SABAH


 
HomeHome  Portal*Portal*  FAQFAQ  RegisterRegister  Log inLog in  
Selamat datang ke SBF, laman web berinfo dan membina minda rakyat Sabah ke arah perkongsian idea serta penggalakan pembangunan minda individu secara positif. Terdapat topik popular dalam forum ini yang hanya boleh diakses oleh ahli berdaftar sahaja. Semua lagu yang terdapat dalam laman web ini merupakan promosi sahaja. Sila ke kedai yang berhampiran untuk mendapatkan lagu tersebut. Semua post yang tidak sesuai atau melanggar peraturan berforum juga akan dipadam serta-merta demi menjaga nama baik SBF. Selamat berforum. Terima kasih. Admin SBF

Share | 
 

 Boleh sia tumpang satu kaki? Boleh bah kan, sia baru masuk sini ini hari bah.

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
bugsbunnysabah
Newbie
Newbie


Male
Number of posts : 21
Age : 28
Location : api api
Job/hobbies : karaja sandirih
Points : 1
Registration date : 2008-06-16

PostSubject: Boleh sia tumpang satu kaki? Boleh bah kan, sia baru masuk sini ini hari bah.   Mon Jun 16, 2008 5:34 pm

Whats up doc? Boleh sia ikut kamurang? Malu-malu bah sia ni. flower
Back to top Go down
blueberry
Senior SBF
Senior SBF


Number of posts : 483
Points : 0
Registration date : 2008-03-26

PostSubject: Re: Boleh sia tumpang satu kaki? Boleh bah kan, sia baru masuk sini ini hari bah.   Tue Jun 17, 2008 3:54 am

bulih ba klu ko bugsbunny hehe..jan ckp tumpang satu kaki..2 kaki pun ok ba hahaha... alien
Back to top Go down
frOst_und3rgrOuNd
Newbie
Newbie


Male
Number of posts : 105
Age : 29
Location : Somewhere I Belong !!
Job/hobbies : Nda tahu
Points : 15
Registration date : 2008-05-16

PostSubject: Re: Boleh sia tumpang satu kaki? Boleh bah kan, sia baru masuk sini ini hari bah.   Tue Jun 17, 2008 4:04 am

bugsbunnysabah wrote:
Whats up doc? Boleh sia ikut kamurang? Malu-malu bah sia ni. flower

ai ai pussy cat ... buli bah klu ko bugsbunnysabah .... Razz

:!: <- macam ????
Back to top Go down
http://www.sabahforumer.com
hot_mama
SBF Supersenior
SBF Supersenior


Female
Number of posts : 603
Location : Kota Kinabalu
Job/hobbies : Kuli .... / Gossip ....
Points : 0
Registration date : 2008-04-22

PostSubject: Re: Boleh sia tumpang satu kaki? Boleh bah kan, sia baru masuk sini ini hari bah.   Tue Jun 17, 2008 4:50 am

I tot i saw a puttie cat ...??

ya.. ya ... I did saw a pussycat ! And he's reading what I wrote here ...


Huhuhu ... welcome Bugsbunny Sabah ... :pig:
Back to top Go down
alphawaves
SBF Mentor
SBF Mentor


Male
Number of posts : 938
Age : 56
Location : sanaa bah..
Job/hobbies : joomla! addict..
Points : 5
Registration date : 2008-02-25

PostSubject: Re: Boleh sia tumpang satu kaki? Boleh bah kan, sia baru masuk sini ini hari bah.   Tue Jun 17, 2008 1:05 pm

Jan malu2 bugs..bah welcome ahh! Very Happy
Back to top Go down
http://asiamistik.forumotion.com
Monkey
SBF Advisor
SBF Advisor


Male
Number of posts : 1370
Age : 104
Location : ..
Job/hobbies : ..
Points : -47
Registration date : 2008-06-03

PostSubject: Re: Boleh sia tumpang satu kaki? Boleh bah kan, sia baru masuk sini ini hari bah.   Tue Jun 17, 2008 4:36 pm

alo alo...hai hai bugsy...mana lobak ko?
Back to top Go down
http://jiwang.la/ratu17
shalon6095
SBF Supersenior
SBF Supersenior


Number of posts : 554
Points : -90
Registration date : 2008-04-22

PostSubject: Re: Boleh sia tumpang satu kaki? Boleh bah kan, sia baru masuk sini ini hari bah.   Tue Jun 17, 2008 6:28 pm

salamat dtg, jgn malu2 buat mcm ruma sendiri. ba apa lagi masuk sini http://sabah.forumotion.com/kopitiam-talk-f37/letak-gambar-kamu-yang-sebenar-t329.htm
Back to top Go down
Sponsored content




PostSubject: Re: Boleh sia tumpang satu kaki? Boleh bah kan, sia baru masuk sini ini hari bah.   Today at 9:27 pm

Back to top Go down
 
Boleh sia tumpang satu kaki? Boleh bah kan, sia baru masuk sini ini hari bah.
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» DALYIRE McFADDEN - 1 yo - Baltimore MD

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
SABAH :: SBF Front Desk :: Berkenalan Ahli Baru-
Jump to: