SABAH


 
HomeHome  Portal*Portal*  FAQFAQ  RegisterRegister  Log inLog in  
Selamat datang ke SBF, laman web berinfo dan membina minda rakyat Sabah ke arah perkongsian idea serta penggalakan pembangunan minda individu secara positif. Terdapat topik popular dalam forum ini yang hanya boleh diakses oleh ahli berdaftar sahaja. Semua lagu yang terdapat dalam laman web ini merupakan promosi sahaja. Sila ke kedai yang berhampiran untuk mendapatkan lagu tersebut. Semua post yang tidak sesuai atau melanggar peraturan berforum juga akan dipadam serta-merta demi menjaga nama baik SBF. Selamat berforum. Terima kasih. Admin SBF

Share | 
 

 Boleh kah saya ikut di sini?

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
skyjetj
Regular Member
Regular Member


Number of posts : 185
Points : 18
Registration date : 2008-05-22

PostSubject: Boleh kah saya ikut di sini?   Thu May 22, 2008 8:38 am

Boleh kah saya ikut di sini? Very Happy
Back to top Go down
hot_mama
SBF Supersenior
SBF Supersenior


Female
Number of posts : 603
Location : Kota Kinabalu
Job/hobbies : Kuli .... / Gossip ....
Points : 0
Registration date : 2008-04-22

PostSubject: Re: Boleh kah saya ikut di sini?   Thu May 22, 2008 8:50 am

skyjetj wrote:
Boleh kah saya ikut di sini? Very Happy



Buli bah klu ko ... skyjetj .. welcome aahh ! sia yg first ni.. hehe

p.s cute oo avatar ko.. buli tanya, sepa tu ? hehe tongue :pig:
Back to top Go down
skyjetj
Regular Member
Regular Member


Number of posts : 185
Points : 18
Registration date : 2008-05-22

PostSubject: Re: Boleh kah saya ikut di sini?   Thu May 22, 2008 9:18 am

Saya ambil dari gambar si tahan.tukul di gambar senyum bah tu. Lawa kah? Very Happy
Back to top Go down
blueberry
Senior SBF
Senior SBF


Number of posts : 483
Points : 0
Registration date : 2008-03-26

PostSubject: Re: Boleh kah saya ikut di sini?   Thu May 22, 2008 10:01 am

halo skyjetj..sia yg 2nd welcome ko hehe.. alien ..sandi jgk avatar ko tu...klu p dekat sumandak gerenti lari tu hahaha... Basketball Basketball
Back to top Go down
hot_mama
SBF Supersenior
SBF Supersenior


Female
Number of posts : 603
Location : Kota Kinabalu
Job/hobbies : Kuli .... / Gossip ....
Points : 0
Registration date : 2008-04-22

PostSubject: Re: Boleh kah saya ikut di sini?   Thu May 22, 2008 10:06 am

skyjetj wrote:
Saya ambil dari gambar si tahan.tukul di gambar senyum bah tu. Lawa kah? Very Happy


Gigi ja yang lawa .. Laughing Laughing Laughing :pig: :pig:
Back to top Go down
skyjetj
Regular Member
Regular Member


Number of posts : 185
Points : 18
Registration date : 2008-05-22

PostSubject: Re: Boleh kah saya ikut di sini?   Fri May 23, 2008 4:37 am

Makasih. Lawa pula saya ni. Ada lagi kah welcome saya? flower
Back to top Go down
shalon6095
SBF Supersenior
SBF Supersenior


Number of posts : 554
Points : -90
Registration date : 2008-04-22

PostSubject: Re: Boleh kah saya ikut di sini?   Fri May 23, 2008 8:38 pm

skyjetj wrote:
Makasih. Lawa pula saya ni. Ada lagi kah welcome saya? flower

hai skyjetj...slmt dtg sini porum kita...buat mcm uma sendiri... rumpang avtar ko... Laughing
Back to top Go down
frOst_und3rgrOuNd
Newbie
Newbie


Male
Number of posts : 105
Age : 29
Location : Somewhere I Belong !!
Job/hobbies : Nda tahu
Points : 15
Registration date : 2008-05-16

PostSubject: Re: Boleh kah saya ikut di sini?   Tue May 27, 2008 6:29 am

Selamat datang skyjetj !!!! Smile

buat cam rumah sendiri ya .... Surprised

Gigi ko tu buli tahan lah , macam mo kasi gigi sa mcm tu ya ?? Suspect
Back to top Go down
http://www.sabahforumer.com
shalon6095
SBF Supersenior
SBF Supersenior


Number of posts : 554
Points : -90
Registration date : 2008-04-22

PostSubject: Re: Boleh kah saya ikut di sini?   Tue May 27, 2008 6:15 pm

ko masi hisap puting, belum ada gigi...hahahha Very Happy
Back to top Go down
kurosaki Ichigo
Newbie
Newbie


Number of posts : 15
Points : 0
Registration date : 2008-05-15

PostSubject: Re: Boleh kah saya ikut di sini?   Wed May 28, 2008 3:59 am

ensom boy bah kau ne tapi malas jaga gigi..... Cool Cool
Back to top Go down
akinabalu
SBF Moderator
SBF Moderator


Male
Number of posts : 581
Points : 49
Registration date : 2008-02-22

PostSubject: Re: Boleh kah saya ikut di sini?   Wed May 28, 2008 5:43 am

Berhati-hati kamurang bergurau supaya tidak menguris perasaan kawan. Mungkin niat anda bergurau tetapi ada juga yang disalahtafsirkan.
Back to top Go down
shalon6095
SBF Supersenior
SBF Supersenior


Number of posts : 554
Points : -90
Registration date : 2008-04-22

PostSubject: Re: Boleh kah saya ikut di sini?   Thu May 29, 2008 4:46 am

sori ya kawan2 kalau ada yg terlebih gurau Very Happy
Back to top Go down
Sponsored content




PostSubject: Re: Boleh kah saya ikut di sini?   Today at 9:31 pm

Back to top Go down
 
Boleh kah saya ikut di sini?
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
SABAH :: SBF Front Desk :: Berkenalan Ahli Baru-
Jump to: