SABAH


 
HomeHome  Portal*Portal*  FAQFAQ  RegisterRegister  Log inLog in  
Selamat datang ke SBF, laman web berinfo dan membina minda rakyat Sabah ke arah perkongsian idea serta penggalakan pembangunan minda individu secara positif. Terdapat topik popular dalam forum ini yang hanya boleh diakses oleh ahli berdaftar sahaja. Semua lagu yang terdapat dalam laman web ini merupakan promosi sahaja. Sila ke kedai yang berhampiran untuk mendapatkan lagu tersebut. Semua post yang tidak sesuai atau melanggar peraturan berforum juga akan dipadam serta-merta demi menjaga nama baik SBF. Selamat berforum. Terima kasih. Admin SBF

Share | 
 

 Moderator Baru kita ialah Mr. Akinabalu

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
alphawaves
SBF Mentor
SBF Mentor


Male
Number of posts : 938
Age : 56
Location : sanaa bah..
Job/hobbies : joomla! addict..
Points : 5
Registration date : 2008-02-25

PostSubject: Moderator Baru kita ialah Mr. Akinabalu   Sun May 25, 2008 10:34 pm

Pertama kami mengucapkan tahniah kepada Akinabalu kerana sudah pun menjadi Moderator SBF, bagaimana pun kepada pihak admin. kenapa tidak di adakan satu pengumuman berkaitan hal ini.
Back to top Go down
http://asiamistik.forumotion.com
blueberry
Senior SBF
Senior SBF


Number of posts : 483
Points : 0
Registration date : 2008-03-26

PostSubject: Re: Moderator Baru kita ialah Mr. Akinabalu   Mon May 26, 2008 5:48 am

Congratulations Aki.... alien Basketball cheers
Back to top Go down
Admin
SBF Admin
SBF Admin


Number of posts : 337
Points : 19
Registration date : 2008-02-21

PostSubject: Re: Moderator Baru kita ialah Mr. Akinabalu   Mon May 26, 2008 6:19 am

alphawaves wrote:
Pertama kami mengucapkan tahniah kepada Akinabalu kerana sudah pun menjadi Moderator SBF, bagaimana pun kepada pihak admin. kenapa tidak di adakan satu pengumuman berkaitan hal ini.

Please refer to this thread on this:

http://sabah.forumotion.com/news-and-announcements-f46/akinabalu-appointed-as-sbf-moderator-t279.htm

tq
Back to top Go down
http://sabah.forumotion.com
shalon6095
SBF Supersenior
SBF Supersenior


Number of posts : 554
Points : -90
Registration date : 2008-04-22

PostSubject: Re: Moderator Baru kita ialah Mr. Akinabalu   Mon May 26, 2008 2:54 pm

Tahniah kepada Mr. Akinabalu Very Happy Very Happy Very Happy
Back to top Go down
akinabalu
SBF Moderator
SBF Moderator


Male
Number of posts : 581
Points : 49
Registration date : 2008-02-22

PostSubject: Re: Moderator Baru kita ialah Mr. Akinabalu   Mon May 26, 2008 3:02 pm

Thank you shalon. Terima kasih pada mu juga kerana rajin hantar post dengan kami di sini. Ajaklah kawan yang lain ke SBF ini.
Back to top Go down
shalon6095
SBF Supersenior
SBF Supersenior


Number of posts : 554
Points : -90
Registration date : 2008-04-22

PostSubject: Re: Moderator Baru kita ialah Mr. Akinabalu   Mon May 26, 2008 3:03 pm

bukan tak mahu ajak. sia tada kawan ba ni.hahah tu la sia berforum. sini pun mahu cari kawan yg pandai memorex ba ni tapi belum jumpa2 lagi.. Very Happy
Back to top Go down
akinabalu
SBF Moderator
SBF Moderator


Male
Number of posts : 581
Points : 49
Registration date : 2008-02-22

PostSubject: Re: Moderator Baru kita ialah Mr. Akinabalu   Mon May 26, 2008 3:09 pm

Bergurau pula shalon ni. Orang busines ni mesti ramai kawan. Kan lebih baik bincang busines dengan kawan-kawan di sini?
Back to top Go down
shalon6095
SBF Supersenior
SBF Supersenior


Number of posts : 554
Points : -90
Registration date : 2008-04-22

PostSubject: Re: Moderator Baru kita ialah Mr. Akinabalu   Mon May 26, 2008 3:53 pm

hehehe betul tu aki. Very Happy
Back to top Go down
bongingtugarang
Senior SBF
Senior SBF


Number of posts : 355
Points : 5
Registration date : 2008-02-28

PostSubject: Re: Moderator Baru kita ialah Mr. Akinabalu   Tue May 27, 2008 7:53 am

palan palan bah kita baporum biar apa urang sakap kita relax ja. kita binsang yang siuk siuk kita binsang kio!
Back to top Go down
hot_mama
SBF Supersenior
SBF Supersenior


Female
Number of posts : 603
Location : Kota Kinabalu
Job/hobbies : Kuli .... / Gossip ....
Points : 0
Registration date : 2008-04-22

PostSubject: Re: Moderator Baru kita ialah Mr. Akinabalu   Wed Jun 11, 2008 4:50 am

Bah aki .. sia pun kasi kongratulat ko lah .. hehe

(jilos bah sia ... Evil or Very Mad ) MUAHAHAHAHAHAA :pig:
Back to top Go down
korrud
Senior SBF
Senior SBF


Number of posts : 484
Points : 3
Registration date : 2008-04-15

PostSubject: Re: Moderator Baru kita ialah Mr. Akinabalu   Wed Jun 11, 2008 1:14 pm

bongingtugarang wrote:
palan palan bah kita baporum biar apa urang sakap kita relax ja. kita binsang yang siuk siuk kita binsang kio!

Betul nging..kasih biar saja urang menyalak2. kita tidak terjejas pun. hidup Sabah Borneo Forum!!!
Back to top Go down
korrud
Senior SBF
Senior SBF


Number of posts : 484
Points : 3
Registration date : 2008-04-15

PostSubject: Re: Moderator Baru kita ialah Mr. Akinabalu   Wed Jun 11, 2008 1:15 pm

hot_mama wrote:
Bah aki .. sia pun kasi kongratulat ko lah .. hehe

(jilos bah sia ... Evil or Very Mad ) MUAHAHAHAHAHAA :pig:
Uikk nahh. hot_mama..jangan jilos bah, karaja dia urang lagi susah ini.
Back to top Go down
hot_mama
SBF Supersenior
SBF Supersenior


Female
Number of posts : 603
Location : Kota Kinabalu
Job/hobbies : Kuli .... / Gossip ....
Points : 0
Registration date : 2008-04-22

PostSubject: Re: Moderator Baru kita ialah Mr. Akinabalu   Thu Jun 12, 2008 11:15 am

korrud wrote:
hot_mama wrote:
Bah aki .. sia pun kasi kongratulat ko lah .. hehe

(jilos bah sia ... Evil or Very Mad ) MUAHAHAHAHAHAA :pig:
Uikk nahh. hot_mama..jangan jilos bah, karaja dia urang lagi susah ini.


Ndak bah aku main2 ja baitu ... Laughing :pig:
Back to top Go down
akinabalu
SBF Moderator
SBF Moderator


Male
Number of posts : 581
Points : 49
Registration date : 2008-02-22

PostSubject: Re: Moderator Baru kita ialah Mr. Akinabalu   Fri Jun 13, 2008 6:57 am

Ok bah tu hot_mama. Kita teruskan berbincang dan bertukar idea supaya kita bijaksana.
Back to top Go down
Sponsored content




PostSubject: Re: Moderator Baru kita ialah Mr. Akinabalu   Today at 9:28 pm

Back to top Go down
 
Moderator Baru kita ialah Mr. Akinabalu
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Moderator Control Panel
» How to make someone a Moderator?
» How do you make a rank moderator?
» More Moderator Powers
» I dont want it to say...is moderator of this forum

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
SABAH :: SBF Front Desk :: Pengumuman & Informasi Forum Terkini-
Jump to: