SABAH


 
HomeHome  Portal*Portal*  FAQFAQ  RegisterRegister  Log inLog in  
Selamat datang ke SBF, laman web berinfo dan membina minda rakyat Sabah ke arah perkongsian idea serta penggalakan pembangunan minda individu secara positif. Terdapat topik popular dalam forum ini yang hanya boleh diakses oleh ahli berdaftar sahaja. Semua lagu yang terdapat dalam laman web ini merupakan promosi sahaja. Sila ke kedai yang berhampiran untuk mendapatkan lagu tersebut. Semua post yang tidak sesuai atau melanggar peraturan berforum juga akan dipadam serta-merta demi menjaga nama baik SBF. Selamat berforum. Terima kasih. Admin SBF

Share | 
 

 Kemaskini Portal SBF

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1, 2
AuthorMessage
shalon6095
SBF Supersenior
SBF Supersenior


Number of posts : 554
Points : -90
Registration date : 2008-04-22

PostSubject: Re: Kemaskini Portal SBF   Mon May 26, 2008 2:56 pm

Very Happy Very Happy Very Happy cendawan apa tu?
Back to top Go down
alphawaves
SBF Mentor
SBF Mentor


Male
Number of posts : 938
Age : 56
Location : sanaa bah..
Job/hobbies : joomla! addict..
Points : 5
Registration date : 2008-02-25

PostSubject: Re: Kemaskini Portal SBF   Mon May 26, 2008 2:58 pm

shalon6095 wrote:
Very Happy Very Happy Very Happy cendawan apa tu?

cendawan traffle bah lon. orang cakap 5 kilo rm500 harga dia.
Back to top Go down
http://asiamistik.forumotion.com
shalon6095
SBF Supersenior
SBF Supersenior


Number of posts : 554
Points : -90
Registration date : 2008-04-22

PostSubject: Re: Kemaskini Portal SBF   Mon May 26, 2008 2:59 pm

alphawaves wrote:
shalon6095 wrote:
Very Happy Very Happy Very Happy cendawan apa tu?

cendawan traffle bah lon. orang cakap 5 kilo rm500 harga dia.

wah..mahal tu...sia nda tahu ba pasal cendawan ni... Very Happy
Back to top Go down
mamat53
Regular Member
Regular Member


Number of posts : 165
Points : 21
Registration date : 2008-02-25

PostSubject: Re: Kemaskini Portal SBF   Thu May 29, 2008 12:11 pm

alphawaves wrote:
shalon6095 wrote:
Very Happy Very Happy Very Happy cendawan apa tu?

cendawan traffle bah lon. orang cakap 5 kilo rm500 harga dia.

Memang mahal harga cendawan ni tetapi khasiatnya amat banyak.
Back to top Go down
Borneo
VIP Moderator
VIP Moderator


Number of posts : 950
Location : North Borneo
Points : 266
Registration date : 2008-02-23

PostSubject: Re: Kemaskini Portal SBF   Sat May 31, 2008 5:09 am

Admin wrote:
Thank you hot_mama and blueberry. Wink

Mana sudah hot_mama dan blueberry ni. Mungkin diurang ada di Suti Suti Malaysia mangkali ni.
Back to top Go down
shalon6095
SBF Supersenior
SBF Supersenior


Number of posts : 554
Points : -90
Registration date : 2008-04-22

PostSubject: Re: Kemaskini Portal SBF   Sun Jun 01, 2008 3:44 pm

sunyi forum ni, ramai yg pi suti2 ni... pi keja mingu dpn misti paning2 ni... Very Happy
Back to top Go down
hot_mama
SBF Supersenior
SBF Supersenior


Female
Number of posts : 603
Location : Kota Kinabalu
Job/hobbies : Kuli .... / Gossip ....
Points : 0
Registration date : 2008-04-22

PostSubject: Re: Kemaskini Portal SBF   Thu Jun 05, 2008 3:19 am

Hehe .. baru few days ndak masuk ni forum banyak sudah beza dia bah .. mcm ada sudah member2 baru & wahhh ... si insik admin sudah lantik MOD pula kan ..?? bah tahniah lah kepada si aki & tahan tukul aahhh ... woooohoooooo ........ur da best cheers lol! :pig: :pig: oinkk oinkkk
Back to top Go down
shalon6095
SBF Supersenior
SBF Supersenior


Number of posts : 554
Points : -90
Registration date : 2008-04-22

PostSubject: Re: Kemaskini Portal SBF   Thu Jun 05, 2008 4:04 pm

hehehe byk da perubahan ni hot mama. hehehe Very Happy
Back to top Go down
tahan.tukul
SBF Moderator
SBF Moderator


Number of posts : 264
Points : 34
Registration date : 2008-03-01

PostSubject: Re: Kemaskini Portal SBF   Thu Jun 05, 2008 9:21 pm

hot_mama wrote:
Hehe .. baru few days ndak masuk ni forum banyak sudah beza dia bah .. mcm ada sudah member2 baru & wahhh ... si insik admin sudah lantik MOD pula kan ..?? bah tahniah lah kepada si aki & tahan tukul aahhh ... woooohoooooo ........ur da best cheers lol! :pig: :pig: oinkk oinkkk

Tq hot_mama.
Back to top Go down
Admin
SBF Admin
SBF Admin


Number of posts : 337
Points : 19
Registration date : 2008-02-21

PostSubject: Re: Kemaskini Portal SBF   Fri Jun 06, 2008 4:48 am

shalon6095 wrote:
hehehe byk da perubahan ni hot mama. hehehe Very Happy

Tq shalon ahli tetap kita yg rajin mengunjungi SBF tak kira siang atau malam. Baguslah dapat ahli macam shalon ni.
Back to top Go down
http://sabah.forumotion.com
walaitokou
Newbie
Newbie


Male
Number of posts : 71
Age : 36
Location : KK-Ranau-Telupid-Sandakan-LDatu-Tawau
Job/hobbies : Internet
Points : 27
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: Kemaskini Portal SBF   Sun Mar 15, 2009 1:56 pm

hot_mama wrote:
Mama sibuk bah jaga anak .. nasiblah anak sudah tidur .. ada chance juga si mama main intinit .. hehehe lepas tu main PS2

Aiii .. lawa gia sudah ni SBF ni ging ... Congrats Mr Spiderman @ Admin ... hehehehe

Bah sepa mo makan maggi ... siapa masak? si berry ka ? Bah kasi sia satu juga aahh .. maggie asam laksa sama telur ... hahahaha Berry jan lupa simpan tu sasau yg si Lon belanja aahh... pirat :pig:

Masih jaga anakkah mama? Lama saya tidak nampak mama masuk sini.
Back to top Go down
http://sabah.forumotion.com/
alphawaves
SBF Mentor
SBF Mentor


Male
Number of posts : 938
Age : 56
Location : sanaa bah..
Job/hobbies : joomla! addict..
Points : 5
Registration date : 2008-02-25

PostSubject: Re: Kemaskini Portal SBF   Sun Mar 15, 2009 3:33 pm

walaitokou wrote:
hot_mama wrote:
Mama sibuk bah jaga anak .. nasiblah anak sudah tidur .. ada chance juga si mama main intinit .. hehehe lepas tu main PS2

Aiii .. lawa gia sudah ni SBF ni ging ... Congrats Mr Spiderman @ Admin ... hehehehe

Bah sepa mo makan maggi ... siapa masak? si berry ka ? Bah kasi sia satu juga aahh .. maggie asam laksa sama telur ... hahahaha Berry jan lupa simpan tu sasau yg si Lon belanja aahh... pirat :pig:

Masih jaga anakkah mama? Lama saya tidak nampak mama masuk sini.

ya mama..kami tindu sudah sama kau..
Back to top Go down
http://asiamistik.forumotion.com
Borneo
VIP Moderator
VIP Moderator


Number of posts : 950
Location : North Borneo
Points : 266
Registration date : 2008-02-23

PostSubject: Re: Kemaskini Portal SBF   Wed Apr 01, 2009 8:11 am

alphawaves wrote:
walaitokou wrote:
hot_mama wrote:
Mama sibuk bah jaga anak .. nasiblah anak sudah tidur .. ada chance juga si mama main intinit .. hehehe lepas tu main PS2

Aiii .. lawa gia sudah ni SBF ni ging ... Congrats Mr Spiderman @ Admin ... hehehehe

Bah sepa mo makan maggi ... siapa masak? si berry ka ? Bah kasi sia satu juga aahh .. maggie asam laksa sama telur ... hahahaha Berry jan lupa simpan tu sasau yg si Lon belanja aahh... pirat :pig:

Masih jaga anakkah mama? Lama saya tidak nampak mama masuk sini.

ya mama..kami tindu sudah sama kau..

Mana sudah si mama ni. Mangkali dia sudah tukar nick bah ni. Si monkey pun saya ada instinct sudah tukar nick juga. Very Happy

_________________
Read this before successfully posting:
http://sabah.forumotion.com/faq.htm
Back to top Go down
alphawaves
SBF Mentor
SBF Mentor


Male
Number of posts : 938
Age : 56
Location : sanaa bah..
Job/hobbies : joomla! addict..
Points : 5
Registration date : 2008-02-25

PostSubject: Re: Kemaskini Portal SBF   Wed Apr 01, 2009 5:02 pm

ya tuan borneo..saya juga merindui mereka..termasuk blueberry sekali..di mana mereka ya?
Back to top Go down
http://asiamistik.forumotion.com
Admin
SBF Admin
SBF Admin


Number of posts : 337
Points : 19
Registration date : 2008-02-21

PostSubject: Re: Kemaskini Portal SBF   Wed Apr 01, 2009 5:28 pm

Walau di mana juga rakan-rakan SBF berada, harap mereka dapat bersama kita lagi seperti dulu dengan pembaharuan yang dilakukan dalam SBF ini. Kita doakan semua ahli SBF sihat-sihat selalu hendaknya.
Back to top Go down
http://sabah.forumotion.com
akinabalu
SBF Moderator
SBF Moderator


Male
Number of posts : 581
Points : 49
Registration date : 2008-02-22

PostSubject: Re: Kemaskini Portal SBF   Sat Apr 04, 2009 2:48 am

alphawaves wrote:
ya tuan borneo..saya juga merindui mereka..termasuk blueberry sekali..di mana mereka ya?

Mungkin dorang terlupa address lamn web ini bah... Very Happy

_________________
To know Sabah is to love Sabah
Back to top Go down
Sponsored content




PostSubject: Re: Kemaskini Portal SBF   Today at 1:08 am

Back to top Go down
 
Kemaskini Portal SBF
View previous topic View next topic Back to top 
Page 2 of 2Go to page : Previous  1, 2
 Similar topics
-
» The Portal
» Too Lovely, too much Pretty, Heaven!!
» Video of Psychics` Impressions in Praia da Luz - from 11.35 on
» VIDEO - RECONSTRUCTION: Why McCanns and Tapas 7 won't participate.
» "Shanghai": Not a typical Bollywood movie

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
SABAH :: SBF Front Desk :: Pengumuman & Informasi Forum Terkini-
Jump to: