SABAH


 
HomeHome  Portal*Portal*  FAQFAQ  RegisterRegister  Log inLog in  
Selamat datang ke SBF, laman web berinfo dan membina minda rakyat Sabah ke arah perkongsian idea serta penggalakan pembangunan minda individu secara positif. Terdapat topik popular dalam forum ini yang hanya boleh diakses oleh ahli berdaftar sahaja. Semua lagu yang terdapat dalam laman web ini merupakan promosi sahaja. Sila ke kedai yang berhampiran untuk mendapatkan lagu tersebut. Semua post yang tidak sesuai atau melanggar peraturan berforum juga akan dipadam serta-merta demi menjaga nama baik SBF. Selamat berforum. Terima kasih. Admin SBF

Share | 
 

 Princess in da house...

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : 1, 2  Next
AuthorMessage
princess
Newbie
Newbie


Female
Number of posts : 12
Points : 0
Registration date : 2008-04-28

PostSubject: Princess in da house...   Wed Apr 30, 2008 3:43 am

Ellow...princess queen in da house..
Baru ni ari dpt post...proses menyesuaikan diri la ba kunun ni.. Very Happy Very Happy kelmarin registered masi bingung2 lagi tingu di mana mau click .. Very Happy Very Happy wahh!! c hot_mama n blueberry pun ada ba...misti sureheboh ni mcm TV3.. Smile
Back to top Go down
blueberry
Senior SBF
Senior SBF


Number of posts : 483
Points : 0
Registration date : 2008-03-26

PostSubject: Re: Princess in da house...   Wed Apr 30, 2008 5:12 am

welcome princess...ba ada suda kerabat raja d sbf..hehe.. alien Basketball Basketball
Back to top Go down
Admin
SBF Admin
SBF Admin


Number of posts : 337
Points : 19
Registration date : 2008-02-21

PostSubject: Re: Princess in da house...   Wed Apr 30, 2008 5:46 am

Selamat datang dan buatlah macam rumah sendiri di SBF princess. Kongsilah idea hebat princess bersama kami di SBF.
Back to top Go down
http://sabah.forumotion.com
alphawaves
SBF Mentor
SBF Mentor


Male
Number of posts : 938
Age : 56
Location : sanaa bah..
Job/hobbies : joomla! addict..
Points : 5
Registration date : 2008-02-25

PostSubject: Re: Princess in da house...   Wed Apr 30, 2008 8:09 am

princess wrote:
Ellow...princess queen in da house..
Baru ni ari dpt post...proses menyesuaikan diri la ba kunun ni.. Very Happy Very Happy kelmarin registered masi bingung2 lagi tingu di mana mau click .. Very Happy Very Happy wahh!! c hot_mama n blueberry pun ada ba...misti sureheboh ni mcm TV3.. Smile

hai princess, welcome to our country.. alamak macam pelancung pula ko ni. bah princess jgn segan2 ahh, tulis apa yg patut, pandang apa yg terpampang dan dengar apa yg berbunyi..

Peace.

Kau tidak bawa kah sinta hati kau di sanaaaaa itu, datang sini?.. Very Happy Very Happy
Back to top Go down
http://asiamistik.forumotion.com
Borneo
VIP Moderator
VIP Moderator


Number of posts : 950
Location : North Borneo
Points : 266
Registration date : 2008-02-23

PostSubject: Re: Princess in da house...   Wed Apr 30, 2008 8:39 am

Selamat menyertai kawan-kawan di sini SBF princess. Nampaknya setiap hari kawan-kawan kita yang selalu jumpa di tempat lain berjumpa juga di SBF ini. Saya juga terharu kepada si junkers yang marah marah landing di SBF sambil dia bilang, "Teruklah kamurang ini. Kanapa kamurang tia kasi tau sia ini tampat?", lebih kurang begitulah si jungkers bising bising masa first time dia landing di sini. Untung untung pula si junkers dapat gelaran 'paling kreatif'. Laughing
Back to top Go down
princess
Newbie
Newbie


Female
Number of posts : 12
Points : 0
Registration date : 2008-04-28

PostSubject: Re: Princess in da house...   Wed Apr 30, 2008 8:50 am

alphawaves wrote:
Kau tidak bawa kah sinta hati kau di sanaaaaa itu, datang sini?.. Very Happy Very Happy

atukoii..sepa be gia sinta hati sia sana tu..suba ko sakap tarang2 gia alphawaves...manatau sinta sia tu dingar terus dia naik roket pi sini....hehehehhe Very Happy Very Happy Very Happy
Back to top Go down
princess
Newbie
Newbie


Female
Number of posts : 12
Points : 0
Registration date : 2008-04-28

PostSubject: Re: Princess in da house...   Wed Apr 30, 2008 8:52 am

Borneo wrote:
Selamat menyertai kawan-kawan di sini SBF princess. Nampaknya setiap hari kawan-kawan kita yang selalu jumpa di tempat lain berjumpa juga di SBF ini. Laughing

tq verimas.... Very Happy Very Happy
Back to top Go down
princess
Newbie
Newbie


Female
Number of posts : 12
Points : 0
Registration date : 2008-04-28

PostSubject: Re: Princess in da house...   Wed Apr 30, 2008 8:53 am

Admin wrote:
Selamat datang dan buatlah macam rumah sendiri di SBF princess. Kongsilah idea hebat princess bersama kami di SBF.

Smile Smile hehehee...itu sudah semestinya...tapi kalau buat mcm rumah sendiri, bule makan ..bule minum jugak ka ni arrr...heheheheheh Very Happy Very Happy
Back to top Go down
alphawaves
SBF Mentor
SBF Mentor


Male
Number of posts : 938
Age : 56
Location : sanaa bah..
Job/hobbies : joomla! addict..
Points : 5
Registration date : 2008-02-25

PostSubject: Re: Princess in da house...   Wed Apr 30, 2008 8:59 am

princess wrote:
alphawaves wrote:
Kau tidak bawa kah sinta hati kau di sanaaaaa itu, datang sini?.. Very Happy Very Happy

atukoii..sepa be gia sinta hati sia sana tu..suba ko sakap tarang2 gia alphawaves...manatau sinta sia tu dingar terus dia naik roket pi sini....hehehehhe Very Happy Very Happy Very Happy

alah ari tu ko ada cakap, tobuakar itu sinta saya bah itu..haaa ingat lagi?
Back to top Go down
http://asiamistik.forumotion.com
blueberry
Senior SBF
Senior SBF


Number of posts : 483
Points : 0
Registration date : 2008-03-26

PostSubject: Re: Princess in da house...   Wed Apr 30, 2008 9:39 am

alphawaves wrote:
princess wrote:
alphawaves wrote:
Kau tidak bawa kah sinta hati kau di sanaaaaa itu, datang sini?.. Very Happy Very Happy

atukoii..sepa be gia sinta hati sia sana tu..suba ko sakap tarang2 gia alphawaves...manatau sinta sia tu dingar terus dia naik roket pi sini....hehehehhe Very Happy Very Happy Very Happy

alah ari tu ko ada cakap, tobuakar itu sinta saya bah itu..haaa ingat lagi?

mama dia baitu alphawaves...c queen yg ckp tu bukan c princess hahaha..ba princess takan inda mo bw c ehem...ehem..dtg cni hehe... lol! lol!
Back to top Go down
Borneo
VIP Moderator
VIP Moderator


Number of posts : 950
Location : North Borneo
Points : 266
Registration date : 2008-02-23

PostSubject: Re: Princess in da house...   Wed Apr 30, 2008 10:03 am

blueberry wrote:
alphawaves wrote:
princess wrote:
alphawaves wrote:
Kau tidak bawa kah sinta hati kau di sanaaaaa itu, datang sini?.. Very Happy Very Happy

atukoii..sepa be gia sinta hati sia sana tu..suba ko sakap tarang2 gia alphawaves...manatau sinta sia tu dingar terus dia naik roket pi sini....hehehehhe Very Happy Very Happy Very Happy

alah ari tu ko ada cakap, tobuakar itu sinta saya bah itu..haaa ingat lagi?

mama dia baitu alphawaves...c queen yg ckp tu bukan c princess hahaha..ba princess takan inda mo bw c ehem...ehem..dtg cni hehe... lol! lol!

Saya pun selalu keliru antara princess dengan queen ni. Mana satu yang buat kajian di Hotel Le Meridian ni? :pig: ( Saya pun terikut-ikut emoticon hot_mama ). lol!
Back to top Go down
shalon6095
SBF Supersenior
SBF Supersenior


Number of posts : 554
Points : -90
Registration date : 2008-04-22

PostSubject: Re: Princess in da house...   Wed Apr 30, 2008 10:30 am

princess wrote:
Ellow...princess queen in da house..
Baru ni ari dpt post...proses menyesuaikan diri la ba kunun ni.. Very Happy Very Happy kelmarin registered masi bingung2 lagi tingu di mana mau click .. Very Happy Very Happy wahh!! c hot_mama n blueberry pun ada ba...misti sureheboh ni mcm TV3.. Smile

hai princess...tu gambar ko betul ka??? Laughing
Back to top Go down
hot_mama
SBF Supersenior
SBF Supersenior


Female
Number of posts : 603
Location : Kota Kinabalu
Job/hobbies : Kuli .... / Gossip ....
Points : 0
Registration date : 2008-04-22

PostSubject: Re: Princess in da house...   Wed Apr 30, 2008 10:59 am

Borneo wrote:
blueberry wrote:
alphawaves wrote:
princess wrote:
alphawaves wrote:
Kau tidak bawa kah sinta hati kau di sanaaaaa itu, datang sini?.. Very Happy Very Happy

atukoii..sepa be gia sinta hati sia sana tu..suba ko sakap tarang2 gia alphawaves...manatau sinta sia tu dingar terus dia naik roket pi sini....hehehehhe Very Happy Very Happy Very Happy

alah ari tu ko ada cakap, tobuakar itu sinta saya bah itu..haaa ingat lagi?

mama dia baitu alphawaves...c queen yg ckp tu bukan c princess hahaha..ba princess takan inda mo bw c ehem...ehem..dtg cni hehe... lol! lol!

Saya pun selalu keliru antara princess dengan queen ni. Mana satu yang buat kajian di Hotel Le Meridian ni? :pig: ( Saya pun terikut-ikut emoticon hot_mama ). lol!


Aduiii .. Admin sia mo beli tu tm :pig: tu ... nanti urg kupirite sia .. hehehehe ..(ndak bah.. main2 ja )

Ala ... si princess lah bah yg buat kajian di meredian tu .. tapi si tobuakar tu cinta hati mama dia... si queen ..

Si princess sama si *tut* tu ... alaaaa yang dulu yang baru masuk suka kasi jokes pasal ber*tut* tuuu .. hehehe bah kamurang pi check lah di sblah ... pamoss sudah durang ni berkapel kunun ... hehehehehe
Very Happy :pig:
Back to top Go down
hot_mama
SBF Supersenior
SBF Supersenior


Female
Number of posts : 603
Location : Kota Kinabalu
Job/hobbies : Kuli .... / Gossip ....
Points : 0
Registration date : 2008-04-22

PostSubject: Re: Princess in da house...   Wed Apr 30, 2008 11:03 am

shalon6095 wrote:
princess wrote:
Ellow...princess queen in da house..
Baru ni ari dpt post...proses menyesuaikan diri la ba kunun ni.. Very Happy Very Happy kelmarin registered masi bingung2 lagi tingu di mana mau click .. Very Happy Very Happy wahh!! c hot_mama n blueberry pun ada ba...misti sureheboh ni mcm TV3.. Smile

hai princess...tu gambar ko betul ka??? Laughing


Shalon.. tu lah gambar si princess.. cun kan ? nahh.. tu lah dia lari pi sini tu .. pasal banyak butul urang bubut dia saaaaana sbalah ... hehehe kan princess ? Cool :pig:
Back to top Go down
princess
Newbie
Newbie


Female
Number of posts : 12
Points : 0
Registration date : 2008-04-28

PostSubject: Re: Princess in da house...   Wed Apr 30, 2008 11:16 am

shalon6095 wrote:
hai princess...tu gambar ko betul ka??? Laughing

hehehehhe...BIARLAH RAHSIA bilang c CT...no komen..hehehehee..ko rasa2...? queen queen
Back to top Go down
princess
Newbie
Newbie


Female
Number of posts : 12
Points : 0
Registration date : 2008-04-28

PostSubject: Re: Princess in da house...   Wed Apr 30, 2008 11:19 am

hot_mama wrote:
Si princess sama si *tut* tu ... alaaaa yang dulu yang baru masuk suka kasi jokes pasal ber*tut* tuuu .. hehehe bah kamurang pi check lah di sblah ... pamoss sudah durang ni berkapel kunun ... hehehehehe
Very Happy :pig:

Very Happy Very Happy lucu tul kamurang ni...khahkakha lol! lol! alamakk!! telabih sudah.. lol! lol!
Back to top Go down
shalon6095
SBF Supersenior
SBF Supersenior


Number of posts : 554
Points : -90
Registration date : 2008-04-22

PostSubject: Re: Princess in da house...   Wed Apr 30, 2008 12:45 pm

hot_mama wrote:
shalon6095 wrote:
princess wrote:
Ellow...princess queen in da house..
Baru ni ari dpt post...proses menyesuaikan diri la ba kunun ni.. Very Happy Very Happy kelmarin registered masi bingung2 lagi tingu di mana mau click .. Very Happy Very Happy wahh!! c hot_mama n blueberry pun ada ba...misti sureheboh ni mcm TV3.. Smile

hai princess...tu gambar ko betul ka??? Laughing


Shalon.. tu lah gambar si princess.. cun kan ? nahh.. tu lah dia lari pi sini tu .. pasal banyak butul urang bubut dia saaaaana sbalah ... hehehe kan princess ? Cool :pig:


hot mama, mimang patut jg si princess lari sini...kekekek tapi hati2 ada si alpha sini...dia tu pandai pugai...kekekekke
atau suruh dia berkenalan dgn si bushido...dia tu bujang lapuk.... kekekkeke Very Happy Very Happy Very Happy
Back to top Go down
shalon6095
SBF Supersenior
SBF Supersenior


Number of posts : 554
Points : -90
Registration date : 2008-04-22

PostSubject: Re: Princess in da house...   Wed Apr 30, 2008 12:49 pm

princess wrote:
shalon6095 wrote:
hai princess...tu gambar ko betul ka??? Laughing

hehehehhe...BIARLAH RAHSIA bilang c CT...no komen..hehehehee..ko rasa2...? queen queen

princess ko nie ada kesamaan dgn Admin SBF la, dia pn cakap BIARLAH RAHSIA.... Very Happy Very Happy Very Happy

gini la, princess=siti, admin=datuk K... hahahaha Very Happy Very Happy Very Happy
Back to top Go down
akinabalu
SBF Moderator
SBF Moderator


Male
Number of posts : 581
Points : 49
Registration date : 2008-02-22

PostSubject: Re: Princess in da house...   Wed Apr 30, 2008 5:01 pm

princess wrote:
shalon6095 wrote:
hai princess...tu gambar ko betul ka??? Laughing

hehehehhe...BIARLAH RAHSIA bilang c CT...no komen..hehehehee..ko rasa2...? queen queen


Aduina, bah bah, jangan kamu sindir admin kita.
Back to top Go down
shalon6095
SBF Supersenior
SBF Supersenior


Number of posts : 554
Points : -90
Registration date : 2008-04-22

PostSubject: Re: Princess in da house...   Wed Apr 30, 2008 6:11 pm

bukang menyindir ba aki...tapi gurau senda saja... Very Happy Very Happy Very Happy

admin jgn marah ya... ampunnnnn.... Laughing
Back to top Go down
alphawaves
SBF Mentor
SBF Mentor


Male
Number of posts : 938
Age : 56
Location : sanaa bah..
Job/hobbies : joomla! addict..
Points : 5
Registration date : 2008-02-25

PostSubject: Re: Princess in da house...   Wed Apr 30, 2008 10:31 pm

princess wrote:
hot_mama wrote:
Si princess sama si *tut* tu ... alaaaa yang dulu yang baru masuk suka kasi jokes pasal ber*tut* tuuu .. hehehe bah kamurang pi check lah di sblah ... pamoss sudah durang ni berkapel kunun ... hehehehehe
Very Happy :pig:

Very Happy Very Happy lucu tul kamurang ni...khahkakha lol! lol! alamakk!! telabih sudah.. lol! lol!

gambar ni pretty zinta bah ini. pelakun hindi. tapi asal usul sebenar pretty zinta ini ialah nepal. cantik bah kan urang2 gurka ini.
Back to top Go down
http://asiamistik.forumotion.com
hot_mama
SBF Supersenior
SBF Supersenior


Female
Number of posts : 603
Location : Kota Kinabalu
Job/hobbies : Kuli .... / Gossip ....
Points : 0
Registration date : 2008-04-22

PostSubject: Re: Princess in da house...   Wed May 07, 2008 6:47 am

Ala Alpha... ko kasi busur rahsia si Princess tu sunyi bah dia .. ndak sudah dia post2 di sini ... hahahaha dia malu sama si datuk K kali kan .. heheheh

Jan marah aahh main2 ja .. Laughing :pig:
Back to top Go down
Borneo
VIP Moderator
VIP Moderator


Number of posts : 950
Location : North Borneo
Points : 266
Registration date : 2008-02-23

PostSubject: Re: Princess in da house...   Wed May 07, 2008 7:10 am

hot_mama wrote:
Ala Alpha... ko kasi busur rahsia si Princess tu sunyi bah dia .. ndak sudah dia post2 di sini ... hahahaha dia malu sama si datuk K kali kan .. heheheh

Jan marah aahh main2 ja .. Laughing :pig:

Sia pun main-main ja sama Pretty Zinta, ooopps, sama princess. Very Happy Very Happy
Back to top Go down
alphawaves
SBF Mentor
SBF Mentor


Male
Number of posts : 938
Age : 56
Location : sanaa bah..
Job/hobbies : joomla! addict..
Points : 5
Registration date : 2008-02-25

PostSubject: Re: Princess in da house...   Wed May 07, 2008 9:51 am

hot_mama wrote:
Ala Alpha... ko kasi busur rahsia si Princess tu sunyi bah dia .. ndak sudah dia post2 di sini ... hahahaha dia malu sama si datuk K kali kan .. heheheh

Jan marah aahh main2 ja .. Laughing :pig:

Iya kah? atukoi nahh suri lah princess kalo masam itu.
Back to top Go down
http://asiamistik.forumotion.com
shalon6095
SBF Supersenior
SBF Supersenior


Number of posts : 554
Points : -90
Registration date : 2008-04-22

PostSubject: Re: Princess in da house...   Thu May 15, 2008 5:21 am

hai princess... apa kbr? sunyi ba sia di sini forum, c berry ja yg online...hehehhe Very Happy Very Happy Very Happy
Back to top Go down
Sponsored content




PostSubject: Re: Princess in da house...   Today at 1:30 pm

Back to top Go down
 
Princess in da house...
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 2Go to page : 1, 2  Next
 Similar topics
-
» Creator of House Mouse
» Welcome to the nut-house
» Inside the house of horror
» Cajas Raras y flores - Doll house - Eigentijos Origami -Faboluos Origami Boxes
» Devon House in Jamaica is the Fourth Best Place In the World To Eat Ice Cream Is

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
SABAH :: SBF Front Desk :: Berkenalan Ahli Baru-
Jump to: