SABAH


 
HomeHome  Portal*Portal*  FAQFAQ  RegisterRegister  Log inLog in  
Selamat datang ke SBF, laman web berinfo dan membina minda rakyat Sabah ke arah perkongsian idea serta penggalakan pembangunan minda individu secara positif. Terdapat topik popular dalam forum ini yang hanya boleh diakses oleh ahli berdaftar sahaja. Semua lagu yang terdapat dalam laman web ini merupakan promosi sahaja. Sila ke kedai yang berhampiran untuk mendapatkan lagu tersebut. Semua post yang tidak sesuai atau melanggar peraturan berforum juga akan dipadam serta-merta demi menjaga nama baik SBF. Selamat berforum. Terima kasih. Admin SBF

Share | 
 

 Alpha Tolong Bersihkan NIck Saya

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
osmangbinladeng
Senior SBF
Senior SBF


Number of posts : 318
Points : -9
Registration date : 2008-05-02

PostSubject: Alpha Tolong Bersihkan NIck Saya   Wed May 14, 2008 5:13 pm

Alpah sya rasa tahap kebodahan si Guntur makin tinggi, Seprti yg ko bagi sy tu link, kenapa sampai hari ini dia masih lagi tayarbotak@osmangbinladen tu adalah ko....di mana sebenarnya persamaan kita...yg pasal si wiliam de kontol tu mengadu pasal ada org sanggup cari gamabr parent dia kunu, memang sy ada pecah masuk web dia...walaupun mcm mana pun dia lock pakai mangga still sy tetap dapat masuk...sy ambil gamabr dia buat avatar sy....tau jgk dia sakit hati...heheheh tapi budak teta[ budak...tiap kali ada masalah megadu ngan moderat..bikin malu tul...tu budak..

so sy harap ko dapat mesej si guntur buduh tu..kasih tau sama dia kalu buduh jan mengaku pandai, pastu kasih post banyak2 yg sy adalah ko...haiyaa...pandai konu dia agak IP tu sama, aduh...kenapa tu budak yaaa...sewel dh tu...
Back to top Go down
hot_mama
SBF Supersenior
SBF Supersenior


Female
Number of posts : 603
Location : Kota Kinabalu
Job/hobbies : Kuli .... / Gossip ....
Points : 0
Registration date : 2008-04-22

PostSubject: Re: Alpha Tolong Bersihkan NIck Saya   Thu May 15, 2008 3:28 am

Ya kah Osmang ? ko pakai gbr parent dia jadi avatar ko ? hehe Laughing ..patut pun si will mengamuk kan... Cool

p/s napa sia ndak nampak aah ? di sf ka ?
Back to top Go down
shalon6095
SBF Supersenior
SBF Supersenior


Number of posts : 554
Points : -90
Registration date : 2008-04-22

PostSubject: Re: Alpha Tolong Bersihkan NIck Saya   Thu May 15, 2008 5:53 am

mcm mana ya kamu mau kasi bersih nama kamu... bukan senang tu...
Back to top Go down
alphawaves
SBF Mentor
SBF Mentor


Male
Number of posts : 938
Age : 56
Location : sanaa bah..
Job/hobbies : joomla! addict..
Points : 5
Registration date : 2008-02-25

PostSubject: Re: Alpha Tolong Bersihkan NIck Saya   Thu May 15, 2008 8:12 am

osmangbinladeng wrote:
Alpah sya rasa tahap kebodahan si Guntur makin tinggi, Seprti yg ko bagi sy tu link, kenapa sampai hari ini dia masih lagi tayarbotak@osmangbinladen tu adalah ko....di mana sebenarnya persamaan kita...yg pasal si wiliam de kontol tu mengadu pasal ada org sanggup cari gamabr parent dia kunu, memang sy ada pecah masuk web dia...walaupun mcm mana pun dia lock pakai mangga still sy tetap dapat masuk...sy ambil gamabr dia buat avatar sy....tau jgk dia sakit hati...heheheh tapi budak teta[ budak...tiap kali ada masalah megadu ngan moderat..bikin malu tul...tu budak..

so sy harap ko dapat mesej si guntur buduh tu..kasih tau sama dia kalu buduh jan mengaku pandai, pastu kasih post banyak2 yg sy adalah ko...haiyaa...pandai konu dia agak IP tu sama, aduh...kenapa tu budak yaaa...sewel dh tu...


Salam,

Saya pun sudah tidak bulih sudah masuk sana bah osman, saya pun tidak pasal2 kena ban juga sebab dia cakap kau adalah saya. sekarang ini asal ada saja pos yang lain macam misti dia cakap itu adlah alphawaves. adui..saya ingat dia ada masalah tengok nombor lah. kalau dia betul.. copy and paste lah itu numbur IP address.

Lagi satu kau di mana bah ini osmang. kau di sabah kah atau di semenanjung? saya tinggal di semenanjung, klu kau tinggal disemenanjung mungkin adalah lojik dia tuduh kau adalah saya, pasal mungkin ip address adalah hampir sama. tapi klu kau tinggal di sabah (masa ini)..dan dia masih tuduh kau adalah saya..memang dia itu buduh teramat2 buduh sekali. dia patut masuk darjah satu semula.

Tidak tau lah klu ada orang sf nampak pos saya ini.. nick saya ada lah alphawaves saja. tiada yang lain selain itu..tayar_butak, osamngbinladeng, atau sebagainya..adalah bukan saya.

hai tak kan cara cakap pun tidak tau kasih beza..
Back to top Go down
http://asiamistik.forumotion.com
osmangbinladeng
Senior SBF
Senior SBF


Number of posts : 318
Points : -9
Registration date : 2008-05-02

PostSubject: Re: Alpha Tolong Bersihkan NIck Saya   Thu May 15, 2008 8:23 am

alphawaves wrote:
osmangbinladeng wrote:
Alpah sya rasa tahap kebodahan si Guntur makin tinggi, Seprti yg ko bagi sy tu link, kenapa sampai hari ini dia masih lagi tayarbotak@osmangbinladen tu adalah ko....di mana sebenarnya persamaan kita...yg pasal si wiliam de kontol tu mengadu pasal ada org sanggup cari gamabr parent dia kunu, memang sy ada pecah masuk web dia...walaupun mcm mana pun dia lock pakai mangga still sy tetap dapat masuk...sy ambil gamabr dia buat avatar sy....tau jgk dia sakit hati...heheheh tapi budak teta[ budak...tiap kali ada masalah megadu ngan moderat..bikin malu tul...tu budak..

so sy harap ko dapat mesej si guntur buduh tu..kasih tau sama dia kalu buduh jan mengaku pandai, pastu kasih post banyak2 yg sy adalah ko...haiyaa...pandai konu dia agak IP tu sama, aduh...kenapa tu budak yaaa...sewel dh tu...


Salam,

Saya pun sudah tidak bulih sudah masuk sana bah osman, saya pun tidak pasal2 kena ban juga sebab dia cakap kau adalah saya. sekarang ini asal ada saja pos yang lain macam misti dia cakap itu adlah alphawaves. adui..saya ingat dia ada masalah tengok nombor lah. kalau dia betul.. copy and paste lah itu numbur IP address.

Lagi satu kau di mana bah ini osmang. kau di sabah kah atau di semenanjung? saya tinggal di semenanjung, klu kau tinggal disemenanjung mungkin adalah lojik dia tuduh kau adalah saya, pasal mungkin ip address adalah hampir sama. tapi klu kau tinggal di sabah (masa ini)..dan dia masih tuduh kau adalah saya..memang dia itu buduh teramat2 buduh sekali. dia patut masuk darjah satu semula.

Tidak tau lah klu ada orang sf nampak pos saya ini.. nick saya ada lah alphawaves saja. tiada yang lain selain itu..tayar_butak, osamngbinladeng, atau sebagainya..adalah bukan saya.

hai tak kan cara cakap pun tidak tau kasih beza..
saya di KK bah ni....kampung likas...heheheh...kalu ko pakai streamyx memang sama IP cuba ada sikit berubah kamu dah restart...itu pun dia kasih tegak lagi yg dia tu pintar...aduh...baru sy tidak tau apa masalh sy kana ban di sana...tiba-tiba dia cakap sy alphawave hinggalah sekarang....so kalu tu macam teda jalan apa blehbuat lah kan....sy cuma mau kasih tau jak sy akan jadi penghuru hara.....so kamu sini jan ambil hati ya....forum is forum....hehehehe matang sikit lah ya....
Back to top Go down
alphawaves
SBF Mentor
SBF Mentor


Male
Number of posts : 938
Age : 56
Location : sanaa bah..
Job/hobbies : joomla! addict..
Points : 5
Registration date : 2008-02-25

PostSubject: Re: Alpha Tolong Bersihkan NIck Saya   Thu May 15, 2008 8:26 am

osmangbinladeng wrote:
alphawaves wrote:
osmangbinladeng wrote:
Alpah sya rasa tahap kebodahan si Guntur makin tinggi, Seprti yg ko bagi sy tu link, kenapa sampai hari ini dia masih lagi tayarbotak@osmangbinladen tu adalah ko....di mana sebenarnya persamaan kita...yg pasal si wiliam de kontol tu mengadu pasal ada org sanggup cari gamabr parent dia kunu, memang sy ada pecah masuk web dia...walaupun mcm mana pun dia lock pakai mangga still sy tetap dapat masuk...sy ambil gamabr dia buat avatar sy....tau jgk dia sakit hati...heheheh tapi budak teta[ budak...tiap kali ada masalah megadu ngan moderat..bikin malu tul...tu budak..

so sy harap ko dapat mesej si guntur buduh tu..kasih tau sama dia kalu buduh jan mengaku pandai, pastu kasih post banyak2 yg sy adalah ko...haiyaa...pandai konu dia agak IP tu sama, aduh...kenapa tu budak yaaa...sewel dh tu...


Salam,

Saya pun sudah tidak bulih sudah masuk sana bah osman, saya pun tidak pasal2 kena ban juga sebab dia cakap kau adalah saya. sekarang ini asal ada saja pos yang lain macam misti dia cakap itu adlah alphawaves. adui..saya ingat dia ada masalah tengok nombor lah. kalau dia betul.. copy and paste lah itu numbur IP address.

Lagi satu kau di mana bah ini osmang. kau di sabah kah atau di semenanjung? saya tinggal di semenanjung, klu kau tinggal disemenanjung mungkin adalah lojik dia tuduh kau adalah saya, pasal mungkin ip address adalah hampir sama. tapi klu kau tinggal di sabah (masa ini)..dan dia masih tuduh kau adalah saya..memang dia itu buduh teramat2 buduh sekali. dia patut masuk darjah satu semula.

Tidak tau lah klu ada orang sf nampak pos saya ini.. nick saya ada lah alphawaves saja. tiada yang lain selain itu..tayar_butak, osamngbinladeng, atau sebagainya..adalah bukan saya.

hai tak kan cara cakap pun tidak tau kasih beza..
saya di KK bah ni....kampung likas...heheheh...kalu ko pakai streamyx memang sama IP cuba ada sikit berubah kamu dah restart...itu pun dia kasih tegak lagi yg dia tu pintar...aduh...baru sy tidak tau apa masalh sy kana ban di sana...tiba-tiba dia cakap sy alphawave hinggalah sekarang....so kalu tu macam teda jalan apa blehbuat lah kan....sy cuma mau kasih tau jak sy akan jadi penghuru hara.....so kamu sini jan ambil hati ya....forum is forum....hehehehe matang sikit lah ya....

Saya ada PM kau osmang. cuba tinguk inbox kau. iya saya pakai stremyx.
Back to top Go down
http://asiamistik.forumotion.com
osmangbinladeng
Senior SBF
Senior SBF


Number of posts : 318
Points : -9
Registration date : 2008-05-02

PostSubject: Re: Alpha Tolong Bersihkan NIck Saya   Thu May 15, 2008 8:30 am

alphawaves wrote:
osmangbinladeng wrote:
alphawaves wrote:
osmangbinladeng wrote:
Alpah sya rasa tahap kebodahan si Guntur makin tinggi, Seprti yg ko bagi sy tu link, kenapa sampai hari ini dia masih lagi tayarbotak@osmangbinladen tu adalah ko....di mana sebenarnya persamaan kita...yg pasal si wiliam de kontol tu mengadu pasal ada org sanggup cari gamabr parent dia kunu, memang sy ada pecah masuk web dia...walaupun mcm mana pun dia lock pakai mangga still sy tetap dapat masuk...sy ambil gamabr dia buat avatar sy....tau jgk dia sakit hati...heheheh tapi budak teta[ budak...tiap kali ada masalah megadu ngan moderat..bikin malu tul...tu budak..

so sy harap ko dapat mesej si guntur buduh tu..kasih tau sama dia kalu buduh jan mengaku pandai, pastu kasih post banyak2 yg sy adalah ko...haiyaa...pandai konu dia agak IP tu sama, aduh...kenapa tu budak yaaa...sewel dh tu...


Salam,

Saya pun sudah tidak bulih sudah masuk sana bah osman, saya pun tidak pasal2 kena ban juga sebab dia cakap kau adalah saya. sekarang ini asal ada saja pos yang lain macam misti dia cakap itu adlah alphawaves. adui..saya ingat dia ada masalah tengok nombor lah. kalau dia betul.. copy and paste lah itu numbur IP address.

Lagi satu kau di mana bah ini osmang. kau di sabah kah atau di semenanjung? saya tinggal di semenanjung, klu kau tinggal disemenanjung mungkin adalah lojik dia tuduh kau adalah saya, pasal mungkin ip address adalah hampir sama. tapi klu kau tinggal di sabah (masa ini)..dan dia masih tuduh kau adalah saya..memang dia itu buduh teramat2 buduh sekali. dia patut masuk darjah satu semula.

Tidak tau lah klu ada orang sf nampak pos saya ini.. nick saya ada lah alphawaves saja. tiada yang lain selain itu..tayar_butak, osamngbinladeng, atau sebagainya..adalah bukan saya.

hai tak kan cara cakap pun tidak tau kasih beza..
saya di KK bah ni....kampung likas...heheheh...kalu ko pakai streamyx memang sama IP cuba ada sikit berubah kamu dah restart...itu pun dia kasih tegak lagi yg dia tu pintar...aduh...baru sy tidak tau apa masalh sy kana ban di sana...tiba-tiba dia cakap sy alphawave hinggalah sekarang....so kalu tu macam teda jalan apa blehbuat lah kan....sy cuma mau kasih tau jak sy akan jadi penghuru hara.....so kamu sini jan ambil hati ya....forum is forum....hehehehe matang sikit lah ya....

Saya ada PM kau osmang. cuba tinguk inbox kau. iya saya pakai stremyx.

wakkaakak patut pun sama...buduh tul si guntur...
Back to top Go down
osmangbinladeng
Senior SBF
Senior SBF


Number of posts : 318
Points : -9
Registration date : 2008-05-02

PostSubject: Re: Alpha Tolong Bersihkan NIck Saya   Thu May 15, 2008 8:30 am

hot_mama wrote:
Ya kah Osmang ? ko pakai gbr parent dia jadi avatar ko ? hehe Laughing ..patut pun si will mengamuk kan... Cool

p/s napa sia ndak nampak aah ? di sf ka ?

lawa kah muka si william hot_mama.....hehehehehhe encom macam tayar...
Back to top Go down
alphawaves
SBF Mentor
SBF Mentor


Male
Number of posts : 938
Age : 56
Location : sanaa bah..
Job/hobbies : joomla! addict..
Points : 5
Registration date : 2008-02-25

PostSubject: Re: Alpha Tolong Bersihkan NIck Saya   Thu May 15, 2008 8:31 am

Org2 di sf itu pun bukan semua percaya kau adalah saya, cuma dia urang diam2 saja pasal..biasalah..siapa2 yang lawan cakap dia mula lah dia suruh kawan2 dia cari pasal sama kau. itu taktik dia. banyak bah nick si gun*** tu dalam sf sebenarnya. dia lagi kuat menipu.


Last edited by alphawaves on Thu May 15, 2008 8:34 am; edited 1 time in total
Back to top Go down
http://asiamistik.forumotion.com
alphawaves
SBF Mentor
SBF Mentor


Male
Number of posts : 938
Age : 56
Location : sanaa bah..
Job/hobbies : joomla! addict..
Points : 5
Registration date : 2008-02-25

PostSubject: Re: Alpha Tolong Bersihkan NIck Saya   Thu May 15, 2008 8:32 am

osmangbinladeng wrote:
hot_mama wrote:
Ya kah Osmang ? ko pakai gbr parent dia jadi avatar ko ? hehe Laughing ..patut pun si will mengamuk kan... Cool

p/s napa sia ndak nampak aah ? di sf ka ?

lawa kah muka si william hot_mama.....hehehehehhe encom macam tayar...

adui.. keh keh....
Back to top Go down
http://asiamistik.forumotion.com
osmangbinladeng
Senior SBF
Senior SBF


Number of posts : 318
Points : -9
Registration date : 2008-05-02

PostSubject: Re: Alpha Tolong Bersihkan NIck Saya   Thu May 15, 2008 8:49 am

alphawaves wrote:
Org2 di sf itu pun bukan semua percaya kau adalah saya, cuma dia urang diam2 saja pasal..biasalah..siapa2 yang lawan cakap dia mula lah dia suruh kawan2 dia cari pasal sama kau. itu taktik dia. banyak bah nick si gun*** tu dalam sf sebenarnya. dia lagi kuat menipu.
rupanya dia yg kuat menyamar baru tuduh org yg bukan2.....heheheheh
Back to top Go down
alphawaves
SBF Mentor
SBF Mentor


Male
Number of posts : 938
Age : 56
Location : sanaa bah..
Job/hobbies : joomla! addict..
Points : 5
Registration date : 2008-02-25

PostSubject: Re: Alpha Tolong Bersihkan NIck Saya   Thu May 15, 2008 8:53 am

osmangbinladeng wrote:
alphawaves wrote:
Org2 di sf itu pun bukan semua percaya kau adalah saya, cuma dia urang diam2 saja pasal..biasalah..siapa2 yang lawan cakap dia mula lah dia suruh kawan2 dia cari pasal sama kau. itu taktik dia. banyak bah nick si gun*** tu dalam sf sebenarnya. dia lagi kuat menipu.
rupanya dia yg kuat menyamar baru tuduh org yg bukan2.....heheheheh

entah2..semua nick yg dia cakap konon kau adalah saya itu dia sendiri yg bikin..haiyo..macam lah kita ini buta IT sangat.
Back to top Go down
http://asiamistik.forumotion.com
alphawaves
SBF Mentor
SBF Mentor


Male
Number of posts : 938
Age : 56
Location : sanaa bah..
Job/hobbies : joomla! addict..
Points : 5
Registration date : 2008-02-25

PostSubject: Re: Alpha Tolong Bersihkan NIck Saya   Thu May 15, 2008 8:54 am

osmang..ko tinguk inbox kau. ada saya send satu lagi PM.
Back to top Go down
http://asiamistik.forumotion.com
osmangbinladeng
Senior SBF
Senior SBF


Number of posts : 318
Points : -9
Registration date : 2008-05-02

PostSubject: Re: Alpha Tolong Bersihkan NIck Saya   Thu May 15, 2008 9:21 am

alphawaves wrote:
osmangbinladeng wrote:
alphawaves wrote:
Org2 di sf itu pun bukan semua percaya kau adalah saya, cuma dia urang diam2 saja pasal..biasalah..siapa2 yang lawan cakap dia mula lah dia suruh kawan2 dia cari pasal sama kau. itu taktik dia. banyak bah nick si gun*** tu dalam sf sebenarnya. dia lagi kuat menipu.
rupanya dia yg kuat menyamar baru tuduh org yg bukan2.....heheheheh

entah2..semua nick yg dia cakap konon kau adalah saya itu dia sendiri yg bikin..haiyo..macam lah kita ini buta IT sangat.

kali lah tu kan buss......xxxxx xxxxx kunu nama dia tu...urg xxxxxxxx...

xxxxxx xxxxx
x.x. xxx xxx
xxxxxxxx, xxxxx, xxxxx
Malaysia
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx kakakakakakakka
Back to top Go down
hot_mama
SBF Supersenior
SBF Supersenior


Female
Number of posts : 603
Location : Kota Kinabalu
Job/hobbies : Kuli .... / Gossip ....
Points : 0
Registration date : 2008-04-22

PostSubject: Re: Alpha Tolong Bersihkan NIck Saya   Thu May 15, 2008 11:21 am

osmangbinladeng wrote:
hot_mama wrote:
Ya kah Osmang ? ko pakai gbr parent dia jadi avatar ko ? hehe Laughing ..patut pun si will mengamuk kan... Cool

p/s napa sia ndak nampak aah ? di sf ka ?

lawa kah muka si william hot_mama.....hehehehehhe encom macam tayar...


affraid Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing :pig:
Back to top Go down
alphawaves
SBF Mentor
SBF Mentor


Male
Number of posts : 938
Age : 56
Location : sanaa bah..
Job/hobbies : joomla! addict..
Points : 5
Registration date : 2008-02-25

PostSubject: Re: Alpha Tolong Bersihkan NIck Saya   Thu May 15, 2008 12:50 pm

osmangbinladeng wrote:
alphawaves wrote:
osmangbinladeng wrote:
alphawaves wrote:
Org2 di sf itu pun bukan semua percaya kau adalah saya, cuma dia urang diam2 saja pasal..biasalah..siapa2 yang lawan cakap dia mula lah dia suruh kawan2 dia cari pasal sama kau. itu taktik dia. banyak bah nick si gun*** tu dalam sf sebenarnya. dia lagi kuat menipu.
rupanya dia yg kuat menyamar baru tuduh org yg bukan2.....heheheheh

entah2..semua nick yg dia cakap konon kau adalah saya itu dia sendiri yg bikin..haiyo..macam lah kita ini buta IT sangat.

kali lah tu kan buss......xxxxxx xxxxx kunu nama dia tu...urg xxxxxxxx...

xxxxxx xxxxx
x.x. xxx xxx
xxxxxxxx, xxxxx, xxxxx
Malaysia
xxxxxxxxxxxxxxx dia kakakakakakakka

xxxxxxxxxxxxxxx!! Very Happy Very Happy
Back to top Go down
http://asiamistik.forumotion.com
frOst_und3rgrOuNd
Newbie
Newbie


Male
Number of posts : 105
Age : 29
Location : Somewhere I Belong !!
Job/hobbies : Nda tahu
Points : 15
Registration date : 2008-05-16

PostSubject: Re: Alpha Tolong Bersihkan NIck Saya   Fri May 16, 2008 9:26 am

cheers lol! <-- macam son goku (iklan)
Back to top Go down
http://www.sabahforumer.com
hot_mama
SBF Supersenior
SBF Supersenior


Female
Number of posts : 603
Location : Kota Kinabalu
Job/hobbies : Kuli .... / Gossip ....
Points : 0
Registration date : 2008-04-22

PostSubject: Re: Alpha Tolong Bersihkan NIck Saya   Fri May 16, 2008 11:19 am

frOst_und3rgrOuNd wrote:
cheers lol! <-- macam son goku (iklan)


Si Frost ni minat betul sama son goku ... tongue :pig:
Back to top Go down
shalon6095
SBF Supersenior
SBF Supersenior


Number of posts : 554
Points : -90
Registration date : 2008-04-22

PostSubject: Re: Alpha Tolong Bersihkan NIck Saya   Fri May 16, 2008 1:56 pm

sia la goku...hehhehe frost minat sia ba tu hot_mama Very Happy
Back to top Go down
kurosaki Ichigo
Newbie
Newbie


Number of posts : 15
Points : 0
Registration date : 2008-05-15

PostSubject: Re: Alpha Tolong Bersihkan NIck Saya   Fri May 16, 2008 2:52 pm

siapa bah si guntur ne??? saya bukan mau masuk campur tapi saja mau tau bah kisah2 lama di sini tau la saya ne kan org baru di sini....boleh kah....
Back to top Go down
alphawaves
SBF Mentor
SBF Mentor


Male
Number of posts : 938
Age : 56
Location : sanaa bah..
Job/hobbies : joomla! addict..
Points : 5
Registration date : 2008-02-25

PostSubject: Re: Alpha Tolong Bersihkan NIck Saya   Fri May 16, 2008 5:23 pm

kurosaki Ichigo wrote:
siapa bah si guntur ne??? saya bukan mau masuk campur tapi saja mau tau bah kisah2 lama di sini tau la saya ne kan org baru di sini....boleh kah....

Saya pun kurang pasti bah kurosaki..pasal ini id saja. tapi dari nama guntur itu sendiri bukan sesuatu yg bercirikan malaysia tapi ada bau2 indonesia. harap bukan PTI lah. mana ada urang KDM akan pakai nama ini.

Anyway saya pun tidak kenal dia ini. so saya minta maaf memang tidak dapat bagi info lengkap.


Last edited by alphawaves on Mon May 19, 2008 1:27 pm; edited 1 time in total (Reason for editing : added words for INFO)
Back to top Go down
http://asiamistik.forumotion.com
osmangbinladeng
Senior SBF
Senior SBF


Number of posts : 318
Points : -9
Registration date : 2008-05-02

PostSubject: Re: Alpha Tolong Bersihkan NIck Saya   Sat May 17, 2008 2:49 pm

kurosaki Ichigo wrote:
siapa bah si guntur ne??? saya bukan mau masuk campur tapi saja mau tau bah kisah2 lama di sini tau la saya ne kan org baru di sini....boleh kah....

hehehe
ko mau tau kah sapa si xxxxxx...ko tanya lah diriko timem ko tinguk sermin....kami pun ndak tau apa msalah tu budak...dia mau kasih tingguk dia punya hero bah tu ban2 urg...mcm mirc jgk bah tu....baru kali jadi SOP....heheheh
Back to top Go down
potiukan
Newbie
Newbie


Male
Number of posts : 61
Location : hilo id kampung sarayoh nga haro maa internet...
Points : -3
Registration date : 2008-04-26

PostSubject: Re: Alpha Tolong Bersihkan NIck Saya   Sat May 17, 2008 5:17 pm

Siapa ba tu xxxxx tu?

Osamang..kijap sia kasi bersih dulu nama ko.....tet tet tet tet....inda dpt la. Kana tingoron....

Bisuk2 sia lagi kana ban tu osamang.
Back to top Go down
osmangbinladeng
Senior SBF
Senior SBF


Number of posts : 318
Points : -9
Registration date : 2008-05-02

PostSubject: Re: Alpha Tolong Bersihkan NIck Saya   Sun May 18, 2008 8:09 am

potiukan wrote:
Siapa ba tu guntur tu?

Osamang..kijap sia kasi bersih dulu nama ko.....tet tet tet tet....inda dpt la. Kana tingoron....

Bisuk2 sia lagi kana ban tu osamang.
kamu KDM mana ada kana ban...ko sakap apa pun tidak kana ban tu...
Back to top Go down
Admin
SBF Admin
SBF Admin


Number of posts : 337
Points : 19
Registration date : 2008-02-21

PostSubject: Re: Alpha Tolong Bersihkan NIck Saya   Wed May 21, 2008 5:13 am

Topik ini dikunci. osmangbinladeng, saya berikan anda peluang untuk memperbaiki diri dan jangan mempengaruhi ahli-ahli forum SBF untuk membenci admin atau moderator forum lain. alphawaves, saya faham masalah anda dengan admin di SF, cuma, jangan jadikan SBF sebagai medan memburukkan forum lain. tq
Back to top Go down
http://sabah.forumotion.com
Sponsored content




PostSubject: Re: Alpha Tolong Bersihkan NIck Saya   Today at 1:29 pm

Back to top Go down
 
Alpha Tolong Bersihkan NIck Saya
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» ANOTHER NICK LEESON? UBS rogue trader arrested.
» Tory MPs Urge Burka Ban, Death Penalty And Abolition Of Nick Clegg (This may be a prank)... Hopefully...
» Questions that Nick McGuffin and Brent Bartley Failed on Lie Detector Test
» Nick Holmes
» Nick Pitera

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
SABAH :: SBF Front Desk :: Bincang Maklumbalas dan Pertanyaan Mengenai Sabah Borneo Forum-
Jump to: