SABAH


 
HomeHome  Portal*Portal*  FAQFAQ  RegisterRegister  Log inLog in  
Selamat datang ke SBF, laman web berinfo dan membina minda rakyat Sabah ke arah perkongsian idea serta penggalakan pembangunan minda individu secara positif. Terdapat topik popular dalam forum ini yang hanya boleh diakses oleh ahli berdaftar sahaja. Semua lagu yang terdapat dalam laman web ini merupakan promosi sahaja. Sila ke kedai yang berhampiran untuk mendapatkan lagu tersebut. Semua post yang tidak sesuai atau melanggar peraturan berforum juga akan dipadam serta-merta demi menjaga nama baik SBF. Selamat berforum. Terima kasih. Admin SBF

Share | 
 

 Gambar Bunga.

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1, 2, 3
AuthorMessage
Pakbelalang
Regular Member
Regular Member


Male
Number of posts : 247
Age : 107
Location : sabah
Job/hobbies : kuli
Points : -12
Registration date : 2008-08-09

PostSubject: Re: Gambar Bunga.   Sat Aug 16, 2008 12:16 am

nah..banyak sudah bunga sia kasih sama kamurang..kamu pilih pilihlah..hihihi Smile
Back to top Go down
http://www.google.com
Admin
SBF Admin
SBF Admin


Number of posts : 337
Points : 19
Registration date : 2008-02-21

PostSubject: Re: Gambar Bunga.   Sat Aug 16, 2008 9:23 pm

Cantik semua bunga tersebut. Lebih baik jika disertai nama bunga tersebut untuk perkongsian kita semua. Tq.
Back to top Go down
http://sabah.forumotion.com
Pakbelalang
Regular Member
Regular Member


Male
Number of posts : 247
Age : 107
Location : sabah
Job/hobbies : kuli
Points : -12
Registration date : 2008-08-09

PostSubject: Re: Gambar Bunga.   Sun Aug 17, 2008 8:10 pm

Admin wrote:
Cantik semua bunga tersebut. Lebih baik jika disertai nama bunga tersebut untuk perkongsian kita semua. Tq.

ala..sorilah tuan admin..sia sindiri pun tia tau nama bunga bunga tu pasal masa sia dapat tu gambar bunga mimang tiada nama..mungkin ada siapa siapa yang tau nama itu bunga bunga buli lah tulung kasih post sini...hihihi jangan marah haah..nanti kana jual...hihihi Smile
Back to top Go down
http://www.google.com
blueberry
Senior SBF
Senior SBF


Number of posts : 483
Points : 0
Registration date : 2008-03-26

PostSubject: Re: Gambar Bunga.   Mon Aug 18, 2008 10:22 am

alala..pakbelalang ko suka bunga ka...untung butul makbelalang ni...msti d ruma ko byk bunga ni kan hehe.. alien flower
Back to top Go down
Pakbelalang
Regular Member
Regular Member


Male
Number of posts : 247
Age : 107
Location : sabah
Job/hobbies : kuli
Points : -12
Registration date : 2008-08-09

PostSubject: Re: Gambar Bunga.   Sun Aug 24, 2008 8:46 pm

blueberry wrote:
alala..pakbelalang ko suka bunga ka...untung butul makbelalang ni...msti d ruma ko byk bunga ni kan hehe.. alien flower

eeh...baaanyak..macam macam jenis..tapi Pak B tumpang tinguk saja..yang sibuk jaga Mak B dengan anak anak saja..Pak B kadang kadang saja tulung..tau tau lah sibuk...hihihi Smile
Back to top Go down
http://www.google.com
hot_mama
SBF Supersenior
SBF Supersenior


Female
Number of posts : 603
Location : Kota Kinabalu
Job/hobbies : Kuli .... / Gossip ....
Points : 0
Registration date : 2008-04-22

PostSubject: Re: Gambar Bunga.   Thu Aug 28, 2008 10:00 am



This pic was taken during my holiday at Shan Shui Resort recently (Testing hot_papa new toy, Nikon DSLR)

Can u see the bee? Razz
Back to top Go down
TonduYutung
Senior SBF
Senior SBF


Female
Number of posts : 312
Age : 107
Location : Sabah
Job/hobbies : sleep....
Points : -9
Registration date : 2008-07-18

PostSubject: Re: Gambar Bunga.   Thu Aug 28, 2008 11:03 am

waaa..so prety lah diz flower mama... good camera jg... mama, Shan Shui resort 2 d mana? Very Happy
Back to top Go down
Pakbelalang
Regular Member
Regular Member


Male
Number of posts : 247
Age : 107
Location : sabah
Job/hobbies : kuli
Points : -12
Registration date : 2008-08-09

PostSubject: Re: Gambar Bunga.   Thu Aug 28, 2008 6:27 pm

waa...buli buli juga ko punya kamira oh kan hot_mama ...macam gambar orang yang profesional ambil...kamira apa tu...NIKON?...ooh patutlah gambar dia bagus pasal nikon merupakan antara kamira yang terbaik dalam dunia kamira...misti mahal tu kan...bagus bagus...bah antar lagi gambar ko banyak banyak...hihihi Smile
Back to top Go down
http://www.google.com
hot_mama
SBF Supersenior
SBF Supersenior


Female
Number of posts : 603
Location : Kota Kinabalu
Job/hobbies : Kuli .... / Gossip ....
Points : 0
Registration date : 2008-04-22

PostSubject: Re: Gambar Bunga.   Tue Sep 02, 2008 6:44 am

Shan Shui tu di Tawau , ya bah Pak B.. si hot_papa yg ajar sia teknik dia tu apa macam mo zoom in & out tu kamera & fokus gitu .. ini belum kena edit lagi ni .. gambar yg ori .. Klu profesional tu ndak lah .. banyak lagi yg lain kan lagi cantik woorr gambar durang..kamera punya harga pun ..mak oiii jatuh jantung ko kalau dingar , mau juga dakat harga kereta kancil bah .. nahh doiii jilat lah tu kamera klu lapar kan .. si hot papa punya kamira tu besa2 saja bah ... :pig:
Back to top Go down
blueberry
Senior SBF
Senior SBF


Number of posts : 483
Points : 0
Registration date : 2008-03-26

PostSubject: Re: Gambar Bunga.   Tue Sep 02, 2008 10:55 am

hobi ba tu hotmama..tp siuk oh kau ada si hotpapa tulung ajar zoom in & out hahaha...kamera mahal ka besa2 ka yg penting talent ba kan..hehe.. klu kamera harga cam kereta tp teda talent mo gambar..nah..sama jugak buhung hehe..bgus tu duit bikin renovate ruma..ada jgk hasil Smile Razz alien
Back to top Go down
Pakbelalang
Regular Member
Regular Member


Male
Number of posts : 247
Age : 107
Location : sabah
Job/hobbies : kuli
Points : -12
Registration date : 2008-08-09

PostSubject: Re: Gambar Bunga.   Sun Sep 07, 2008 12:32 am

hot_mama wrote:
Shan Shui tu di Tawau , ya bah Pak B.. si hot_papa yg ajar sia teknik dia tu apa macam mo zoom in & out tu kamera & fokus gitu .. ini belum kena edit lagi ni .. gambar yg ori .. Klu profesional tu ndak lah .. banyak lagi yg lain kan lagi cantik woorr gambar durang..kamera punya harga pun ..mak oiii jatuh jantung ko kalau dingar , mau juga dakat harga kereta kancil bah .. nahh doiii jilat lah tu kamera klu lapar kan .. si hot papa punya kamira tu besa2 saja bah ... :pig:

adada...dakat dakat Pak B tasungkur dilantai...kalau macam tu dia punya haraga...Pak B..tapun tapun sajalah ko punya kamira...emm..tapun tapun...sudah tapun...tapi tiapa bah ...kalau sudah minat...mahal macam mana pun tatap berbaloi kalau beli...hihihi Smile
Back to top Go down
http://www.google.com
hot_mama
SBF Supersenior
SBF Supersenior


Female
Number of posts : 603
Location : Kota Kinabalu
Job/hobbies : Kuli .... / Gossip ....
Points : 0
Registration date : 2008-04-22

PostSubject: Re: Gambar Bunga.   Mon Sep 08, 2008 11:28 am

blueberry wrote:
hobi ba tu hotmama..tp siuk oh kau ada si hotpapa tulung ajar zoom in & out hahaha...kamera mahal ka besa2 ka yg penting talent ba kan..hehe.. klu kamera harga cam kereta tp teda talent mo gambar..nah..sama jugak buhung hehe..bgus tu duit bikin renovate ruma..ada jgk hasil Smile Razz alien


Bagus tu duit bawa pi jalan2 & shopping ...yahoooo!! Very Happy
Back to top Go down
blueberry
Senior SBF
Senior SBF


Number of posts : 483
Points : 0
Registration date : 2008-03-26

PostSubject: Re: Gambar Bunga.   Tue Sep 09, 2008 5:10 am

ya..ya..btul jgk tu...tp klu ada pilihan shopping n jln2 atau renovate ruma..sia prefer renovate ruma la dulu..smpai sia puas hati.. alien hehe...
Back to top Go down
Sponsored content




PostSubject: Re: Gambar Bunga.   Today at 6:51 am

Back to top Go down
 
Gambar Bunga.
View previous topic View next topic Back to top 
Page 3 of 3Go to page : Previous  1, 2, 3
 Similar topics
-
» I LOVE FLOWERS!!!!!
» Dramatic Pic Of Woman Attacked By Polar Bear
» Axl Rose (William Bruce Bailey Rose Jr.)
» Michael Kiske
» Ray Gillen

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
SABAH :: Umum :: Photography & Videography-
Jump to: