SABAH


 
HomeHome  Portal*Portal*  FAQFAQ  RegisterRegister  Log inLog in  
Selamat datang ke SBF, laman web berinfo dan membina minda rakyat Sabah ke arah perkongsian idea serta penggalakan pembangunan minda individu secara positif. Terdapat topik popular dalam forum ini yang hanya boleh diakses oleh ahli berdaftar sahaja. Semua lagu yang terdapat dalam laman web ini merupakan promosi sahaja. Sila ke kedai yang berhampiran untuk mendapatkan lagu tersebut. Semua post yang tidak sesuai atau melanggar peraturan berforum juga akan dipadam serta-merta demi menjaga nama baik SBF. Selamat berforum. Terima kasih. Admin SBF

Share | 
 

 Header SABAHBORNEOFORUM

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1, 2
AuthorMessage
Becky84
Newbie
Newbie


Female
Number of posts : 109
Age : 32
Location : Sabah
Job/hobbies : A Lot
Points : -9
Registration date : 2008-04-24

PostSubject: Re: Header SABAHBORNEOFORUM   Fri Jul 04, 2008 9:48 am

bongingtugarang wrote:
Becky84 wrote:
Borneo wrote:
Becky84 wrote:
wow, santiknya sudah.... lama nda lawat sini, byk projek bah hihihi! What a Face

Projek apa yg dibuat tu becky? Sharelah sama kami di sini bah. Laughing

Hi Borneo,

Busy buat karatas karaja untuk publish buku ulang tahun garija bah.... anyway, sa akan cuba bg masa carita2 cni ahh.... byk perubahan sudah ini sbf kan... santik3x... I love you


becky pun santik bah itu hihihi ( sia pakai katawa angkol pukutarap ).

ko nie bonging, ko pun kiut bah... rajin lagi tu cari madu hari2.... hihihi!
Back to top Go down
http://borneosabah.page.tl/
osmangbinladeng
Senior SBF
Senior SBF


Number of posts : 318
Points : -9
Registration date : 2008-05-02

PostSubject: Re: Header SABAHBORNEOFORUM   Wed Dec 03, 2008 11:38 am

taiko..cuba, try, test ni wakakakkakak...yg bawa tepi kanan tu cadagan logo SBF....ada kurang kasih tau...ini cuma cadangan sy yg ketandusan idea...

Back to top Go down
osmangbinladeng
Senior SBF
Senior SBF


Number of posts : 318
Points : -9
Registration date : 2008-05-02

PostSubject: Re: Header SABAHBORNEOFORUM   Wed Dec 03, 2008 11:43 am

kira ni mcm lah tu ...kalu jadi
Back to top Go down
Admin
SBF Admin
SBF Admin


Number of posts : 337
Points : 19
Registration date : 2008-02-21

PostSubject: Re: Header SABAHBORNEOFORUM   Wed Dec 03, 2008 2:05 pm

Terima kasih obl. Saya akan cuba jadikan header yang obl usahakan tu sebagai header SBF yang baru. Usaha beginilah yang kita alu-alukan untuk kita sama-sama memajukan SBF di mata semua orang.
Back to top Go down
http://sabah.forumotion.com
Admin
SBF Admin
SBF Admin


Number of posts : 337
Points : 19
Registration date : 2008-02-21

PostSubject: Re: Header SABAHBORNEOFORUM   Wed Dec 03, 2008 3:30 pm

Saya telah upload dan jadikan header yang direka oleh obl sebagai header SBF siap dengan logonya pada hari ini jam 07.30 petang. Memang bagus forum kita mempunyai identiti sendiri dan tidaklah dikatakan mengikut atau meniru forum orang lain. Sekali lagi pihak pengurusan SBF mengucapkan ribuan terima kasih kepada obl kerana usahanya yang bersungguh-sungguh membantu SBF. Kepada user lain diharap agar dapat memberikan sumbangan dengan cara mengemukakan idea-idea dan pandangan atau apa-apa perkara yang kita semua fikir amat berguna dan boleh dikongsikan di sini secara positif.

Semoga semua usaha kita yang murni dan positif tersebut dirahmati oleh yang maha esa adanya.
Back to top Go down
http://sabah.forumotion.com
osmangbinladeng
Senior SBF
Senior SBF


Number of posts : 318
Points : -9
Registration date : 2008-05-02

PostSubject: Re: Header SABAHBORNEOFORUM   Thu Dec 04, 2008 3:02 am

Admin wrote:
Saya telah upload dan jadikan header yang direka oleh obl sebagai header SBF siap dengan logonya pada hari ini jam 07.30 petang. Memang bagus forum kita mempunyai identiti sendiri dan tidaklah dikatakan mengikut atau meniru forum orang lain. Sekali lagi pihak pengurusan SBF mengucapkan ribuan terima kasih kepada obl kerana usahanya yang bersungguh-sungguh membantu SBF. Kepada user lain diharap agar dapat memberikan sumbangan dengan cara mengemukakan idea-idea dan pandangan atau apa-apa perkara yang kita semua fikir amat berguna dan boleh dikongsikan di sini secara positif.

Semoga semua usaha kita yang murni dan positif tersebut dirahmati oleh yang maha esa adanya.

peeewiittttt....makasi buss ku...kambang2 ehh hidung sy...wakakakakka tongue tongue
Back to top Go down
bongingtugarang
Senior SBF
Senior SBF


Number of posts : 355
Points : 5
Registration date : 2008-02-28

PostSubject: Re: Header SABAHBORNEOFORUM   Fri Dec 05, 2008 11:36 am

sampin oh ensi osmang bikin kapala ini porum ni...sia pun mau barajal oh sama ini urang kalau ni masam...bulekah buss ku? Laughing
Back to top Go down
mamat53
Regular Member
Regular Member


Number of posts : 165
Points : 21
Registration date : 2008-02-25

PostSubject: Re: Header SABAHBORNEOFORUM   Sat Dec 06, 2008 5:32 pm

Very Happy Wah, lawa sudah header forum kita ni.
Back to top Go down
osmangbinladeng
Senior SBF
Senior SBF


Number of posts : 318
Points : -9
Registration date : 2008-05-02

PostSubject: Re: Header SABAHBORNEOFORUM   Sun Dec 07, 2008 1:38 pm

bongingtugarang wrote:
sampin oh ensi osmang bikin kapala ini porum ni...sia pun mau barajal oh sama ini urang kalau ni masam...bulekah buss ku? Laughing
bleh ba kalu ko..tapi ko kasih tau dulu mcm mau halau tu panyagat...time sy makan sana tanjung aru ada dia menyampuk sana depan makanan...bikin takut bah...sama lah tu ko punya avatar...hheheheh
Back to top Go down
pinsan
Newbie
Newbie


Male
Number of posts : 68
Age : 45
Location : Sabah
Job/hobbies : Reading.
Points : 12
Registration date : 2008-11-22

PostSubject: Re: Header SABAHBORNEOFORUM   Fri Dec 12, 2008 4:14 pm

Ada satu Logo si osmang tu..memang nampak kemas dan supiskated..bagus klu sbf pakai tu.
Back to top Go down
http://pitasonline.net
bongingtugarang
Senior SBF
Senior SBF


Number of posts : 355
Points : 5
Registration date : 2008-02-28

PostSubject: Re: Header SABAHBORNEOFORUM   Sat Dec 13, 2008 7:35 am

osmangbinladeng wrote:
bongingtugarang wrote:
sampin oh ensi osmang bikin kapala ini porum ni...sia pun mau barajal oh sama ini urang kalau ni masam...bulekah buss ku? Laughing
bleh ba kalu ko..tapi ko kasih tau dulu mcm mau halau tu panyagat...time sy makan sana tanjung aru ada dia menyampuk sana depan makanan...bikin takut bah...sama lah tu ko punya avatar...hheheheh

uiinnna bus ku... Very Happy bukan bonging itu masam...lalat baitu kalau itu masam...1st beach kaitu bus? Laughing kalau ada lalat ini tampat tia birsih ini masam mau kompilin sama dbkk ini masam. bounce bounce bounce Basketball
Back to top Go down
bongingtugarang
Senior SBF
Senior SBF


Number of posts : 355
Points : 5
Registration date : 2008-02-28

PostSubject: Re: Header SABAHBORNEOFORUM   Sat Dec 13, 2008 7:36 am

pinsan wrote:
Ada satu Logo si osmang tu..memang nampak kemas dan supiskated..bagus klu sbf pakai tu.

yang mana satu kaitu? Very Happy
Back to top Go down
osmangbinladeng
Senior SBF
Senior SBF


Number of posts : 318
Points : -9
Registration date : 2008-05-02

PostSubject: Re: Header SABAHBORNEOFORUM   Tue Dec 16, 2008 7:34 am

bongingtugarang wrote:
pinsan wrote:
Ada satu Logo si osmang tu..memang nampak kemas dan supiskated..bagus klu sbf pakai tu.

yang mana satu kaitu? Very Happy
ya mana satu bah tu buss...sy lupa sudah...
Back to top Go down
Sponsored content




PostSubject: Re: Header SABAHBORNEOFORUM   Today at 1:08 am

Back to top Go down
 
Header SABAHBORNEOFORUM
View previous topic View next topic Back to top 
Page 2 of 2Go to page : Previous  1, 2
 Similar topics
-
» 2011 Bransom Advent Calendar - December 16 - Double Header
» How to change header text
» 400 Bad Request - Request Header Or Cookie Too Large
» Header Size Problem
» [Help] HTML Page: Space between Header and top of page.

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
SABAH :: SBF Front Desk :: Pengumuman & Informasi Forum Terkini-
Jump to: