SABAH


 
HomeHome  Portal*Portal*  FAQFAQ  RegisterRegister  Log inLog in  
Selamat datang ke SBF, laman web berinfo dan membina minda rakyat Sabah ke arah perkongsian idea serta penggalakan pembangunan minda individu secara positif. Terdapat topik popular dalam forum ini yang hanya boleh diakses oleh ahli berdaftar sahaja. Semua lagu yang terdapat dalam laman web ini merupakan promosi sahaja. Sila ke kedai yang berhampiran untuk mendapatkan lagu tersebut. Semua post yang tidak sesuai atau melanggar peraturan berforum juga akan dipadam serta-merta demi menjaga nama baik SBF. Selamat berforum. Terima kasih. Admin SBF

Share | 
 

 Ladies Talk

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1, 2, 3  Next
AuthorMessage
Monkey
SBF Advisor
SBF Advisor


Male
Number of posts : 1370
Age : 104
Location : ..
Job/hobbies : ..
Points : -47
Registration date : 2008-06-03

PostSubject: Re: Ladies Talk   Sat Jul 19, 2008 10:18 pm

pasal kami dua dua ada kutu...tenguk la rambut dia yg nda pernah kena trim tu..kena lagi sia ni bulu tebal punya monkey...
Back to top Go down
http://jiwang.la/ratu17
osmangbinladeng
Senior SBF
Senior SBF


Number of posts : 318
Points : -9
Registration date : 2008-05-02

PostSubject: Re: Ladies Talk   Fri Jul 25, 2008 10:59 am

gladiator wrote:
perempuan spt anda sdh tentu dikagumi ramai, tdk akan jd andartu.
buss kalu ni pakai jek kereta biasa jak ndak bleh lah ko tekel si BB tu, sy pakai jek Hitachi sudah nie pun masih lagi blum bleh jek dia, mau pakai jek titanik kali nie...
Back to top Go down
Monkey
SBF Advisor
SBF Advisor


Male
Number of posts : 1370
Age : 104
Location : ..
Job/hobbies : ..
Points : -47
Registration date : 2008-06-03

PostSubject: Re: Ladies Talk   Fri Jul 25, 2008 4:13 pm

osmangbinladeng wrote:
gladiator wrote:
perempuan spt anda sdh tentu dikagumi ramai, tdk akan jd andartu.
buss kalu ni pakai jek kereta biasa jak ndak bleh lah ko tekel si BB tu, sy pakai jek Hitachi sudah nie pun masih lagi blum bleh jek dia, mau pakai jek titanik kali nie...

haiyaaaaa.. lu jangan cakap macam itu bah. wa Razz ni biasa biasa saja..cuma loyar buruk ja tau...hehehehe
Back to top Go down
http://jiwang.la/ratu17
hot_mama
SBF Supersenior
SBF Supersenior


Female
Number of posts : 603
Location : Kota Kinabalu
Job/hobbies : Kuli .... / Gossip ....
Points : 0
Registration date : 2008-04-22

PostSubject: Re: Ladies Talk   Tue Jul 29, 2008 8:04 am

ingat sanang kah mengurat si BB ? hehe ..tulah belum lagi dia kasi keluar power dia tu ... kakakakak :pig:
Back to top Go down
Monkey
SBF Advisor
SBF Advisor


Male
Number of posts : 1370
Age : 104
Location : ..
Job/hobbies : ..
Points : -47
Registration date : 2008-06-03

PostSubject: Re: Ladies Talk   Tue Jul 29, 2008 5:34 pm

hot_mama wrote:
ingat sanang kah mengurat si BB ? hehe ..tulah belum lagi dia kasi keluar power dia tu ... kakakakak :pig:

aiyorr..mama, mana sia ada power..jangan la picaya cakap si osamang tu..propa saja kerja dia.tapi mcm mana pun, yng bagus si osamang ni kan( sama sia la) dia nda pandai marah bah...ada saja idea2 dia yg sontoloyo..nda makan saman lagi punya urang..( jangan marah ah osamang).. Cool
Back to top Go down
http://jiwang.la/ratu17
hot_mama
SBF Supersenior
SBF Supersenior


Female
Number of posts : 603
Location : Kota Kinabalu
Job/hobbies : Kuli .... / Gossip ....
Points : 0
Registration date : 2008-04-22

PostSubject: Re: Ladies Talk   Wed Jul 30, 2008 5:56 am

lol! Sontoloyo ...doooiii lama sia ndak dangar ni perkataan ooh..musim sekolah saja ... lol!
Back to top Go down
blueberry
Senior SBF
Senior SBF


Number of posts : 483
Points : 0
Registration date : 2008-03-26

PostSubject: Re: Ladies Talk   Wed Jul 30, 2008 6:15 am

uina mcm baru kmarin sia panggil urg sontoloyo oh hahaha.... Razz alien
Back to top Go down
Monkey
SBF Advisor
SBF Advisor


Male
Number of posts : 1370
Age : 104
Location : ..
Job/hobbies : ..
Points : -47
Registration date : 2008-06-03

PostSubject: Re: Ladies Talk   Wed Jul 30, 2008 8:49 am

blueberry wrote:
uina mcm baru kmarin sia panggil urg sontoloyo oh hahaha.... Razz alien

baru kemarin?...ngeheheheeee..sia pula baru teringat bah ni perkataan juga..lucu bah bunyi dia.. Razz
Back to top Go down
http://jiwang.la/ratu17
bongingtugarang
Senior SBF
Senior SBF


Number of posts : 355
Points : 5
Registration date : 2008-02-28

PostSubject: Re: Ladies Talk   Wed Jul 30, 2008 8:50 am

BBmonkey wrote:
jadi kalau sia p sana afrika,,teda la yg mo ngurat ni? Sad
alalah..jadi andartu la sia di sana..kalau nda gumuk, tapi besar punggung, ada harapan la mo kawin ni ?

...jan susa ati bah bb..ada sia bah sini sbf. Very Happy
Back to top Go down
Monkey
SBF Advisor
SBF Advisor


Male
Number of posts : 1370
Age : 104
Location : ..
Job/hobbies : ..
Points : -47
Registration date : 2008-06-03

PostSubject: Re: Ladies Talk   Wed Jul 30, 2008 8:53 am

bongingtugarang wrote:
BBmonkey wrote:
jadi kalau sia p sana afrika,,teda la yg mo ngurat ni? Sad
alalah..jadi andartu la sia di sana..kalau nda gumuk, tapi besar punggung, ada harapan la mo kawin ni ?

...jan susa ati bah bb..ada sia bah sini sbf. Very Happy

hehehe..nanti kalau ko singot sia, macam mana? Razz ko selalu terbang terbang...malas sia mo tunggu ko datang balik..
Back to top Go down
http://jiwang.la/ratu17
bongingtugarang
Senior SBF
Senior SBF


Number of posts : 355
Points : 5
Registration date : 2008-02-28

PostSubject: Re: Ladies Talk   Wed Jul 30, 2008 9:06 am

BBmonkey wrote:
bongingtugarang wrote:
BBmonkey wrote:
jadi kalau sia p sana afrika,,teda la yg mo ngurat ni? Sad
alalah..jadi andartu la sia di sana..kalau nda gumuk, tapi besar punggung, ada harapan la mo kawin ni ?

...jan susa ati bah bb..ada sia bah sini sbf. Very Happy

hehehe..nanti kalau ko singot sia, macam mana? Razz ko selalu terbang terbang...malas sia mo tunggu ko datang balik..


...hihihi tia pa bah...kasi tariak nama sia kio supaya sia sapat sapat tulung sama bb kio...

( pssstttt...jan kasi tau kama sama hotmama sama siberry...diurang tu sampin butul main jirupoin tu...ada bah diurang kasi tau dulu saaaaaaaannnaaaaaaaa sabalah...hotmama katua itu )
Back to top Go down
Monkey
SBF Advisor
SBF Advisor


Male
Number of posts : 1370
Age : 104
Location : ..
Job/hobbies : ..
Points : -47
Registration date : 2008-06-03

PostSubject: Re: Ladies Talk   Wed Jul 30, 2008 11:17 am

bongingtugarang wrote:
BBmonkey wrote:
bongingtugarang wrote:
BBmonkey wrote:
jadi kalau sia p sana afrika,,teda la yg mo ngurat ni? Sad
alalah..jadi andartu la sia di sana..kalau nda gumuk, tapi besar punggung, ada harapan la mo kawin ni ?

...jan susa ati bah bb..ada sia bah sini sbf. Very Happy

hehehe..nanti kalau ko singot sia, macam mana? Razz ko selalu terbang terbang...malas sia mo tunggu ko datang balik..


...hihihi tia pa bah...kasi tariak nama sia kio supaya sia sapat sapat tulung sama bb kio...

( pssstttt...jan kasi tau kama sama hotmama sama siberry...diurang tu sampin butul main jirupoin tu...ada bah diurang kasi tau dulu saaaaaaaannnaaaaaaaa sabalah...hotmama katua itu )




astagaaaa..baru sia tau..hehehehehe.. ni game sia nda main, biarpun sia ppuan..sia pi ikut2 kazen masa kici2 dulu pigi, melastik burung, pasang perangkap burung, memancing, panjat pokok ( buat sulap sulap)..jarang sia main ni permainan ppuan..terlampau senang bah.
Back to top Go down
http://jiwang.la/ratu17
Pakbelalang
Regular Member
Regular Member


Male
Number of posts : 247
Age : 107
Location : sabah
Job/hobbies : kuli
Points : -12
Registration date : 2008-08-09

PostSubject: Re: Ladies Talk   Tue Aug 12, 2008 5:58 pm

kalau perempuan...durang ni buli bacarita 1001 macam topik..tapi kalau lelaki ada beberapa pakara saja yang durang akan bualkan kalau bakumpul sama sama,antara topik yang biasa lalaki bualkan..
1.kereta
2.perempuan..
3.seks..
4.kerja..
5.ulang balik topik pertama..hihiihihi...
Back to top Go down
http://www.google.com
Lady_Evarna
Newbie
Newbie


Female
Number of posts : 77
Age : 28
Location : jesselton
Job/hobbies : Travel
Points : 0
Registration date : 2008-06-05

PostSubject: Re: Ladies Talk   Fri Sep 12, 2008 9:51 am

sorry terlambat skit masuk nie ladies talk anyway i have to sokong tukul......hehe...perempuan pun bule jd ketua bah...tinguk sjalah skrg.....byk sdh lelaki yg malas malas mau buat kerja kan........x kan mau harap sama org lelaki sja.....btul nda?..klu mau harap lelaki jak buat semua....so sorry ....berthn lah ko mau tggu..tu kerja siap...
sbb ego lelaki tinggi mcm tu gunung kinabalu..
muakaka...
Back to top Go down
http://www.myspace.com/caroldanieallafernandez
korrud
Senior SBF
Senior SBF


Number of posts : 484
Points : 3
Registration date : 2008-04-15

PostSubject: Re: Ladies Talk   Fri Sep 12, 2008 10:06 am

Aik nah..datang2 saja kau ini terus main kasar, kasar bah tuduhan itu.

Pada pendapat saya pula kalau harapkan wanita semata2..maka suda tiada saintis kita sekarang ini, memandangkan kebanyakan saintis yg saya tau kebanyakan lelaki seperti Albert Einstein, Issac Newton, Alaxander Graham Bell, dan ramai lagi terdiri dari kaum lelaki. so, tidak pernah pulak dengar kaum wanita mencipta sesuatu yang ajaib pada masa dulu dan sekarang..
Back to top Go down
Lady_Evarna
Newbie
Newbie


Female
Number of posts : 77
Age : 28
Location : jesselton
Job/hobbies : Travel
Points : 0
Registration date : 2008-06-05

PostSubject: Re: Ladies Talk   Fri Sep 12, 2008 10:20 am

hehe...mmgla byk lelaki yg jadi siantis tp itu dulu2..punya cerita la korrud..
cuba ko tinguk skrg apa lelaki cipta...cipta keganasan..d mana golongan wanita n kanak2 menjd mangsa keganasan...
actually kan ada juga bah saintisa wanita tp nda byk..
Back to top Go down
http://www.myspace.com/caroldanieallafernandez
korrud
Senior SBF
Senior SBF


Number of posts : 484
Points : 3
Registration date : 2008-04-15

PostSubject: Re: Ladies Talk   Fri Sep 12, 2008 10:35 am

Mula2 ko cakap lelaki pemalas, kuat ego macam gunung kinabalu..sekarang kau pusing cerita pasal lelaki ganas pula!
Back to top Go down
Lady_Evarna
Newbie
Newbie


Female
Number of posts : 77
Age : 28
Location : jesselton
Job/hobbies : Travel
Points : 0
Registration date : 2008-06-05

PostSubject: Re: Ladies Talk   Fri Sep 12, 2008 10:38 am

hehe...bah yalah ko lah..menang....huhu...
kan td ko cakap leaki byk cipta barang...tp lelaki pun ada cipta keganasan jugak......

masih dlm lingkungan cipta
Back to top Go down
http://www.myspace.com/caroldanieallafernandez
korrud
Senior SBF
Senior SBF


Number of posts : 484
Points : 3
Registration date : 2008-04-15

PostSubject: Re: Ladies Talk   Fri Sep 12, 2008 10:40 am

saya juga boleh cakap..wanita ini balik2 jadi kerani. kalau harapkan semua jadi kerani, siapa buat bangunan tinggi2, siapa buat teknologi elektrik, elektronik, teknologi kejuruteraan atau civil engineering.

kau tau kenapa ramai betul pendatang dari middle east/afrika ke malaysia ini? sebabnya kebanyakan yg administrized departmen ini ialah wanita! kana gartak sikit sama nigru/arab..terus sain pelepasan visa atau passport! ada dalam satu kes tu, mentang2 arab tu cakap kasar sikit sama dia..terus dia nangis time itu juga..isk isk dalam kaunter pula itu.
Back to top Go down
Lady_Evarna
Newbie
Newbie


Female
Number of posts : 77
Age : 28
Location : jesselton
Job/hobbies : Travel
Points : 0
Registration date : 2008-06-05

PostSubject: Re: Ladies Talk   Fri Sep 12, 2008 10:42 am

oh yakah i dunnow...from where ko dpt this source?
Back to top Go down
http://www.myspace.com/caroldanieallafernandez
korrud
Senior SBF
Senior SBF


Number of posts : 484
Points : 3
Registration date : 2008-04-15

PostSubject: Re: Ladies Talk   Fri Sep 12, 2008 10:45 am

dan dari mana pula setiap source itu bermula???
Back to top Go down
Lady_Evarna
Newbie
Newbie


Female
Number of posts : 77
Age : 28
Location : jesselton
Job/hobbies : Travel
Points : 0
Registration date : 2008-06-05

PostSubject: Re: Ladies Talk   Fri Sep 12, 2008 10:50 am

nda tawla.................tp yg pasti sia baca surat khabar...pasal cipta keganasan tu
Back to top Go down
http://www.myspace.com/caroldanieallafernandez
korrud
Senior SBF
Senior SBF


Number of posts : 484
Points : 3
Registration date : 2008-04-15

PostSubject: Re: Ladies Talk   Fri Sep 12, 2008 10:58 am

ok lah klu mcm itu, setiap source itu pun terus2 itu paper kasih print out kah?..dia mesti bermula dari sesuatu kejadian yg di catat dan dilaporkan..


Last edited by korrud on Fri Sep 12, 2008 11:14 am; edited 1 time in total (Reason for editing : bold)
Back to top Go down
Lady_Evarna
Newbie
Newbie


Female
Number of posts : 77
Age : 28
Location : jesselton
Job/hobbies : Travel
Points : 0
Registration date : 2008-06-05

PostSubject: Re: Ladies Talk   Fri Sep 12, 2008 11:11 am

yalah......mmglah..mmg......sometimes ko punya question confused me oh...
Back to top Go down
http://www.myspace.com/caroldanieallafernandez
korrud
Senior SBF
Senior SBF


Number of posts : 484
Points : 3
Registration date : 2008-04-15

PostSubject: Re: Ladies Talk   Fri Sep 12, 2008 11:25 am

Apa yg confuse tu? gambar ko ni macam saya kanal saja bah..hihihi..aduiiii..
Back to top Go down
Sponsored content




PostSubject: Re: Ladies Talk   Today at 9:28 pm

Back to top Go down
 
Ladies Talk
View previous topic View next topic Back to top 
Page 2 of 3Go to page : Previous  1, 2, 3  Next
 Similar topics
-
» this is for the ladies who dig jamaican fashion
» Hello Ladies
» jamaican hair salon talk real hair! for ladies with natural hair.
» Straight talk doesn't break any friendship
» The Ladies From Hell - Royal Highland Regiment of Canada - The Black Watch

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
SABAH :: Umum :: Ladies Talk-
Jump to: