy
Back to top Go down
Monkey
SBF Advisor
SBF Advisor


Male
Number of posts : 1370
Age : 104
Location : ..
Job/hobbies : ..
Points : -47
Registration date : 2008-06-03

PostSubject: Re: hi... sa bh ni c TonduYutung:)   Wed Aug 06, 2008 5:45 pm

hot_mama wrote:
BB, si Yutung pun buli jadi ahli Alpha's Angel bah ... kita 4 urang baru lah best ..nah bulat trus mata si alpha bah ... hehehehe

Bah Alpha recruit lagi satu angel ..apa test ko mau bagi dia supaya lulus jadi angel's ni? hehe ..jan yg susah2 kio gaman... :pig:

test pertama kami yutung ialah,...menimbak jatuh semua buah tarap si pukutarap tanpa diketahui oleh si pukutarap ( dia selalu jaga kabun dia pakai double barrel)

kedua, mencari di mana titik pusat sensor si tuan alpha ( guna = supaya senang cari si tuan alpa bila dia panggil kita utk misi baru )

yg seterusnya, akan diterangkan oleh si berry atau mama ( anyway, mana suda si berry ni)
Back to top Go down
http://jiwang.la/ratu17
alphawaves
SBF Mentor
SBF Mentor


Male
Number of posts : 938
Age : 56
Location : sanaa bah..
Job/hobbies : joomla! addict..
Points : 5
Registration date : 2008-02-25

PostSubject: Re: hi... sa bh ni c TonduYutung:)   Wed Aug 06, 2008 6:11 pm

hot_mama wrote:
BB, si Yutung pun buli jadi ahli Alpha's Angel bah ... kita 4 urang baru lah best ..nah bulat trus mata si alpha bah ... hehehehe

Bah Alpha recruit lagi satu angel ..apa test ko mau bagi dia supaya lulus jadi angel's ni? hehe ..jan yg susah2 kio gaman... :pig:

Oh pasal tu ya? nanti saya kontek dulu bos saya si pukutarap. misti dia ada ujian tu kalo mau..
Back to top Go down
http://asiamistik.forumotion.com
Sponsored content




PostSubject: Re: hi... sa bh ni c TonduYutung:)   Today at 9:34 pm

Back to top Go down
 
hi... sa bh ni c TonduYutung:)
View previous topic View next topic Back to top 
Page 2 of 4Go to page : Previous  1, 2, 3, 4  Next

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
SABAH :: SBF Front Desk :: Berkenalan Ahli Baru-
Jump to: