SABAH


 
HomeHome  Portal*Portal*  FAQFAQ  RegisterRegister  Log inLog in  
Selamat datang ke SBF, laman web berinfo dan membina minda rakyat Sabah ke arah perkongsian idea serta penggalakan pembangunan minda individu secara positif. Terdapat topik popular dalam forum ini yang hanya boleh diakses oleh ahli berdaftar sahaja. Semua lagu yang terdapat dalam laman web ini merupakan promosi sahaja. Sila ke kedai yang berhampiran untuk mendapatkan lagu tersebut. Semua post yang tidak sesuai atau melanggar peraturan berforum juga akan dipadam serta-merta demi menjaga nama baik SBF. Selamat berforum. Terima kasih. Admin SBF

Share | 
 

 Kemaskini Portal SBF

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : 1, 2  Next
AuthorMessage
Admin
SBF Admin
SBF Admin


Number of posts : 337
Points : 19
Registration date : 2008-02-21

PostSubject: Kemaskini Portal SBF   Thu May 08, 2008 4:13 am

Kelmarin ( semalam kata orang semenanjung ) saya telah kemaskini portal SBF supaya kelihatan lebih ceria dan mesra pengguna. Saya juga alu-alukan cadangan yangmembina daripada ahli semua jika perlu penambahan mana-mana yang patut pada portal SBF supaya semua ahli tidak merasa bosan dengan portal yang tidak menarik. Saya juga telah meletakkan poll yang popular di portal supaya senang dilihat. Begitu juga statistik kekerapan pengguna dan pengguna yang aktif di SBF. Terima kasih atas kerjasama semua ahli. Tanpa anda, apalah SBF ini. Ceria selalu!


Last edited by Admin on Tue Jul 08, 2008 3:35 am; edited 1 time in total
Back to top Go down
http://sabah.forumotion.com
alphawaves
SBF Mentor
SBF Mentor


Male
Number of posts : 938
Age : 56
Location : sanaa bah..
Job/hobbies : joomla! addict..
Points : 5
Registration date : 2008-02-25

PostSubject: Re: Kemaskini Portal SBF   Thu May 08, 2008 9:10 am

Admin wrote:
Kelmarin ( semalam kata orang semenanjung ) saya telah kemaskini portal SBF supaya kelihatan lebih ceria dan mesra pengguna. Saya juga alu-alukan cadangan yangmembina daripada ahli semua jika perlu penambahan mana-mana yang patut pada portal SBF supaya semua ahli tidak merasa bosan dengan portal yang tidak menarik. Saya juga telah meletakkan poll yang popular di portal supaya senang dilihat. Begitu juga statistik kekerapan pengguna dan pengguna yang aktif di SBF. Terima kasih atas kerjasama semua ahli. Tanpa anda, apalah SBF ini. Ceria selalu!

Sebenarnya dari semalam juga saya sudah rasa perubahan yg berlaku kepada SBF. bagaimana pun saya tidak tau mau tulis di mana kata2 pujian yg bakal saya utarakan, jadi kebutulan Mr. Admin telah menulis disini maka ini adalah peluang utk menyuarakan sebarang komen dari pengunjung.

Pada saya perubahan yg telah admin buat ini memang sesuatu yg sangat menarik..dan sudah semestinya cantik. dan buat masa ini saya rasa macam sudah lengkap ini interface. tiada yg cacat di mata saya.

Tahniah Mr. Admin dan terima kasih kerana membuat kami sebagai pengunjung semakin berasa selesa dgn SBF. memang tuan kreatif.
Back to top Go down
http://asiamistik.forumotion.com
shalon6095
SBF Supersenior
SBF Supersenior


Number of posts : 554
Points : -90
Registration date : 2008-04-22

PostSubject: Re: Kemaskini Portal SBF   Fri May 09, 2008 2:44 pm

hehehhe baru 2 ari sia nda masu ni forum da ada perubahan...

bagus admin... sia mimang suka di sini... mcm ruma sia sendiri sia rasa... lol!
Back to top Go down
Borneo
VIP Moderator
VIP Moderator


Number of posts : 950
Location : North Borneo
Points : 266
Registration date : 2008-02-23

PostSubject: Re: Kemaskini Portal SBF   Sun May 11, 2008 12:47 pm

shalon6095 wrote:
hehehhe baru 2 ari sia nda masu ni forum da ada perubahan...

bagus admin... sia mimang suka di sini... mcm ruma sia sendiri sia rasa... lol!

Kalau boleh masak maggie, kita masak maggie di sini... Laughing
Back to top Go down
blueberry
Senior SBF
Senior SBF


Number of posts : 483
Points : 0
Registration date : 2008-03-26

PostSubject: Re: Kemaskini Portal SBF   Mon May 12, 2008 6:38 am

ya masak maggie smbil minum2 teh c hehe... alien
Back to top Go down
alphawaves
SBF Mentor
SBF Mentor


Male
Number of posts : 938
Age : 56
Location : sanaa bah..
Job/hobbies : joomla! addict..
Points : 5
Registration date : 2008-02-25

PostSubject: Re: Kemaskini Portal SBF   Mon May 12, 2008 6:49 pm

kao masak lah berry.. saya punya maggee kari ahh.
Back to top Go down
http://asiamistik.forumotion.com
shalon6095
SBF Supersenior
SBF Supersenior


Number of posts : 554
Points : -90
Registration date : 2008-04-22

PostSubject: Re: Kemaskini Portal SBF   Mon May 12, 2008 7:24 pm

sia belanja sasau...hehehe Very Happy
Back to top Go down
Borneo
VIP Moderator
VIP Moderator


Number of posts : 950
Location : North Borneo
Points : 266
Registration date : 2008-02-23

PostSubject: Re: Kemaskini Portal SBF   Tue May 13, 2008 4:14 am

Mana sudah hot_mama ni? Very Happy :pig: bounce
Back to top Go down
shalon6095
SBF Supersenior
SBF Supersenior


Number of posts : 554
Points : -90
Registration date : 2008-04-22

PostSubject: Re: Kemaskini Portal SBF   Tue May 13, 2008 11:18 am

hot mama...borneo cari ko... Very Happy
Back to top Go down
blueberry
Senior SBF
Senior SBF


Number of posts : 483
Points : 0
Registration date : 2008-03-26

PostSubject: Re: Kemaskini Portal SBF   Wed May 14, 2008 7:18 am

alphawaves wrote:
kao masak lah berry.. saya punya maggee kari ahh.

bulih ba..megi kari kusung ka?

c hotmama sibuk baitu skrg hehe..ui hotmama mana suda ko ni?
Back to top Go down
hot_mama
SBF Supersenior
SBF Supersenior


Female
Number of posts : 603
Location : Kota Kinabalu
Job/hobbies : Kuli .... / Gossip ....
Points : 0
Registration date : 2008-04-22

PostSubject: Re: Kemaskini Portal SBF   Wed May 14, 2008 7:22 am

Mama sibuk bah jaga anak .. nasiblah anak sudah tidur .. ada chance juga si mama main intinit .. hehehe lepas tu main PS2

Aiii .. lawa gia sudah ni SBF ni ging ... Congrats Mr Spiderman @ Admin ... hehehehe

Bah sepa mo makan maggi ... siapa masak? si berry ka ? Bah kasi sia satu juga aahh .. maggie asam laksa sama telur ... hahahaha Berry jan lupa simpan tu sasau yg si Lon belanja aahh... pirat :pig:
Back to top Go down
sikukmungit
Newbie
Newbie


Number of posts : 97
Points : 0
Registration date : 2008-04-01

PostSubject: Re: Kemaskini Portal SBF   Wed May 14, 2008 7:25 am

hot_mama wrote:
Mama sibuk bah jaga anak .. nasiblah anak sudah tidur .. ada chance juga si mama main intinit .. hehehe lepas tu main PS2

Aiii .. lawa gia sudah ni SBF ni ging ... Congrats Mr Spiderman @ Admin ... hehehehe

Bah sepa mo makan maggi ... siapa masak? si berry ka ? Bah kasi sia satu juga aahh .. maggie asam laksa sama telur ... hahahaha Berry jan lupa simpan tu sasau yg si Lon belanja aahh... pirat :pig:

hot_mama>>> :pig: :pig: :pig: ngoing! ngoing! lol!
Back to top Go down
hot_mama
SBF Supersenior
SBF Supersenior


Female
Number of posts : 603
Location : Kota Kinabalu
Job/hobbies : Kuli .... / Gossip ....
Points : 0
Registration date : 2008-04-22

PostSubject: Re: Kemaskini Portal SBF   Wed May 14, 2008 8:14 am

sikukmungit wrote:
hot_mama wrote:
Mama sibuk bah jaga anak .. nasiblah anak sudah tidur .. ada chance juga si mama main intinit .. hehehe lepas tu main PS2

Aiii .. lawa gia sudah ni SBF ni ging ... Congrats Mr Spiderman @ Admin ... hehehehe

Bah sepa mo makan maggi ... siapa masak? si berry ka ? Bah kasi sia satu juga aahh .. maggie asam laksa sama telur ... hahahaha Berry jan lupa simpan tu sasau yg si Lon belanja aahh... pirat :pig:

hot_mama>>> :pig: :pig: :pig: ngoing! ngoing! lol!


Hahaha .. Oinkk oinkkk in da house ody !!!


sshhh. jan bising nanti "kakang" sia bangun .. susah sia mo main intinit .. hehehhe :pig: :pig:
Back to top Go down
alphawaves
SBF Mentor
SBF Mentor


Male
Number of posts : 938
Age : 56
Location : sanaa bah..
Job/hobbies : joomla! addict..
Points : 5
Registration date : 2008-02-25

PostSubject: Re: Kemaskini Portal SBF   Wed May 14, 2008 12:12 pm

blueberry wrote:
alphawaves wrote:
kao masak lah berry.. saya punya maggee kari ahh.

bulih ba..megi kari kusung ka?

c hotmama sibuk baitu skrg hehe..ui hotmama mana suda ko ni?
si berry ini..adakah mo bagi saya mee kari kusung saja. saya mau yg ada isi lah.
Back to top Go down
http://asiamistik.forumotion.com
blueberry
Senior SBF
Senior SBF


Number of posts : 483
Points : 0
Registration date : 2008-03-26

PostSubject: Re: Kemaskini Portal SBF   Thu May 15, 2008 5:07 am

hot_mama wrote:

Aiii .. lawa gia sudah ni SBF ni ging ... Congrats Mr Spiderman @ Admin ... hehehehe

Bah sepa mo makan maggi ... siapa masak? si berry ka ? Bah kasi sia satu juga aahh .. maggie asam laksa sama telur ... hahahaha Berry jan lupa simpan tu sasau yg si Lon belanja aahh... pirat :pig:

ya ba lawa btul ni sbf skrg hehe...

tu sasau sia smpan piring lain la hotmama..nanti inda sadap tu klu trus cmpur d megi hehe...

ko alpha..apa isi mo cmpur d megi ko ni?
Back to top Go down
shalon6095
SBF Supersenior
SBF Supersenior


Number of posts : 554
Points : -90
Registration date : 2008-04-22

PostSubject: Re: Kemaskini Portal SBF   Thu May 15, 2008 6:39 am

macam lapar pula sia bila baca pasal maggie la sasau la di thread ni...hehehhee Very Happy
Back to top Go down
alphawaves
SBF Mentor
SBF Mentor


Male
Number of posts : 938
Age : 56
Location : sanaa bah..
Job/hobbies : joomla! addict..
Points : 5
Registration date : 2008-02-25

PostSubject: Re: Kemaskini Portal SBF   Thu May 15, 2008 9:00 am

shalon6095 wrote:
macam lapar pula sia bila baca pasal maggie la sasau la di thread ni...hehehhee Very Happy
tambah2 klu dalam aircond..lagi lah lapar itu cepat.
Back to top Go down
http://asiamistik.forumotion.com
hot_mama
SBF Supersenior
SBF Supersenior


Female
Number of posts : 603
Location : Kota Kinabalu
Job/hobbies : Kuli .... / Gossip ....
Points : 0
Registration date : 2008-04-22

PostSubject: Re: Kemaskini Portal SBF   Thu May 15, 2008 11:53 am

alphawaves wrote:
shalon6095 wrote:
macam lapar pula sia bila baca pasal maggie la sasau la di thread ni...hehehhee Very Happy
tambah2 klu dalam aircond..lagi lah lapar itu cepat.


Hehe .. sia ni tengah makan Colonel Burger .. Lunch punya .. tapi tadi ndak abis pasal sudah kenyang makan "koa-chung sasau" tadi pagi... hehe Razz :pig:
Back to top Go down
tahan.tukul
SBF Moderator
SBF Moderator


Number of posts : 264
Points : 34
Registration date : 2008-03-01

PostSubject: Re: Kemaskini Portal SBF   Fri May 16, 2008 8:41 am

hot_mama wrote:
alphawaves wrote:
shalon6095 wrote:
macam lapar pula sia bila baca pasal maggie la sasau la di thread ni...hehehhee Very Happy
tambah2 klu dalam aircond..lagi lah lapar itu cepat.


Hehe .. sia ni tengah makan Colonel Burger .. Lunch punya .. tapi tadi ndak abis pasal sudah kenyang makan "koa-chung sasau" tadi pagi... hehe Razz :pig:

Wah..........makan sorang-sorang ah. pirat
Back to top Go down
blueberry
Senior SBF
Senior SBF


Number of posts : 483
Points : 0
Registration date : 2008-03-26

PostSubject: Re: Kemaskini Portal SBF   Fri May 16, 2008 8:45 am

dia mkn sma sia tu..tp sia mkn zinger burger hehe... alien
Back to top Go down
akinabalu
SBF Moderator
SBF Moderator


Male
Number of posts : 581
Points : 49
Registration date : 2008-02-22

PostSubject: Re: Kemaskini Portal SBF   Tue May 20, 2008 8:35 am

Apa komen kamurang tentang back ground ( wallpaper ) SBF terkini?
Back to top Go down
hot_mama
SBF Supersenior
SBF Supersenior


Female
Number of posts : 603
Location : Kota Kinabalu
Job/hobbies : Kuli .... / Gossip ....
Points : 0
Registration date : 2008-04-22

PostSubject: Re: Kemaskini Portal SBF   Tue May 20, 2008 11:34 am

akinabalu wrote:
Apa komen kamurang tentang back ground ( wallpaper ) SBF terkini?


Very nice ...I love it! Thumbs up ya to Admin .. cheers :pig:
Back to top Go down
blueberry
Senior SBF
Senior SBF


Number of posts : 483
Points : 0
Registration date : 2008-03-26

PostSubject: Re: Kemaskini Portal SBF   Wed May 21, 2008 9:07 am

colourful, refreshing n quite interesting hehe...sedap mata memandang...tengkiu admin.. Basketball pirat alien
Back to top Go down
Admin
SBF Admin
SBF Admin


Number of posts : 337
Points : 19
Registration date : 2008-02-21

PostSubject: Re: Kemaskini Portal SBF   Thu May 22, 2008 5:18 am

Thank you hot_mama and blueberry. Wink
Back to top Go down
http://sabah.forumotion.com
alphawaves
SBF Mentor
SBF Mentor


Male
Number of posts : 938
Age : 56
Location : sanaa bah..
Job/hobbies : joomla! addict..
Points : 5
Registration date : 2008-02-25

PostSubject: Re: Kemaskini Portal SBF   Sun May 25, 2008 10:30 pm

blueberry wrote:
hot_mama wrote:

Aiii .. lawa gia sudah ni SBF ni ging ... Congrats Mr Spiderman @ Admin ... hehehehe

Bah sepa mo makan maggi ... siapa masak? si berry ka ? Bah kasi sia satu juga aahh .. maggie asam laksa sama telur ... hahahaha Berry jan lupa simpan tu sasau yg si Lon belanja aahh... pirat :pig:

ya ba lawa btul ni sbf skrg hehe...

tu sasau sia smpan piring lain la hotmama..nanti inda sadap tu klu trus cmpur d megi hehe...

ko alpha..apa isi mo cmpur d megi ko ni?

hehe..cendawan pun cukup lah.. Very Happy Very Happy
Back to top Go down
http://asiamistik.forumotion.com
Sponsored content




PostSubject: Re: Kemaskini Portal SBF   Today at 1:09 am

Back to top Go down
 
Kemaskini Portal SBF
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 2Go to page : 1, 2  Next
 Similar topics
-
» The Portal
» Too Lovely, too much Pretty, Heaven!!
» Video of Psychics` Impressions in Praia da Luz - from 11.35 on
» VIDEO - RECONSTRUCTION: Why McCanns and Tapas 7 won't participate.
» "Shanghai": Not a typical Bollywood movie

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
SABAH :: SBF Front Desk :: Pengumuman & Informasi Forum Terkini-
Jump to: