SABAH


 
HomeHome  Portal*Portal*  FAQFAQ  RegisterRegister  Log inLog in  
Selamat datang ke SBF, laman web berinfo dan membina minda rakyat Sabah ke arah perkongsian idea serta penggalakan pembangunan minda individu secara positif. Terdapat topik popular dalam forum ini yang hanya boleh diakses oleh ahli berdaftar sahaja. Semua lagu yang terdapat dalam laman web ini merupakan promosi sahaja. Sila ke kedai yang berhampiran untuk mendapatkan lagu tersebut. Semua post yang tidak sesuai atau melanggar peraturan berforum juga akan dipadam serta-merta demi menjaga nama baik SBF. Selamat berforum. Terima kasih. Admin SBF
Share | 
 

 Gambar-gambar senyum...

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1, 2, 3, 4  Next
AuthorMessage
blueberry
Senior SBF
Senior SBF


Number of posts: 483
Points: 0
Registration date: 2008-03-26

PostSubject: Re: Gambar-gambar senyum...   Wed Jun 25, 2008 4:52 pm

ba..ba..klu si shalon marah kmu ckp dia bangali..sia tia tau oh.. tongue alien
Back to top Go down
hot_mama
SBF Supersenior
SBF Supersenior


Female
Number of posts: 603
Location: Kota Kinabalu
Job/hobbies: Kuli .... / Gossip ....
Points: 0
Registration date: 2008-04-22

PostSubject: Re: Gambar-gambar senyum...   Wed Jun 25, 2008 10:06 pm

bongingtugarang wrote:
hot_mama wrote:
bongingtugarang wrote:
rumputt wrote:
bugsbunnysabah wrote:
rumputt wrote:
skyjetj wrote:
blueberry wrote:
lain jgk gigi ni kucing mcm gigi urg hahaha... tongue



Santik lagi gigi saya. clown
bnyk2 gmbr senyum di thread ni...aku rasa yg the best of the year ialah avatar c skyjetj tu affraid

Yakan, sia sukung si skyjetj juara senyum sini.

( p/s: Tuan rumputt ada gambar senyum kah? )
ko ni bugsbunnysabah..ko panggil aku tuan..mcm plak aku yg mngangkat kain bundle dr tumah ke rumah tuuu...hehehehe... nnti aku up gmbr senyum yg bleh mngalahkan c skyjetj clown

Yang jual kain di estet ka itu ensi rumputt? clown


bangali saja jual kain rumah ke rumah .. dulu jalan kaki , up sikit beli basikal , lepas tu beli motor .. maju sikit lagi beli kereta sudah ... ninja lagi tu ... sekarang lagi advance .. online sale .. hahahaha kalah urg tempatan.. Kamu picaya ka? picaya lah ... pirat :pig:

klau ini masam, bangali laitu si shalon sabab dia hot-mama bilang busines online...aaiiikkk butul kah sakapan sia ni, jan marah ah shalon, sia kasi tarang sakapan hot_mama bah. clown


Iskkk si shalon jual forex gia .. bukan jual kain .. tu bangali bah yg jual kain .. hhe
pasal klu dia bawa kain pi rumah urg pandai hilang dia bilang .. kana curi .. Laughing Laughing Laughing :pig:
Back to top Go down
bongingtugarang
Senior SBF
Senior SBF


Number of posts: 355
Points: 5
Registration date: 2008-02-28

PostSubject: Re: Gambar-gambar senyum...   Sat Jun 28, 2008 12:53 am

hot_mama wrote:
bongingtugarang wrote:
hot_mama wrote:
bongingtugarang wrote:
rumputt wrote:
bugsbunnysabah wrote:
rumputt wrote:
skyjetj wrote:
blueberry wrote:
lain jgk gigi ni kucing mcm gigi urg hahaha... tongue



Santik lagi gigi saya. clown
bnyk2 gmbr senyum di thread ni...aku rasa yg the best of the year ialah avatar c skyjetj tu affraid

Yakan, sia sukung si skyjetj juara senyum sini.

( p/s: Tuan rumputt ada gambar senyum kah? )
ko ni bugsbunnysabah..ko panggil aku tuan..mcm plak aku yg mngangkat kain bundle dr tumah ke rumah tuuu...hehehehe... nnti aku up gmbr senyum yg bleh mngalahkan c skyjetj clown

Yang jual kain di estet ka itu ensi rumputt? clown


bangali saja jual kain rumah ke rumah .. dulu jalan kaki , up sikit beli basikal , lepas tu beli motor .. maju sikit lagi beli kereta sudah ... ninja lagi tu ... sekarang lagi advance .. online sale .. hahahaha kalah urg tempatan.. Kamu picaya ka? picaya lah ... pirat :pig:

klau ini masam, bangali laitu si shalon sabab dia hot-mama bilang busines online...aaiiikkk butul kah sakapan sia ni, jan marah ah shalon, sia kasi tarang sakapan hot_mama bah. clown


Iskkk si shalon jual forex gia .. bukan jual kain .. tu bangali bah yg jual kain .. hhe
pasal klu dia bawa kain pi rumah urg pandai hilang dia bilang .. kana curi .. Laughing Laughing Laughing :pig:

yakan hot_mama, bukan gia bangali si shalon tu.
Back to top Go down
TonduYutung
Senior SBF
Senior SBF


Female
Number of posts: 312
Age: 105
Location: Sabah
Job/hobbies: sleep....
Points: -9
Registration date: 2008-07-18

PostSubject: Re: Gambar-gambar senyum...   Wed Aug 13, 2008 4:32 pm

Back to top Go down
TonduYutung
Senior SBF
Senior SBF


Female
Number of posts: 312
Age: 105
Location: Sabah
Job/hobbies: sleep....
Points: -9
Registration date: 2008-07-18

PostSubject: Re: Gambar-gambar senyum...   Wed Aug 13, 2008 4:35 pm

ntah apa yg lucu....

Back to top Go down
TonduYutung
Senior SBF
Senior SBF


Female
Number of posts: 312
Age: 105
Location: Sabah
Job/hobbies: sleep....
Points: -9
Registration date: 2008-07-18

PostSubject: Re: Gambar-gambar senyum...   Wed Aug 13, 2008 4:38 pm



A fake smile can make u look phony or even dangerous...
Back to top Go down
TonduYutung
Senior SBF
Senior SBF


Female
Number of posts: 312
Age: 105
Location: Sabah
Job/hobbies: sleep....
Points: -9
Registration date: 2008-07-18

PostSubject: Re: Gambar-gambar senyum...   Wed Aug 13, 2008 4:41 pm

sinyuman plg ikhlas...
Back to top Go down
alphawaves
SBF Mentor
SBF Mentor


Male
Number of posts: 938
Age: 54
Location: sanaa bah..
Job/hobbies: joomla! addict..
Points: 5
Registration date: 2008-02-26

PostSubject: Re: Gambar-gambar senyum...   Wed Aug 13, 2008 4:50 pm

TonduYutung wrote:


A fake smile can make u look phony or even dangerous...

lol..ini senyum si buaya tembaga ini. Very Happy
Back to top Go down
http://asiamistik.forumotion.com
TonduYutung
Senior SBF
Senior SBF


Female
Number of posts: 312
Age: 105
Location: Sabah
Job/hobbies: sleep....
Points: -9
Registration date: 2008-07-18

PostSubject: Re: Gambar-gambar senyum...   Wed Aug 13, 2008 5:10 pm

jan disangka air tenang teda buaya.. hehehe. nah ni da buaya da..... da pura2 ja sinyum2 2.. dlm ati xda sepa yg tau hehe.. danger2..
Back to top Go down
Pakbelalang
Regular Member
Regular Member


Male
Number of posts: 247
Age: 105
Location: sabah
Job/hobbies: kuli
Points: -12
Registration date: 2008-08-09

PostSubject: Re: Gambar-gambar senyum...   Thu Aug 14, 2008 10:39 pm

TonduYutung wrote:
jan disangka air tenang teda buaya.. hehehe. nah ni da buaya da..... da pura2 ja sinyum2 2.. dlm ati xda sepa yg tau hehe.. danger2..

ada banyak jenis senyum ada senyum manis..senyum pahit..senyum tersipu sipu..senyum kambing..senyum sinis..senyum paksa..banyak lagilah...

agak agaklah yutung..buaya ni senyum jenis apa ya?
Back to top Go down
http://www.google.com
TonduYutung
Senior SBF
Senior SBF


Female
Number of posts: 312
Age: 105
Location: Sabah
Job/hobbies: sleep....
Points: -9
Registration date: 2008-07-18

PostSubject: Re: Gambar-gambar senyum...   Fri Aug 15, 2008 9:01 am

Pakbelalang wrote:
TonduYutung wrote:
jan disangka air tenang teda buaya.. hehehe. nah ni da buaya da..... da pura2 ja sinyum2 2.. dlm ati xda sepa yg tau hehe.. danger2..

ada banyak jenis senyum ada senyum manis..senyum pahit..senyum tersipu sipu..senyum kambing..senyum sinis..senyum paksa..banyak lagilah...

agak agaklah yutung..buaya ni senyum jenis apa ya?

urang bilang kalo sinyum, sinyum mcm crocodile smile or banana smile... mksdnya sinyuman lebaaar lah ni...
hmm...jenis apa sinyuman c buaya ni??..... sinyuman licik kot.. tinguk bah pak matanya.....mata mensari mangsa tu hehehe....
agaknya apa yg da pkr tu pak?? ko kan ahli nujum.. msti pak tau... pirat
Back to top Go down
tahan.tukul
SBF Moderator
SBF Moderator


Number of posts: 264
Points: 34
Registration date: 2008-03-02

PostSubject: Re: Gambar-gambar senyum...   Fri Aug 15, 2008 1:06 pm

TonduYutung wrote:
[img]http://sabah.forumotion.com/photography-f15/[/img]

keep smiling Very Happy

Macam sisikukmungit saja ni... Laughing
Back to top Go down
TonduYutung
Senior SBF
Senior SBF


Female
Number of posts: 312
Age: 105
Location: Sabah
Job/hobbies: sleep....
Points: -9
Registration date: 2008-07-18

PostSubject: Re: Gambar-gambar senyum...   Fri Aug 15, 2008 1:11 pm

ho2.. ya kah? msti c sikuk pn kiut mcm mereka berdua Very Happy Basketball
Back to top Go down
Pakbelalang
Regular Member
Regular Member


Male
Number of posts: 247
Age: 105
Location: sabah
Job/hobbies: kuli
Points: -12
Registration date: 2008-08-09

PostSubject: Re: Gambar-gambar senyum...   Fri Aug 15, 2008 5:09 pm

TonduYutung wrote:
Pakbelalang wrote:
TonduYutung wrote:
jan disangka air tenang teda buaya.. hehehe. nah ni da buaya da..... da pura2 ja sinyum2 2.. dlm ati xda sepa yg tau hehe.. danger2..

ada banyak jenis senyum ada senyum manis..senyum pahit..senyum tersipu sipu..senyum kambing..senyum sinis..senyum paksa..banyak lagilah...

agak agaklah yutung..buaya ni senyum jenis apa ya?

urang bilang kalo sinyum, sinyum mcm crocodile smile or banana smile... mksdnya sinyuman lebaaar lah ni...
hmm...jenis apa sinyuman c buaya ni??..... sinyuman licik kot.. tinguk bah pak matanya.....mata mensari mangsa tu hehehe....
agaknya apa yg da pkr tu pak?? ko kan ahli nujum.. msti pak tau... pirat

ohh...Pak B.. sudah tingu itu buaya punya pikiran...dia pikir pikir bila lah tu tonduyutung mau sabarang sungai ..dia tabayang bayang sudah kaenakan tonduyutung..hihihih...jangan marah haa...gurau aje... Very Happy
Back to top Go down
http://www.google.com
Pakbelalang
Regular Member
Regular Member


Male
Number of posts: 247
Age: 105
Location: sabah
Job/hobbies: kuli
Points: -12
Registration date: 2008-08-09

PostSubject: Re: Gambar-gambar senyum...   Fri Aug 15, 2008 10:48 pm


ini gambar pak kambing jiran sia..dia baru saja dapat rawatan ikat gigi...hihihihi Smile
Back to top Go down
http://www.google.com
 

Gambar-gambar senyum...

View previous topic View next topic Back to top 
Page 3 of 4Go to page : Previous  1, 2, 3, 4  Next

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
SABAH ::  :: -