SABAH


 
HomeHome  Portal*Portal*  FAQFAQ  RegisterRegister  Log inLog in  
Selamat datang ke SBF, laman web berinfo dan membina minda rakyat Sabah ke arah perkongsian idea serta penggalakan pembangunan minda individu secara positif. Terdapat topik popular dalam forum ini yang hanya boleh diakses oleh ahli berdaftar sahaja. Semua lagu yang terdapat dalam laman web ini merupakan promosi sahaja. Sila ke kedai yang berhampiran untuk mendapatkan lagu tersebut. Semua post yang tidak sesuai atau melanggar peraturan berforum juga akan dipadam serta-merta demi menjaga nama baik SBF. Selamat berforum. Terima kasih. Admin SBF

Share | 
 

 Hai Hai.....

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : 1, 2, 3  Next
AuthorMessage
Monkey
SBF Advisor
SBF Advisor


Male
Number of posts : 1370
Age : 104
Location : ..
Job/hobbies : ..
Points : -47
Registration date : 2008-06-03

PostSubject: Hai Hai.....   Tue Jun 03, 2008 6:07 pm

Hai semua.....
Salam..ni BBmonkey..
Sabahan juga bah ni...


Last edited by BBmonkey on Tue Jul 08, 2008 11:16 am; edited 1 time in total
Back to top Go down
http://jiwang.la/ratu17
akinabalu
SBF Moderator
SBF Moderator


Male
Number of posts : 581
Points : 49
Registration date : 2008-02-22

PostSubject: Re: Hai Hai.....   Tue Jun 03, 2008 7:11 pm

Selamat datang ke SBF BBmonkey. Penyertaan anda ke SBF sangat-sangat dialu-alukan. Rajin-rajinlah berkongsi dengan kami di sini di teratak SBF yang tidak sepertinya ini. Cool
Back to top Go down
Monkey
SBF Advisor
SBF Advisor


Male
Number of posts : 1370
Age : 104
Location : ..
Job/hobbies : ..
Points : -47
Registration date : 2008-06-03

PostSubject: Re: Hai Hai.....   Tue Jun 03, 2008 7:16 pm

makasi makasi..sia selalu lepak di blog si Bayau..Bila si Borneo masuk situ, bagi link, sa join la sini. mo tukar angin Sabahan dulu. di E mindakita tu, macam sa sama bayau ja dari sabah.
yang siok di sini , banyak tajuk..ok lah tu.
Back to top Go down
http://jiwang.la/ratu17
akinabalu
SBF Moderator
SBF Moderator


Male
Number of posts : 581
Points : 49
Registration date : 2008-02-22

PostSubject: Re: Hai Hai.....   Tue Jun 03, 2008 7:20 pm

Baguslah tu BB ( lebih baik saya panggil dgn nick BB sajalah ). Saya juga ada tengok forum encik Bayau. Bagus forum tu, boleh menjana pembangunan minda individu. Banyak perkara yang boleh kita timba di sana. Bah, janganlah malu-malu buka thread kah, komen kah atau jawab post kawan-kawan di sini ok. Buatlah macam rumah sendiri. Cool
Back to top Go down
Monkey
SBF Advisor
SBF Advisor


Male
Number of posts : 1370
Age : 104
Location : ..
Job/hobbies : ..
Points : -47
Registration date : 2008-06-03

PostSubject: Re: Hai Hai.....   Tue Jun 03, 2008 7:39 pm

akinabalu wrote:
Baguslah tu BB ( lebih baik saya panggil dgn nick BB sajalah ). Saya juga ada tengok forum encik Bayau. Bagus forum tu, boleh menjana pembangunan minda individu. Banyak perkara yang boleh kita timba di sana. Bah, janganlah malu-malu buka thread kah, komen kah atau jawab post kawan-kawan di sini ok. Buatlah macam rumah sendiri.


Cool


Last edited by BBmonkey on Tue Jul 08, 2008 11:18 am; edited 1 time in total
Back to top Go down
http://jiwang.la/ratu17
akinabalu
SBF Moderator
SBF Moderator


Male
Number of posts : 581
Points : 49
Registration date : 2008-02-22

PostSubject: Re: Hai Hai.....   Tue Jun 03, 2008 7:43 pm

Oh ya, saya ada nampak juga nick mayangsari di sana e-minda. Ok bah nick mu sekarang ni. Di SBF ni pun kita ada sikukmungit, lebih hebat nick tu kan? Tajumpa juga tu kalau BB surf mana-mana thread SBF ni. Cool
Back to top Go down
akinabalu
SBF Moderator
SBF Moderator


Male
Number of posts : 581
Points : 49
Registration date : 2008-02-22

PostSubject: Re: Hai Hai.....   Tue Jun 03, 2008 7:44 pm

Anyway, kongsilah pandangan BB dgn kami di mana-mana thread yg ada di sini. Cool
Back to top Go down
Borneo
VIP Moderator
VIP Moderator


Number of posts : 950
Location : North Borneo
Points : 266
Registration date : 2008-02-23

PostSubject: Re: Hai Hai.....   Tue Jun 03, 2008 7:54 pm

BBmonkey wrote:
Hai semua.....
Salam......Saya dapat link ni dari Borneo.( Thanks Borneo..)
Sabahan juga bah ni...dari kgu mari ni.


Selamat datang ke SBF BBmonkey. Kedatangan BB memang sangat dinantikan di sini SBF. Tak rugi juga kan kita berkongsi ilmu sambil menimba pengetahuan. Tahniah kerana berjaya mendaftar menjadi ahli di sini yang dibina oleh warga Sabahan sendiri. flower
Back to top Go down
Monkey
SBF Advisor
SBF Advisor


Male
Number of posts : 1370
Age : 104
Location : ..
Job/hobbies : ..
Points : -47
Registration date : 2008-06-03

PostSubject: Re: Hai Hai.....   Tue Jun 03, 2008 8:02 pm

Borneo wrote:
BBmonkey wrote:
Hai semua.....
Salam......Saya dapat link ni dari Borneo.( Thanks Borneo..)
Sabahan juga bah ni...dari kgu mari ni.


Selamat datang ke SBF BBmonkey. Kedatangan BB memang sangat dinantikan di sini SBF. Tak rugi juga kan kita berkongsi ilmu sambil menimba pengetahuan. Tahniah kerana berjaya mendaftar menjadi ahli di sini yang dibina oleh warga Sabahan sendiri. flower


betul.betul.berkongsi2 tu satu sifat yang baik.Bangga juga la ada blog utk sabahan.Tahniah kepada mereka2 yg berusaha membangunkan forum ni.bukan senang kerja ni...perlukan masa yg banyak utk diluangkan.kesabaran dan kerajinan la jadi kunci kejayaan sesebuah forum.
wah..terlebih sudah. Razz
Back to top Go down
http://jiwang.la/ratu17
Borneo
VIP Moderator
VIP Moderator


Number of posts : 950
Location : North Borneo
Points : 266
Registration date : 2008-02-23

PostSubject: Re: Hai Hai.....   Tue Jun 03, 2008 8:12 pm

Betul tu BB, yang penting kita semua dapat mengemukakan pendapat kita dan menambah ilmu untuk kegunaan sendiri juga. Beleted Kotobian tadau Kaamatan kpd BB juga. Very Happy
Back to top Go down
blueberry
Senior SBF
Senior SBF


Number of posts : 483
Points : 0
Registration date : 2008-03-26

PostSubject: Re: Hai Hai.....   Wed Jun 04, 2008 3:33 am

halo...sia pun welcome ko jgk ni bb.... cheers
Back to top Go down
shalon6095
SBF Supersenior
SBF Supersenior


Number of posts : 554
Points : -90
Registration date : 2008-04-22

PostSubject: Re: Hai Hai.....   Wed Jun 04, 2008 4:35 am

hai BB salamat datang. sorri ya aso punti sia mo kasi ko.heheheh Very Happy ba rajin2 la kongsi sorita ya. o ya Bb apa gia ko punya hobi atau minat. Very Happy
Back to top Go down
Monkey
SBF Advisor
SBF Advisor


Male
Number of posts : 1370
Age : 104
Location : ..
Job/hobbies : ..
Points : -47
Registration date : 2008-06-03

PostSubject: Re: Hai Hai.....   Wed Jun 04, 2008 9:13 am

shalon6095 wrote:
hai BB salamat datang. sorri ya aso punti sia mo kasi ko.heheheh Very Happy ba rajin2 la kongsi sorita ya. o ya Bb apa gia ko punya hobi atau minat. Very Happy


nda apa bah.saya sentiasa bawa stok punti sia, pisang amas....hehehe..terima kasih.
sya akan cuba aktifkan diri di sini..
Back to top Go down
http://jiwang.la/ratu17
hot_mama
SBF Supersenior
SBF Supersenior


Female
Number of posts : 603
Location : Kota Kinabalu
Job/hobbies : Kuli .... / Gossip ....
Points : 0
Registration date : 2008-04-22

PostSubject: Re: Hai Hai.....   Wed Jun 04, 2008 10:52 am

Haiiiii BB:monkey: welcome ... hehe sia pun lama sudah ndak masuk ni forum .. rupanya ada sudah member baru ....

Bah ...okie baru mau bergiat aktif balik ni .... Razz :pig: :pig:
Back to top Go down
shalon6095
SBF Supersenior
SBF Supersenior


Number of posts : 554
Points : -90
Registration date : 2008-04-22

PostSubject: Re: Hai Hai.....   Wed Jun 04, 2008 11:47 am

hehehe nah tu la ko hotmama lama nda masuk sini...ramai suda kawang2 sini kekekeke Very Happy
Back to top Go down
Monkey
SBF Advisor
SBF Advisor


Male
Number of posts : 1370
Age : 104
Location : ..
Job/hobbies : ..
Points : -47
Registration date : 2008-06-03

PostSubject: Re: Hai Hai.....   Wed Jun 04, 2008 3:20 pm

hot_mama wrote:
Haiiiii BB:monkey: welcome ... hehe sia pun lama sudah ndak masuk ni forum .. rupanya ada sudah member baru ....

Bah ...okie baru mau bergiat aktif balik ni .... Razz :pig: :pig:

Hai hai mama...sikit lagi sia ingat mo panggil papa pasal avatar tu muka si simson.hehehehe.
hot mama apa kabar? hot papa pun apa kabar... lol!
Back to top Go down
http://jiwang.la/ratu17
hot_mama
SBF Supersenior
SBF Supersenior


Female
Number of posts : 603
Location : Kota Kinabalu
Job/hobbies : Kuli .... / Gossip ....
Points : 0
Registration date : 2008-04-22

PostSubject: Re: Hai Hai.....   Thu Jun 05, 2008 3:08 am

BBmonkey wrote:
hot_mama wrote:
Haiiiii BB:monkey: welcome ... hehe sia pun lama sudah ndak masuk ni forum .. rupanya ada sudah member baru ....

Bah ...okie baru mau bergiat aktif balik ni .... Razz :pig: :pig:

Hai hai mama...sikit lagi sia ingat mo panggil papa pasal avatar tu muka si simson.hehehehe.
hot mama apa kabar? hot papa pun apa kabar... lol!


Sentiasa dalam keadaan baik nak monkey ---------- (ini ko lah aahh)

Hot_papa sibuk baca news pasal harga barang naik .. hehehe :pig: :pig:
Back to top Go down
alphawaves
SBF Mentor
SBF Mentor


Male
Number of posts : 938
Age : 56
Location : sanaa bah..
Job/hobbies : joomla! addict..
Points : 5
Registration date : 2008-02-25

PostSubject: Re: Hai Hai.....   Thu Jun 05, 2008 3:59 pm

Selamat datang sdr. BB. wah banyak tulisan bb ini saya suka membacanya. saya suka betul mr BB datang ke tempat kami ini.
Back to top Go down
http://asiamistik.forumotion.com
shalon6095
SBF Supersenior
SBF Supersenior


Number of posts : 554
Points : -90
Registration date : 2008-04-22

PostSubject: Re: Hai Hai.....   Thu Jun 05, 2008 4:02 pm

alphawaves wrote:
Selamat datang sdr. BB. wah banyak tulisan bb ini saya suka membacanya. saya suka betul mr BB datang ke tempat kami ini.

hehehe salamat kembali dr beguru alpha... lama nda nampak ko...pi mana? Very Happy Very Happy Very Happy
Back to top Go down
alphawaves
SBF Mentor
SBF Mentor


Male
Number of posts : 938
Age : 56
Location : sanaa bah..
Job/hobbies : joomla! addict..
Points : 5
Registration date : 2008-02-25

PostSubject: Re: Hai Hai.....   Thu Jun 05, 2008 4:19 pm

shalon6095 wrote:
alphawaves wrote:
Selamat datang sdr. BB. wah banyak tulisan bb ini saya suka membacanya. saya suka betul mr BB datang ke tempat kami ini.

hehehe salamat kembali dr beguru alpha... lama nda nampak ko...pi mana? Very Happy Very Happy Very Happy

Hehe..jangan di tanya shalon..tompinai kao ini hangat barsinta adanya.. Very Happy Very Happy Very Happy
Back to top Go down
http://asiamistik.forumotion.com
shalon6095
SBF Supersenior
SBF Supersenior


Number of posts : 554
Points : -90
Registration date : 2008-04-22

PostSubject: Re: Hai Hai.....   Thu Jun 05, 2008 4:24 pm

alphawaves wrote:
shalon6095 wrote:
alphawaves wrote:
Selamat datang sdr. BB. wah banyak tulisan bb ini saya suka membacanya. saya suka betul mr BB datang ke tempat kami ini.

hehehe salamat kembali dr beguru alpha... lama nda nampak ko...pi mana? Very Happy Very Happy Very Happy

Hehe..jangan di tanya shalon..tompinai kao ini hangat barsinta adanya.. Very Happy Very Happy Very Happy

kekeke sia pikir pi beguru rupanya hangat bercinta...hahaha, ko pn da jadi jiwang mcm c bush. Very Happy
Back to top Go down
alphawaves
SBF Mentor
SBF Mentor


Male
Number of posts : 938
Age : 56
Location : sanaa bah..
Job/hobbies : joomla! addict..
Points : 5
Registration date : 2008-02-25

PostSubject: Re: Hai Hai.....   Thu Jun 05, 2008 4:32 pm

shalon6095 wrote:
alphawaves wrote:
shalon6095 wrote:
alphawaves wrote:
Selamat datang sdr. BB. wah banyak tulisan bb ini saya suka membacanya. saya suka betul mr BB datang ke tempat kami ini.

hehehe salamat kembali dr beguru alpha... lama nda nampak ko...pi mana? Very Happy Very Happy Very Happy

Hehe..jangan di tanya shalon..tompinai kao ini hangat barsinta adanya.. Very Happy Very Happy Very Happy

kekeke sia pikir pi beguru rupanya hangat bercinta...hahaha, ko pn da jadi jiwang mcm c bush. Very Happy

kerja partime bah itu shalon.. kui kui.. Very Happy Very Happy
Back to top Go down
http://asiamistik.forumotion.com
Monkey
SBF Advisor
SBF Advisor


Male
Number of posts : 1370
Age : 104
Location : ..
Job/hobbies : ..
Points : -47
Registration date : 2008-06-03

PostSubject: Re: Hai Hai.....   Thu Jun 05, 2008 4:48 pm

terima kasih. terima kasih. saya akan cuba share apa2 ja yg sa tau di sini..
APA-APA ja....harap tidak jadi kesalahan. Very Happy
Back to top Go down
http://jiwang.la/ratu17
tahan.tukul
SBF Moderator
SBF Moderator


Number of posts : 264
Points : 34
Registration date : 2008-03-01

PostSubject: Re: Hai Hai.....   Thu Jun 05, 2008 9:02 pm

BBmonkey wrote:
Hai semua.....
Salam......Saya dapat link ni dari Borneo.( Thanks Borneo..)
Sabahan juga bah ni...dari kgu mari ni.

Tahniah BBmonkey kerana sudi menyertai kami di SBF yang tidak sepertinya ini.

Wah, rajinnya BB menghantar post ke sini.

Syukurlah kita mempunyai ahli yang aktif seperti BB, shalon, blueberry, hot_mama, alphawaves, Borneo, bushido, Lady, Becky, Osmang dan beberapa lagi. Untuk makluman BB, SBF belum pun sampai 5 bulan diwujudkan dan menerima ahli yg aktif seperti saya sebut di atas dan banyak perbincangan yang baik yang dapat kita kongsi. Harap BB pun dapat kongsi ilmu dgn kami di sini. Terima kasih. flower
Back to top Go down
Admin
SBF Admin
SBF Admin


Number of posts : 337
Points : 19
Registration date : 2008-02-21

PostSubject: Re: Hai Hai.....   Fri Jun 06, 2008 4:40 am

BBmonkey wrote:
Borneo wrote:
BBmonkey wrote:
Hai semua.....
Salam......Saya dapat link ni dari Borneo.( Thanks Borneo..)
Sabahan juga bah ni...dari kgu mari ni.


Selamat datang ke SBF BBmonkey. Kedatangan BB memang sangat dinantikan di sini SBF. Tak rugi juga kan kita berkongsi ilmu sambil menimba pengetahuan. Tahniah kerana berjaya mendaftar menjadi ahli di sini yang dibina oleh warga Sabahan sendiri. flower


betul.betul.berkongsi2 tu satu sifat yang baik.Bangga juga la ada blog utk sabahan.Tahniah kepada mereka2 yg berusaha membangunkan forum ni.bukan senang kerja ni...perlukan masa yg banyak utk diluangkan.kesabaran dan kerajinan la jadi kunci kejayaan sesebuah forum.
wah..terlebih sudah. Razz

Welcome aboard at SBF BBmonkey and enjoy your stay here! Thank you for sharing your ideas to all SBF members. Cheers!
Back to top Go down
http://sabah.forumotion.com
Sponsored content




PostSubject: Re: Hai Hai.....   Today at 9:29 pm

Back to top Go down
 
Hai Hai.....
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 3Go to page : 1, 2, 3  Next

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
SABAH :: SBF Front Desk :: Berkenalan Ahli Baru-
Jump to: