SABAH


 
HomeHome  Portal*Portal*  FAQFAQ  RegisterRegister  Log inLog in  
Selamat datang ke SBF, laman web berinfo dan membina minda rakyat Sabah ke arah perkongsian idea serta penggalakan pembangunan minda individu secara positif. Terdapat topik popular dalam forum ini yang hanya boleh diakses oleh ahli berdaftar sahaja. Semua lagu yang terdapat dalam laman web ini merupakan promosi sahaja. Sila ke kedai yang berhampiran untuk mendapatkan lagu tersebut. Semua post yang tidak sesuai atau melanggar peraturan berforum juga akan dipadam serta-merta demi menjaga nama baik SBF. Selamat berforum. Terima kasih. Admin SBF

Share | 
 

 Dulu Lain Sekarang Lain

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next
AuthorMessage
TonduYutung
Senior SBF
Senior SBF


Female
Number of posts : 312
Age : 107
Location : Sabah
Job/hobbies : sleep....
Points : -9
Registration date : 2008-07-18

PostSubject: Re: Dulu Lain Sekarang Lain   Thu Aug 21, 2008 11:20 am

osmangbinladeng wrote:
TonduYutung wrote:
sakap basar aja bah c usmang tu........... Razz Razz
ini sudah mencabar kexxxxxan ku nie...mau try kah cewek...sakap di mana..hehehe

sa mo try putung pki sinso... indapun guna padang c alpha lol!
Back to top Go down
TonduYutung
Senior SBF
Senior SBF


Female
Number of posts : 312
Age : 107
Location : Sabah
Job/hobbies : sleep....
Points : -9
Registration date : 2008-07-18

PostSubject: Re: Dulu Lain Sekarang Lain   Thu Aug 21, 2008 11:23 am

haiyohh.. c usmang kan slu ka c out of topic..
Back to top Go down
shalon6095
SBF Supersenior
SBF Supersenior


Number of posts : 554
Points : -90
Registration date : 2008-04-22

PostSubject: Re: Dulu Lain Sekarang Lain   Thu Aug 21, 2008 4:18 pm

hehe lain da ceta sini Very Happy
Back to top Go down
TonduYutung
Senior SBF
Senior SBF


Female
Number of posts : 312
Age : 107
Location : Sabah
Job/hobbies : sleep....
Points : -9
Registration date : 2008-07-18

PostSubject: Re: Dulu Lain Sekarang Lain   Fri Aug 22, 2008 4:44 am

e2lah 2 c usmang tu.. maharaja out of topic.. bah kita kembali kpd topik asal Razz Razz Razz
Back to top Go down
Monkey
SBF Advisor
SBF Advisor


Male
Number of posts : 1370
Age : 104
Location : ..
Job/hobbies : ..
Points : -47
Registration date : 2008-06-03

PostSubject: Re: Dulu Lain Sekarang Lain   Sat Aug 23, 2008 9:43 pm

osmangbinladeng wrote:
TonduYutung wrote:
d sana sdh bah serita da.. haro2 ...... nth2 ko pnya tu yg inda pndi karas... huh... Suspect .. jan mare Very Happy Razz
jan ko...sy perna cakap tu sy punya kalau kana tarik baru kana lapas 6 kali bunyi..heeee Very Happy

Quote :
by TonduYutung

haiyohh.. c usmang kan slu ka c out of topic..

hehehe Razz Razz ko belum kenal si laling osamang ni.. Razz Razz
bah, back to the topic..kalau mau yg lebih2 pgi di thread yg sesuai.
Back to top Go down
http://jiwang.la/ratu17
gladiator
Newbie
Newbie


Male
Number of posts : 45
Age : 31
Location : Sabah
Job/hobbies : Director
Points : -33
Registration date : 2008-07-19

PostSubject: Re: Dulu Lain Sekarang Lain   Sun Aug 24, 2008 11:33 am

osmangbinladeng wrote:
TonduYutung wrote:
sakap basar aja bah c usmang tu........... Razz Razz
ini sudah mencabar kelolokan ku nie...mau try kah cewek...sakap di mana..hehehe
saya kenal seorang lelaki yg sama spt osmangladeng, asal ayat tergantung sikit shj, terus kesudahannya atau sambungan mesti yg berbau2 xxx. Dia begitu kreatif sehinggakan apa yg org tdk terfikir pun, dia boleh adjust utk padankan dgn niat dlm hatinya. Kalau sekali dua mgkin ok juga, tp kalau 10 perkataan org disambungnya dgn 10 'ayatnya' juga, sungguh membosankan & cukup utk membolehkan org lain menyangka yg dia mungkin mempunyai masalah psikologi. Dlm mana2 mesyuarat atau kursus atau ketika berbual2, dia akan merasa gembira betul jika orang2 di sekelilingnya ketawa dgn hasil apa yg dilakukannya. Dia rasa terhibur betul, sdgkan tdk dia tahu apa org lain ckp di belakangnya, semuanya menyampah... entah2 org yg sama. Kena lg dgn adanya sambutan hangat drpd pihak 'pendengar', makin menjadilah org yg saya kenal tu... saya tahu ramai yg akan tdk senang dgn ayat saya ini.
Back to top Go down
http://sabah.forumotion.com/
gladiator
Newbie
Newbie


Male
Number of posts : 45
Age : 31
Location : Sabah
Job/hobbies : Director
Points : -33
Registration date : 2008-07-19

PostSubject: Re: Dulu Lain Sekarang Lain   Sun Aug 24, 2008 11:36 am

shalon6095 wrote:
hehe lain da ceta sini Very Happy
keluar beribu batu...
Back to top Go down
http://sabah.forumotion.com/
Monkey
SBF Advisor
SBF Advisor


Male
Number of posts : 1370
Age : 104
Location : ..
Job/hobbies : ..
Points : -47
Registration date : 2008-06-03

PostSubject: Re: Dulu Lain Sekarang Lain   Sun Aug 24, 2008 3:19 pm

macam sa kasi tau tu.....kalau mo tulis selain dari topik di atas...dipersilakan pigi masuk di thread 'off topic'..sa ingat suda ada disediakan tu..mo cakap apa saja. mo kutuk apa saja..mo mcarut marutkah..pigi sahaja sana..jangan kacau topik orang lain..jangan masuk masuk saja mo buat isu baru...kalau mau, buat topik sendiri..

http://sabah.forumotion.com/kopitiam-talk-f37/cerita-keluar-topik-t500.htm#7172



~Lain padang, lain belalangnya. Lain orang, lain temberangnya ~
Back to top Go down
http://jiwang.la/ratu17
gladiator
Newbie
Newbie


Male
Number of posts : 45
Age : 31
Location : Sabah
Job/hobbies : Director
Points : -33
Registration date : 2008-07-19

PostSubject: Re: Dulu Lain Sekarang Lain   Sun Aug 24, 2008 3:50 pm

Monkey wrote:
macam sa kasi tau tu.....kalau mo tulis selain dari topik di atas...dipersilakan pigi masuk di thread 'off topic'..sa ingat suda ada disediakan tu..mo cakap apa saja. mo kutuk apa saja..mo mcarut marutkah..pigi sahaja sana..jangan kacau topik orang lain..jangan masuk masuk saja mo buat isu baru...kalau mau, buat topik sendiri..

http://sabah.forumotion.com/kopitiam-talk-f37/cerita-keluar-topik-t500.htm#7172

~Lain padang, lain belalangnya. Lain orang, lain temberangnya ~
pendengar setia... Laughing Laughing Laughing ... sama padan, sama rentak, sehati sejiwa, teruskanlah 'cerita' kamu... saya tersilap memberi teguran sedemikian.
Back to top Go down
http://sabah.forumotion.com/
mamat53
Regular Member
Regular Member


Number of posts : 165
Points : 21
Registration date : 2008-02-25

PostSubject: Re: Dulu Lain Sekarang Lain   Sun Aug 24, 2008 4:38 pm

gladiator wrote:
Monkey wrote:
macam sa kasi tau tu.....kalau mo tulis selain dari topik di atas...dipersilakan pigi masuk di thread 'off topic'..sa ingat suda ada disediakan tu..mo cakap apa saja. mo kutuk apa saja..mo mcarut marutkah..pigi sahaja sana..jangan kacau topik orang lain..jangan masuk masuk saja mo buat isu baru...kalau mau, buat topik sendiri..

http://sabah.forumotion.com/kopitiam-talk-f37/cerita-keluar-topik-t500.htm#7172

~Lain padang, lain belalangnya. Lain orang, lain temberangnya ~
pendengar setia... Laughing Laughing Laughing ... sama padan, sama rentak, sehati sejiwa, teruskanlah 'cerita' kamu... saya tersilap memberi teguran sedemikian.



Bah gladiator, apa lagi, bukalah thread mu sendiri dan bolehlah kita kongsi-kongsi pendapat di thread yang dibuka oleh mu tu, apa macam?
Back to top Go down
Monkey
SBF Advisor
SBF Advisor


Male
Number of posts : 1370
Age : 104
Location : ..
Job/hobbies : ..
Points : -47
Registration date : 2008-06-03

PostSubject: Re: Dulu Lain Sekarang Lain   Sun Aug 24, 2008 4:43 pm

gladiator wrote:
Monkey wrote:
macam sa kasi tau tu.....kalau mo tulis selain dari topik di atas...dipersilakan pigi masuk di thread 'off topic'..sa ingat suda ada disediakan tu..mo cakap apa saja. mo kutuk apa saja..mo mcarut marutkah..pigi sahaja sana..jangan kacau topik orang lain..jangan masuk masuk saja mo buat isu baru...kalau mau, buat topik sendiri..

http://sabah.forumotion.com/kopitiam-talk-f37/cerita-keluar-topik-t500.htm#7172

~Lain padang, lain belalangnya. Lain orang, lain temberangnya ~
pendengar setia... Laughing Laughing Laughing ... sama padan, sama rentak, sehati sejiwa, teruskanlah 'cerita' kamu... saya tersilap memberi teguran sedemikian.

Sila baca baik baik..faham. nda silap beri teguran tapi masuk di thread yg betul..macam yg suda kena warn awal2, jangan kacau thread orang lain..mo kutuk, cerca, fitnah, pi masuk di thread yg sesuai...

Quote :
pendengar setia
ko baca kah ko dengar?

Quote :
sama padan, sama rentak, sehati sejiwa, teruskanlah 'cerita' kamu
apa makna ni? sapa yg sama hati, jiwa,rentak ni? si osamang sama si yutung?

cuba ko baca ni..
Quote :
bah, back to the topic..kalau mau yg lebih2 pgi di thread yg sesuai.

baca sekali pun sudah faham makna ayat ni kan?
Back to top Go down
http://jiwang.la/ratu17
Monkey
SBF Advisor
SBF Advisor


Male
Number of posts : 1370
Age : 104
Location : ..
Job/hobbies : ..
Points : -47
Registration date : 2008-06-03

PostSubject: Re: Dulu Lain Sekarang Lain   Sun Aug 24, 2008 4:45 pm

mamat53 wrote:
gladiator wrote:
Monkey wrote:
macam sa kasi tau tu.....kalau mo tulis selain dari topik di atas...dipersilakan pigi masuk di thread 'off topic'..sa ingat suda ada disediakan tu..mo cakap apa saja. mo kutuk apa saja..mo mcarut marutkah..pigi sahaja sana..jangan kacau topik orang lain..jangan masuk masuk saja mo buat isu baru...kalau mau, buat topik sendiri..

http://sabah.forumotion.com/kopitiam-talk-f37/cerita-keluar-topik-t500.htm#7172

~Lain padang, lain belalangnya. Lain orang, lain temberangnya ~
pendengar setia... Laughing Laughing Laughing ... sama padan, sama rentak, sehati sejiwa, teruskanlah 'cerita' kamu... saya tersilap memberi teguran sedemikian.



Bah gladiator, apa lagi, bukalah thread mu sendiri dan bolehlah kita kongsi-kongsi pendapat di thread yang dibuka oleh mu tu, apa macam?

Betul tu Mat, buka topik sendiri bah kalau mau...kita pun mo tengok, apa cerita yg dia buleh kongsi..
Back to top Go down
http://jiwang.la/ratu17
gladiator
Newbie
Newbie


Male
Number of posts : 45
Age : 31
Location : Sabah
Job/hobbies : Director
Points : -33
Registration date : 2008-07-19

PostSubject: Re: Dulu Lain Sekarang Lain   Sun Aug 24, 2008 4:57 pm

osmangbinladeng wrote:
TonduYutung wrote:
sakap basar aja bah c usmang tu........... Razz Razz
ini sudah mencabar kelolokan ku nie...mau try kah cewek...sakap di mana..hehehe
bbmonkey, baca ayat di atas, salahkah saya menegur ayat sedemikian? atau, mungkin kau seronok bercerita begini, minta maaflah jika keseronokan anda terganggu. Nasib baik forum ini mempunyai admin & moderator yg open minded & membenarkan post2 begini.
Back to top Go down
http://sabah.forumotion.com/
gladiator
Newbie
Newbie


Male
Number of posts : 45
Age : 31
Location : Sabah
Job/hobbies : Director
Points : -33
Registration date : 2008-07-19

PostSubject: Re: Dulu Lain Sekarang Lain   Sun Aug 24, 2008 5:11 pm

Monkey wrote:
gladiator wrote:
Monkey wrote:
macam sa kasi tau tu.....kalau mo tulis selain dari topik di atas...dipersilakan pigi masuk di thread 'off topic'..sa ingat suda ada disediakan tu..mo cakap apa saja. mo kutuk apa saja..mo mcarut marutkah..pigi sahaja sana..jangan kacau topik orang lain..jangan masuk masuk saja mo buat isu baru...kalau mau, buat topik sendiri..

http://sabah.forumotion.com/kopitiam-talk-f37/cerita-keluar-topik-t500.htm#7172

~Lain padang, lain belalangnya. Lain orang, lain temberangnya ~
pendengar setia... Laughing Laughing Laughing ... sama padan, sama rentak, sehati sejiwa, teruskanlah 'cerita' kamu... saya tersilap memberi teguran sedemikian.
Sila baca baik baik..faham. nda silap beri teguran tapi masuk di thread yg betul..macam yg suda kena warn awal2, jangan kacau thread orang lain..mo kutuk, cerca, fitnah, pi masuk di thread yg sesuai...
Quote :
pendengar setia
ko baca kah ko dengar?
Quote :
sama padan, sama rentak, sehati sejiwa, teruskanlah 'cerita' kamu
apa makna ni? sapa yg sama hati, jiwa,rentak ni? si osamang sama si yutung?

cuba ko baca ni..
Quote :
bah, back to the topic..kalau mau yg lebih2 pgi di thread yg sesuai.
baca sekali pun sudah faham makna ayat ni kan?
rugi saya tulis, nampaknya anda tdk faham...
Back to top Go down
http://sabah.forumotion.com/
gladiator
Newbie
Newbie


Male
Number of posts : 45
Age : 31
Location : Sabah
Job/hobbies : Director
Points : -33
Registration date : 2008-07-19

PostSubject: Re: Dulu Lain Sekarang Lain   Sun Aug 24, 2008 5:12 pm

ok, nt saya akan buka topik baru, harap anda dgn 'rakan2' akan sudi 'bercerita', tp sdh tentu topik tersebut tdk menarik...
Back to top Go down
http://sabah.forumotion.com/
Monkey
SBF Advisor
SBF Advisor


Male
Number of posts : 1370
Age : 104
Location : ..
Job/hobbies : ..
Points : -47
Registration date : 2008-06-03

PostSubject: Re: Dulu Lain Sekarang Lain   Sun Aug 24, 2008 5:18 pm

bah..buka saja bah..menarik atau tidak belakang kira..yg penting ko mulakan cerita ko dulu.
Back to top Go down
http://jiwang.la/ratu17
Monkey
SBF Advisor
SBF Advisor


Male
Number of posts : 1370
Age : 104
Location : ..
Job/hobbies : ..
Points : -47
Registration date : 2008-06-03

PostSubject: Re: Dulu Lain Sekarang Lain   Sun Aug 24, 2008 5:21 pm

gladiator wrote:
osmangbinladeng wrote:
TonduYutung wrote:
sakap basar aja bah c usmang tu........... Razz Razz
ini sudah mencabar kelolokan ku nie...mau try kah cewek...sakap di mana..hehehe
bbmonkey, baca ayat di atas, salahkah saya menegur ayat sedemikian? atau, mungkin kau seronok bercerita begini, minta maaflah jika keseronokan anda terganggu. Nasib baik forum ini mempunyai admin & moderator yg open minded & membenarkan post2 begini.


Quote :
hehehe Razz Razz ko belum kenal si laling osamang ni.. Razz Razz
bah, back to the topic..kalau mau yg lebih2 pgi di thread yg sesuai.

Cuba ko baca balik post di atas..sa ingat sa sudah kasi warn durang tu supaya 'back to the topic'..cuba ko p cari n baca semula..bukan kah itu teguran halus....? supaya nda keluar cerita xxx di thread yg bukan sepatutnya? tu pun inda faham kah?
Back to top Go down
http://jiwang.la/ratu17
gladiator
Newbie
Newbie


Male
Number of posts : 45
Age : 31
Location : Sabah
Job/hobbies : Director
Points : -33
Registration date : 2008-07-19

PostSubject: Re: Dulu Lain Sekarang Lain   Sun Aug 24, 2008 5:40 pm

saya bermula dgn quoting osmanladeng, tanpa menyebut pun nama bbmonkey, yg kau bersungguh2 spt 'pejuang' mengapa? apa kedudukan anda dlm hal ini? cuba beritahu mengapa anda melatah?
Back to top Go down
http://sabah.forumotion.com/
gladiator
Newbie
Newbie


Male
Number of posts : 45
Age : 31
Location : Sabah
Job/hobbies : Director
Points : -33
Registration date : 2008-07-19

PostSubject: Re: Dulu Lain Sekarang Lain   Sun Aug 24, 2008 5:42 pm

gladiator wrote:
osmangbinladeng wrote:
TonduYutung wrote:
sakap basar aja bah c usmang tu........... Razz Razz
ini sudah mencabar kelolokan ku nie...mau try kah cewek...sakap di mana..hehehe
saya kenal seorang lelaki yg sama spt osmangladeng, asal ayat tergantung sikit shj, terus kesudahannya atau sambungan mesti yg berbau2 xxx. Dia begitu kreatif sehinggakan apa yg org tdk terfikir pun, dia boleh adjust utk padankan dgn niat dlm hatinya. Kalau sekali dua mgkin ok juga, tp kalau 10 perkataan org disambungnya dgn 10 'ayatnya' juga, sungguh membosankan & cukup utk membolehkan org lain menyangka yg dia mungkin mempunyai masalah psikologi. Dlm mana2 mesyuarat atau kursus atau ketika berbual2, dia akan merasa gembira betul jika orang2 di sekelilingnya ketawa dgn hasil apa yg dilakukannya. Dia rasa terhibur betul, sdgkan tdk dia tahu apa org lain ckp di belakangnya, semuanya menyampah... entah2 org yg sama. Kena lg dgn adanya sambutan hangat drpd pihak 'pendengar', makin menjadilah org yg saya kenal tu... saya tahu ramai yg akan tdk senang dgn ayat saya ini.
ini post pertama saya dlm thread ini, sila beri komen...
Back to top Go down
http://sabah.forumotion.com/
gladiator
Newbie
Newbie


Male
Number of posts : 45
Age : 31
Location : Sabah
Job/hobbies : Director
Points : -33
Registration date : 2008-07-19

PostSubject: Re: Dulu Lain Sekarang Lain   Sun Aug 24, 2008 5:44 pm

shalon6095 wrote:
hehe lain da ceta sini Very Happy
dan ini post pembuka thread... bbmonkey, sila beri komen.
Back to top Go down
http://sabah.forumotion.com/
Monkey
SBF Advisor
SBF Advisor


Male
Number of posts : 1370
Age : 104
Location : ..
Job/hobbies : ..
Points : -47
Registration date : 2008-06-03

PostSubject: Re: Dulu Lain Sekarang Lain   Sun Aug 24, 2008 5:48 pm

gladiator wrote:
saya bermula dgn quoting osmanladeng, tanpa menyebut pun nama bbmonkey, yg kau bersungguh2 spt 'pejuang' mengapa? apa kedudukan anda dlm hal ini? cuba beritahu mengapa anda melatah?

sa nda mo komen di sini..ko buka thread ko yg baru...ni thread utk cerita lain..dipersilakan..
dan kalau nda juga ko puas hati, sa inda mo komen panjang2..

sa suda kasi klu..jangan kasi 'OFF TOPIC"..harap faham.
Back to top Go down
http://jiwang.la/ratu17
gladiator
Newbie
Newbie


Male
Number of posts : 45
Age : 31
Location : Sabah
Job/hobbies : Director
Points : -33
Registration date : 2008-07-19

PostSubject: Re: Dulu Lain Sekarang Lain   Sun Aug 24, 2008 5:54 pm

Back to top Go down
http://sabah.forumotion.com/
gladiator
Newbie
Newbie


Male
Number of posts : 45
Age : 31
Location : Sabah
Job/hobbies : Director
Points : -33
Registration date : 2008-07-19

PostSubject: Re: Dulu Lain Sekarang Lain   Sun Aug 24, 2008 5:57 pm

Monkey wrote:
gladiator wrote:
saya bermula dgn quoting osmanladeng, tanpa menyebut pun nama bbmonkey, yg kau bersungguh2 spt 'pejuang' mengapa? apa kedudukan anda dlm hal ini? cuba beritahu mengapa anda melatah?

sa nda mo komen di sini..ko buka thread ko yg baru...ni thread utk cerita lain..dipersilakan..
dan kalau nda juga ko puas hati, sa inda mo komen panjang2..

sa suda kasi klu..jangan kasi 'OFF TOPIC"..harap faham.
minta maaflah jika keseronokan anda terganggu. Cuma saya hairan, mengapa anda melatah sdgkan komen pertama saya bukanlah ditujukan utk anda. Boleh nyatakan mengapa? tdk mau thread off topic?
Back to top Go down
http://sabah.forumotion.com/
Monkey
SBF Advisor
SBF Advisor


Male
Number of posts : 1370
Age : 104
Location : ..
Job/hobbies : ..
Points : -47
Registration date : 2008-06-03

PostSubject: Re: Dulu Lain Sekarang Lain   Sun Aug 24, 2008 6:30 pm

gladiator wrote:
Monkey wrote:
gladiator wrote:
saya bermula dgn quoting osmanladeng, tanpa menyebut pun nama bbmonkey, yg kau bersungguh2 spt 'pejuang' mengapa? apa kedudukan anda dlm hal ini? cuba beritahu mengapa anda melatah?

sa nda mo komen di sini..ko buka thread ko yg baru...ni thread utk cerita lain..dipersilakan..
dan kalau nda juga ko puas hati, sa inda mo komen panjang2..

sa suda kasi klu..jangan kasi 'OFF TOPIC"..harap faham.
minta maaflah jika keseronokan anda terganggu. Cuma saya hairan, mengapa anda melatah sdgkan komen pertama saya bukanlah ditujukan utk anda. Boleh nyatakan mengapa? tdk mau thread off topic?

Iyah...ni topik pasal perbezaan ppuan punya posture body masa bujang dan sesuda kawin..bukan pasal yg lain lain...kalau ko buat hal lagi mcm yg dulu, dan kalau ni topik si shalon kena lock...sa sumpah ko jadi ferrari..kalau ko mo kutuk orang, masuk dlm topik lain ahh..jangan sini..sudah fahammmm?
Back to top Go down
http://jiwang.la/ratu17
gladiator
Newbie
Newbie


Male
Number of posts : 45
Age : 31
Location : Sabah
Job/hobbies : Director
Points : -33
Registration date : 2008-07-19

PostSubject: Re: Dulu Lain Sekarang Lain   Sun Aug 24, 2008 6:38 pm

Monkey wrote:
gladiator wrote:
Monkey wrote:
gladiator wrote:
saya bermula dgn quoting osmanladeng, tanpa menyebut pun nama bbmonkey, yg kau bersungguh2 spt 'pejuang' mengapa? apa kedudukan anda dlm hal ini? cuba beritahu mengapa anda melatah?

sa nda mo komen di sini..ko buka thread ko yg baru...ni thread utk cerita lain..dipersilakan..
dan kalau nda juga ko puas hati, sa inda mo komen panjang2..

sa suda kasi klu..jangan kasi 'OFF TOPIC"..harap faham.
minta maaflah jika keseronokan anda terganggu. Cuma saya hairan, mengapa anda melatah sdgkan komen pertama saya bukanlah ditujukan utk anda. Boleh nyatakan mengapa? tdk mau thread off topic?

Iyah...ni topik pasal perbezaan ppuan punya posture body masa bujang dan sesuda kawin..bukan pasal yg lain lain...kalau ko buat hal lagi mcm yg dulu, dan kalau ni topik si shalon kena lock...sa sumpah ko jadi ferrari..kalau ko mo kutuk orang, masuk dlm topik lain ahh..jangan sini..sudah fahammmm?
taupun... bila org berckp lucah, boleh pula walaupun keluar topic. Bila ada org lain menegur, tdk boleh pula. Cakap tdk mahu topic kena lock, tp tindakan tdk serupa bikin. Siapa yg mengutuk? Adakah? Sumpah jd ferrari? anda bercakap seolah2 anda masih budak2 remaja.
Back to top Go down
http://sabah.forumotion.com/
Sponsored content




PostSubject: Re: Dulu Lain Sekarang Lain   Today at 9:23 pm

Back to top Go down
 
Dulu Lain Sekarang Lain
View previous topic View next topic Back to top 
Page 3 of 6Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
SABAH :: Umum :: Ladies Talk-
Jump to: