SABAH


 
HomeHome  Portal*Portal*  FAQFAQ  RegisterRegister  Log inLog in  
Selamat datang ke SBF, laman web berinfo dan membina minda rakyat Sabah ke arah perkongsian idea serta penggalakan pembangunan minda individu secara positif. Terdapat topik popular dalam forum ini yang hanya boleh diakses oleh ahli berdaftar sahaja. Semua lagu yang terdapat dalam laman web ini merupakan promosi sahaja. Sila ke kedai yang berhampiran untuk mendapatkan lagu tersebut. Semua post yang tidak sesuai atau melanggar peraturan berforum juga akan dipadam serta-merta demi menjaga nama baik SBF. Selamat berforum. Terima kasih. Admin SBF

Share | 
 

 ikan.......

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1, 2
AuthorMessage
Borneo
VIP Moderator
VIP Moderator


Number of posts : 950
Location : North Borneo
Points : 266
Registration date : 2008-02-23

PostSubject: Re: ikan.......   Sun Jul 20, 2008 8:39 am

Encik_Ikan wrote:
ikan

Selamat menyertai SBF encik Ikan.

_________________
Read this before successfully posting:
http://sabah.forumotion.com/faq.htm
Back to top Go down
Encik_Ikan
Newbie
Newbie


Male
Number of posts : 137
Age : 105
Location : Jiran Tun Dr Mahathir
Job/hobbies : Tengok Ikan
Points : -25
Registration date : 2008-07-11

PostSubject: Re: ikan.......   Sun Jul 20, 2008 6:14 pm

terima kasih bros... cheers
Back to top Go down
http://chedet.com
korrud
Senior SBF
Senior SBF


Number of posts : 484
Points : 3
Registration date : 2008-04-15

PostSubject: Re: ikan.......   Mon Jul 21, 2008 8:26 pm

Encik_Ikan wrote:
terima kasih bros... cheers

mana si kabunnalan?? Very Happy Very Happy
Back to top Go down
hot_mama
SBF Supersenior
SBF Supersenior


Female
Number of posts : 603
Location : Kota Kinabalu
Job/hobbies : Kuli .... / Gossip ....
Points : 0
Registration date : 2008-04-22

PostSubject: Re: ikan.......   Tue Jul 22, 2008 4:49 am

Wah buli tahan banyak jenis urg sudah di sini ..ada tukang putung gatah .. ada tukang tangkap ikan .. ada juga irg yg gila ....kakakaka Razz :pig:
Back to top Go down
mamat53
Regular Member
Regular Member


Number of posts : 165
Points : 21
Registration date : 2008-02-25

PostSubject: Re: ikan.......   Tue Jul 22, 2008 5:06 am

korrud wrote:
Encik_Ikan wrote:
terima kasih bros... cheers

mana si kabunnalan?? Very Happy Very Happy

Rolling Eyes scratch cyclops
Back to top Go down
mamat53
Regular Member
Regular Member


Number of posts : 165
Points : 21
Registration date : 2008-02-25

PostSubject: Re: ikan.......   Tue Jul 22, 2008 5:08 am

hot_mama wrote:
Wah buli tahan banyak jenis urg sudah di sini ..ada tukang putung gatah .. ada tukang tangkap ikan .. ada juga irg yg gila ....kakakaka Razz :pig:

Bagus juga gila gila sikit hot_mama, jangan terlalu serius. Kalau terlalu serius pun nanti dapat stres dan sakit pula. Hehehe...
Back to top Go down
korrud
Senior SBF
Senior SBF


Number of posts : 484
Points : 3
Registration date : 2008-04-15

PostSubject: Re: ikan.......   Tue Jul 22, 2008 9:44 am

mamat53 wrote:
korrud wrote:
Encik_Ikan wrote:
terima kasih bros... cheers

mana si kabunnalan?? Very Happy Very Happy

Rolling Eyes scratch cyclops

jangan hairan sdr mamat53, hehe..tapi dia org ini ada tiga sekawan. encik_ikan, bushido dan kabunnalan..
Back to top Go down
tahan.tukul
SBF Moderator
SBF Moderator


Number of posts : 264
Points : 34
Registration date : 2008-03-01

PostSubject: Re: ikan.......   Tue Jul 22, 2008 5:07 pm

Wah, tidak tahu pula saya ada Do, Re, Me dalam SBF ni. Very Happy
Back to top Go down
Monkey
SBF Advisor
SBF Advisor


Male
Number of posts : 1370
Age : 104
Location : ..
Job/hobbies : ..
Points : -47
Registration date : 2008-06-03

PostSubject: Re: ikan.......   Tue Jul 22, 2008 7:01 pm

tahan.tukul wrote:
Wah, tidak tahu pula saya ada Do, Re, Me dalam SBF ni. Very Happy

Do Re MI sudah ada, Alpha's Angel sudah ada, Three stoogies lagi belum ada...agak sepa lah tu yang sesuai tua ah?
Back to top Go down
http://jiwang.la/ratu17
Borneo
VIP Moderator
VIP Moderator


Number of posts : 950
Location : North Borneo
Points : 266
Registration date : 2008-02-23

PostSubject: Re: ikan.......   Tue Jul 22, 2008 7:03 pm

BBmonkey wrote:
tahan.tukul wrote:
Wah, tidak tahu pula saya ada Do, Re, Me dalam SBF ni. Very Happy

Do Re MI sudah ada, Alpha's Angel sudah ada, Three stoogies lagi belum ada...agak sepa lah tu yang sesuai tua ah?

Yang 3 botak kah tu? Kita cari yang pakai avatar botak.....kita teropong dulu.....

_________________
Read this before successfully posting:
http://sabah.forumotion.com/faq.htm
Back to top Go down
Monkey
SBF Advisor
SBF Advisor


Male
Number of posts : 1370
Age : 104
Location : ..
Job/hobbies : ..
Points : -47
Registration date : 2008-06-03

PostSubject: Re: ikan.......   Tue Jul 22, 2008 7:06 pm

sepa yang avatar dia teda muka urang, dia la tu. pasal dia malu mo kasi tenguk kepala dia BT ( botak tengah)
Back to top Go down
http://jiwang.la/ratu17
skyjetj
Regular Member
Regular Member


Number of posts : 185
Points : 18
Registration date : 2008-05-22

PostSubject: Re: ikan.......   Tue Jul 22, 2008 7:25 pm

Saya tidak termasuklah ni kan?
Back to top Go down
Monkey
SBF Advisor
SBF Advisor


Male
Number of posts : 1370
Age : 104
Location : ..
Job/hobbies : ..
Points : -47
Registration date : 2008-06-03

PostSubject: Re: ikan.......   Tue Jul 22, 2008 7:29 pm

skyjetj wrote:
Saya tidak termasuklah ni kan?


nda la tu..tapi ko tulung kasi senarai sepa yg teda muka...
Back to top Go down
http://jiwang.la/ratu17
Admin
SBF Admin
SBF Admin


Number of posts : 337
Points : 19
Registration date : 2008-02-21

PostSubject: Re: ikan.......   Fri Jul 25, 2008 10:37 pm

Welcome Encik_Ikan.
Back to top Go down
http://sabah.forumotion.com
Encik_Ikan
Newbie
Newbie


Male
Number of posts : 137
Age : 105
Location : Jiran Tun Dr Mahathir
Job/hobbies : Tengok Ikan
Points : -25
Registration date : 2008-07-11

PostSubject: Re: ikan.......   Sat Jul 26, 2008 6:09 am

morning tuan admin.. sunny
Back to top Go down
http://chedet.com
akinabalu
SBF Moderator
SBF Moderator


Male
Number of posts : 581
Points : 49
Registration date : 2008-02-22

PostSubject: Re: ikan.......   Sat Jul 26, 2008 5:23 pm

Welcome to the club Encik_Ikan.
Back to top Go down
hot_mama
SBF Supersenior
SBF Supersenior


Female
Number of posts : 603
Location : Kota Kinabalu
Job/hobbies : Kuli .... / Gossip ....
Points : 0
Registration date : 2008-04-22

PostSubject: Re: ikan.......   Tue Jul 29, 2008 7:35 am

BBmonkey wrote:
skyjetj wrote:
Saya tidak termasuklah ni kan?


nda la tu..tapi ko tulung kasi senarai sepa yg teda muka...

kakakaka ..BB klu yg bertuping apa masam? masam si Insik Admin aka spidermen ..ahakkkssss ... jan mara ahh sia main2 ja bah tu .. Razz :pig:
Back to top Go down
Monkey
SBF Advisor
SBF Advisor


Male
Number of posts : 1370
Age : 104
Location : ..
Job/hobbies : ..
Points : -47
Registration date : 2008-06-03

PostSubject: Re: ikan.......   Tue Jul 29, 2008 5:53 pm

hot_mama wrote:
BBmonkey wrote:
skyjetj wrote:
Saya tidak termasuklah ni kan?


nda la tu..tapi ko tulung kasi senarai sepa yg teda muka...

kakakaka ..BB klu yg bertuping apa masam? masam si Insik Admin aka spidermen ..ahakkkssss ... jan mara ahh sia main2 ja bah tu .. Razz :pig:

ko jangan, mama. abis kita kena pintal si tuan admin pakai spiderweb dia tu..kalau ikut syarat.memang tuan admin masuk dlm kategori tu..hehehe.. lol!
Back to top Go down
http://jiwang.la/ratu17
bongingtugarang
Senior SBF
Senior SBF


Number of posts : 355
Points : 5
Registration date : 2008-02-28

PostSubject: Re: ikan.......   Wed Jul 30, 2008 9:23 am

BBmonkey wrote:
hot_mama wrote:
BBmonkey wrote:
skyjetj wrote:
Saya tidak termasuklah ni kan?


nda la tu..tapi ko tulung kasi senarai sepa yg teda muka...

kakakaka ..BB klu yg bertuping apa masam? masam si Insik Admin aka spidermen ..ahakkkssss ... jan mara ahh sia main2 ja bah tu .. Razz :pig:

ko jangan, mama. abis kita kena pintal si tuan admin pakai spiderweb dia tu..kalau ikut syarat.memang tuan admin masuk dlm kategori tu..hehehe.. lol!

...bah bah bb... What a Face
Back to top Go down
bongingtugarang
Senior SBF
Senior SBF


Number of posts : 355
Points : 5
Registration date : 2008-02-28

PostSubject: Re: ikan.......   Wed Jul 30, 2008 9:27 am

BBmonkey wrote:
sepa yang avatar dia teda muka urang, dia la tu. pasal dia malu mo kasi tenguk kepala dia BT ( botak tengah)

( pssstttt...bb...bb pun enda pakai muka urang bah, pakai muka mungit bah tu... ) clown
Back to top Go down
Monkey
SBF Advisor
SBF Advisor


Male
Number of posts : 1370
Age : 104
Location : ..
Job/hobbies : ..
Points : -47
Registration date : 2008-06-03

PostSubject: Re: ikan.......   Wed Jul 30, 2008 11:21 am

bongingtugarang wrote:
BBmonkey wrote:
sepa yang avatar dia teda muka urang, dia la tu. pasal dia malu mo kasi tenguk kepala dia BT ( botak tengah)

( pssstttt...bb...bb pun enda pakai muka urang bah, pakai muka mungit bah tu... ) clown

uiii..muka sia la tu. nama pun babymonkey @ BBmonkey..comel kan sia..masa tun sia baru berumur 6 bulan..mama sia kena timbak si pukutarap, pasal p mensuri buah tarap dia.
Back to top Go down
http://jiwang.la/ratu17
bongingtugarang
Senior SBF
Senior SBF


Number of posts : 355
Points : 5
Registration date : 2008-02-28

PostSubject: Re: ikan.......   Thu Jul 31, 2008 5:24 am

BBmonkey wrote:
bongingtugarang wrote:
BBmonkey wrote:
sepa yang avatar dia teda muka urang, dia la tu. pasal dia malu mo kasi tenguk kepala dia BT ( botak tengah)

( pssstttt...bb...bb pun enda pakai muka urang bah, pakai muka mungit bah tu... ) clown

uiii..muka sia la tu. nama pun babymonkey @ BBmonkey..comel kan sia..masa tun sia baru berumur 6 bulan..mama sia kena timbak si pukutarap, pasal p mensuri buah tarap dia.


Dooiiigia...butul kah ini masam angkol yang pigi timbak mama bb masi kisi kisi ini masam? Mangkali mangidam mangkali mama bb itu musim kan...dooiii gia bb. Sio kio...
Back to top Go down
Admin
SBF Admin
SBF Admin


Number of posts : 337
Points : 19
Registration date : 2008-02-21

PostSubject: Re: ikan.......   Thu Jul 31, 2008 8:04 am

Welcome to the club Encik_Ikan.
Back to top Go down
http://sabah.forumotion.com
Monkey
SBF Advisor
SBF Advisor


Male
Number of posts : 1370
Age : 104
Location : ..
Job/hobbies : ..
Points : -47
Registration date : 2008-06-03

PostSubject: Re: ikan.......   Thu Jul 31, 2008 6:51 pm

bongingtugarang wrote:
BBmonkey wrote:
hot_mama wrote:
BBmonkey wrote:
skyjetj wrote:
Saya tidak termasuklah ni kan?


nda la tu..tapi ko tulung kasi senarai sepa yg teda muka...

kakakaka ..BB klu yg bertuping apa masam? masam si Insik Admin aka spidermen ..ahakkkssss ... jan mara ahh sia main2 ja bah tu .. Razz :pig:

ko jangan, mama. abis kita kena pintal si tuan admin pakai spiderweb dia tu..kalau ikut syarat.memang tuan admin masuk dlm kategori tu..hehehe.. lol!

...bah bah bb... What a Face

hahaha bonging.memang si tuan admin marah. tenguk, dua kali dia kasi welcome si encik ikan..sama ada dia sudah lupa, atau dia sengaja warn kita pasal umpat dia..Nah, sia suda kasi masuk gmbar mata sia, kao bonging bila lagi..kao masuk lah dlm 3 stoogeis tu
Back to top Go down
http://jiwang.la/ratu17
Sponsored content




PostSubject: Re: ikan.......   Today at 9:29 pm

Back to top Go down
 
ikan.......
View previous topic View next topic Back to top 
Page 2 of 2Go to page : Previous  1, 2

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
SABAH :: SBF Front Desk :: Berkenalan Ahli Baru-
Jump to: