SABAH


 
HomeHome  Portal*Portal*  FAQFAQ  RegisterRegister  Log inLog in  
Selamat datang ke SBF, laman web berinfo dan membina minda rakyat Sabah ke arah perkongsian idea serta penggalakan pembangunan minda individu secara positif. Terdapat topik popular dalam forum ini yang hanya boleh diakses oleh ahli berdaftar sahaja. Semua lagu yang terdapat dalam laman web ini merupakan promosi sahaja. Sila ke kedai yang berhampiran untuk mendapatkan lagu tersebut. Semua post yang tidak sesuai atau melanggar peraturan berforum juga akan dipadam serta-merta demi menjaga nama baik SBF. Selamat berforum. Terima kasih. Admin SBF

Share | 
 

 hello, niche di sini-

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
niche
Newbie
Newbie


Female
Number of posts : 39
Age : 31
Location : Sabah
Job/hobbies : Internet
Points : 0
Registration date : 2008-06-29

PostSubject: hello, niche di sini-   Sun Jun 29, 2008 8:37 am

hello, saya org baru... boleh join kamu?
Back to top Go down
http://sabah.forumotion.com/
tahan.tukul
SBF Moderator
SBF Moderator


Number of posts : 264
Points : 34
Registration date : 2008-03-01

PostSubject: Re: hello, niche di sini-   Sun Jun 29, 2008 8:44 am

niche wrote:
hello, saya org baru... boleh join kamu?



Hai niche...selamat menyertai SBF. Boleh, memang semua warga Malaysia dan luar Malaysia dialu-alukan menyertai SBF dan digalakkan memberikan pandangan dan fikiran yang boleh membantu pengetahuan dan kemajuan kita semua. Selamat berforum dan buatlah macam rumah sendiri di sini. Ceria selalu! Laughing
Back to top Go down
shalon6095
SBF Supersenior
SBF Supersenior


Number of posts : 554
Points : -90
Registration date : 2008-04-22

PostSubject: Re: hello, niche di sini-   Sun Jun 29, 2008 8:56 am

hi niche... cantik avatar ko. Very Happy
Back to top Go down
akinabalu
SBF Moderator
SBF Moderator


Male
Number of posts : 581
Points : 49
Registration date : 2008-02-22

PostSubject: Re: hello, niche di sini-   Sun Jun 29, 2008 10:16 am

niche wrote:
hello, saya org baru... boleh join kamu?



Selamat datang ke SBF yang tidak sepertinya ini niche. Penyertaan anda di sini sangat dialu-alukan terutama dengan idea dan perbincangan yang boleh menambah pengetahuan dan kesedaran kita semua demi kemajuan. Selamat berforum niche! Laughing
Back to top Go down
alphawaves
SBF Mentor
SBF Mentor


Male
Number of posts : 938
Age : 56
Location : sanaa bah..
Job/hobbies : joomla! addict..
Points : 5
Registration date : 2008-02-25

PostSubject: Re: hello, niche di sini-   Sun Jun 29, 2008 10:28 am

niche wrote:
hello, saya org baru... boleh join kamu?
aie nah..kan si niche pun ada..macam kenal saja dia ini.. Very Happy
Back to top Go down
http://asiamistik.forumotion.com
Monkey
SBF Advisor
SBF Advisor


Male
Number of posts : 1370
Age : 104
Location : ..
Job/hobbies : ..
Points : -47
Registration date : 2008-06-03

PostSubject: Re: hello, niche di sini-   Sun Jun 29, 2008 3:06 pm

cheers yeaahhh..ada member baru..nampaknya tambah meriah la ruangan ladies talk ni kali...selain dari hotmama, tahantukul dan blueberry ( yg aktif bforum ) akhirnya muncul lagi satu heroin baru....wah...selamat datang niche....masih belajar kah atau suda kerja ni?
Back to top Go down
http://jiwang.la/ratu17
mamat53
Regular Member
Regular Member


Number of posts : 165
Points : 21
Registration date : 2008-02-25

PostSubject: Re: hello, niche di sini-   Mon Jul 07, 2008 8:50 am

Selamat bersama kami di sini niche. Bah, kongsilah ilmu niche dengan kami di sini.
Back to top Go down
niche
Newbie
Newbie


Female
Number of posts : 39
Age : 31
Location : Sabah
Job/hobbies : Internet
Points : 0
Registration date : 2008-06-29

PostSubject: Re: hello, niche di sini-   Mon Jul 07, 2008 12:32 pm

alphawaves wrote:
niche wrote:
hello, saya org baru... boleh join kamu?
aie nah..kan si niche pun ada..macam kenal saja dia ini.. Very Happy
ya, sayapun mcm kenal kau ni...
Back to top Go down
http://sabah.forumotion.com/
niche
Newbie
Newbie


Female
Number of posts : 39
Age : 31
Location : Sabah
Job/hobbies : Internet
Points : 0
Registration date : 2008-06-29

PostSubject: Re: hello, niche di sini-   Mon Jul 07, 2008 12:33 pm

mamat53 wrote:
Selamat bersama kami di sini niche. Bah, kongsilah ilmu niche dengan kami di sini.
tiada ilmu yg hendak dikongsi, setakat sembang2 shj...
Back to top Go down
http://sabah.forumotion.com/
niche
Newbie
Newbie


Female
Number of posts : 39
Age : 31
Location : Sabah
Job/hobbies : Internet
Points : 0
Registration date : 2008-06-29

PostSubject: Re: hello, niche di sini-   Mon Jul 07, 2008 12:34 pm

BBmonkey wrote:
cheers yeaahhh..ada member baru..nampaknya tambah meriah la ruangan ladies talk ni kali...selain dari hotmama, tahantukul dan blueberry ( yg aktif bforum ) akhirnya muncul lagi satu heroin baru....wah...selamat datang niche....masih belajar kah atau suda kerja ni?
hai bbmonkey...
Back to top Go down
http://sabah.forumotion.com/
niche
Newbie
Newbie


Female
Number of posts : 39
Age : 31
Location : Sabah
Job/hobbies : Internet
Points : 0
Registration date : 2008-06-29

PostSubject: Re: hello, niche di sini-   Mon Jul 07, 2008 12:35 pm

shalon6095 wrote:
hi niche... cantik avatar ko. Very Happy
hai, pinjam muka si angelina
Back to top Go down
http://sabah.forumotion.com/
pukutarap
SBF Supersenior
SBF Supersenior


Number of posts : 517
Points : -5
Registration date : 2008-04-18

PostSubject: Re: hello, niche di sini-   Mon Jul 07, 2008 1:40 pm

niche wrote:
alphawaves wrote:
niche wrote:
hello, saya org baru... boleh join kamu?
aie nah..kan si niche pun ada..macam kenal saja dia ini.. Very Happy
ya, sayapun mcm kenal kau ni...
aieee, sia inda kao kanal?
Back to top Go down
bongingtugarang
Senior SBF
Senior SBF


Number of posts : 355
Points : 5
Registration date : 2008-02-28

PostSubject: Re: hello, niche di sini-   Mon Jul 07, 2008 7:13 pm

niche wrote:
hello, saya org baru... boleh join kamu?

hehehe...sia pun kasi salamat datang. Very Happy
Back to top Go down
blueberry
Senior SBF
Senior SBF


Number of posts : 483
Points : 0
Registration date : 2008-03-26

PostSubject: Re: hello, niche di sini-   Tue Jul 08, 2008 4:48 am

hi niche... alien welcome Basketball
Back to top Go down
hot_mama
SBF Supersenior
SBF Supersenior


Female
Number of posts : 603
Location : Kota Kinabalu
Job/hobbies : Kuli .... / Gossip ....
Points : 0
Registration date : 2008-04-22

PostSubject: Re: hello, niche di sini-   Tue Jul 08, 2008 5:00 am

pukutarap wrote:
niche wrote:
alphawaves wrote:
niche wrote:
hello, saya org baru... boleh join kamu?
aie nah..kan si niche pun ada..macam kenal saja dia ini.. Very Happy
ya, sayapun mcm kenal kau ni...
aieee, sia inda kao kanal?


Mungkin ndak lah tu pukutarap ... kakakakakakaka (soli ahh pukutarap ..jan ko marah gaman)

Anyway welcome niche @ jolie....hehe :pig:
Back to top Go down
niche
Newbie
Newbie


Female
Number of posts : 39
Age : 31
Location : Sabah
Job/hobbies : Internet
Points : 0
Registration date : 2008-06-29

PostSubject: Re: hello, niche di sini-   Sun Jul 27, 2008 11:02 pm

hot_mama wrote:
pukutarap wrote:
niche wrote:
alphawaves wrote:
niche wrote:
hello, saya org baru... boleh join kamu?
aie nah..kan si niche pun ada..macam kenal saja dia ini.. Very Happy
ya, sayapun mcm kenal kau ni...
aieee, sia inda kao kanal?


Mungkin ndak lah tu pukutarap ... kakakakakakaka (soli ahh pukutarap ..jan ko marah gaman)

Anyway welcome niche @ jolie....hehe :pig:
hai, saya mcm kenal dia ni... di sebelah.
Tq for welcoming me, hot-mama.
Back to top Go down
http://sabah.forumotion.com/
niche
Newbie
Newbie


Female
Number of posts : 39
Age : 31
Location : Sabah
Job/hobbies : Internet
Points : 0
Registration date : 2008-06-29

PostSubject: Re: hello, niche di sini-   Sun Jul 27, 2008 11:04 pm

pukutarap wrote:
niche wrote:
alphawaves wrote:
niche wrote:
hello, saya org baru... boleh join kamu?
aie nah..kan si niche pun ada..macam kenal saja dia ini.. Very Happy
ya, sayapun mcm kenal kau ni...
aieee, sia inda kao kanal?
kenal, sdh tentu saya kenal.. hai pukutarap..
Back to top Go down
http://sabah.forumotion.com/
niche
Newbie
Newbie


Female
Number of posts : 39
Age : 31
Location : Sabah
Job/hobbies : Internet
Points : 0
Registration date : 2008-06-29

PostSubject: Re: hello, niche di sini-   Sun Jul 27, 2008 11:05 pm

Meriah pula kamu di sini. Harap saya dpt menyertai kamu dgn lebih kerap.
Back to top Go down
http://sabah.forumotion.com/
alphawaves
SBF Mentor
SBF Mentor


Male
Number of posts : 938
Age : 56
Location : sanaa bah..
Job/hobbies : joomla! addict..
Points : 5
Registration date : 2008-02-25

PostSubject: Re: hello, niche di sini-   Mon Jul 28, 2008 12:04 pm

mimang meriah niche..klu ko baca keseluruhan topik2. amat menghiburkan. kami tidak lah straight sgt macam forum lain. kami flexible. bagaimana pun idea2 yg bernas, padat dan berisi ternyata amat di alu2kan sekali.

Selamat datang my friend. Very Happy

Peace.
Back to top Go down
http://asiamistik.forumotion.com
karasumbang
Regular Member
Regular Member


Male
Number of posts : 243
Age : 28
Location : kiki
Job/hobbies : tiakaraja
Points : 40
Registration date : 2008-07-07

PostSubject: Re: hello, niche di sini-   Mon Jul 28, 2008 2:46 pm

niche wrote:
Meriah pula kamu di sini. Harap saya dpt menyertai kamu dgn lebih kerap.

Bah, rajin-rajinlah bah melawat sini kio niche. Urang kita juga bah sini ni.
Back to top Go down
hot_mama
SBF Supersenior
SBF Supersenior


Female
Number of posts : 603
Location : Kota Kinabalu
Job/hobbies : Kuli .... / Gossip ....
Points : 0
Registration date : 2008-04-22

PostSubject: Re: hello, niche di sini-   Tue Jul 29, 2008 7:27 am

ya ..meriah selalu! allooooo...mcm2 adaaaaa Very Happy
Back to top Go down
Admin
SBF Admin
SBF Admin


Number of posts : 337
Points : 19
Registration date : 2008-02-21

PostSubject: Re: hello, niche di sini-   Thu Jul 31, 2008 8:06 am

Hai niche!
Back to top Go down
http://sabah.forumotion.com
Sponsored content




PostSubject: Re: hello, niche di sini-   Today at 6:53 am

Back to top Go down
 
hello, niche di sini-
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
SABAH :: SBF Front Desk :: Berkenalan Ahli Baru-
Jump to: