SABAH


 
HomeHome  Portal*Portal*  FAQFAQ  RegisterRegister  Log inLog in  
Selamat datang ke SBF, laman web berinfo dan membina minda rakyat Sabah ke arah perkongsian idea serta penggalakan pembangunan minda individu secara positif. Terdapat topik popular dalam forum ini yang hanya boleh diakses oleh ahli berdaftar sahaja. Semua lagu yang terdapat dalam laman web ini merupakan promosi sahaja. Sila ke kedai yang berhampiran untuk mendapatkan lagu tersebut. Semua post yang tidak sesuai atau melanggar peraturan berforum juga akan dipadam serta-merta demi menjaga nama baik SBF. Selamat berforum. Terima kasih. Admin SBF

Share | 
 

 macam mana ini ah?

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
alphawaves
SBF Mentor
SBF Mentor


Male
Number of posts : 938
Age : 56
Location : sanaa bah..
Job/hobbies : joomla! addict..
Points : 5
Registration date : 2008-02-25

PostSubject: macam mana ini ah?   Wed Apr 23, 2008 3:58 pm

Kami semua sudah kasih kanal diri kami serba sedikit..

tapi kami pun mo kanal juga bah sama tuan admin ini. (kalau bulih lah) Very Happy Very Happy ,

seperti:

1. asal mana?

2. pekerjaan?

3. org KDM kah atau sebaliknya?

4. status perkahwinan?

5. umur?

6. hobbi masa lapang.

itu saja..hehe..semoga admin jgn marah sama saya ya... Very Happy Very Happy ..

ps: kalo bulih lah..ini sensitip sikit, macam saya mo tau juga bah agama tuan, bukan apa jadi bila kami bercakap2 pasal agama bulih kami kasih filter sikit perbualan itu. kalo tuan admin tidak mo declare openly, mungkin bulih kasih melalui pm.

bah kalau saya ini terlabih2 saya minta maaf betul2 ah tuan admin. Very Happy Very Happy
Back to top Go down
http://asiamistik.forumotion.com
Admin
SBF Admin
SBF Admin


Number of posts : 337
Points : 19
Registration date : 2008-02-21

PostSubject: Re: macam mana ini ah?   Tue Apr 29, 2008 6:32 am

alphawaves wrote:
Kami semua sudah kasih kanal diri kami serba sedikit..

tapi kami pun mo kanal juga bah sama tuan admin ini. (kalau bulih lah) Very Happy Very Happy ,

seperti:

1. asal mana?

2. pekerjaan?

3. org KDM kah atau sebaliknya?

4. status perkahwinan?

5. umur?

6. hobbi masa lapang.

itu saja..hehe..semoga admin jgn marah sama saya ya... Very Happy Very Happy ..

ps: kalo bulih lah..ini sensitip sikit, macam saya mo tau juga bah agama tuan, bukan apa jadi bila kami bercakap2 pasal agama bulih kami kasih filter sikit perbualan itu. kalo tuan admin tidak mo declare openly, mungkin bulih kasih melalui pm.

bah kalau saya ini terlabih2 saya minta maaf betul2 ah tuan admin. Very Happy Very Happy

Alala, baru hari ini saya nampak post alphawaves ni. Ok bah tu.

1. asal mana? Orang Sabah juga.

2. pekerjaan? Bercakap-cakap sampai orang puas dengar.

3. org KDM kah atau sebaliknya? Kamu boleh teka bah itu kalau kamu pandai tengok ayat saya.

4. status perkahwinan? Biarlah rahsia kata Siti Nurhaliza. tapi, ada orang kata rupa saya ada iras Datuk K ( pandai pula saya minta puji ni, gurau saja kawan-kawan ).

5. umur? Tidak terlalu tua dan tidak terlalu muda.

6. hobbi masa lapang. Bersenam ( tapi tidak pandai tagap-tagap ) dan online.
Back to top Go down
http://sabah.forumotion.com
Admin
SBF Admin
SBF Admin


Number of posts : 337
Points : 19
Registration date : 2008-02-21

PostSubject: Re: macam mana ini ah?   Tue Apr 29, 2008 6:48 am

Topik ini sebenarnya dibuka oleh alphawaves di ruangan Kopitiam tapi saya pindahkan di sini yang saya fikir sesuai. Oklah tu.
Back to top Go down
http://sabah.forumotion.com
alphawaves
SBF Mentor
SBF Mentor


Male
Number of posts : 938
Age : 56
Location : sanaa bah..
Job/hobbies : joomla! addict..
Points : 5
Registration date : 2008-02-25

PostSubject: Re: macam mana ini ah?   Tue Apr 29, 2008 7:08 am

Thanks mod,

ertinya sedikit sebanyak kami sudah berkenalan sama mod. Very Happy
Back to top Go down
http://asiamistik.forumotion.com
shalon6095
SBF Supersenior
SBF Supersenior


Number of posts : 554
Points : -90
Registration date : 2008-04-22

PostSubject: Re: macam mana ini ah?   Tue Apr 29, 2008 6:50 pm

Admin wrote:
alphawaves wrote:
Kami semua sudah kasih kanal diri kami serba sedikit..

tapi kami pun mo kanal juga bah sama tuan admin ini. (kalau bulih lah) Very Happy Very Happy ,

seperti:

1. asal mana?

2. pekerjaan?

3. org KDM kah atau sebaliknya?

4. status perkahwinan?

5. umur?

6. hobbi masa lapang.

itu saja..hehe..semoga admin jgn marah sama saya ya... Very Happy Very Happy ..

ps: kalo bulih lah..ini sensitip sikit, macam saya mo tau juga bah agama tuan, bukan apa jadi bila kami bercakap2 pasal agama bulih kami kasih filter sikit perbualan itu. kalo tuan admin tidak mo declare openly, mungkin bulih kasih melalui pm.

bah kalau saya ini terlabih2 saya minta maaf betul2 ah tuan admin. Very Happy Very Happy

Alala, baru hari ini saya nampak post alphawaves ni. Ok bah tu.

1. asal mana? Orang Sabah juga.

2. pekerjaan? Bercakap-cakap sampai orang puas dengar.

3. org KDM kah atau sebaliknya? Kamu boleh teka bah itu kalau kamu pandai tengok ayat saya.

4. status perkahwinan? Biarlah rahsia kata Siti Nurhaliza. tapi, ada orang kata rupa saya ada iras Datuk K ( pandai pula saya minta puji ni, gurau saja kawan-kawan ).

5. umur? Tidak terlalu tua dan tidak terlalu muda.

6. hobbi masa lapang. Bersenam ( tapi tidak pandai tagap-tagap ) dan online.

ohhh bru sia tau admin kita datuk K pulakkkk.... affraid
Back to top Go down
Admin
SBF Admin
SBF Admin


Number of posts : 337
Points : 19
Registration date : 2008-02-21

PostSubject: Re: macam mana ini ah?   Wed Apr 30, 2008 5:45 am

Itu yang kawan-kawan beritahu shalon. Tapi bukan datuk K bah shalon. ( Main-main saja kawan-kawan ).
Back to top Go down
http://sabah.forumotion.com
Borneo
VIP Moderator
VIP Moderator


Number of posts : 950
Location : North Borneo
Points : 266
Registration date : 2008-02-23

PostSubject: Re: macam mana ini ah?   Wed Apr 30, 2008 8:50 am

Ehemm...ehemm...

saya paste link berkaitan hal ini:

http://images.search.yahoo.com/search/images;_ylt=A0oGkjJCBxhIUYoA.zpXNyoA?ei=UTF-8&p=datuk%20k&fp_ip=MY&fr2=tab-web&fr=yfp-t-501&vm=r


Laughing Laughing Laughing
Back to top Go down
hot_mama
SBF Supersenior
SBF Supersenior


Female
Number of posts : 603
Location : Kota Kinabalu
Job/hobbies : Kuli .... / Gossip ....
Points : 0
Registration date : 2008-04-22

PostSubject: Re: macam mana ini ah?   Wed Apr 30, 2008 11:10 am

oohh jadi misti insik admin ni pun berkumis macam datuk k kan ? woww .. ensem lah tu kan.. hehe :pig:
Back to top Go down
shalon6095
SBF Supersenior
SBF Supersenior


Number of posts : 554
Points : -90
Registration date : 2008-04-22

PostSubject: Re: macam mana ini ah?   Wed Apr 30, 2008 12:53 pm

tatap bahhh asamboy ba c admin kita nie...hehehhe cuba buka topeng spiderman,... ada kumis tu...heheheh Very Happy Very Happy Very Happy
Back to top Go down
akinabalu
SBF Moderator
SBF Moderator


Male
Number of posts : 581
Points : 49
Registration date : 2008-02-22

PostSubject: Re: macam mana ini ah?   Wed Apr 30, 2008 5:05 pm

Ada pantun kah tentang kumis ni? Very Happy
Back to top Go down
shalon6095
SBF Supersenior
SBF Supersenior


Number of posts : 554
Points : -90
Registration date : 2008-04-22

PostSubject: Re: macam mana ini ah?   Thu May 15, 2008 5:28 am

akinabalu wrote:
Ada pantun kah tentang kumis ni? Very Happy

aki, kasi pantun kumis la... mcm tada yg pandai pantun kumis ni... Very Happy Very Happy Very Happy
Back to top Go down
Sponsored content




PostSubject: Re: macam mana ini ah?   Today at 6:54 am

Back to top Go down
 
macam mana ini ah?
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
SABAH :: SBF Front Desk :: Berkenalan Ahli Baru-
Jump to: