SABAH


 
HomeHome  Portal*Portal*  FAQFAQ  RegisterRegister  Log inLog in  
Selamat datang ke SBF, laman web berinfo dan membina minda rakyat Sabah ke arah perkongsian idea serta penggalakan pembangunan minda individu secara positif. Terdapat topik popular dalam forum ini yang hanya boleh diakses oleh ahli berdaftar sahaja. Semua lagu yang terdapat dalam laman web ini merupakan promosi sahaja. Sila ke kedai yang berhampiran untuk mendapatkan lagu tersebut. Semua post yang tidak sesuai atau melanggar peraturan berforum juga akan dipadam serta-merta demi menjaga nama baik SBF. Selamat berforum. Terima kasih. Admin SBF

Share | 
 

 Revenge or Balas Dendam

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : 1, 2  Next
AuthorMessage
hot_mama
SBF Supersenior
SBF Supersenior


Female
Number of posts : 603
Location : Kota Kinabalu
Job/hobbies : Kuli .... / Gossip ....
Points : 0
Registration date : 2008-04-22

PostSubject: Revenge or Balas Dendam   Fri Jul 11, 2008 7:17 am

Uii dari tupik saja pun bikin takut wooer kan ..

Anyway cerita aku gini .. pernah kah kamu balas dendam sama urg lain pasal kena tinggal boyfriend ka atau apa saja lah sebab sampai kamu maradang betul kamu balas dendam sama tu urg .. atau kamu pernah jadi mangsa balas dendam?

Bah kamu dulu cerita baru aku cerita pasal sia okiee .. hjehehehehe :pig:
Back to top Go down
Monkey
SBF Advisor
SBF Advisor


Male
Number of posts : 1370
Age : 104
Location : ..
Job/hobbies : ..
Points : -47
Registration date : 2008-06-03

PostSubject: Re: Revenge or Balas Dendam   Fri Jul 11, 2008 8:15 am

inda pula pernah terlintas di fikiran sia mo mbalas dendam.....ada lah saturang budak ppuan ni, entah kes apa dia jeles sama sia ( mungkin lah ) pasal sia rapat sama guru2 yg muda..asyik2 memperli sia saja...pernah masa sukan sekolah, dia buleh cakap..pindik2 kaki pun mo lari..sia senyum saja..tapi sia wakil sekolah p pringkat daerah..Nah, koto..itu belum lagi...sekali keluar result pmr, sia antara yg terbaik...dia pula entah apa2 pasal asyik bergaya saja p skolah..sia pula, maintain rock selamba..t-shirt dengan jeans kuyak2 pendek sampai lutut...hasil kerja tangan sendiri..tiada masa mo pakai losyenkah, perfume ka.Cuti tahun baru , sia ada terjumpa sama ni amoi...dooiii..terkezut dia tengok sia makin lawa dan makin kaya ( wrhahahaha..puji diri sendiri).dia pula bersikut sama anak...gumuk..nampak tua....


terus sia teringat tu istilah..'what goes around, comes around'...
janganlah sia jadi takbur...biarlah sia macam ni saja.tidak penjaat, tidak juga terlampau baik..( nanti urang ambik kesempatan)
Back to top Go down
http://jiwang.la/ratu17
osmangbinladeng
Senior SBF
Senior SBF


Number of posts : 318
Points : -9
Registration date : 2008-05-02

PostSubject: Re: Revenge or Balas Dendam   Fri Jul 11, 2008 8:38 am

hot_mama wrote:
Uii dari tupik saja pun bikin takut wooer kan ..

Anyway cerita aku gini .. pernah kah kamu balas dendam sama urg lain pasal kena tinggal boyfriend ka atau apa saja lah sebab sampai kamu maradang betul kamu balas dendam sama tu urg .. atau kamu pernah jadi mangsa balas dendam?

Bah kamu dulu cerita baru aku cerita pasal sia okiee .. hjehehehehe :pig:
sy ada bah itu pengalaman hot_mama....sedih bah sarita dia...ada satu awek ni mati-mati sudah sy mau tekel...dia slalu tunggu bas sana bustop bah...asal jak dia ada mesti sy singgah...
sy bagitau dia "mari lah abg hantar"...
dia jawab "ndak kenal punnn"...sambil perpaling....
tiap kali sy nampak dia sy singgah dan tanya perkataan yg sama...
tatap jgk dia tolak...
pernah sekali tu dia sakap sama sia...
"apa kelas pakai motor"...."pi la ko sanaaa!!!"...nada mangaras...
jadi sy try tidak naik motor, sy naik bas...biasalahkan kalo pagi mesti bas full..badiri lah kunu kami ni...sy sengaja gesel-gesel dia punya dada...ui..pakai baju kurung lagi tu, tarasa jgk lah span bra dia tu.. Smile ...tapi dia perasan jgk bah sy sengaja...jadi dia marah lah...dia cakap dengan nada yg marah..
"sundal jugak ko nie..isskkkk"
nahhh Embarassed Embarassed merah kunu muka...ramai bah tu urg sana bas...
trengg.....2 Bulan Kemudian...
sy beli kreta kunu sudah...sy singgah... break mati depan dia lagi tu...sy buka window seblah kiri...automatik door ni...tieeennnn......
"mari lah abg hantar" sy cakap kunu...
dia balaslah..."ndak kenal punnn"...
sy betul-betul kecewa...so ada suatu masa tu sy tinguk dia sana bustop..time hujan lebat nie...sy pandu laju...sy pijak tu air dapan dia...brusssshh....
basah baju dia...Ada haji sebalah dia pun kana jgk...wakakakakakakakak...sy ketawa kuat-kuat dalam kreta...hingga lah sekarang kalu dia tunggu bas sy tingguk sana blakang-blakang sudah dia tunggu...hehehehe jaaattt kan sy...
Back to top Go down
osmangbinladeng
Senior SBF
Senior SBF


Number of posts : 318
Points : -9
Registration date : 2008-05-02

PostSubject: Re: Revenge or Balas Dendam   Fri Jul 11, 2008 8:40 am

BBmonkey wrote:
inda pula pernah terlintas di fikiran sia mo mbalas dendam.....ada lah saturang budak ppuan ni, entah kes apa dia jeles sama sia ( mungkin lah ) pasal sia rapat sama guru2 yg muda..asyik2 memperli sia saja...pernah masa sukan sekolah, dia buleh cakap..pindik2 kaki pun mo lari..sia senyum saja..tapi sia wakil sekolah p pringkat daerah..Nah, koto..itu belum lagi...sekali keluar result pmr, sia antara yg terbaik...dia pula entah apa2 pasal asyik bergaya saja p skolah..sia pula, maintain rock selamba..t-shirt dengan jeans kuyak2 pendek sampai lutut...hasil kerja tangan sendiri..tiada masa mo pakai losyenkah, perfume ka.Cuti tahun baru , sia ada terjumpa sama ni amoi...dooiii..terkezut dia tengok sia makin lawa dan makin kaya ( wrhahahaha..puji diri sendiri).dia pula bersikut sama anak...gumuk..nampak tua....


terus sia teringat tu istilah..'what goes around, comes around'...
janganlah sia jadi takbur...biarlah sia macam ni saja.tidak penjaat, tidak juga terlampau baik..( nanti urang ambik kesempatan)
uiii rock selamba lah kan ko ni BB....cayalah lu beb!!
Back to top Go down
hot_mama
SBF Supersenior
SBF Supersenior


Female
Number of posts : 603
Location : Kota Kinabalu
Job/hobbies : Kuli .... / Gossip ....
Points : 0
Registration date : 2008-04-22

PostSubject: Re: Revenge or Balas Dendam   Fri Jul 11, 2008 10:05 am

Ini cerita kawan sia lah ...Waktu kejadian berlaku dia kerja sana di Penang

So one day ini BF dia kasi tinggal lah dia bcz of another girl lah ni .. Ini yg pihak ke3 pun mcm buli kira kawan lah pasal biasanya dia bilang asal pigi party atau clubbing mimang ada ni perempuan bah ..So lama sudah dia tinguk ini perempuan mcm ada hati sama BF dia ..tapi dia ndak kisah sampai lah BF dia kasi tinggal dia ..

So one day ada lah party ni .. so 3 of them pun ada.. Bah besalah kan kwan kan..lagipun semua org sabah ..so klu tempat lain misti rapat .. So kwan sia relaks saja lah .. So tengah2 urg sibuk berparty ni baru dia perasan yg ex-bf dia punya GF punya handbag tu kan berampai di sofa tempat dia duduk .. sekali dia tinguk kiri kanan semua org sibuk berparty terus dia bilang dia pi check lah handbag tu perempuan .. dia terjumpa kondom kunun ..jadi datang ni otak jahat dia ..dia kasi bucur tu kondom kunun ....Jadi to cut the story short ...after few months dia dengar dari kawan juga yg si ex-bf dia ni mcm mo kawin pasal ter ehem ehem sudah GF dia ...

Jadi ini pun buli kira balas dendam sudah ni .. Kami tanya kawan sia ko menyesal ka . ndak dia bilang ...kakakakak Razz :pig:
Back to top Go down
hot_mama
SBF Supersenior
SBF Supersenior


Female
Number of posts : 603
Location : Kota Kinabalu
Job/hobbies : Kuli .... / Gossip ....
Points : 0
Registration date : 2008-04-22

PostSubject: Re: Revenge or Balas Dendam   Fri Jul 11, 2008 10:05 am

osmangbinladeng wrote:
BBmonkey wrote:
inda pula pernah terlintas di fikiran sia mo mbalas dendam.....ada lah saturang budak ppuan ni, entah kes apa dia jeles sama sia ( mungkin lah ) pasal sia rapat sama guru2 yg muda..asyik2 memperli sia saja...pernah masa sukan sekolah, dia buleh cakap..pindik2 kaki pun mo lari..sia senyum saja..tapi sia wakil sekolah p pringkat daerah..Nah, koto..itu belum lagi...sekali keluar result pmr, sia antara yg terbaik...dia pula entah apa2 pasal asyik bergaya saja p skolah..sia pula, maintain rock selamba..t-shirt dengan jeans kuyak2 pendek sampai lutut...hasil kerja tangan sendiri..tiada masa mo pakai losyenkah, perfume ka.Cuti tahun baru , sia ada terjumpa sama ni amoi...dooiii..terkezut dia tengok sia makin lawa dan makin kaya ( wrhahahaha..puji diri sendiri).dia pula bersikut sama anak...gumuk..nampak tua....


terus sia teringat tu istilah..'what goes around, comes around'...
janganlah sia jadi takbur...biarlah sia macam ni saja.tidak penjaat, tidak juga terlampau baik..( nanti urang ambik kesempatan)
uiii rock selamba lah kan ko ni BB....cayalah lu beb!!

BB Mimang baik hati bah ....
Back to top Go down
osmangbinladeng
Senior SBF
Senior SBF


Number of posts : 318
Points : -9
Registration date : 2008-05-02

PostSubject: Re: Revenge or Balas Dendam   Fri Jul 11, 2008 10:30 am

hot_mama wrote:
Ini cerita kawan sia lah ...Waktu kejadian berlaku dia kerja sana di Penang

So one day ini BF dia kasi tinggal lah dia bcz of another girl lah ni .. Ini yg pihak ke3 pun mcm buli kira kawan lah pasal biasanya dia bilang asal pigi party atau clubbing mimang ada ni perempuan bah ..So lama sudah dia tinguk ini perempuan mcm ada hati sama BF dia ..tapi dia ndak kisah sampai lah BF dia kasi tinggal dia ..

So one day ada lah party ni .. so 3 of them pun ada.. Bah besalah kan kwan kan..lagipun semua org sabah ..so klu tempat lain misti rapat .. So kwan sia relaks saja lah .. So tengah2 urg sibuk berparty ni baru dia perasan yg ex-bf dia punya GF punya handbag tu kan berampai di sofa tempat dia duduk .. sekali dia tinguk kiri kanan semua org sibuk berparty terus dia bilang dia pi check lah handbag tu perempuan .. dia terjumpa kondom kunun ..jadi datang ni otak jahat dia ..dia kasi bucur tu kondom kunun ....Jadi to cut the story short ...after few months dia dengar dari kawan juga yg si ex-bf dia ni mcm mo kawin pasal ter ehem ehem sudah GF dia ...

Jadi ini pun buli kira balas dendam sudah ni .. Kami tanya kawan sia ko menyesal ka . ndak dia bilang ...kakakakak Razz :pig:
bahaya jgak sperma dia tu...bulih jgk dia cari jalan yg kana kasih bucur tu ya...mesti anak dia tu pintar nanti...kalu ndak pintar main sodoku pintar masuk stadium free...heheheh
Back to top Go down
korrud
Senior SBF
Senior SBF


Number of posts : 484
Points : 3
Registration date : 2008-04-15

PostSubject: Re: Revenge or Balas Dendam   Fri Jul 11, 2008 10:50 am

osmangbinladeng wrote:
hot_mama wrote:
Uii dari tupik saja pun bikin takut wooer kan ..

Anyway cerita aku gini .. pernah kah kamu balas dendam sama urg lain pasal kena tinggal boyfriend ka atau apa saja lah sebab sampai kamu maradang betul kamu balas dendam sama tu urg .. atau kamu pernah jadi mangsa balas dendam?

Bah kamu dulu cerita baru aku cerita pasal sia okiee .. hjehehehehe :pig:
sy ada bah itu pengalaman hot_mama....sedih bah sarita dia...ada satu awek ni mati-mati sudah sy mau tekel...dia slalu tunggu bas sana bustop bah...asal jak dia ada mesti sy singgah...
sy bagitau dia "mari lah abg hantar"...
dia jawab "ndak kenal punnn"...sambil perpaling....
tiap kali sy nampak dia sy singgah dan tanya perkataan yg sama...
tatap jgk dia tolak...
pernah sekali tu dia sakap sama sia...
"apa kelas pakai motor"...."pi la ko sanaaa!!!"...nada mangaras...
jadi sy try tidak naik motor, sy naik bas...biasalahkan kalo pagi mesti bas full..badiri lah kunu kami ni...sy sengaja gesel-gesel dia punya dada...ui..pakai baju kurung lagi tu, tarasa jgk lah span bra dia tu.. Smile ...tapi dia perasan jgk bah sy sengaja...jadi dia marah lah...dia cakap dengan nada yg marah..
"sundal jugak ko nie..isskkkk"
nahhh Embarassed Embarassed merah kunu muka...ramai bah tu urg sana bas...
trengg.....2 Bulan Kemudian...
sy beli kreta kunu sudah...sy singgah... break mati depan dia lagi tu...sy buka window seblah kiri...automatik door ni...tieeennnn......
"mari lah abg hantar" sy cakap kunu...
dia balaslah..."ndak kenal punnn"...
sy betul-betul kecewa...so ada suatu masa tu sy tinguk dia sana bustop..time hujan lebat nie...sy pandu laju...sy pijak tu air dapan dia...brusssshh....
basah baju dia...Ada haji sebalah dia pun kana jgk...wakakakakakakakak...sy ketawa kuat-kuat dalam kreta...hingga lah sekarang kalu dia tunggu bas sy tingguk sana blakang-blakang sudah dia tunggu...hehehehe jaaattt kan sy...

hihi..padan muka dia.. bounce bounce
Back to top Go down
hot_mama
SBF Supersenior
SBF Supersenior


Female
Number of posts : 603
Location : Kota Kinabalu
Job/hobbies : Kuli .... / Gossip ....
Points : 0
Registration date : 2008-04-22

PostSubject: Re: Revenge or Balas Dendam   Fri Jul 11, 2008 10:53 am

korrud wrote:
osmangbinladeng wrote:
hot_mama wrote:
Uii dari tupik saja pun bikin takut wooer kan ..

Anyway cerita aku gini .. pernah kah kamu balas dendam sama urg lain pasal kena tinggal boyfriend ka atau apa saja lah sebab sampai kamu maradang betul kamu balas dendam sama tu urg .. atau kamu pernah jadi mangsa balas dendam?

Bah kamu dulu cerita baru aku cerita pasal sia okiee .. hjehehehehe :pig:
sy ada bah itu pengalaman hot_mama....sedih bah sarita dia...ada satu awek ni mati-mati sudah sy mau tekel...dia slalu tunggu bas sana bustop bah...asal jak dia ada mesti sy singgah...
sy bagitau dia "mari lah abg hantar"...
dia jawab "ndak kenal punnn"...sambil perpaling....
tiap kali sy nampak dia sy singgah dan tanya perkataan yg sama...
tatap jgk dia tolak...
pernah sekali tu dia sakap sama sia...
"apa kelas pakai motor"...."pi la ko sanaaa!!!"...nada mangaras...
jadi sy try tidak naik motor, sy naik bas...biasalahkan kalo pagi mesti bas full..badiri lah kunu kami ni...sy sengaja gesel-gesel dia punya dada...ui..pakai baju kurung lagi tu, tarasa jgk lah span bra dia tu.. Smile ...tapi dia perasan jgk bah sy sengaja...jadi dia marah lah...dia cakap dengan nada yg marah..
"sundal jugak ko nie..isskkkk"
nahhh Embarassed Embarassed merah kunu muka...ramai bah tu urg sana bas...
trengg.....2 Bulan Kemudian...
sy beli kreta kunu sudah...sy singgah... break mati depan dia lagi tu...sy buka window seblah kiri...automatik door ni...tieeennnn......
"mari lah abg hantar" sy cakap kunu...
dia balaslah..."ndak kenal punnn"...
sy betul-betul kecewa...so ada suatu masa tu sy tinguk dia sana bustop..time hujan lebat nie...sy pandu laju...sy pijak tu air dapan dia...brusssshh....
basah baju dia...Ada haji sebalah dia pun kana jgk...wakakakakakakakak...sy ketawa kuat-kuat dalam kreta...hingga lah sekarang kalu dia tunggu bas sy tingguk sana blakang-blakang sudah dia tunggu...hehehehe jaaattt kan sy...

hihi..padan muka dia.. bounce bounce



Kakakaka ..ya bah padan muka tu sumandak ..jual mahal kan..
Back to top Go down
korrud
Senior SBF
Senior SBF


Number of posts : 484
Points : 3
Registration date : 2008-04-15

PostSubject: Re: Revenge or Balas Dendam   Fri Jul 11, 2008 11:04 am

hot_mama wrote:
korrud wrote:

hihi..padan muka dia.. bounce bounce



Kakakaka ..ya bah padan muka tu sumandak ..jual mahal kan..

Pasal klu itu perempuan endak betul mau..cakap baik2 saja bah..lelaki pun misti faham juga.
Back to top Go down
osmangbinladeng
Senior SBF
Senior SBF


Number of posts : 318
Points : -9
Registration date : 2008-05-02

PostSubject: Re: Revenge or Balas Dendam   Fri Jul 11, 2008 11:12 am

korrud wrote:
hot_mama wrote:
korrud wrote:

hihi..padan muka dia.. bounce bounce



Kakakaka ..ya bah padan muka tu sumandak ..jual mahal kan..

Pasal klu itu perempuan endak betul mau..cakap baik2 saja bah..lelaki pun misti faham juga.
tapi itu sarita lama bah tu...after form 5 kunu...hehehe sekarang kalu ada perempuan begitu lagi lah kan, sy bukan pijak air dapan dia lagi tu...sy terus jak langgar urang dia... Twisted Evil Twisted Evil
Back to top Go down
korrud
Senior SBF
Senior SBF


Number of posts : 484
Points : 3
Registration date : 2008-04-15

PostSubject: Re: Revenge or Balas Dendam   Fri Jul 11, 2008 11:22 am

osmangbinladeng wrote:
korrud wrote:
hot_mama wrote:
korrud wrote:

hihi..padan muka dia.. bounce bounce



Kakakaka ..ya bah padan muka tu sumandak ..jual mahal kan..

Pasal klu itu perempuan endak betul mau..cakap baik2 saja bah..lelaki pun misti faham juga.
tapi itu sarita lama bah tu...after form 5 kunu...hehehe sekarang kalu ada perempuan begitu lagi lah kan, sy bukan pijak air dapan dia lagi tu...sy terus jak langgar urang dia... Twisted Evil Twisted Evil

bah osmang..itu bukan mo mengurat sudah tu..tu sudah masuk kis bunuh tu.. What a Face
Back to top Go down
osmangbinladeng
Senior SBF
Senior SBF


Number of posts : 318
Points : -9
Registration date : 2008-05-02

PostSubject: Re: Revenge or Balas Dendam   Fri Jul 11, 2008 11:49 am

korrud wrote:
osmangbinladeng wrote:
korrud wrote:
hot_mama wrote:
korrud wrote:

hihi..padan muka dia.. bounce bounce



Kakakaka ..ya bah padan muka tu sumandak ..jual mahal kan..

Pasal klu itu perempuan endak betul mau..cakap baik2 saja bah..lelaki pun misti faham juga.
tapi itu sarita lama bah tu...after form 5 kunu...hehehe sekarang kalu ada perempuan begitu lagi lah kan, sy bukan pijak air dapan dia lagi tu...sy terus jak langgar urang dia... Twisted Evil Twisted Evil

bah osmang..itu bukan mo mengurat sudah tu..tu sudah masuk kis bunuh tu.. What a Face
tia apa bah...sana mahkamah baru sarita...
Back to top Go down
korrud
Senior SBF
Senior SBF


Number of posts : 484
Points : 3
Registration date : 2008-04-15

PostSubject: Re: Revenge or Balas Dendam   Fri Jul 11, 2008 12:01 pm

osmangbinladeng wrote:
korrud wrote:
osmangbinladeng wrote:
korrud wrote:
hot_mama wrote:
korrud wrote:

hihi..padan muka dia.. bounce bounce



Kakakaka ..ya bah padan muka tu sumandak ..jual mahal kan..

Pasal klu itu perempuan endak betul mau..cakap baik2 saja bah..lelaki pun misti faham juga.
tapi itu sarita lama bah tu...after form 5 kunu...hehehe sekarang kalu ada perempuan begitu lagi lah kan, sy bukan pijak air dapan dia lagi tu...sy terus jak langgar urang dia... Twisted Evil Twisted Evil

bah osmang..itu bukan mo mengurat sudah tu..tu sudah masuk kis bunuh tu.. What a Face
tia apa bah...sana mahkamah baru sarita...

Iya butul.. Very Happy Very Happy
Back to top Go down
osmangbinladeng
Senior SBF
Senior SBF


Number of posts : 318
Points : -9
Registration date : 2008-05-02

PostSubject: Re: Revenge or Balas Dendam   Sat Jul 12, 2008 4:54 am

korrud wrote:
osmangbinladeng wrote:
korrud wrote:
osmangbinladeng wrote:
korrud wrote:
hot_mama wrote:
korrud wrote:

hihi..padan muka dia.. bounce bounce



Kakakaka ..ya bah padan muka tu sumandak ..jual mahal kan..

Pasal klu itu perempuan endak betul mau..cakap baik2 saja bah..lelaki pun misti faham juga.
tapi itu sarita lama bah tu...after form 5 kunu...hehehe sekarang kalu ada perempuan begitu lagi lah kan, sy bukan pijak air dapan dia lagi tu...sy terus jak langgar urang dia... Twisted Evil Twisted Evil

bah osmang..itu bukan mo mengurat sudah tu..tu sudah masuk kis bunuh tu.. What a Face
tia apa bah...sana mahkamah baru sarita...

Iya butul.. Very Happy Very Happy
ni ada lagi satu sarita bah...ada tu aweks BF dia ni kuat sex..asal jak jumpa mau MmmmMMm...tapi GF dia ni cakap dia ndak minat betul pasal semua tempat yg dia pilih slama ni ndak selesa...dia cakap dia selalu buat dalam kereta sampai org limpas pun hon-hon pasal tinguk tu kreta guyang-guyang mcm kana gempa bumi...Ada masa tu BF marah-marah pasal satu bulan sudah kunu dia ndak bagi...jadi malam tu dia buat plannig..dia check in baru dia call BF dia...siap SOL lagi tu sebelum dia bagi tau dia check ini di mana...naaa kan sudah kana kasih bitin BF dia tu...dia cakap dia bogel sudah nie di hotel tinggal tunggu BF dia jak...so sudah tau hotel mana tarus jak BF dia pi sana...katuk pintu masuk trus romen..GF dia cakap sy pasang jak ndak melawan...sy tanya kenapa dia buat begitu...pasal tu hari dia datang haid...dia mau kasih kana BF dia...wakakakakak kesian BF dia time lampu merah pun dia lajak...1 minggu kemudian di dapati ada sedikit masalah bila BF dia kansing..hehehe Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil pastu kan..aikkk... ilang pulak sudah tu sarita di utak sy ni...aduh...ndak terrer bah sy buat sarita doggeng ni...ndak mcm si Bushido...heheheh
Back to top Go down
Monkey
SBF Advisor
SBF Advisor


Male
Number of posts : 1370
Age : 104
Location : ..
Job/hobbies : ..
Points : -47
Registration date : 2008-06-03

PostSubject: Re: Revenge or Balas Dendam   Sat Jul 12, 2008 6:58 am

osmangbinladeng wrote:
korrud wrote:
hot_mama wrote:
korrud wrote:

hihi..padan muka dia.. bounce bounce



Kakakaka ..ya bah padan muka tu sumandak ..jual mahal kan..

Pasal klu itu perempuan endak betul mau..cakap baik2 saja bah..lelaki pun misti faham juga.
tapi itu sarita lama bah tu...after form 5 kunu...hehehe sekarang kalu ada perempuan begitu lagi lah kan, sy bukan pijak air dapan dia lagi tu...sy terus jak langgar urang dia... Twisted Evil Twisted Evil

kalau urang tidak sudi..janganlah dipaksa.bagus juga dia buat cam tu.belum tau dia selamat kalau ikut ko.sekrang ni, mcm2 buleh berlaku..tengok tv3 pagi tadi, mati tu sumandak kena pukul boifren dia.itu boifren, kalau urang yg kita nda kenal, lagilah teruk..biarlah baju basa kena air dari basa kena air yg lain2..mama dia suda ajar baitu, jangan sebarangan ikut urang..jadi dia ni anak yg ikut cakap mama, tinggal sahaja dia ni tidak berbudi bahasa..kalau dia tolak cara lembut mungkin ko tidak marah bah kan osamang....sia pun ada pengalaman mcm ni....sia cuma senyum, geleng kepala..lain kali lah , 3makac..sia tunggu bapa sia..Nah, abis cerita...perempuan ni cantikkah osamang?sumbung betul cara dia jawab..itulah si berry cakap, si mama cakap..jangan tengok cantik saja..itu faktor luaran..tengok di dlam.
ko mo langgar ni,pasal ko marah umpanan ko tidak menjadi kah? nda bagus bah bgitu.cepat betul ko emosional..nda budiman la ko ni..perempuan suka gia lelaki budiman, itu yg bikin ppuan cair tu..nda ngam kali ayat ko..cuba ko belajar sama si ptarap..kenapalah kulit ko itam legam, kalau ayat ko ngam, ngam cara, tatap berhasil punya..
Razz Cool
Back to top Go down
http://jiwang.la/ratu17
osmangbinladeng
Senior SBF
Senior SBF


Number of posts : 318
Points : -9
Registration date : 2008-05-02

PostSubject: Re: Revenge or Balas Dendam   Sat Jul 12, 2008 7:38 am

BBmonkey wrote:
osmangbinladeng wrote:
korrud wrote:
hot_mama wrote:
korrud wrote:

hihi..padan muka dia.. bounce bounce



Kakakaka ..ya bah padan muka tu sumandak ..jual mahal kan..

Pasal klu itu perempuan endak betul mau..cakap baik2 saja bah..lelaki pun misti faham juga.
tapi itu sarita lama bah tu...after form 5 kunu...hehehe sekarang kalu ada perempuan begitu lagi lah kan, sy bukan pijak air dapan dia lagi tu...sy terus jak langgar urang dia... Twisted Evil Twisted Evil

kalau urang tidak sudi..janganlah dipaksa.bagus juga dia buat cam tu.belum tau dia selamat kalau ikut ko.sekrang ni, mcm2 buleh berlaku..tengok tv3 pagi tadi, mati tu sumandak kena pukul boifren dia.itu boifren, kalau urang yg kita nda kenal, lagilah teruk..biarlah baju basa kena air dari basa kena air yg lain2..mama dia suda ajar baitu, jangan sebarangan ikut urang..jadi dia ni anak yg ikut cakap mama, tinggal sahaja dia ni tidak berbudi bahasa..kalau dia tolak cara lembut mungkin ko tidak marah bah kan osamang....sia pun ada pengalaman mcm ni....sia cuma senyum, geleng kepala..lain kali lah , 3makac..sia tunggu bapa sia..Nah, abis cerita...perempuan ni cantikkah osamang?sumbung betul cara dia jawab..itulah si berry cakap, si mama cakap..jangan tengok cantik saja..itu faktor luaran..tengok di dlam.
ko mo langgar ni,pasal ko marah umpanan ko tidak menjadi kah? nda bagus bah bgitu.cepat betul ko emosional..nda budiman la ko ni..perempuan suka gia lelaki budiman, itu yg bikin ppuan cair tu..nda ngam kali ayat ko..cuba ko belajar sama si ptarap..kenapalah kulit ko itam legam, kalau ayat ko ngam, ngam cara, tatap berhasil punya..
Razz Cool
ndak main lah ayat-ayat ni BB....skarang ni sy kalau ada awek sana bustop sy teda tanya sudah mau tumpang kah?.....sy terus terang jak sama dia...
"ko ada pakai seluar dalam???"...
kalu dia cakap ada...sy trus babai dia...skarang sy cari yg seksi dan ndak pakai selaur dalam heheheh....sinang bah..traffic light pun bleh ringan-ringan Twisted Evil Twisted Evil
Back to top Go down
Monkey
SBF Advisor
SBF Advisor


Male
Number of posts : 1370
Age : 104
Location : ..
Job/hobbies : ..
Points : -47
Registration date : 2008-06-03

PostSubject: Re: Revenge or Balas Dendam   Sat Jul 12, 2008 9:15 am

Quote :
ndak main lah ayat-ayat ni BB....skarang ni sy kalau ada awek sana
bustop sy teda tanya sudah mau tumpang kah?.....sy terus terang jak
sama dia...
"ko ada pakai seluar dalam???"...
kalu
dia cakap ada...sy trus babai dia...skarang sy cari yg seksi dan ndak
pakai selaur dalam heheheh....sinang bah..traffic light pun bleh
ringan-ringan
Twisted Evil Twisted Evil

macam si britney spears tu? atau si lindsay lohan? maniac betul juga.....
jadi kereta ko la yg sia nampak brguyang guyang masa traffic jam tu?
Back to top Go down
http://jiwang.la/ratu17
korrud
Senior SBF
Senior SBF


Number of posts : 484
Points : 3
Registration date : 2008-04-15

PostSubject: Re: Revenge or Balas Dendam   Sat Jul 12, 2008 2:02 pm

osmangbinladeng wrote:
korrud wrote:
osmangbinladeng wrote:
korrud wrote:
osmangbinladeng wrote:
korrud wrote:
hot_mama wrote:
korrud wrote:

hihi..padan muka dia.. bounce bounce



Kakakaka ..ya bah padan muka tu sumandak ..jual mahal kan..

Pasal klu itu perempuan endak betul mau..cakap baik2 saja bah..lelaki pun misti faham juga.
tapi itu sarita lama bah tu...after form 5 kunu...hehehe sekarang kalu ada perempuan begitu lagi lah kan, sy bukan pijak air dapan dia lagi tu...sy terus jak langgar urang dia... Twisted Evil Twisted Evil

bah osmang..itu bukan mo mengurat sudah tu..tu sudah masuk kis bunuh tu.. What a Face
tia apa bah...sana mahkamah baru sarita...

Iya butul.. Very Happy Very Happy
ni ada lagi satu sarita bah...ada tu aweks BF dia ni kuat sex..asal jak jumpa mau MmmmMMm...tapi GF dia ni cakap dia ndak minat betul pasal semua tempat yg dia pilih slama ni ndak selesa...dia cakap dia selalu buat dalam kereta sampai org limpas pun hon-hon pasal tinguk tu kreta guyang-guyang mcm kana gempa bumi...Ada masa tu BF marah-marah pasal satu bulan sudah kunu dia ndak bagi...jadi malam tu dia buat plannig..dia check in baru dia call BF dia...siap SOL lagi tu sebelum dia bagi tau dia check ini di mana...naaa kan sudah kana kasih bitin BF dia tu...dia cakap dia bogel sudah nie di hotel tinggal tunggu BF dia jak...so sudah tau hotel mana tarus jak BF dia pi sana...katuk pintu masuk trus romen..GF dia cakap sy pasang jak ndak melawan...sy tanya kenapa dia buat begitu...pasal tu hari dia datang haid...dia mau kasih kana BF dia...wakakakakak kesian BF dia time lampu merah pun dia lajak...1 minggu kemudian di dapati ada sedikit masalah bila BF dia kansing..hehehe Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil pastu kan..aikkk... ilang pulak sudah tu sarita di utak sy ni...aduh...ndak terrer bah sy buat sarita doggeng ni...ndak mcm si Bushido...heheheh

Haiyoo..jahat juga itu perempuan oo..saya rasa itu BF macam kana gonorea atau siplis baitu..isk isk..

Tapi selalunya klu diaurang ni datang bulan..dia enda bagi pun kita bulih tau bah..
Back to top Go down
korrud
Senior SBF
Senior SBF


Number of posts : 484
Points : 3
Registration date : 2008-04-15

PostSubject: Re: Revenge or Balas Dendam   Sat Jul 12, 2008 2:17 pm

BBmonkey wrote:
osmangbinladeng wrote:
korrud wrote:
hot_mama wrote:
korrud wrote:

hihi..padan muka dia.. bounce bounce



Kakakaka ..ya bah padan muka tu sumandak ..jual mahal kan..

Pasal klu itu perempuan endak betul mau..cakap baik2 saja bah..lelaki pun misti faham juga.
tapi itu sarita lama bah tu...after form 5 kunu...hehehe sekarang kalu ada perempuan begitu lagi lah kan, sy bukan pijak air dapan dia lagi tu...sy terus jak langgar urang dia... Twisted Evil Twisted Evil

kalau urang tidak sudi..janganlah dipaksa.bagus juga dia buat cam tu.belum tau dia selamat kalau ikut ko.sekrang ni, mcm2 buleh berlaku..tengok tv3 pagi tadi, mati tu sumandak kena pukul boifren dia.itu boifren, kalau urang yg kita nda kenal, lagilah teruk..biarlah baju basa kena air dari basa kena air yg lain2..mama dia suda ajar baitu, jangan sebarangan ikut urang..jadi dia ni anak yg ikut cakap mama, tinggal sahaja dia ni tidak berbudi bahasa..kalau dia tolak cara lembut mungkin ko tidak marah bah kan osamang....sia pun ada pengalaman mcm ni....sia cuma senyum, geleng kepala..lain kali lah , 3makac..sia tunggu bapa sia..Nah, abis cerita...perempuan ni cantikkah osamang?sumbung betul cara dia jawab..itulah si berry cakap, si mama cakap..jangan tengok cantik saja..itu faktor luaran..tengok di dlam.
ko mo langgar ni,pasal ko marah umpanan ko tidak menjadi kah? nda bagus bah bgitu.cepat betul ko emosional..nda budiman la ko ni..perempuan suka gia lelaki budiman, itu yg bikin ppuan cair tu..nda ngam kali ayat ko..cuba ko belajar sama si ptarap..kenapalah kulit ko itam legam, kalau ayat ko ngam, ngam cara, tatap berhasil punya..
Razz Cool

bila perempuan suka.. ada dua jinis baitu..salah satunya suka sebagai kawan, dan yg satu lagi suka sebagai boy friend!

Bila perempuan suka seorang lelaki sebagai kawan..bermakna di situ endada attractions dan secara lujiknya si perempuan tidak bernafsu sama itu lelaki.

Tapi bila seorang perepmpuan suka seorang lelaki itu sbgi boyfriend..maka di situ barulah ada tarikan yg akan menjurus kepada perhubungan lebih intim (romance, kissing, hugging and etc..)

Selalunya si perempuan samada sudah ada yg punya atau bulum..sebelum dia decide mo terima seorang lelaki sebagai kawan biasa atau sebagai BF dia..dia akan umban sesuatu cara berupa umpan..dan dia akan tinguk lelaki itu makan umpan tu macam mana..macam mana lelaki tu makan umpan tu..macam itu lah si perempuan itu akan anggap sebagai future boyfriend kah atau just not more than a friend. itu yg dikatakan urang..how to pass women test!!

Paling penting..perempuan tidak suka lelaki yg feely-feely, lovey-lovey..atau mudah tewas dgn perasaan.

Cuntuh lah..perempuan cakap..dia suka lelaki yg penyayang atau selalu ambil tau pasal diri dia..No! itu cakap dia org saja..Klu lelaki ikut macam itu..maka jatuh lah lelaki itu sebagai dalam kategori setakat kawan saja. kerana di situ tiada attraction!

.................
Back to top Go down
Monkey
SBF Advisor
SBF Advisor


Male
Number of posts : 1370
Age : 104
Location : ..
Job/hobbies : ..
Points : -47
Registration date : 2008-06-03

PostSubject: Re: Revenge or Balas Dendam   Sat Jul 12, 2008 3:20 pm

korrud wrote:
BBmonkey wrote:
osmangbinladeng wrote:
korrud wrote:
hot_mama wrote:
korrud wrote:

hihi..padan muka dia.. bounce bounce



Kakakaka ..ya bah padan muka tu sumandak ..jual mahal kan..

Pasal klu itu perempuan endak betul mau..cakap baik2 saja bah..lelaki pun misti faham juga.
tapi itu sarita lama bah tu...after form 5 kunu...hehehe sekarang kalu ada perempuan begitu lagi lah kan, sy bukan pijak air dapan dia lagi tu...sy terus jak langgar urang dia... Twisted Evil Twisted Evil

kalau urang tidak sudi..janganlah dipaksa.bagus juga dia buat cam tu.belum tau dia selamat kalau ikut ko.sekrang ni, mcm2 buleh berlaku..tengok tv3 pagi tadi, mati tu sumandak kena pukul boifren dia.itu boifren, kalau urang yg kita nda kenal, lagilah teruk..biarlah baju basa kena air dari basa kena air yg lain2..mama dia suda ajar baitu, jangan sebarangan ikut urang..jadi dia ni anak yg ikut cakap mama, tinggal sahaja dia ni tidak berbudi bahasa..kalau dia tolak cara lembut mungkin ko tidak marah bah kan osamang....sia pun ada pengalaman mcm ni....sia cuma senyum, geleng kepala..lain kali lah , 3makac..sia tunggu bapa sia..Nah, abis cerita...perempuan ni cantikkah osamang?sumbung betul cara dia jawab..itulah si berry cakap, si mama cakap..jangan tengok cantik saja..itu faktor luaran..tengok di dlam.
ko mo langgar ni,pasal ko marah umpanan ko tidak menjadi kah? nda bagus bah bgitu.cepat betul ko emosional..nda budiman la ko ni..perempuan suka gia lelaki budiman, itu yg bikin ppuan cair tu..nda ngam kali ayat ko..cuba ko belajar sama si ptarap..kenapalah kulit ko itam legam, kalau ayat ko ngam, ngam cara, tatap berhasil punya..
Razz Cool

bila perempuan suka.. ada dua jinis baitu..salah satunya suka sebagai kawan, dan yg satu lagi suka sebagai boy friend!

Bila perempuan suka seorang lelaki sebagai kawan..bermakna di situ endada attractions dan secara lujiknya si perempuan tidak bernafsu sama itu lelaki.

Tapi bila seorang perepmpuan suka seorang lelaki itu sbgi boyfriend..maka di situ barulah ada tarikan yg akan menjurus kepada perhubungan lebih intim (romance, kissing, hugging and etc..)

Selalunya si perempuan samada sudah ada yg punya atau bulum..sebelum dia decide mo terima seorang lelaki sebagai kawan biasa atau sebagai BF dia..dia akan umban sesuatu cara berupa umpan..dan dia akan tinguk lelaki itu makan umpan tu macam mana..macam mana lelaki tu makan umpan tu..macam itu lah si perempuan itu akan anggap sebagai future boyfriend kah atau just not more than a friend. itu yg dikatakan urang..how to pass women test!!

Paling penting..perempuan tidak suka lelaki yg feely-feely, lovey-lovey..atau mudah tewas dgn perasaan.

Cuntuh lah..perempuan cakap..dia suka lelaki yg penyayang atau selalu ambil tau pasal diri dia..No! itu cakap dia org saja..Klu lelaki ikut macam itu..maka jatuh lah lelaki itu sebagai dalam kategori setakat kawan saja. kerana di situ tiada attraction!

.................

ni tiada kaitan sama crita balas dendam. lebih kepada penerangan tentang hubungan antara lelaki dn ppuan..mana crita balas dendam ni? scratch
Back to top Go down
http://jiwang.la/ratu17
osmangbinladeng
Senior SBF
Senior SBF


Number of posts : 318
Points : -9
Registration date : 2008-05-02

PostSubject: Re: Revenge or Balas Dendam   Sat Jul 12, 2008 3:47 pm

BBmonkey wrote:
Quote :
ndak main lah ayat-ayat ni BB....skarang ni sy kalau ada awek sana
bustop sy teda tanya sudah mau tumpang kah?.....sy terus terang jak
sama dia...
"ko ada pakai seluar dalam???"...
kalu
dia cakap ada...sy trus babai dia...skarang sy cari yg seksi dan ndak
pakai selaur dalam heheheh....sinang bah..traffic light pun bleh
ringan-ringan
Twisted Evil Twisted Evil

macam si britney spears tu? atau si lindsay lohan? maniac betul juga.....
jadi kereta ko la yg sia nampak brguyang guyang masa traffic jam tu?
ahhh...mcm biasa jak o ni BB..mana bleh ko tinguk...itu siok kalu kreta tinggi kan...apa buat atas pun ndak nampak...heheheh
Back to top Go down
Monkey
SBF Advisor
SBF Advisor


Male
Number of posts : 1370
Age : 104
Location : ..
Job/hobbies : ..
Points : -47
Registration date : 2008-06-03

PostSubject: Re: Revenge or Balas Dendam   Sat Jul 12, 2008 3:55 pm

osmangbinladeng wrote:
BBmonkey wrote:
Quote :
ndak main lah ayat-ayat ni BB....skarang ni sy kalau ada awek sana
bustop sy teda tanya sudah mau tumpang kah?.....sy terus terang jak
sama dia...
"ko ada pakai seluar dalam???"...
kalu
dia cakap ada...sy trus babai dia...skarang sy cari yg seksi dan ndak
pakai selaur dalam heheheh....sinang bah..traffic light pun bleh
ringan-ringan
Twisted Evil Twisted Evil

macam si britney spears tu? atau si lindsay lohan? maniac betul juga.....
jadi kereta ko la yg sia nampak brguyang guyang masa traffic jam tu?
ahhh...mcm biasa jak o ni BB..mana bleh ko tinguk...itu siok kalu kreta tinggi kan...apa buat atas pun ndak nampak...heheheh

nda payah kereta tinggi2.yang penting tertutup..lain la kalau mo kasi kena tu guys, sengaja pi di tempat terbuka, ada can mo kena tangkap pihak berwajib, terus kawin, barulah ngam crita mbalas dendam.. Razz
Back to top Go down
http://jiwang.la/ratu17
osmangbinladeng
Senior SBF
Senior SBF


Number of posts : 318
Points : -9
Registration date : 2008-05-02

PostSubject: Re: Revenge or Balas Dendam   Mon Jul 14, 2008 11:28 am

BBmonkey wrote:
osmangbinladeng wrote:
BBmonkey wrote:
Quote :
ndak main lah ayat-ayat ni BB....skarang ni sy kalau ada awek sana
bustop sy teda tanya sudah mau tumpang kah?.....sy terus terang jak
sama dia...
"ko ada pakai seluar dalam???"...
kalu
dia cakap ada...sy trus babai dia...skarang sy cari yg seksi dan ndak
pakai selaur dalam heheheh....sinang bah..traffic light pun bleh
ringan-ringan
Twisted Evil Twisted Evil

macam si britney spears tu? atau si lindsay lohan? maniac betul juga.....
jadi kereta ko la yg sia nampak brguyang guyang masa traffic jam tu?
ahhh...mcm biasa jak o ni BB..mana bleh ko tinguk...itu siok kalu kreta tinggi kan...apa buat atas pun ndak nampak...heheheh

nda payah kereta tinggi2.yang penting tertutup..lain la kalau mo kasi kena tu guys, sengaja pi di tempat terbuka, ada can mo kena tangkap pihak berwajib, terus kawin, barulah ngam crita mbalas dendam.. Razz
ala....BB kana tangkap bukan nya tarus kawin...kana danda jak bah...itu pun bleh merayu lagu...sy ajar kalu ada urg kana tangkap..pastu kana bicara, pastu last-last kana suruh cakap tu apa mau sakap..."minta maaf yang arif...itu time kepala bawa sudah kontrol itu kepala atas...sy amat menyesal...itu kepala bawa memang itu mcm bah yang arif..kalu dia mau..dia mau lah tu...nasib kana tangkap, kalu ndak tu yang arif, yang jadi tu doktor tu..."pasal org tua cakap kalu talampau sedap time jimak, itu budak kalu jadi doktor atau tukang masak"....bah kamu sakap jak itu mcam sana mahkamah..trus kana reduce tu kamu punya danda..
Back to top Go down
korrud
Senior SBF
Senior SBF


Number of posts : 484
Points : 3
Registration date : 2008-04-15

PostSubject: Re: Revenge or Balas Dendam   Mon Jul 14, 2008 1:18 pm

BBmonkey wrote:
korrud wrote:
BBmonkey wrote:
osmangbinladeng wrote:
korrud wrote:
hot_mama wrote:
korrud wrote:

hihi..padan muka dia.. bounce bounce



Kakakaka ..ya bah padan muka tu sumandak ..jual mahal kan..

Pasal klu itu perempuan endak betul mau..cakap baik2 saja bah..lelaki pun misti faham juga.
tapi itu sarita lama bah tu...after form 5 kunu...hehehe sekarang kalu ada perempuan begitu lagi lah kan, sy bukan pijak air dapan dia lagi tu...sy terus jak langgar urang dia... Twisted Evil Twisted Evil

kalau urang tidak sudi..janganlah dipaksa.bagus juga dia buat cam tu.belum tau dia selamat kalau ikut ko.sekrang ni, mcm2 buleh berlaku..tengok tv3 pagi tadi, mati tu sumandak kena pukul boifren dia.itu boifren, kalau urang yg kita nda kenal, lagilah teruk..biarlah baju basa kena air dari basa kena air yg lain2..mama dia suda ajar baitu, jangan sebarangan ikut urang..jadi dia ni anak yg ikut cakap mama, tinggal sahaja dia ni tidak berbudi bahasa..kalau dia tolak cara lembut mungkin ko tidak marah bah kan osamang....sia pun ada pengalaman mcm ni....sia cuma senyum, geleng kepala..lain kali lah , 3makac..sia tunggu bapa sia..Nah, abis cerita...perempuan ni cantikkah osamang?sumbung betul cara dia jawab..itulah si berry cakap, si mama cakap..jangan tengok cantik saja..itu faktor luaran..tengok di dlam.
ko mo langgar ni,pasal ko marah umpanan ko tidak menjadi kah? nda bagus bah bgitu.cepat betul ko emosional..nda budiman la ko ni..perempuan suka gia lelaki budiman, itu yg bikin ppuan cair tu..nda ngam kali ayat ko..cuba ko belajar sama si ptarap..kenapalah kulit ko itam legam, kalau ayat ko ngam, ngam cara, tatap berhasil punya..
Razz Cool

bila perempuan suka.. ada dua jinis baitu..salah satunya suka sebagai kawan, dan yg satu lagi suka sebagai boy friend!

Bila perempuan suka seorang lelaki sebagai kawan..bermakna di situ endada attractions dan secara lujiknya si perempuan tidak bernafsu sama itu lelaki.

Tapi bila seorang perepmpuan suka seorang lelaki itu sbgi boyfriend..maka di situ barulah ada tarikan yg akan menjurus kepada perhubungan lebih intim (romance, kissing, hugging and etc..)

Selalunya si perempuan samada sudah ada yg punya atau bulum..sebelum dia decide mo terima seorang lelaki sebagai kawan biasa atau sebagai BF dia..dia akan umban sesuatu cara berupa umpan..dan dia akan tinguk lelaki itu makan umpan tu macam mana..macam mana lelaki tu makan umpan tu..macam itu lah si perempuan itu akan anggap sebagai future boyfriend kah atau just not more than a friend. itu yg dikatakan urang..how to pass women test!!

Paling penting..perempuan tidak suka lelaki yg feely-feely, lovey-lovey..atau mudah tewas dgn perasaan.

Cuntuh lah..perempuan cakap..dia suka lelaki yg penyayang atau selalu ambil tau pasal diri dia..No! itu cakap dia org saja..Klu lelaki ikut macam itu..maka jatuh lah lelaki itu sebagai dalam kategori setakat kawan saja. kerana di situ tiada attraction!

.................

ni tiada kaitan sama crita balas dendam. lebih kepada penerangan tentang hubungan antara lelaki dn ppuan..mana crita balas dendam ni? scratch

hihi.. Very Happy Very Happy
Back to top Go down
Sponsored content




PostSubject: Re: Revenge or Balas Dendam   Today at 9:28 pm

Back to top Go down
 
Revenge or Balas Dendam
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 2Go to page : 1, 2  Next
 Similar topics
-
» The Narcissist: Revenge and Retaliation
» "Bull Connor's last revenge."
» Axl Rose (William Bruce Bailey Rose Jr.)
» HITS/GCM 4 "Rebels' Revenge" Battle Results
» Saudis take revenge on Russia for bombing Sunnis

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
SABAH :: Umum :: Ladies Talk-
Jump to: