SABAH


 
HomeHome  Portal*Portal*  FAQFAQ  RegisterRegister  Log inLog in  
Selamat datang ke SBF, laman web berinfo dan membina minda rakyat Sabah ke arah perkongsian idea serta penggalakan pembangunan minda individu secara positif. Terdapat topik popular dalam forum ini yang hanya boleh diakses oleh ahli berdaftar sahaja. Semua lagu yang terdapat dalam laman web ini merupakan promosi sahaja. Sila ke kedai yang berhampiran untuk mendapatkan lagu tersebut. Semua post yang tidak sesuai atau melanggar peraturan berforum juga akan dipadam serta-merta demi menjaga nama baik SBF. Selamat berforum. Terima kasih. Admin SBF

Share | 
 

 Dulu Lain Sekarang Lain

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next
AuthorMessage
gladiator
Newbie
Newbie


Male
Number of posts : 45
Age : 31
Location : Sabah
Job/hobbies : Director
Points : -33
Registration date : 2008-07-19

PostSubject: Re: Dulu Lain Sekarang Lain   Sun Aug 24, 2008 7:47 pm

bagus, sambunglah cerita kamu...
Back to top Go down
http://sabah.forumotion.com/
alphawaves
SBF Mentor
SBF Mentor


Male
Number of posts : 938
Age : 56
Location : sanaa bah..
Job/hobbies : joomla! addict..
Points : 5
Registration date : 2008-02-25

PostSubject: Re: Dulu Lain Sekarang Lain   Sun Aug 24, 2008 7:49 pm

OK bye gladiator. selamat malam.. tidur baik2 ya..besok ada tuisyen.
Back to top Go down
http://asiamistik.forumotion.com
gladiator
Newbie
Newbie


Male
Number of posts : 45
Age : 31
Location : Sabah
Job/hobbies : Director
Points : -33
Registration date : 2008-07-19

PostSubject: Re: Dulu Lain Sekarang Lain   Sun Aug 24, 2008 7:55 pm

anda juga, slmt mlm... jgn lupa minum segelas susu panas dan katakan 'MENGUAP' perlahan2................................................ Neutral Crying or Very sad Sleep
Back to top Go down
http://sabah.forumotion.com/
alphawaves
SBF Mentor
SBF Mentor


Male
Number of posts : 938
Age : 56
Location : sanaa bah..
Job/hobbies : joomla! addict..
Points : 5
Registration date : 2008-02-25

PostSubject: Re: Dulu Lain Sekarang Lain   Sun Aug 24, 2008 7:57 pm

gladiator wrote:
anda juga, slmt mlm... jgn lupa minum segelas susu panas dan katakan 'MENGUAP' perlahan2................................................ Neutral Crying or Very sad Sleep

Very Happy Very Happy Very Happy
Back to top Go down
http://asiamistik.forumotion.com
Monkey
SBF Advisor
SBF Advisor


Male
Number of posts : 1370
Age : 104
Location : ..
Job/hobbies : ..
Points : -47
Registration date : 2008-06-03

PostSubject: Re: Dulu Lain Sekarang Lain   Sun Aug 24, 2008 7:58 pm

alphawaves wrote:
hihi.. itu sudah ada unsur2 NLP sudah tu..online hipnosis kah BB? Very Happy

mo cuba bah tuan alpa...buleh kah?
Back to top Go down
http://jiwang.la/ratu17
alphawaves
SBF Mentor
SBF Mentor


Male
Number of posts : 938
Age : 56
Location : sanaa bah..
Job/hobbies : joomla! addict..
Points : 5
Registration date : 2008-02-25

PostSubject: Re: Dulu Lain Sekarang Lain   Sun Aug 24, 2008 7:59 pm

boleh tapi kalau online susah sikit baitu..
Back to top Go down
http://asiamistik.forumotion.com
Monkey
SBF Advisor
SBF Advisor


Male
Number of posts : 1370
Age : 104
Location : ..
Job/hobbies : ..
Points : -47
Registration date : 2008-06-03

PostSubject: Re: Dulu Lain Sekarang Lain   Sun Aug 24, 2008 8:00 pm

alphawaves wrote:
saya hari2 ada bah sini. saya tinguk si tonduyutung saja yg rajin bagi pos. kemudian di ikuti oleh bangkahak.


sa sibuk bergayut bah...nanti la sa aktif balik ahh..sama bah spisis sa sma si yutung sama si sikuk ni..
Back to top Go down
http://jiwang.la/ratu17
Monkey
SBF Advisor
SBF Advisor


Male
Number of posts : 1370
Age : 104
Location : ..
Job/hobbies : ..
Points : -47
Registration date : 2008-06-03

PostSubject: Re: Dulu Lain Sekarang Lain   Sun Aug 24, 2008 8:02 pm

alphawaves wrote:
boleh tapi kalau online susah sikit baitu..

kalau sa tau nama penuh...sa seru guna tenaga dalaman sa , tenaga batin supaya sa dpat kasi hantar tu aura p kasi tu urang, buleh kah tuan alpa...eh.mari kita masuk di paranormal lah kalau macam ni..
Back to top Go down
http://jiwang.la/ratu17
alphawaves
SBF Mentor
SBF Mentor


Male
Number of posts : 938
Age : 56
Location : sanaa bah..
Job/hobbies : joomla! addict..
Points : 5
Registration date : 2008-02-25

PostSubject: Re: Dulu Lain Sekarang Lain   Sun Aug 24, 2008 8:04 pm

hihi..saya nda berani cakap lah BB..
Back to top Go down
http://asiamistik.forumotion.com
Monkey
SBF Advisor
SBF Advisor


Male
Number of posts : 1370
Age : 104
Location : ..
Job/hobbies : ..
Points : -47
Registration date : 2008-06-03

PostSubject: Re: Dulu Lain Sekarang Lain   Sun Aug 24, 2008 8:05 pm

alphawaves wrote:
hihi..saya nda berani cakap lah BB..

nahhhh..urang baru mo berguru...cheaahh Neutral
Back to top Go down
http://jiwang.la/ratu17
alphawaves
SBF Mentor
SBF Mentor


Male
Number of posts : 938
Age : 56
Location : sanaa bah..
Job/hobbies : joomla! addict..
Points : 5
Registration date : 2008-02-25

PostSubject: Re: Dulu Lain Sekarang Lain   Sun Aug 24, 2008 8:08 pm

Nama urang tu nda lah penting sangat..tapi tenaga dalaman dan tenaga batin tu adalah dua perkara penting yg harus di punyai oleh mana2 paranormal serta mengambil masa bertahun utk membiak dalam 7 cakra seseorang..selepas itu baru lah boleh di seru..bila di seru mesti ada nama dia..nah mula sudah saya ini..
Back to top Go down
http://asiamistik.forumotion.com
Monkey
SBF Advisor
SBF Advisor


Male
Number of posts : 1370
Age : 104
Location : ..
Job/hobbies : ..
Points : -47
Registration date : 2008-06-03

PostSubject: Re: Dulu Lain Sekarang Lain   Sun Aug 24, 2008 8:10 pm

alphawaves wrote:
Nama urang tu nda lah penting sangat..tapi tenaga dalaman dan tenaga batin tu adalah dua perkara penting yg harus di punyai oleh mana2 paranormal serta mengambil masa bertahun utk membiak dalam 7 cakra seseorang..selepas itu baru lah boleh di seru..bila di seru mesti ada nama dia..nah mula sudah saya ini..

mari kita pindah bilik...marah si shalon kita kacau dia punya thread ni..jom pigi paranormal...banyak la sa punya story mo share ni kali tau ..
Back to top Go down
http://jiwang.la/ratu17
alphawaves
SBF Mentor
SBF Mentor


Male
Number of posts : 938
Age : 56
Location : sanaa bah..
Job/hobbies : joomla! addict..
Points : 5
Registration date : 2008-02-25

PostSubject: Re: Dulu Lain Sekarang Lain   Sun Aug 24, 2008 8:11 pm

Bah silakan masuk duluan..saya suka belakang2 saja.. hihi..
Back to top Go down
http://asiamistik.forumotion.com
Monkey
SBF Advisor
SBF Advisor


Male
Number of posts : 1370
Age : 104
Location : ..
Job/hobbies : ..
Points : -47
Registration date : 2008-06-03

PostSubject: Re: Dulu Lain Sekarang Lain   Sun Aug 24, 2008 8:23 pm

bah sapat sapat ko datang gi maa..
Back to top Go down
http://jiwang.la/ratu17
TonduYutung
Senior SBF
Senior SBF


Female
Number of posts : 312
Age : 107
Location : Sabah
Job/hobbies : sleep....
Points : -9
Registration date : 2008-07-18

PostSubject: Re: Dulu Lain Sekarang Lain   Mon Aug 25, 2008 3:59 am

bagus jg bah teguran c gladitor tu.. da cuma mo ka c ingat spy indada unsur lucah kalo mo berforum.... Razz Razz Razz
haiyoo.,. panjag sdh serita kmu... mlgnya ujung mingu sa inda dpt online.. time sa dpt online kamurang teda huhu... boring.. Crying or Very sad
sa chaw dlu lah.... indada kena mengana sa ckp ni..off tpic hehe ... Razz Razz Razz
Back to top Go down
osmangbinladeng
Senior SBF
Senior SBF


Number of posts : 318
Points : -9
Registration date : 2008-05-02

PostSubject: Re: Dulu Lain Sekarang Lain   Mon Aug 25, 2008 5:21 am

aku hanya mampu tersenyum Smile
Back to top Go down
TonduYutung
Senior SBF
Senior SBF


Female
Number of posts : 312
Age : 107
Location : Sabah
Job/hobbies : sleep....
Points : -9
Registration date : 2008-07-18

PostSubject: Re: Dulu Lain Sekarang Lain   Mon Aug 25, 2008 5:36 am

osmangbinladeng wrote:
aku hanya mampu tersenyum Smile

Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz
Back to top Go down
Monkey
SBF Advisor
SBF Advisor


Male
Number of posts : 1370
Age : 104
Location : ..
Job/hobbies : ..
Points : -47
Registration date : 2008-06-03

PostSubject: Re: Dulu Lain Sekarang Lain   Mon Aug 25, 2008 12:07 pm

osmangbinladeng wrote:
aku hanya mampu tersenyum Smile

uiiks darling...jangan ko senyum saja, kalau dapat ketawa jak bah...
Back to top Go down
http://jiwang.la/ratu17
alphawaves
SBF Mentor
SBF Mentor


Male
Number of posts : 938
Age : 56
Location : sanaa bah..
Job/hobbies : joomla! addict..
Points : 5
Registration date : 2008-02-25

PostSubject: Re: Dulu Lain Sekarang Lain   Mon Aug 25, 2008 12:15 pm

TonduYutung wrote:
bagus jg bah teguran c gladitor tu.. da cuma mo ka c ingat spy indada unsur lucah kalo mo berforum.... Razz Razz Razz
haiyoo.,. panjag sdh serita kmu... mlgnya ujung mingu sa inda dpt online.. time sa dpt online kamurang teda huhu... boring.. Crying or Very sad
sa chaw dlu lah.... indada kena mengana sa ckp ni..off tpic hehe ... Razz Razz Razz
tapi satu kena faham bah tondu.. jgn kata forum macam ini yg boleh di lawati oleh pengunjung dari seluruh dunia. sedangkan adik beradik pun tidak sama perangainya.

Maka pada saya, kalau seseorang itu baik niatnya..cari yg baik saja lah jgn cari yg buruk. itulah perumpamaan saya kepada penampilan si Bro Glads. Very Happy.

Anyway saya amat terhibur bah sama dia itu. datang2 saja terus sergah orang.. hihihi.. Very Happy
Back to top Go down
http://asiamistik.forumotion.com
Monkey
SBF Advisor
SBF Advisor


Male
Number of posts : 1370
Age : 104
Location : ..
Job/hobbies : ..
Points : -47
Registration date : 2008-06-03

PostSubject: Re: Dulu Lain Sekarang Lain   Mon Aug 25, 2008 12:19 pm

alphawaves wrote:
TonduYutung wrote:
bagus jg bah teguran c gladitor tu.. da cuma mo ka c ingat spy indada unsur lucah kalo mo berforum.... Razz Razz Razz
haiyoo.,. panjag sdh serita kmu... mlgnya ujung mingu sa inda dpt online.. time sa dpt online kamurang teda huhu... boring.. Crying or Very sad
sa chaw dlu lah.... indada kena mengana sa ckp ni..off tpic hehe ... Razz Razz Razz
tapi satu kena faham bah tondu.. jgn kata forum macam ini yg boleh di lawati oleh pengunjung dari seluruh dunia. sedangkan adik beradik pun tidak sama perangainya.

Maka pada saya, kalau seseorang itu baik niatnya..cari yg baik saja lah jgn cari yg buruk. itulah perumpamaan saya kepada penampilan si Bro Glads. Very Happy.

Anyway saya amat terhibur bah sama dia itu. datang2 saja terus sergah orang.. hihihi.. Very Happy


betul tuan alpa...semalam dia jadi badut, kita tukang ketawa kan..lucu bah bila orang tiba2 marah marah..sama ada datang bulan, mo menopous atau .......... Razz
Back to top Go down
http://jiwang.la/ratu17
alphawaves
SBF Mentor
SBF Mentor


Male
Number of posts : 938
Age : 56
Location : sanaa bah..
Job/hobbies : joomla! addict..
Points : 5
Registration date : 2008-02-25

PostSubject: Re: Dulu Lain Sekarang Lain   Mon Aug 25, 2008 12:22 pm

hihihi..mula2 macam saya mau marah. bila saya fikir2..masam lucu pula dia tu.
Back to top Go down
http://asiamistik.forumotion.com
Monkey
SBF Advisor
SBF Advisor


Male
Number of posts : 1370
Age : 104
Location : ..
Job/hobbies : ..
Points : -47
Registration date : 2008-06-03

PostSubject: Re: Dulu Lain Sekarang Lain   Mon Aug 25, 2008 12:26 pm

bah, kita masuk sana topik yg terlebih...sana baru ngam kita cakap pasal ni urang 1/10 ni..
Back to top Go down
http://jiwang.la/ratu17
Monkey
SBF Advisor
SBF Advisor


Male
Number of posts : 1370
Age : 104
Location : ..
Job/hobbies : ..
Points : -47
Registration date : 2008-06-03

PostSubject: Re: Dulu Lain Sekarang Lain   Tue Aug 26, 2008 5:03 pm

Mana sudah bah si Shalon ni..mo tau jug apa hasil dapatan dia, kasi kongsi di sini..buka pintu tapi nda masuk masuk.Lon, ada kah member ppuan ko yg dah kawin tapi masih maintain slender and sloid body dia?
cuba ko kasi story sini. atau cewek ko memang temban, tulah ko mo minta pandangan tu.ngehehehe Razz
Back to top Go down
http://jiwang.la/ratu17
shalon6095
SBF Supersenior
SBF Supersenior


Number of posts : 554
Points : -90
Registration date : 2008-04-22

PostSubject: Re: Dulu Lain Sekarang Lain   Mon Sep 01, 2008 4:31 pm

Monkey wrote:
Mana sudah bah si Shalon ni..mo tau jug apa hasil dapatan dia, kasi kongsi di sini..buka pintu tapi nda masuk masuk.Lon, ada kah member ppuan ko yg dah kawin tapi masih maintain slender and sloid body dia?
cuba ko kasi story sini. atau cewek ko memang temban, tulah ko mo minta pandangan tu.ngehehehe Razz

hehe pandai ba c monkey ni memancing supaya sia post sini. saya buka mula2 ni thread kan tada ba yg masuk, tapi lama2 byk da pula ceta. ada kawan2 la ppuan la walau pn da 3 anak tapi bdn masi ok,. sbb rajin senaman ba. tp ada sy kenal, anak da 7 tapi badan masi ok... hehe ... Very Happy
Back to top Go down
karasumbang
Regular Member
Regular Member


Male
Number of posts : 243
Age : 28
Location : kiki
Job/hobbies : tiakaraja
Points : 40
Registration date : 2008-07-07

PostSubject: Re: Dulu Lain Sekarang Lain   Mon Sep 01, 2008 4:59 pm

( Off topic: Itulah kau ni lon, lama tidak masuk di thread ni. Nah, tengok, ada salah faham pula ).

Saya setuju dengan pendapat shalon tu. Walaupun ada banyak anak, tidak semestinya badan tidak terjaga. Mungkin ada yang tidak dapat mengawal gaya pemakanan mereka. Maklumlah, banyak cubaan kerana kalau masakan sedap-sedap tu susah mahu ditolak bah. Laughing
Back to top Go down
Sponsored content




PostSubject: Re: Dulu Lain Sekarang Lain   Today at 9:34 pm

Back to top Go down
 
Dulu Lain Sekarang Lain
View previous topic View next topic Back to top 
Page 5 of 6Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
SABAH :: Umum :: Ladies Talk-
Jump to: