SABAH


 
HomeHome  Portal*Portal*  FAQFAQ  RegisterRegister  Log inLog in  
Selamat datang ke SBF, laman web berinfo dan membina minda rakyat Sabah ke arah perkongsian idea serta penggalakan pembangunan minda individu secara positif. Terdapat topik popular dalam forum ini yang hanya boleh diakses oleh ahli berdaftar sahaja. Semua lagu yang terdapat dalam laman web ini merupakan promosi sahaja. Sila ke kedai yang berhampiran untuk mendapatkan lagu tersebut. Semua post yang tidak sesuai atau melanggar peraturan berforum juga akan dipadam serta-merta demi menjaga nama baik SBF. Selamat berforum. Terima kasih. Admin SBF

Share | 
 

 Revenge or Balas Dendam

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1, 2
AuthorMessage
hot_mama
SBF Supersenior
SBF Supersenior


Female
Number of posts : 603
Location : Kota Kinabalu
Job/hobbies : Kuli .... / Gossip ....
Points : 0
Registration date : 2008-04-22

PostSubject: Re: Revenge or Balas Dendam   Thu Jul 17, 2008 6:55 am

c***i ..tadi aku taip panjang2 takan send .. terus hilang ... buduh punya pc .. skrg sia punya cerita hilang sudah .... wargghhhhhhh!!!!! Evil or Very Mad Evil or Very Mad :pig:
Back to top Go down
Borneo
VIP Moderator
VIP Moderator


Number of posts : 950
Location : North Borneo
Points : 266
Registration date : 2008-02-23

PostSubject: Re: Revenge or Balas Dendam   Thu Jul 17, 2008 8:03 am

hot_mama wrote:
c***i ..tadi aku taip panjang2 takan send .. terus hilang ... buduh punya pc .. skrg sia punya cerita hilang sudah .... wargghhhhhhh!!!!! Evil or Very Mad Evil or Very Mad :pig:

Hihihi...boleh bah kasi serita balik tu hot_mama. Kasi modipaid saja yang tadi tu...hihihi.

_________________
Read this before successfully posting:
http://sabah.forumotion.com/faq.htm
Back to top Go down
hot_mama
SBF Supersenior
SBF Supersenior


Female
Number of posts : 603
Location : Kota Kinabalu
Job/hobbies : Kuli .... / Gossip ....
Points : 0
Registration date : 2008-04-22

PostSubject: Re: Revenge or Balas Dendam   Thu Jul 17, 2008 10:45 am

bah sia ingat sudah sarita sia tu ..Begini bah ...
Ditakdirkan satu hari si amoi ditinggalkan oleh boypren nya pasal ada new gelpren lah , Jadi saaaaakit lah kunuk hati nya .Jadi dia bertekad mau balas dendam .. jadi **cut the story short lah ** ndak tau macam mana satu hari dia kasi masuk itu bula ping pong dlm kereta gf baru ex-bf dia ni .. Bah jadi rusak lah kereta tu GF baru ..jadi ni ex-bf dia bawa lah pi workshop ..check sana check sini ..ndak juga tau apa problem kereta dia ..sampai tu mekanik kasi overhaul injin pun masih rusak ..abis bah duit tu lelaki bayar utk repair kereta GF baru ..kakakakaak last2 baru tau ada bula ping pong dlm tangki minyak pulak ...kakakakak padan muka..

So, kejam ka? hihihihihiihihiiiiiii......... Mad
Back to top Go down
tahan.tukul
SBF Moderator
SBF Moderator


Number of posts : 264
Points : 34
Registration date : 2008-03-01

PostSubject: Re: Revenge or Balas Dendam   Thu Jul 17, 2008 2:24 pm

hot_mama wrote:
bah sia ingat sudah sarita sia tu ..Begini bah ...
Ditakdirkan satu hari si amoi ditinggalkan oleh boypren nya pasal ada new gelpren lah , Jadi saaaaakit lah kunuk hati nya .Jadi dia bertekad mau balas dendam .. jadi **cut the story short lah ** ndak tau macam mana satu hari dia kasi masuk itu bula ping pong dlm kereta gf baru ex-bf dia ni .. Bah jadi rusak lah kereta tu GF baru ..jadi ni ex-bf dia bawa lah pi workshop ..check sana check sini ..ndak juga tau apa problem kereta dia ..sampai tu mekanik kasi overhaul injin pun masih rusak ..abis bah duit tu lelaki bayar utk repair kereta GF baru ..kakakakaak last2 baru tau ada bula ping pong dlm tangki minyak pulak ...kakakakak padan muka..

So, kejam ka? hihihihihiihihiiiiiii......... Mad

Teringat saya seorang kawan saya yang geram dengan seorang kawan yang
tambirang lalu memasukkan span tilam ke lubang exaust pipe kereta
mangsanya, puas distart enda pandai hidup kereta tu sampai
ditinggalkannya kereta tu di tempat kerja, esok pagi dia bawa mekanik
baru dapat tau itu masalah. Jajalkan kawan saya tu?
Back to top Go down
Monkey
SBF Advisor
SBF Advisor


Male
Number of posts : 1370
Age : 104
Location : ..
Job/hobbies : ..
Points : -47
Registration date : 2008-06-03

PostSubject: Re: Revenge or Balas Dendam   Thu Jul 17, 2008 4:32 pm

tahan.tukul wrote:
hot_mama wrote:
bah sia ingat sudah sarita sia tu ..Begini bah ...
Ditakdirkan satu hari si amoi ditinggalkan oleh boypren nya pasal ada new gelpren lah , Jadi saaaaakit lah kunuk hati nya .Jadi dia bertekad mau balas dendam .. jadi **cut the story short lah ** ndak tau macam mana satu hari dia kasi masuk itu bula ping pong dlm kereta gf baru ex-bf dia ni .. Bah jadi rusak lah kereta tu GF baru ..jadi ni ex-bf dia bawa lah pi workshop ..check sana check sini ..ndak juga tau apa problem kereta dia ..sampai tu mekanik kasi overhaul injin pun masih rusak ..abis bah duit tu lelaki bayar utk repair kereta GF baru ..kakakakaak last2 baru tau ada bula ping pong dlm tangki minyak pulak ...kakakakak padan muka..

So, kejam ka? hihihihihiihihiiiiiii......... Mad

Teringat saya seorang kawan saya yang geram dengan seorang kawan yang
tambirang lalu memasukkan span tilam ke lubang exaust pipe kereta
mangsanya, puas distart enda pandai hidup kereta tu sampai
ditinggalkannya kereta tu di tempat kerja, esok pagi dia bawa mekanik
baru dapat tau itu masalah. Jajalkan kawan saya tu?


hehehehe..memang jajal....pernah ka kamu kasi pancut tayar urang yg kamu marah betul?...syiook dengar bunyi angin tayar keluar, tapi yg paling best tengo tu urang tertungging tungging, terbalik balik terbongkok bongkok tukar tayar..kalau satu nda apa, kalau 4 amacam.. Razz
Back to top Go down
http://jiwang.la/ratu17
Pakbelalang
Regular Member
Regular Member


Male
Number of posts : 247
Age : 107
Location : sabah
Job/hobbies : kuli
Points : -12
Registration date : 2008-08-09

PostSubject: Re: Revenge or Balas Dendam   Tue Aug 12, 2008 7:49 pm

Pak B..tia suka lah mau balas balas dandam ni..biar sajalah urang urang yang kasih sakit hati kita terjun sama sama labu si luncai..bair Tuhan saja yang hukum dia..hihihihi Very Happy
Back to top Go down
http://www.google.com
TonduYutung
Senior SBF
Senior SBF


Female
Number of posts : 312
Age : 107
Location : Sabah
Job/hobbies : sleep....
Points : -9
Registration date : 2008-07-18

PostSubject: Re: Revenge or Balas Dendam   Wed Aug 13, 2008 4:40 am

btl sakap c pak ni.. tia bgs lah bls2 dendam ni.. life is short, so make it sweet Very Happy
Back to top Go down
Pakbelalang
Regular Member
Regular Member


Male
Number of posts : 247
Age : 107
Location : sabah
Job/hobbies : kuli
Points : -12
Registration date : 2008-08-09

PostSubject: Re: Revenge or Balas Dendam   Wed Aug 13, 2008 8:48 pm

TonduYutung wrote:
btl sakap c pak ni.. tia bgs lah bls2 dendam ni.. life is short, so make it sweet Very Happy

hihihi...life is short, so make it sweet ...bagus ini kata kata...
Back to top Go down
http://www.google.com
Lady_Evarna
Newbie
Newbie


Female
Number of posts : 77
Age : 28
Location : jesselton
Job/hobbies : Travel
Points : 0
Registration date : 2008-06-05

PostSubject: Re: Revenge or Balas Dendam   Fri Sep 12, 2008 10:14 am

hot mama klu sia lah kena buat lelaki mcm tu bgs buang saja p tong sampah..hehe...nda bah main main jak...biarlah kan lah tu lelaki ..nanti tuhan punish jugak dia tu.....well not only one men in the world...berjuta lg lelaki yg handsome n baik hati kan....hehe
Back to top Go down
http://www.myspace.com/caroldanieallafernandez
korrud
Senior SBF
Senior SBF


Number of posts : 484
Points : 3
Registration date : 2008-04-15

PostSubject: Re: Revenge or Balas Dendam   Fri Sep 12, 2008 4:00 pm

Lady_Evarna wrote:
hot mama klu sia lah kena buat lelaki mcm tu bgs buang saja p tong sampah..hehe...nda bah main main jak...biarlah kan lah tu lelaki ..nanti tuhan punish jugak dia tu.....well not only one men in the world...berjuta lg lelaki yg handsome n baik hati kan....hehe

ya banyak yg hensem2.. salah satunya saya kanal..si korrud baitu.. Embarassed
Back to top Go down
Lady_Evarna
Newbie
Newbie


Female
Number of posts : 77
Age : 28
Location : jesselton
Job/hobbies : Travel
Points : 0
Registration date : 2008-06-05

PostSubject: Re: Revenge or Balas Dendam   Tue Sep 16, 2008 9:07 pm

bah teda teda bah..........gila oh ko nie kan korrud.....
Back to top Go down
http://www.myspace.com/caroldanieallafernandez
Monkey
SBF Advisor
SBF Advisor


Male
Number of posts : 1370
Age : 104
Location : ..
Job/hobbies : ..
Points : -47
Registration date : 2008-06-03

PostSubject: Re: Revenge or Balas Dendam   Tue Sep 16, 2008 10:32 pm

korrud wrote:
Lady_Evarna wrote:
hot mama klu sia lah kena buat lelaki mcm tu bgs buang saja p tong sampah..hehe...nda bah main main jak...biarlah kan lah tu lelaki ..nanti tuhan punish jugak dia tu.....well not only one men in the world...berjuta lg lelaki yg handsome n baik hati kan....hehe

ya banyak yg hensem2.. salah satunya saya kanal..si korrud baitu.. Embarassed


terus sia teringat cerita dulu dulu....jammed utak sa tapi masi buleh recall sikit sikit..pasal bini seorang pensyarah yg suka baca buku tu..di mana suda tu thread tu ar? heeeeeeeeeee Razz
Back to top Go down
http://jiwang.la/ratu17
TonduYutung
Senior SBF
Senior SBF


Female
Number of posts : 312
Age : 107
Location : Sabah
Job/hobbies : sleep....
Points : -9
Registration date : 2008-07-18

PostSubject: Re: Revenge or Balas Dendam   Wed Sep 17, 2008 5:29 am

korrud wrote:
Lady_Evarna wrote:
hot mama klu sia lah kena buat lelaki mcm tu bgs buang saja p tong sampah..hehe...nda bah main main jak...biarlah kan lah tu lelaki ..nanti tuhan punish jugak dia tu.....well not only one men in the world...berjuta lg lelaki yg handsome n baik hati kan....hehe

ya banyak yg hensem2.. salah satunya saya kanal..si korrud baitu.. Embarassed

ilusi semata2... Razz
Back to top Go down
korrud
Senior SBF
Senior SBF


Number of posts : 484
Points : 3
Registration date : 2008-04-15

PostSubject: Re: Revenge or Balas Dendam   Wed Sep 17, 2008 9:52 am

Lady_Evarna wrote:
bah teda teda bah..........gila oh ko nie kan korrud.....
sikit saja ndak banyak bah darling..
Back to top Go down
Lady_Evarna
Newbie
Newbie


Female
Number of posts : 77
Age : 28
Location : jesselton
Job/hobbies : Travel
Points : 0
Registration date : 2008-06-05

PostSubject: Re: Revenge or Balas Dendam   Thu Sep 18, 2008 10:34 am

eaaaww.....berdarling darling sudah bah dia.........
balik p topic kita muhau........
Back to top Go down
http://www.myspace.com/caroldanieallafernandez
hot_mama
SBF Supersenior
SBF Supersenior


Female
Number of posts : 603
Location : Kota Kinabalu
Job/hobbies : Kuli .... / Gossip ....
Points : 0
Registration date : 2008-04-22

PostSubject: Re: Revenge or Balas Dendam   Fri Sep 19, 2008 6:50 am

Kekekekek ..bah mcm ada bunga2 cinta sudah si Korrud sama si Lady ni aahh .. hehe

BB lusu lah avatar ko tu? kenapa gia tu budak tu? kena pasik anu nya kah tu ...kekekekekeke
Back to top Go down
Monkey
SBF Advisor
SBF Advisor


Male
Number of posts : 1370
Age : 104
Location : ..
Job/hobbies : ..
Points : -47
Registration date : 2008-06-03

PostSubject: Re: Revenge or Balas Dendam   Fri Sep 19, 2008 1:19 pm

Quote :
Kekekekek ..bah mcm ada bunga2 cinta sudah si Korrud sama si Lady ni aahh .. hehe

itu lah bah..kita kena tulung kawan kita ni,,kasi promote sama si lady..ngam betul bah durang ni..mama, ko jadi tukang pembuka kata masa kita p meminang si Lady, sa sama berry tukang urus tu hantaran..si alpa tukang hipnotis supaya daddy si lady inda kasi keluar parang samurai dia..si pukutarap punya bahagian ialah tukang gambar..si bushido tukang runding hantaran pasal dia tau selok belok adat resam masyarkat sabahh..Si Yutung tukang cari baju utk masa bertunang nanti..
macam mama? se 7 kah? bila lagi kita buat dlm sejarah SBF ni ada couple yg bertemu jodoh...kita kasi masuk frontpage borneo post..si osamang tukang buat dia punya teks and pictures..
Bah..saun saun mama kalau ko setuju...semua member SBF mesti sumbangkan satu lagu masa wedding..didahului oleh admin kita..
heeeeeee
Back to top Go down
http://jiwang.la/ratu17
Monkey
SBF Advisor
SBF Advisor


Male
Number of posts : 1370
Age : 104
Location : ..
Job/hobbies : ..
Points : -47
Registration date : 2008-06-03

PostSubject: Re: Revenge or Balas Dendam   Fri Sep 19, 2008 1:22 pm

Quote :
BB lusu lah avatar ko tu? kenapa gia tu budak tu? kena pasik anu nya kah tu ...kekekekekeke

nda pandai p kencing di tandas bah tu anak mama...puas sa ajar..nda pandai2..ikut macam bapa dia juga suka kencing berdiri..( pssst psst ..marah la si osamang sa kasi tenguk gambar anak dia telanjang..macam tu la muka si osamang masa dia kecil kecil kunu...bilang mntua laa)
Back to top Go down
http://jiwang.la/ratu17
elis
Newbie
Newbie


Female
Number of posts : 3
Age : 34
Location : Sabah
Job/hobbies : Teda
Points : 3
Registration date : 2009-03-24

PostSubject: Re: Revenge or Balas Dendam   Tue Mar 24, 2009 10:51 am

duii sy npk ni topik trus sy teingat ba time sy baru break ma bf sy..time sy kamas2 mau buang barang2 yg dia bagi tnampak sy tu baju dia bagi yg ada tulis nama dia. So sy tepikir la mau suru tu pengemis yang buragas2 sana siring jalan pakai tu baju dia pastu sy mau gambar pastu kasi post sana friendster sy..wakaka..tp baru sy mau buat my friend bilang"good idea but it makes u look desperate"..huhhh..trus sy nda jadi buat..uhuhu..dia bilang let the karma do its work..
Back to top Go down
Sponsored content




PostSubject: Re: Revenge or Balas Dendam   Today at 1:31 pm

Back to top Go down
 
Revenge or Balas Dendam
View previous topic View next topic Back to top 
Page 2 of 2Go to page : Previous  1, 2
 Similar topics
-
» The Narcissist: Revenge and Retaliation
» "Bull Connor's last revenge."
» Axl Rose (William Bruce Bailey Rose Jr.)
» HITS/GCM 4 "Rebels' Revenge" Battle Results
» Saudis take revenge on Russia for bombing Sunnis

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
SABAH :: Umum :: Ladies Talk-
Jump to: