SABAH


 
HomeHome  Portal*Portal*  FAQFAQ  RegisterRegister  Log inLog in  
Selamat datang ke SBF, laman web berinfo dan membina minda rakyat Sabah ke arah perkongsian idea serta penggalakan pembangunan minda individu secara positif. Terdapat topik popular dalam forum ini yang hanya boleh diakses oleh ahli berdaftar sahaja. Semua lagu yang terdapat dalam laman web ini merupakan promosi sahaja. Sila ke kedai yang berhampiran untuk mendapatkan lagu tersebut. Semua post yang tidak sesuai atau melanggar peraturan berforum juga akan dipadam serta-merta demi menjaga nama baik SBF. Selamat berforum. Terima kasih. Admin SBF

Share | 
 

 Emmm... malu2 kusing la pulak sia...

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
Becky84
Newbie
Newbie


Female
Number of posts : 109
Age : 32
Location : Sabah
Job/hobbies : A Lot
Points : -9
Registration date : 2008-04-24

PostSubject: Emmm... malu2 kusing la pulak sia...   Mon May 12, 2008 6:22 am

Hai... sa post 2 topic sdh cni tapi baru sekarang sia memperkenalkan diri sia nie.... harap belum terlambat la kan... kalau mau kenal...


-----> http://profile.yuwie.com/becky84sabah
Back to top Go down
http://borneosabah.page.tl/
blueberry
Senior SBF
Senior SBF


Number of posts : 483
Points : 0
Registration date : 2008-03-26

PostSubject: Re: Emmm... malu2 kusing la pulak sia...   Mon May 12, 2008 6:36 am

welcome becky84 flower ..blum telambat lagi ba.. klu ko rasa telambat pun..urg bilang 'better late than never' hehe... sunny Basketball Basketball
Back to top Go down
bongingtugarang
Senior SBF
Senior SBF


Number of posts : 355
Points : 5
Registration date : 2008-02-28

PostSubject: Re: Emmm... malu2 kusing la pulak sia...   Mon May 12, 2008 7:26 am

salamt kusing ehh...salamat pigi sini becky. bagus kasi ramai ramai tia boring sini. kau dari mana becky? kiki kah? cheers
Back to top Go down
hot_mama
SBF Supersenior
SBF Supersenior


Female
Number of posts : 603
Location : Kota Kinabalu
Job/hobbies : Kuli .... / Gossip ....
Points : 0
Registration date : 2008-04-22

PostSubject: Re: Emmm... malu2 kusing la pulak sia...   Mon May 12, 2008 9:37 am

Sia pun mau welcome ko juga lah becky84 .... :pig: :pig:
Back to top Go down
alphawaves
SBF Mentor
SBF Mentor


Male
Number of posts : 938
Age : 56
Location : sanaa bah..
Job/hobbies : joomla! addict..
Points : 5
Registration date : 2008-02-25

PostSubject: Re: Emmm... malu2 kusing la pulak sia...   Mon May 12, 2008 6:03 pm

Becky84 wrote:
Hai... sa post 2 topic sdh cni tapi baru sekarang sia memperkenalkan diri sia nie.... harap belum terlambat la kan... kalau mau kenal...


-----> http://profile.yuwie.com/becky84sabah

Bah selamat datang ah. rajin2 lah bagi pos. kami disini mengalu2kan anda berkongsi pendapat dan idea2 bernas.

psstt..becky..macam jeles bah saya tinguk itu kucing hitam..Very Happy Twisted Evil
Back to top Go down
http://asiamistik.forumotion.com
shalon6095
SBF Supersenior
SBF Supersenior


Number of posts : 554
Points : -90
Registration date : 2008-04-22

PostSubject: Re: Emmm... malu2 kusing la pulak sia...   Mon May 12, 2008 7:17 pm

hai beck... Very Happy
Back to top Go down
Becky84
Newbie
Newbie


Female
Number of posts : 109
Age : 32
Location : Sabah
Job/hobbies : A Lot
Points : -9
Registration date : 2008-04-24

PostSubject: Re: Emmm... malu2 kusing la pulak sia...   Tue May 13, 2008 2:48 am

bongingtugarang wrote:
salamt kusing ehh...salamat pigi sini becky. bagus kasi ramai ramai tia boring sini. kau dari mana becky? kiki kah? cheers



Salamat c pagi...
hi bonging.... sia org keykey juga.... Razz
Back to top Go down
http://borneosabah.page.tl/
Becky84
Newbie
Newbie


Female
Number of posts : 109
Age : 32
Location : Sabah
Job/hobbies : A Lot
Points : -9
Registration date : 2008-04-24

PostSubject: Re: Emmm... malu2 kusing la pulak sia...   Tue May 13, 2008 2:51 am

Tarima kasih kepada pengundi2 sia.... aiks, silap... tarima kasih kerana mengalukan kedatangan sia d cni. I love you I love you I love you
Sama2 berkasih...
Back to top Go down
http://borneosabah.page.tl/
Borneo
VIP Moderator
VIP Moderator


Number of posts : 950
Location : North Borneo
Points : 266
Registration date : 2008-02-23

PostSubject: Re: Emmm... malu2 kusing la pulak sia...   Tue May 13, 2008 3:28 am

Sia pun usap terima kasih juga, ehhh salah.....sia usapkan selamat datang becky. Kami mengalu-alukan idea dan post-post bernas dari saudara. Smile
Back to top Go down
Becky84
Newbie
Newbie


Female
Number of posts : 109
Age : 32
Location : Sabah
Job/hobbies : A Lot
Points : -9
Registration date : 2008-04-24

PostSubject: Re: Emmm... malu2 kusing la pulak sia...   Tue May 13, 2008 3:31 am

Borneo wrote:
Sia pun usap terima kasih juga, ehhh salah.....sia usapkan selamat datang becky. Kami mengalu-alukan idea dan post-post bernas dari saudara. Smile

TQ Borneo,
Itu beras BERNAS ok jugak kah? hihihihi, lawak2 pagi bah... What a Face
Back to top Go down
http://borneosabah.page.tl/
Borneo
VIP Moderator
VIP Moderator


Number of posts : 950
Location : North Borneo
Points : 266
Registration date : 2008-02-23

PostSubject: Re: Emmm... malu2 kusing la pulak sia...   Tue May 13, 2008 3:52 am

Becky84 wrote:
Borneo wrote:
Sia pun usap terima kasih juga, ehhh salah.....sia usapkan selamat datang becky. Kami mengalu-alukan idea dan post-post bernas dari saudara. Smile

TQ Borneo,
Itu beras BERNAS ok jugak kah? hihihihi, lawak2 pagi bah... What a Face

Hihihi.....sory kio, yang butul-butul @ ori bah becky. Sia sudah lawat blog becky, oooppss butul kah itu gambar becky? Ooooppss saudari pula. Ini masam sia minat pula tengok ini Yuwie. Sia pikir ini misti mlm kan? Very Happy
Back to top Go down
Becky84
Newbie
Newbie


Female
Number of posts : 109
Age : 32
Location : Sabah
Job/hobbies : A Lot
Points : -9
Registration date : 2008-04-24

PostSubject: Re: Emmm... malu2 kusing la pulak sia...   Tue May 13, 2008 3:57 am

Borneo wrote:
Becky84 wrote:
Borneo wrote:
Sia pun usap terima kasih juga, ehhh salah.....sia usapkan selamat datang becky. Kami mengalu-alukan idea dan post-post bernas dari saudara. Smile

TQ Borneo,
Itu beras BERNAS ok jugak kah? hihihihi, lawak2 pagi bah... What a Face

Hihihi.....sory kio, yang butul-butul @ ori bah becky. Sia sudah lawat blog becky, oooppss butul kah itu gambar becky? Ooooppss saudari pula. Ini masam sia minat pula tengok ini Yuwie. Sia pikir ini misti mlm kan? Very Happy

Uiksss, tatap bah... itulah gambar sia tu. Napa, biut kah? Networking bah tu yuwie tu, bulan 3 sa join sa dapat usd0.50 n bulan lalu sa dapat usd0.28 Razz
Cuma perlu sign - up ja n pastu cipta URL ko, ko promote la URL ko d mana2. Utk kasi byk viewer, kena buat santik2 lah page ko...
Back to top Go down
http://borneosabah.page.tl/
Borneo
VIP Moderator
VIP Moderator


Number of posts : 950
Location : North Borneo
Points : 266
Registration date : 2008-02-23

PostSubject: Re: Emmm... malu2 kusing la pulak sia...   Tue May 13, 2008 4:08 am

Becky84 wrote:
Borneo wrote:
Becky84 wrote:
Borneo wrote:
Sia pun usap terima kasih juga, ehhh salah.....sia usapkan selamat datang becky. Kami mengalu-alukan idea dan post-post bernas dari saudara. Smile

TQ Borneo,
Itu beras BERNAS ok jugak kah? hihihihi, lawak2 pagi bah... What a Face

Hihihi.....sory kio, yang butul-butul @ ori bah becky. Sia sudah lawat blog becky, oooppss butul kah itu gambar becky? Ooooppss saudari pula. Ini masam sia minat pula tengok ini Yuwie. Sia pikir ini misti mlm kan? Very Happy

Uiksss, tatap bah... itulah gambar sia tu. Napa, biut kah? Networking bah tu yuwie tu, bulan 3 sa join sa dapat usd0.50 n bulan lalu sa dapat usd0.28 Razz
Cuma perlu sign - up ja n pastu cipta URL ko, ko promote la URL ko d mana2. Utk kasi byk viewer, kena buat santik2 lah page ko...

Bah, kasi seritalah di ruangan Marketplace pasal ini barang becky, mana tahu ada kawan-kawan lain minat kan? Laughing

Off topic: Kiutbah gambar ko becky. Laughing lol!
Back to top Go down
Becky84
Newbie
Newbie


Female
Number of posts : 109
Age : 32
Location : Sabah
Job/hobbies : A Lot
Points : -9
Registration date : 2008-04-24

PostSubject: Re: Emmm... malu2 kusing la pulak sia...   Tue May 13, 2008 6:50 am

Borneo wrote:
Becky84 wrote:
Borneo wrote:
Becky84 wrote:
Borneo wrote:
Sia pun usap terima kasih juga, ehhh salah.....sia usapkan selamat datang becky. Kami mengalu-alukan idea dan post-post bernas dari saudara. Smile

TQ Borneo,
Itu beras BERNAS ok jugak kah? hihihihi, lawak2 pagi bah... What a Face

Hihihi.....sory kio, yang butul-butul @ ori bah becky. Sia sudah lawat blog becky, oooppss butul kah itu gambar becky? Ooooppss saudari pula. Ini masam sia minat pula tengok ini Yuwie. Sia pikir ini misti mlm kan? Very Happy

Uiksss, tatap bah... itulah gambar sia tu. Napa, biut kah? Networking bah tu yuwie tu, bulan 3 sa join sa dapat usd0.50 n bulan lalu sa dapat usd0.28 Razz
Cuma perlu sign - up ja n pastu cipta URL ko, ko promote la URL ko d mana2. Utk kasi byk viewer, kena buat santik2 lah page ko...

Bah, kasi seritalah di ruangan Marketplace pasal ini barang becky, mana tahu ada kawan-kawan lain minat kan? Laughing

Off topic: Kiutbah gambar ko becky. Laughing lol!

Ko nie Borneo, bikin katawa juga ko nie... tarima kasih kie kerana ko bgtau sia tampat yg mau post itu yuwie.

BECKY84: Napa ni ahh, sia ndatau mana mo buat signature?
?: ko carilah sendiri, jalan.. jalan... jalan... nah, sasat!
Back to top Go down
http://borneosabah.page.tl/
Borneo
VIP Moderator
VIP Moderator


Number of posts : 950
Location : North Borneo
Points : 266
Registration date : 2008-02-23

PostSubject: Re: Emmm... malu2 kusing la pulak sia...   Tue May 13, 2008 7:04 am

Becky84 wrote:
Borneo wrote:
Becky84 wrote:
Borneo wrote:
Becky84 wrote:
Borneo wrote:
Sia pun usap terima kasih juga, ehhh salah.....sia usapkan selamat datang becky. Kami mengalu-alukan idea dan post-post bernas dari saudara. Smile

TQ Borneo,
Itu beras BERNAS ok jugak kah? hihihihi, lawak2 pagi bah... What a Face

Hihihi.....sory kio, yang butul-butul @ ori bah becky. Sia sudah lawat blog becky, oooppss butul kah itu gambar becky? Ooooppss saudari pula. Ini masam sia minat pula tengok ini Yuwie. Sia pikir ini misti mlm kan? Very Happy

Uiksss, tatap bah... itulah gambar sia tu. Napa, biut kah? Networking bah tu yuwie tu, bulan 3 sa join sa dapat usd0.50 n bulan lalu sa dapat usd0.28 Razz
Cuma perlu sign - up ja n pastu cipta URL ko, ko promote la URL ko d mana2. Utk kasi byk viewer, kena buat santik2 lah page ko...

Bah, kasi seritalah di ruangan Marketplace pasal ini barang becky, mana tahu ada kawan-kawan lain minat kan? Laughing

Off topic: Kiutbah gambar ko becky. Laughing lol!

Ko nie Borneo, bikin katawa juga ko nie... tarima kasih kie kerana ko bgtau sia tampat yg mau post itu yuwie.

BECKY84: Napa ni ahh, sia ndatau mana mo buat signature?
?: ko carilah sendiri, jalan.. jalan... jalan... nah, sasat!

Adaba sara dia, suba suba la sini kio:

http://sabah.forumotion.com/sbf-support-forum-f40/signature-tidak-keluar-t162.htm

Salamat, mabuhay! Very Happy
Back to top Go down
hot_mama
SBF Supersenior
SBF Supersenior


Female
Number of posts : 603
Location : Kota Kinabalu
Job/hobbies : Kuli .... / Gossip ....
Points : 0
Registration date : 2008-04-22

PostSubject: Re: Emmm... malu2 kusing la pulak sia...   Tue May 13, 2008 9:25 am

Borneo wrote:
Off topic: Kiutbah gambar ko becky. Laughing lol!


Ya oohh .. jambu pula si becky ni kan .. hehe :pig:
Back to top Go down
Becky84
Newbie
Newbie


Female
Number of posts : 109
Age : 32
Location : Sabah
Job/hobbies : A Lot
Points : -9
Registration date : 2008-04-24

PostSubject: Re: Emmm... malu2 kusing la pulak sia...   Tue May 13, 2008 9:32 am

hot_mama wrote:
Borneo wrote:
Off topic: Kiutbah gambar ko becky. Laughing lol!


Ya oohh .. jambu pula si becky ni kan .. hehe :pig:

Hai hot_mama,

Misti mama ni pun hot nie kan... Bolehlah, jambu batu kuang3x... Biasaklaa, kadazan + dusun ni, kita semua pun kiut2 cat
Back to top Go down
http://borneosabah.page.tl/
akinabalu
SBF Moderator
SBF Moderator


Male
Number of posts : 581
Points : 49
Registration date : 2008-02-22

PostSubject: Re: Emmm... malu2 kusing la pulak sia...   Tue May 13, 2008 9:35 am

Ehem, ehem, sia tua tua pun kasi salamat dtg sama Becky. lol!
Back to top Go down
Becky84
Newbie
Newbie


Female
Number of posts : 109
Age : 32
Location : Sabah
Job/hobbies : A Lot
Points : -9
Registration date : 2008-04-24

PostSubject: Re: Emmm... malu2 kusing la pulak sia...   Tue May 13, 2008 9:39 am

akinabalu wrote:
Ehem, ehem, sia tua tua pun kasi salamat dtg sama Becky. lol!
Hai akinabalu,
apa kbr aki sikarang? Sihat juga ka, apa pandangan aki? Jangan kabur2 ya.... isk, isk, isk... lawak lah pulak cheers
Tarima kasih aki, kasi nasihat kami kalau siorang ada silap ya...
Back to top Go down
http://borneosabah.page.tl/
akinabalu
SBF Moderator
SBF Moderator


Male
Number of posts : 581
Points : 49
Registration date : 2008-02-22

PostSubject: Re: Emmm... malu2 kusing la pulak sia...   Tue May 13, 2008 9:50 am

Becky84 wrote:
akinabalu wrote:
Ehem, ehem, sia tua tua pun kasi salamat dtg sama Becky. lol!
Hai akinabalu,
apa kbr aki sikarang? Sihat juga ka, apa pandangan aki? Jangan kabur2 ya.... isk, isk, isk... lawak lah pulak cheers
Tarima kasih aki, kasi nasihat kami kalau siorang ada silap ya...

Boleh bah tu. Kasi santik-santik saja kamurang punya post. What a Face
Back to top Go down
Admin
SBF Admin
SBF Admin


Number of posts : 337
Points : 19
Registration date : 2008-02-21

PostSubject: Re: Emmm... malu2 kusing la pulak sia...   Tue May 13, 2008 3:17 pm

Becky84 wrote:
Hai... sa post 2 topic sdh cni tapi baru sekarang sia memperkenalkan diri sia nie.... harap belum terlambat la kan... kalau mau kenal...


-----> [url=http://profile.yuwie.com/becky84sabah
http://profile.yuwie.com/becky84sabah[/quote[/url]]

Welcome onboard Becky84. Make yourself comfortable here. have a nice day foruming.
Back to top Go down
http://sabah.forumotion.com
shalon6095
SBF Supersenior
SBF Supersenior


Number of posts : 554
Points : -90
Registration date : 2008-04-22

PostSubject: Re: Emmm... malu2 kusing la pulak sia...   Thu May 15, 2008 5:05 am

hai beck... apa kbr? masi malu2 kucing ka? Very Happy Very Happy Very Happy
Back to top Go down
Sponsored content




PostSubject: Re: Emmm... malu2 kusing la pulak sia...   Today at 9:26 pm

Back to top Go down
 
Emmm... malu2 kusing la pulak sia...
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
SABAH :: SBF Front Desk :: Berkenalan Ahli Baru-
Jump to: