SABAH


 
HomeHome  Portal*Portal*  FAQFAQ  RegisterRegister  Log inLog in  
Selamat datang ke SBF, laman web berinfo dan membina minda rakyat Sabah ke arah perkongsian idea serta penggalakan pembangunan minda individu secara positif. Terdapat topik popular dalam forum ini yang hanya boleh diakses oleh ahli berdaftar sahaja. Semua lagu yang terdapat dalam laman web ini merupakan promosi sahaja. Sila ke kedai yang berhampiran untuk mendapatkan lagu tersebut. Semua post yang tidak sesuai atau melanggar peraturan berforum juga akan dipadam serta-merta demi menjaga nama baik SBF. Selamat berforum. Terima kasih. Admin SBF

Share | 
 

 Ladies Talk

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1, 2, 3
AuthorMessage
Lady_Evarna
Newbie
Newbie


Female
Number of posts : 77
Age : 28
Location : jesselton
Job/hobbies : Travel
Points : 0
Registration date : 2008-06-05

PostSubject: Re: Ladies Talk   Fri Sep 12, 2008 11:27 am

ko kenal sia...sia setiap thn 2 kali jak d kk lah korrud....
sia d kl..bljar.....d mana ko pernah nampak sia kunun korrud
Back to top Go down
http://www.myspace.com/caroldanieallafernandez
korrud
Senior SBF
Senior SBF


Number of posts : 484
Points : 3
Registration date : 2008-04-15

PostSubject: Re: Ladies Talk   Fri Sep 12, 2008 11:29 am

kau ingat saya di KK kah? bengong punya sumandak mata mengancam!!!hihihi. cuba kau tinguk sana who is online..
Back to top Go down
Lady_Evarna
Newbie
Newbie


Female
Number of posts : 77
Age : 28
Location : jesselton
Job/hobbies : Travel
Points : 0
Registration date : 2008-06-05

PostSubject: Re: Ladies Talk   Fri Sep 12, 2008 11:46 am

so ko d mana....u dint bgtau pun where u are?....apalah ko nie.....tinguk d mana maksud kau?
Back to top Go down
http://www.myspace.com/caroldanieallafernandez
korrud
Senior SBF
Senior SBF


Number of posts : 484
Points : 3
Registration date : 2008-04-15

PostSubject: Re: Ladies Talk   Fri Sep 12, 2008 3:20 pm

Lady_Evarna wrote:
so ko d mana....u dint bgtau pun where u are?....apalah ko nie.....tinguk d mana maksud kau?

Pertanyaan ko ni..macammm...marriage proposal lah. iya kah lady? Embarassed nah saya kasih dekat2 kita dulu,,isk isk..padan betul kita ini.
Back to top Go down
Monkey
SBF Advisor
SBF Advisor


Male
Number of posts : 1370
Age : 104
Location : ..
Job/hobbies : ..
Points : -47
Registration date : 2008-06-03

PostSubject: Re: Ladies Talk   Sat Sep 13, 2008 6:04 am

korrud wrote:
Lady_Evarna wrote:
so ko d mana....u dint bgtau pun where u are?....apalah ko nie.....tinguk d mana maksud kau?

Pertanyaan ko ni..macammm...marriage proposal lah. iya kah lady? Embarassed nah saya kasih dekat2 kita dulu,,isk isk..padan betul kita ini.


wahhhhhh...sepa sepa yg ada kepakaran jadi wedding planner, cepat cepat minta tender dari si korrud ni...lawa laah bro...hehehe
(0ff topik : semalam sa p kazen sa punya wedding...aduinaaaa..mahal butul dia punya koleksi gmbar kawin..dia buat di singapore ( kerja di sana )..$6000 dollar...kira lah kalau in Ringgit Malaysia...gilaa eeh..kawin cina KL..macam teda suda cina di sabah ni)
Back to top Go down
http://jiwang.la/ratu17
Lady_Evarna
Newbie
Newbie


Female
Number of posts : 77
Age : 28
Location : jesselton
Job/hobbies : Travel
Points : 0
Registration date : 2008-06-05

PostSubject: Re: Ladies Talk   Tue Sep 16, 2008 9:06 pm

perasaan..punya korrud.............hehe...
i just curios bah..u said u not in kk kan.....
i really cannot understand oh ko punya question?
Back to top Go down
http://www.myspace.com/caroldanieallafernandez
Monkey
SBF Advisor
SBF Advisor


Male
Number of posts : 1370
Age : 104
Location : ..
Job/hobbies : ..
Points : -47
Registration date : 2008-06-03

PostSubject: Re: Ladies Talk   Tue Sep 16, 2008 10:43 pm

Lady_Evarna wrote:
perasaan..punya korrud.............hehe...
i just curios bah..u said u not in kk kan.....
i really cannot understand oh ko punya question?

sis , kalau ko jenis lurus bendul susah laah..
mesti mo campin sikit tu trick and thrill...
sumtime the questions need you to think far beyond ur imagination... Razz Cool
Back to top Go down
http://jiwang.la/ratu17
hot_mama
SBF Supersenior
SBF Supersenior


Female
Number of posts : 603
Location : Kota Kinabalu
Job/hobbies : Kuli .... / Gossip ....
Points : 0
Registration date : 2008-04-22

PostSubject: Re: Ladies Talk   Wed Sep 17, 2008 4:31 am

Monkey wrote:
korrud wrote:
Lady_Evarna wrote:
so ko d mana....u dint bgtau pun where u are?....apalah ko nie.....tinguk d mana maksud kau?

Pertanyaan ko ni..macammm...marriage proposal lah. iya kah lady? Embarassed nah saya kasih dekat2 kita dulu,,isk isk..padan betul kita ini.


wahhhhhh...sepa sepa yg ada kepakaran jadi wedding planner, cepat cepat minta tender dari si korrud ni...lawa laah bro...hehehe
(0ff topik : semalam sa p kazen sa punya wedding...aduinaaaa..mahal butul dia punya koleksi gmbar kawin..dia buat di singapore ( kerja di sana )..$6000 dollar...kira lah kalau in Ringgit Malaysia...gilaa eeh..kawin cina KL..macam teda suda cina di sabah ni)


Hehehe ..BB kalau laki kaya raya ndak pa bah tu ..sikit bogia tu SD$6k ... nahh klu lah si Hot papa tu dulu kaya raya sia minta lagi Vera wang kasi design baju sia bah ... kakakakkaka ...
Back to top Go down
korrud
Senior SBF
Senior SBF


Number of posts : 484
Points : 3
Registration date : 2008-04-15

PostSubject: Re: Ladies Talk   Wed Sep 17, 2008 10:03 am

Lady_Evarna wrote:
perasaan..punya korrud.............hehe...
i just curios bah..u said u not in kk kan.....
i really cannot understand oh ko punya question?

hehehe..off course lah not in KK. but somewhere i belong.. pirat

kau tinguk di bawah avatar ko tu ada [ View the whole list ]

itu pun kalau kita sama2 online lah.
Back to top Go down
korrud
Senior SBF
Senior SBF


Number of posts : 484
Points : 3
Registration date : 2008-04-15

PostSubject: Re: Ladies Talk   Wed Sep 17, 2008 10:04 am

Monkey wrote:
Lady_Evarna wrote:
perasaan..punya korrud.............hehe...
i just curios bah..u said u not in kk kan.....
i really cannot understand oh ko punya question?

sis , kalau ko jenis lurus bendul susah laah..
mesti mo campin sikit tu trick and thrill...
sumtime the questions need you to think far beyond ur imagination... Razz Cool
huuuu..pengalaman punya perempuan keraja kalap malam.. hihihi.
Back to top Go down
Monkey
SBF Advisor
SBF Advisor


Male
Number of posts : 1370
Age : 104
Location : ..
Job/hobbies : ..
Points : -47
Registration date : 2008-06-03

PostSubject: Re: Ladies Talk   Wed Sep 17, 2008 3:15 pm

ko nie kan..pura pura lagi lupa. kan sa suda kasi tau si glady tu hari sa ni perempuan simpanan. Itu pasal sa bengang si gaman cakap sa ni sigu...kerja kelab malam? ooooohh...sorry..thats not my class...sa high class punya lady oorr...tu pasal sa ada masa on9 malam2...bah, kalau datuk datang baru sa ada 'kerja'...panas udara sekarang ni..'buss' ku inda dpat datang selalu..tulah sa balik lagi aktif ni...
Back to top Go down
http://jiwang.la/ratu17
alphawaves
SBF Mentor
SBF Mentor


Male
Number of posts : 938
Age : 56
Location : sanaa bah..
Job/hobbies : joomla! addict..
Points : 5
Registration date : 2008-02-25

PostSubject: Re: Ladies Talk   Wed Sep 17, 2008 4:57 pm

haha lucunya kamu ini.
Back to top Go down
http://asiamistik.forumotion.com
Monkey
SBF Advisor
SBF Advisor


Male
Number of posts : 1370
Age : 104
Location : ..
Job/hobbies : ..
Points : -47
Registration date : 2008-06-03

PostSubject: Re: Ladies Talk   Wed Sep 17, 2008 5:33 pm

alphawaves wrote:
haha lucunya kamu ini.

mana mana saja lah tuan alpha ...sa terima sahaja..entah kenapa semenjak dua menjak ni sa macam mo jadi pasif pula....perubahan suhu secara global kali ni...
Back to top Go down
http://jiwang.la/ratu17
alphawaves
SBF Mentor
SBF Mentor


Male
Number of posts : 938
Age : 56
Location : sanaa bah..
Job/hobbies : joomla! addict..
Points : 5
Registration date : 2008-02-25

PostSubject: Re: Ladies Talk   Wed Sep 17, 2008 5:35 pm

ada masalah apa2 kah minkey? klu ada bah bagi tau lah kawang2. mana tau ada yg boleh tolong.
Back to top Go down
http://asiamistik.forumotion.com
Monkey
SBF Advisor
SBF Advisor


Male
Number of posts : 1370
Age : 104
Location : ..
Job/hobbies : ..
Points : -47
Registration date : 2008-06-03

PostSubject: Re: Ladies Talk   Wed Sep 17, 2008 5:44 pm

aduinaa..kalau sa ada masalah, sa inda kasih share masalah sa sama org lain..kecuali tu urang sa betul2 kenal..kalau kira pakai jari pun inda abis tu sebelah tangan..
anyway, thanks for ur concern tuan alpha..u r very kind..
Back to top Go down
http://jiwang.la/ratu17
pukutarap
SBF Supersenior
SBF Supersenior


Number of posts : 517
Points : -5
Registration date : 2008-04-18

PostSubject: Re: Ladies Talk   Wed Sep 17, 2008 7:28 pm

Monkey wrote:
alphawaves wrote:
haha lucunya kamu ini.

mana mana saja lah tuan alpha ...sa terima sahaja..entah kenapa semenjak dua menjak ni sa macam mo jadi pasif pula....perubahan suhu secara global kali ni...
masam tune marajuuuuuuk sj nie bb...... oklah, kita ramai2 marajuk......
Back to top Go down
korrud
Senior SBF
Senior SBF


Number of posts : 484
Points : 3
Registration date : 2008-04-15

PostSubject: Re: Ladies Talk   Wed Sep 17, 2008 9:01 pm

Monkey wrote:
aduinaa..kalau sa ada masalah, sa inda kasih share masalah sa sama org lain..kecuali tu urang sa betul2 kenal..kalau kira pakai jari pun inda abis tu sebelah tangan..
anyway, thanks for ur concern tuan alpha..u r very kind..


avatar ko ni macam si osamang punya. nasib baik ada nama kalu indak mati2 saya ingat ko si osmang.
Back to top Go down
Monkey
SBF Advisor
SBF Advisor


Male
Number of posts : 1370
Age : 104
Location : ..
Job/hobbies : ..
Points : -47
Registration date : 2008-06-03

PostSubject: Re: Ladies Talk   Sat Sep 27, 2008 10:36 am

korrud wrote:
Monkey wrote:
aduinaa..kalau sa ada masalah, sa inda kasih share masalah sa sama org lain..kecuali tu urang sa betul2 kenal..kalau kira pakai jari pun inda abis tu sebelah tangan..
anyway, thanks for ur concern tuan alpha..u r very kind..


avatar ko ni macam si osamang punya. nasib baik ada nama kalu indak mati2 saya ingat ko si osmang.

ngeeheheheheeee...
Mataii..kena sangka si osamang..dia keturunan arab tu..ni sinchan keturunan melayu..
Back to top Go down
http://jiwang.la/ratu17
osmangbinladeng
Senior SBF
Senior SBF


Number of posts : 318
Points : -9
Registration date : 2008-05-02

PostSubject: Re: Ladies Talk   Mon Sep 29, 2008 4:25 am

tongue
Monkey wrote:
korrud wrote:
Monkey wrote:
aduinaa..kalau sa ada masalah, sa inda kasih share masalah sa sama org lain..kecuali tu urang sa betul2 kenal..kalau kira pakai jari pun inda abis tu sebelah tangan..
anyway, thanks for ur concern tuan alpha..u r very kind..


avatar ko ni macam si osamang punya. nasib baik ada nama kalu indak mati2 saya ingat ko si osmang.

ngeeheheheheeee...
Mataii..kena sangka si osamang..dia keturunan arab tu..ni sinchan keturunan melayu..
Back to top Go down
Monkey
SBF Advisor
SBF Advisor


Male
Number of posts : 1370
Age : 104
Location : ..
Job/hobbies : ..
Points : -47
Registration date : 2008-06-03

PostSubject: Re: Ladies Talk   Mon Sep 29, 2008 5:02 pm

Panjang la ko punya lidah tu osamang...karas kah tu? Tahan kah tu?karang aku putung bikin mainan kucing baru kao tau...apa main jelir jelir lida..kekekekekee..
Back to top Go down
http://jiwang.la/ratu17
Sponsored content




PostSubject: Re: Ladies Talk   Today at 1:28 pm

Back to top Go down
 
Ladies Talk
View previous topic View next topic Back to top 
Page 3 of 3Go to page : Previous  1, 2, 3
 Similar topics
-
» this is for the ladies who dig jamaican fashion
» Hello Ladies
» jamaican hair salon talk real hair! for ladies with natural hair.
» Straight talk doesn't break any friendship
» The Ladies From Hell - Royal Highland Regiment of Canada - The Black Watch

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
SABAH :: Umum :: Ladies Talk-
Jump to: