SABAH


 
HomeHome  Portal*Portal*  FAQFAQ  RegisterRegister  Log inLog in  
Selamat datang ke SBF, laman web berinfo dan membina minda rakyat Sabah ke arah perkongsian idea serta penggalakan pembangunan minda individu secara positif. Terdapat topik popular dalam forum ini yang hanya boleh diakses oleh ahli berdaftar sahaja. Semua lagu yang terdapat dalam laman web ini merupakan promosi sahaja. Sila ke kedai yang berhampiran untuk mendapatkan lagu tersebut. Semua post yang tidak sesuai atau melanggar peraturan berforum juga akan dipadam serta-merta demi menjaga nama baik SBF. Selamat berforum. Terima kasih. Admin SBF

Share | 
 

 Dulu Lain Sekarang Lain

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6
AuthorMessage
shalon6095
SBF Supersenior
SBF Supersenior


Number of posts : 554
Points : -90
Registration date : 2008-04-22

PostSubject: Re: Dulu Lain Sekarang Lain   Mon Sep 01, 2008 5:03 pm

karasumbang wrote:
Itulah kau ni lon, lama tidak masuk di thread ni. Nah, tengok, ada salah faham pula.

adei.. sampai salah faham ooo Very Happy
Back to top Go down
akinabalu
SBF Moderator
SBF Moderator


Male
Number of posts : 581
Points : 49
Registration date : 2008-02-22

PostSubject: Re: Dulu Lain Sekarang Lain   Mon Sep 01, 2008 6:14 pm

( Off topic: Si monkey rehat pula malam ni ). Laughing
Back to top Go down
korrud
Senior SBF
Senior SBF


Number of posts : 484
Points : 3
Registration date : 2008-04-15

PostSubject: Re: Dulu Lain Sekarang Lain   Mon Sep 01, 2008 6:17 pm

iya lah aki..saya online ni pun khas mau tunggu2 dia ini. seronok dengar perdebatan dia sama si gaman pukutrap.. ooppss pukutarap lah. pukutrap org kampung dia saja. tukang kasih sain risit. hihihi
Back to top Go down
Monkey
SBF Advisor
SBF Advisor


Male
Number of posts : 1370
Age : 104
Location : ..
Job/hobbies : ..
Points : -47
Registration date : 2008-06-03

PostSubject: Re: Dulu Lain Sekarang Lain   Mon Sep 01, 2008 8:31 pm

akinabalu wrote:
( Off topic: Si monkey rehat pula malam ni ). Laughing


Quote :
iya lah aki..saya online ni pun khas mau tunggu2 dia ini. seronok dengar perdebatan dia sama si gaman pukutrap.. ooppss pukutarap lah. pukutrap org kampung dia saja. tukang kasih sain risit. hihihi



oohooooo..kamu ngumpat pasal sia ahh...sa mrajuk suda sama si pukutarap..dulu kunu mo mnjaga kebajikan sa, just like a brother to me kunu..padahal..kemain lagi dia jaat sama sa..ni malam sa agak kamu awal tidur..heheee..lagipun kerja sa belum siap..jadi sa raun ni SBF puas2..tadi sa masuk sana room baru...uinnaaa....ramai banget penchatter dia online..tukar2 ilmu kami..hehehe..kalau durang si pukutrap jajal, sa terus bergayut pigi sana room sebelah.. Cool
Back to top Go down
http://jiwang.la/ratu17
alphawaves
SBF Mentor
SBF Mentor


Male
Number of posts : 938
Age : 56
Location : sanaa bah..
Job/hobbies : joomla! addict..
Points : 5
Registration date : 2008-02-25

PostSubject: Re: Dulu Lain Sekarang Lain   Mon Sep 01, 2008 10:42 pm

Monkey wrote:
akinabalu wrote:
( Off topic: Si monkey rehat pula malam ni ). Laughing


Quote :
iya lah aki..saya online ni pun khas mau tunggu2 dia ini. seronok dengar perdebatan dia sama si gaman pukutrap.. ooppss pukutarap lah. pukutrap org kampung dia saja. tukang kasih sain risit. hihihi



oohooooo..kamu ngumpat pasal sia ahh...sa mrajuk suda sama si pukutarap..dulu kunu mo mnjaga kebajikan sa, just like a brother to me kunu..padahal..kemain lagi dia jaat sama sa..ni malam sa agak kamu awal tidur..heheee..lagipun kerja sa belum siap..jadi sa raun ni SBF puas2..tadi sa masuk sana room baru...uinnaaa....ramai banget penchatter dia online..tukar2 ilmu kami..hehehe..kalau durang si pukutrap jajal, sa terus bergayut pigi sana room sebelah.. Cool

room mana baitu..saya tinguk si pukutarap sudah banyak sporting sama kau bah itu.
Back to top Go down
http://asiamistik.forumotion.com
karasumbang
Regular Member
Regular Member


Male
Number of posts : 243
Age : 28
Location : kiki
Job/hobbies : tiakaraja
Points : 40
Registration date : 2008-07-07

PostSubject: Re: Dulu Lain Sekarang Lain   Tue Sep 02, 2008 3:30 am

Ya, room mana bah tu monkey? Kasi link dia sini. Kami pun mau tahu macam mana hebat room tu.
Back to top Go down
blueberry
Senior SBF
Senior SBF


Number of posts : 483
Points : 0
Registration date : 2008-03-26

PostSubject: Re: Dulu Lain Sekarang Lain   Tue Sep 02, 2008 11:43 am

ui monkey..room apa tu aa...kuries ni mo tau haha...mana tau sia pun mo lepak2 sana... Smile alien
Back to top Go down
Monkey
SBF Advisor
SBF Advisor


Male
Number of posts : 1370
Age : 104
Location : ..
Job/hobbies : ..
Points : -47
Registration date : 2008-06-03

PostSubject: Re: Dulu Lain Sekarang Lain   Tue Sep 02, 2008 7:35 pm

alphawaves wrote:
Monkey wrote:
akinabalu wrote:
( Off topic: Si monkey rehat pula malam ni ). Laughing


Quote :
iya lah aki..saya online ni pun khas mau tunggu2 dia ini. seronok dengar perdebatan dia sama si gaman pukutrap.. ooppss pukutarap lah. pukutrap org kampung dia saja. tukang kasih sain risit. hihihi



oohooooo..kamu ngumpat pasal sia ahh...sa mrajuk suda sama si pukutarap..dulu kunu mo mnjaga kebajikan sa, just like a brother to me kunu..padahal..kemain lagi dia jaat sama sa..ni malam sa agak kamu awal tidur..heheee..lagipun kerja sa belum siap..jadi sa raun ni SBF puas2..tadi sa masuk sana room baru...uinnaaa....ramai banget penchatter dia online..tukar2 ilmu kami..hehehe..kalau durang si pukutrap jajal, sa terus bergayut pigi sana room sebelah.. Cool

room mana baitu..saya tinguk si pukutarap sudah banyak sporting sama kau bah itu.


ngeehehehee...mimang sporting bah si pukutarap...kan siurang ni geng on9 liwat malam...saja bah tu..mo kasi kasau kasau si pukutarap@pukutrap....nda juga sa betul2 marajuk bah tu tuan alpa...sa ni kan nda makan saman..
Back to top Go down
http://jiwang.la/ratu17
hot_mama
SBF Supersenior
SBF Supersenior


Female
Number of posts : 603
Location : Kota Kinabalu
Job/hobbies : Kuli .... / Gossip ....
Points : 0
Registration date : 2008-04-22

PostSubject: Re: Dulu Lain Sekarang Lain   Thu Sep 04, 2008 5:02 am

ROOM 13 (hehe ..bilik no 13) Ya kah BB? :pig:
Back to top Go down
akinabalu
SBF Moderator
SBF Moderator


Male
Number of posts : 581
Points : 49
Registration date : 2008-02-22

PostSubject: Re: Dulu Lain Sekarang Lain   Thu Sep 04, 2008 7:48 am

Hilang lagi monkey ni. Laughing
Back to top Go down
Monkey
SBF Advisor
SBF Advisor


Male
Number of posts : 1370
Age : 104
Location : ..
Job/hobbies : ..
Points : -47
Registration date : 2008-06-03

PostSubject: Re: Dulu Lain Sekarang Lain   Thu Sep 04, 2008 6:27 pm

Quote :
Hilang lagi monkey ni.

alamak....sorrryyyy my bosss....sa sasat sekejap tadi...sa terhilang dari radar SBF kah? heheheheeeeeeeeeeee...sibuk bergayut, sa tersalah gayut dahan...bah..nanti sa join kamu....banyak projek sa belum siap ni..OK boss?? Cool
Back to top Go down
http://jiwang.la/ratu17
bongingtugarang
Senior SBF
Senior SBF


Number of posts : 355
Points : 5
Registration date : 2008-02-28

PostSubject: Re: Dulu Lain Sekarang Lain   Thu Sep 04, 2008 7:14 pm

...sia pikir kalo kamurang kasi slim body misti pigi joging bah sabab banyak lamak nanti kulit...tia bagus oh ini masam jadi gumuk nanti husband kah boyfriend kah tia suka tingu...
Back to top Go down
Monkey
SBF Advisor
SBF Advisor


Male
Number of posts : 1370
Age : 104
Location : ..
Job/hobbies : ..
Points : -47
Registration date : 2008-06-03

PostSubject: Re: Dulu Lain Sekarang Lain   Thu Sep 04, 2008 7:49 pm

bongingtugarang wrote:
...sia pikir kalo kamurang kasi slim body misti pigi joging bah sabab banyak lamak nanti kulit...tia bagus oh ini masam jadi gumuk nanti husband kah boyfriend kah tia suka tingu...


memang..betul tu bonging...tida kisah la bini binian kah, tunang tunangan kah, girlfren girlfrenan kah, termasuk lah laki lakian, pun mesti mo kasi maintain tu body...makanya...join la kelas aerobik...pigi jogging sana kompleks, sana taman tun fuad ka...yg penting kasi fit tu isi..baru mantap ...good look, and tahap konfiden pun tinggi...buleh pakai bareback, buleh pakai bodyfit..yg lelaki nda malu mo tuck in the shirt..no boroiness..
Back to top Go down
http://jiwang.la/ratu17
blueberry
Senior SBF
Senior SBF


Number of posts : 483
Points : 0
Registration date : 2008-03-26

PostSubject: Re: Dulu Lain Sekarang Lain   Fri Sep 05, 2008 5:59 am

adidi..monkey...lucu btul tu prkataan ~ bini binian kah, tunang tunangan kah, girlfren girlfrenan kah, termasuk lah laki lakian...cant help it...snyum2 saturang ni sia skrg hehe...siuk ba ko ni pren byk idea lucu2...hehe.. Razz alien
Back to top Go down
Monkey
SBF Advisor
SBF Advisor


Male
Number of posts : 1370
Age : 104
Location : ..
Job/hobbies : ..
Points : -47
Registration date : 2008-06-03

PostSubject: Re: Dulu Lain Sekarang Lain   Sat Sep 06, 2008 3:44 pm

blueberry wrote:
adidi..monkey...lucu btul tu prkataan ~ bini binian kah, tunang tunangan kah, girlfren girlfrenan kah, termasuk lah laki lakian...cant help it...snyum2 saturang ni sia skrg hehe...siuk ba ko ni pren byk idea lucu2...hehe.. Razz alien

tapi berry, sa serius bah tu...come from deep in my heart...sa komen dari apa yg sa perhati dan apa yg sa dingar bila ada perkumpulan bapa bapaan dan mama mamaan...ni contoh la ...

"Eh....Onduu....lama sia nda nampak kau..apa kabar ko sekarang?
"Astagaaaa..ko pula ni Nanak..sa ingat siapa.sikit lagi sa inda kenal..slim juga ko nie...apa ko makan?"

Nah..itu kalau yg perempuan...kalau yg lelaki...

" Uikkksss..gaman...ko kah ini? Adiiee nah..sihat juga ko?" ( pada hal dlm hati dia cakap 'punya gumuk suda dia ni' )
" Apa lagi..macam besa lah kalau sudah ada bini...kena jaga bagus bagus" ( dlm hati dia " adeeii ..gumuk suda pula sa ni")

Bah..pikir pikir laaa...nda semestinya juga yg slim tu maintain sihat..mungkin juga dia ada TB, ada AIDS, HIV,..atau apa2 pnyakit laa..
Yang penting, badan kita mesti sihat, mesti cergas...baru minda kita pun cerdas..
Back to top Go down
http://jiwang.la/ratu17
Monkey
SBF Advisor
SBF Advisor


Male
Number of posts : 1370
Age : 104
Location : ..
Job/hobbies : ..
Points : -47
Registration date : 2008-06-03

PostSubject: Re: Dulu Lain Sekarang Lain   Sat Sep 06, 2008 9:04 pm

blueberry wrote:
ui monkey..room apa tu aa...kuries ni mo tau haha...mana tau sia pun mo lepak2 sana... Smile alien

dui duii berry..eehhhh..jangan la bah..tempat sa p melepak lepak tu, korang tidak akan minat mo join...not in your mind kali..sekurang kurangnya ada tempat bgayut sa yg kira baru....
Back to top Go down
http://jiwang.la/ratu17
Monkey
SBF Advisor
SBF Advisor


Male
Number of posts : 1370
Age : 104
Location : ..
Job/hobbies : ..
Points : -47
Registration date : 2008-06-03

PostSubject: Re: Dulu Lain Sekarang Lain   Sat Sep 06, 2008 9:08 pm

akinabalu wrote:
Hilang lagi monkey ni. Laughing

saya ada juga masuk sini p meraun raun tapi sa pandai terpinda p room lain bah aki...entah laitu..ni lagi suda kena kasi restrict for member..macam sa malas malas pula mo log in..hehehee..
Back to top Go down
http://jiwang.la/ratu17
Sponsored content




PostSubject: Re: Dulu Lain Sekarang Lain   Today at 9:28 pm

Back to top Go down
 
Dulu Lain Sekarang Lain
View previous topic View next topic Back to top 
Page 6 of 6Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
SABAH :: Umum :: Ladies Talk-
Jump to: