SABAH


 
HomeHome  Portal*Portal*  FAQFAQ  RegisterRegister  Log inLog in  
Selamat datang ke SBF, laman web berinfo dan membina minda rakyat Sabah ke arah perkongsian idea serta penggalakan pembangunan minda individu secara positif. Terdapat topik popular dalam forum ini yang hanya boleh diakses oleh ahli berdaftar sahaja. Semua lagu yang terdapat dalam laman web ini merupakan promosi sahaja. Sila ke kedai yang berhampiran untuk mendapatkan lagu tersebut. Semua post yang tidak sesuai atau melanggar peraturan berforum juga akan dipadam serta-merta demi menjaga nama baik SBF. Selamat berforum. Terima kasih. Admin SBF

Share | 
 

 Hai Hai.....

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1, 2, 3  Next
AuthorMessage
hot_mama
SBF Supersenior
SBF Supersenior


Female
Number of posts : 603
Location : Kota Kinabalu
Job/hobbies : Kuli .... / Gossip ....
Points : 0
Registration date : 2008-04-22

PostSubject: Re: Hai Hai.....   Mon Jun 09, 2008 3:38 am

Morning BB monkey .... mana sudah gia ko tu? :pig:
Back to top Go down
blueberry
Senior SBF
Senior SBF


Number of posts : 483
Points : 0
Registration date : 2008-03-26

PostSubject: Re: Hai Hai.....   Mon Jun 09, 2008 4:20 am

hotmama...si BB sibuk buka warung tu skrg hehe.. Basketball Basketball
Back to top Go down
Monkey
SBF Advisor
SBF Advisor


Male
Number of posts : 1370
Age : 104
Location : ..
Job/hobbies : ..
Points : -47
Registration date : 2008-06-03

PostSubject: Re: Hai Hai.....   Mon Jun 09, 2008 3:27 pm

blueberry wrote:
hotmama...si BB sibuk buka warung tu skrg hehe.. Basketball Basketball


ko jan gitu bah,berry..sia pikir 2 3 kali la mo buka warung kampung2 ni..pasal harga minyak naik...harga gas pun naik..mo cari kayu api, pokok gatah pun suda tiada skarang...smua kna ganti klapa sawit...yg kaya , org cina dari semnanjung yg beli tanah org kampung..buduuuuh betul jual tu tanah...napa la tidak dorang kasi usaha sendiri...nanti yg jadi kuli org kg juga....itu pun kalau tu cina mo ambik...kalau dia ambi org pilipin atau timur....naaahhhh...putih mata la. Mad
Back to top Go down
http://jiwang.la/ratu17
frOst_und3rgrOuNd
Newbie
Newbie


Male
Number of posts : 105
Age : 29
Location : Somewhere I Belong !!
Job/hobbies : Nda tahu
Points : 15
Registration date : 2008-05-16

PostSubject: Re: Hai Hai.....   Mon Jun 09, 2008 4:44 pm

Hai , BBmonkey ... hm apa tu BBmonkey ?? adakah ko bernama Bibi dan minat sangat dengan monkey pastu ko combine nama ko jd BBmonkey ?? atau ko ni peminat Monkey D Luffy ??

Hehehe sori ... Very Happy wow ... Welcome To The Club walaupun suda lama sini .. hehehehe santa


lol! <- Macam son Goku
Back to top Go down
http://www.sabahforumer.com
Monkey
SBF Advisor
SBF Advisor


Male
Number of posts : 1370
Age : 104
Location : ..
Job/hobbies : ..
Points : -47
Registration date : 2008-06-03

PostSubject: Re: Hai Hai.....   Mon Jun 09, 2008 6:19 pm

frOst_und3rgrOuNd wrote:
Hai , BBmonkey ... hm apa tu BBmonkey ?? adakah ko bernama Bibi dan minat sangat dengan monkey pastu ko combine nama ko jd BBmonkey ?? atau ko ni peminat Monkey D Luffy ??

Hehehe sori ... Very Happy wow ... Welcome To The Club walaupun suda lama sini .. hehehehe santa


lol! <- Macam son Goku


BB stand for Baby. so BBmonkey means BabyMonkey...mungkin juga sa ni ada kaitan sama si sikukmungit...hehehe.( janagn marah ah sikuk )
sa tpikir mo guna 'anakmunyit' tapi nda jadi ..lagipun sa minat cerita dewa kera ( komik Jaguh Sakti - Tony Wong)..
Bah terima kasih...siuk juga melepak di sini...tpi sa ni ada mulau2 sikit..jadi kalau ada gurauan sa yg tkasar, sa minta maap kio.. Razz
Back to top Go down
http://jiwang.la/ratu17
shalon6095
SBF Supersenior
SBF Supersenior


Number of posts : 554
Points : -90
Registration date : 2008-04-22

PostSubject: Re: Hai Hai.....   Mon Jun 09, 2008 9:08 pm

oh kalau mulau tu ok ba... jgn ja serius... Very Happy
Back to top Go down
korrud
Senior SBF
Senior SBF


Number of posts : 484
Points : 3
Registration date : 2008-04-15

PostSubject: Re: Hai Hai.....   Sat Jun 14, 2008 5:06 pm

BB, kenapa website kau tu masam offline saja?
Back to top Go down
Monkey
SBF Advisor
SBF Advisor


Male
Number of posts : 1370
Age : 104
Location : ..
Job/hobbies : ..
Points : -47
Registration date : 2008-06-03

PostSubject: Re: Hai Hai.....   Sat Jun 14, 2008 5:28 pm

korrud wrote:
BB, kenapa website kau tu masam offline saja?


abis masa sya mo register kena minta alamat web..nda buleh regist kalu nda kasi..sia kasi la web yg sa buat dulu..( tapi separuh jalan). ..itu kan, kwan yg kasih promosi..
Back to top Go down
http://jiwang.la/ratu17
korrud
Senior SBF
Senior SBF


Number of posts : 484
Points : 3
Registration date : 2008-04-15

PostSubject: Re: Hai Hai.....   Sat Jun 14, 2008 5:31 pm

BBmonkey wrote:
korrud wrote:
BB, kenapa website kau tu masam offline saja?


abis masa sya mo register kena minta alamat web..nda buleh regist kalu nda kasi..sia kasi la web yg sa buat dulu..( tapi separuh jalan). ..itu kan, kwan yg kasih promosi..

Saya ingat kau bulih minta tulung sama si aki atau si borneo bah, dia urang pandai2 pasal internet ini.
Back to top Go down
Monkey
SBF Advisor
SBF Advisor


Male
Number of posts : 1370
Age : 104
Location : ..
Job/hobbies : ..
Points : -47
Registration date : 2008-06-03

PostSubject: Re: Hai Hai.....   Sat Jun 14, 2008 5:53 pm

korrud wrote:
BBmonkey wrote:
korrud wrote:
BB, kenapa website kau tu masam offline saja?


abis masa sya mo register kena minta alamat web..nda buleh regist kalu nda kasi..sia kasi la web yg sa buat dulu..( tapi separuh jalan). ..itu kan, kwan yg kasih promosi..

Saya ingat kau bulih minta tulung sama si aki atau si borneo bah, dia urang pandai2 pasal internet ini.

ya bah kan.memang sa ni buduh2 bah pasal internet. tu lah rajin gansau meraun di web cari ilmu..last2 dpt ilmu sekerat-sekerat... Sad
Back to top Go down
http://jiwang.la/ratu17
tahan.tukul
SBF Moderator
SBF Moderator


Number of posts : 264
Points : 34
Registration date : 2008-03-01

PostSubject: Re: Hai Hai.....   Sat Jun 14, 2008 7:43 pm

BB pun pandai bah. Saya tengok post BB ada yang kongsi tentang internet. Sebenarnya, ramai orang yang pandai ICT dan cuma kena gilap lagi ilmu tersebut supaya menjadikan kita lebih terbiasa dengan perkara ini. Cubalah BB.
Back to top Go down
tahan.tukul
SBF Moderator
SBF Moderator


Number of posts : 264
Points : 34
Registration date : 2008-03-01

PostSubject: Re: Hai Hai.....   Sat Jun 14, 2008 7:45 pm

korrud wrote:
BBmonkey wrote:
korrud wrote:
BB, kenapa website kau tu masam offline saja?


abis masa sya mo register kena minta alamat web..nda buleh regist kalu nda kasi..sia kasi la web yg sa buat dulu..( tapi separuh jalan). ..itu kan, kwan yg kasih promosi..

Saya ingat kau bulih minta tulung sama si aki atau si borneo bah, dia urang pandai2 pasal internet ini.

Saya tengok masalah tersebut ialah berpunca daripada laman web BB yang mungkin tak wujud lagi.
Back to top Go down
Monkey
SBF Advisor
SBF Advisor


Male
Number of posts : 1370
Age : 104
Location : ..
Job/hobbies : ..
Points : -47
Registration date : 2008-06-03

PostSubject: Re: Hai Hai.....   Sat Jun 14, 2008 8:27 pm

tahan.tukul wrote:
BB pun pandai bah. Saya tengok post BB ada yang kongsi tentang internet. Sebenarnya, ramai orang yang pandai ICT dan cuma kena gilap lagi ilmu tersebut supaya menjadikan kita lebih terbiasa dengan perkara ini. Cubalah BB.

terima kasih sekali lagi tuan tukul....akan dicuba dan diusahakan... Wink
Back to top Go down
http://jiwang.la/ratu17
korrud
Senior SBF
Senior SBF


Number of posts : 484
Points : 3
Registration date : 2008-04-15

PostSubject: Re: Hai Hai.....   Sat Jun 14, 2008 8:39 pm

BBmonkey wrote:
tahan.tukul wrote:
BB pun pandai bah. Saya tengok post BB ada yang kongsi tentang internet. Sebenarnya, ramai orang yang pandai ICT dan cuma kena gilap lagi ilmu tersebut supaya menjadikan kita lebih terbiasa dengan perkara ini. Cubalah BB.

terima kasih sekali lagi tuan tukul....akan dicuba dan diusahakan... Wink

Tuan kah puan?
Back to top Go down
hot_mama
SBF Supersenior
SBF Supersenior


Female
Number of posts : 603
Location : Kota Kinabalu
Job/hobbies : Kuli .... / Gossip ....
Points : 0
Registration date : 2008-04-22

PostSubject: Re: Hai Hai.....   Sat Jun 14, 2008 9:21 pm

Apa bah gia website dia tu BB? hehe :pig:
Back to top Go down
Monkey
SBF Advisor
SBF Advisor


Male
Number of posts : 1370
Age : 104
Location : ..
Job/hobbies : ..
Points : -47
Registration date : 2008-06-03

PostSubject: Re: Hai Hai.....   Sat Jun 14, 2008 9:31 pm

hot_mama wrote:
Apa bah gia website dia tu BB? hehe :pig:

macam yg si korrud cakap, nda bfungsi lagi...so tiada la...
Back to top Go down
http://jiwang.la/ratu17
hot_mama
SBF Supersenior
SBF Supersenior


Female
Number of posts : 603
Location : Kota Kinabalu
Job/hobbies : Kuli .... / Gossip ....
Points : 0
Registration date : 2008-04-22

PostSubject: Re: Hai Hai.....   Mon Jun 16, 2008 4:08 am

BBmonkey wrote:
hot_mama wrote:
Apa bah gia website dia tu BB? hehe :pig:

macam yg si korrud cakap, nda bfungsi lagi...so tiada la...

huhu .. too bad soo sad! :pig:
Back to top Go down
frOst_und3rgrOuNd
Newbie
Newbie


Male
Number of posts : 105
Age : 29
Location : Somewhere I Belong !!
Job/hobbies : Nda tahu
Points : 15
Registration date : 2008-05-16

PostSubject: Re: Hai Hai.....   Mon Jun 16, 2008 6:03 am

hot_mama wrote:
BBmonkey wrote:
hot_mama wrote:
Apa bah gia website dia tu BB? hehe :pig:

macam yg si korrud cakap, nda bfungsi lagi...so tiada la...

huhu .. too bad soo sad! :pig:

Hooo .... lol!
Back to top Go down
http://www.sabahforumer.com
skyjetj
Regular Member
Regular Member


Number of posts : 185
Points : 18
Registration date : 2008-05-22

PostSubject: Re: Hai Hai.....   Mon Jun 16, 2008 11:43 am

Macam pernah nampak avatar BB, di mana ya? Very Happy
Back to top Go down
Monkey
SBF Advisor
SBF Advisor


Male
Number of posts : 1370
Age : 104
Location : ..
Job/hobbies : ..
Points : -47
Registration date : 2008-06-03

PostSubject: Re: Hai Hai.....   Mon Jun 16, 2008 5:09 pm

skyjetj wrote:
Macam pernah nampak avatar BB, di mana ya? Very Happy


itu macam sajaaaa ...skyjet. Biasa la artis kan...mana mana pun macam pernah nampak..sa kasi pm ko satu artis , ko memang kenal terus.
Back to top Go down
http://jiwang.la/ratu17
skyjetj
Regular Member
Regular Member


Number of posts : 185
Points : 18
Registration date : 2008-05-22

PostSubject: Re: Hai Hai.....   Fri Jun 20, 2008 5:18 am

BBmonkey wrote:
skyjetj wrote:
Macam pernah nampak avatar BB, di mana ya? Very Happy


itu macam sajaaaa ...skyjet. Biasa la artis kan...mana mana pun macam pernah nampak..sa kasi pm ko satu artis , ko memang kenal terus.

Mana artis tu BB? Laughing
Back to top Go down
korrud
Senior SBF
Senior SBF


Number of posts : 484
Points : 3
Registration date : 2008-04-15

PostSubject: Re: Hai Hai.....   Wed Jul 09, 2008 9:30 am

BBmonkey wrote:
Hai semua.....
Salam..ni BBmonkey..
Sabahan juga bah ni...

BB..ehem..rasanya saya sudah tau bah kau ini siapa..kih kih..urang2 sini juga bah kan..nah.
Back to top Go down
shalon6095
SBF Supersenior
SBF Supersenior


Number of posts : 554
Points : -90
Registration date : 2008-04-22

PostSubject: Re: Hai Hai.....   Fri Jul 18, 2008 2:16 pm

hi bb, rajin ko berforum ya. Very Happy
Back to top Go down
Monkey
SBF Advisor
SBF Advisor


Male
Number of posts : 1370
Age : 104
Location : ..
Job/hobbies : ..
Points : -47
Registration date : 2008-06-03

PostSubject: Re: Hai Hai.....   Fri Jul 18, 2008 3:51 pm

yang betul sia malas2 juga bah ni.tapi oleh kerana sia suda ada ging..'Alpha's angel', maka sia kena juga merajinkan diri utk membantu ging sia, hotmama sama si berry utk menangkis segala hujah hujah yg tidak buleh dipakai oleh mereka mereka yg ....ehmem ehemm hai batuk pula...
bah shalon da ensemboy, meh lah sini...jangan ko jajal mcm durang si pukutarap suda la..
Back to top Go down
http://jiwang.la/ratu17
hot_mama
SBF Supersenior
SBF Supersenior


Female
Number of posts : 603
Location : Kota Kinabalu
Job/hobbies : Kuli .... / Gossip ....
Points : 0
Registration date : 2008-04-22

PostSubject: Re: Hai Hai.....   Tue Jul 22, 2008 5:07 am

Saya sukunggggg!!! mana si Berry Aka Dylan ?... :pig:
Back to top Go down
Sponsored content




PostSubject: Re: Hai Hai.....   Today at 6:55 am

Back to top Go down
 
Hai Hai.....
View previous topic View next topic Back to top 
Page 2 of 3Go to page : Previous  1, 2, 3  Next

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
SABAH :: SBF Front Desk :: Berkenalan Ahli Baru-
Jump to: