SABAH


 
HomeHome  Portal*Portal*  FAQFAQ  RegisterRegister  Log inLog in  
Selamat datang ke SBF, laman web berinfo dan membina minda rakyat Sabah ke arah perkongsian idea serta penggalakan pembangunan minda individu secara positif. Terdapat topik popular dalam forum ini yang hanya boleh diakses oleh ahli berdaftar sahaja. Semua lagu yang terdapat dalam laman web ini merupakan promosi sahaja. Sila ke kedai yang berhampiran untuk mendapatkan lagu tersebut. Semua post yang tidak sesuai atau melanggar peraturan berforum juga akan dipadam serta-merta demi menjaga nama baik SBF. Selamat berforum. Terima kasih. Admin SBF

Share | 
 

 shalon6095 di sini!!!

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next
AuthorMessage
shalon6095
SBF Supersenior
SBF Supersenior


Number of posts : 554
Points : -90
Registration date : 2008-04-22

PostSubject: shalon6095 di sini!!!   Tue Apr 22, 2008 12:59 pm

hai semua...shalon6095 di sini!!! atuk oiii mcm A.C Di Sini pula punya rancangan TV...

1st sakali salam kenal utk semua kawan sini forum sabah bah... Very Happy

eooo... ya... terima kasih kpd admin kita sabap buka nie forum... harap tambah maju kita semua urang2 sabah... Very Happy

ok sia mau kasi tau juga la sia punya hobbiee ialah memorex... Twisted Evil

jadi, saya harap ba kita akan dpt berkawan2 dan saling berkongsi cerita sini...

maju la sabahforum utk sabah... Very Happy
Back to top Go down
Admin
SBF Admin
SBF Admin


Number of posts : 337
Points : 19
Registration date : 2008-02-21

PostSubject: Re: shalon6095 di sini!!!   Tue Apr 22, 2008 6:12 pm

Selamat datang ke SBF Shalon6092. Dengan penyertaan anda, bertambah meriahlah SBF ini. Rajin-rajinlah menghantar post yang positif di sini. Bagaimana anda dapat tahu SBF ini?
Back to top Go down
http://sabah.forumotion.com
blueberry
Senior SBF
Senior SBF


Number of posts : 483
Points : 0
Registration date : 2008-03-26

PostSubject: Re: shalon6095 di sini!!!   Wed Apr 23, 2008 4:09 am

selamat datang shalon6095 hehe.. Basketball Basketball Basketball
Back to top Go down
shalon6095
SBF Supersenior
SBF Supersenior


Number of posts : 554
Points : -90
Registration date : 2008-04-22

PostSubject: Re: shalon6095 di sini!!!   Wed Apr 23, 2008 8:53 am

Admin wrote:
Selamat datang ke SBF Shalon6092. Dengan penyertaan anda, bertambah meriahlah SBF ini. Rajin-rajinlah menghantar post yang positif di sini. Bagaimana anda dapat tahu SBF ini?

ada kawan yg beritahu sia... dan sia betul2 suka forum nie... Very Happy made in sabahan ba... Very Happy
Back to top Go down
shalon6095
SBF Supersenior
SBF Supersenior


Number of posts : 554
Points : -90
Registration date : 2008-04-22

PostSubject: Re: shalon6095 di sini!!!   Wed Apr 23, 2008 8:54 am

blueberry wrote:
selamat datang shalon6095 hehe.. Basketball Basketball Basketball

salam bekenalan blueberryyyy.... Basketball Basketball Basketball
Back to top Go down
Borneo
VIP Moderator
VIP Moderator


Number of posts : 950
Location : North Borneo
Points : 266
Registration date : 2008-02-23

PostSubject: Re: shalon6095 di sini!!!   Wed Apr 23, 2008 9:12 am

Welcome aboard shalon. Kongsilah ilmu anda dengan kami di SBF ini.
Back to top Go down
shalon6095
SBF Supersenior
SBF Supersenior


Number of posts : 554
Points : -90
Registration date : 2008-04-22

PostSubject: Re: shalon6095 di sini!!!   Wed Apr 23, 2008 6:45 pm

Borneo wrote:
Welcome aboard shalon. Kongsilah ilmu anda dengan kami di SBF ini.

hai borneo... ko suka komik kreko ka? ada katun tu sana tentang football america...

penat ba nie bru ja pulang rumah, outstation ja sia tiap2 mingu sakarang...

oh ya salam kanal borneo... Very Happy
Back to top Go down
shalon6095
SBF Supersenior
SBF Supersenior


Number of posts : 554
Points : -90
Registration date : 2008-04-22

PostSubject: Re: shalon6095 di sini!!!   Wed Apr 23, 2008 6:47 pm

Admin wrote:
Selamat datang ke SBF Shalon6092. Dengan penyertaan anda, bertambah meriahlah SBF ini. Rajin-rajinlah menghantar post yang positif di sini. Bagaimana anda dapat tahu SBF ini?

hai admin, sia mau tanya ko la antara goku dan spiderman... siapa yg kuat? hehehehehe Very Happy
Back to top Go down
alphawaves
SBF Mentor
SBF Mentor


Male
Number of posts : 938
Age : 56
Location : sanaa bah..
Job/hobbies : joomla! addict..
Points : 5
Registration date : 2008-02-25

PostSubject: Re: shalon6095 di sini!!!   Wed Apr 23, 2008 10:41 pm

Lupa pula aku mo cakap..selamat datang shalon, mo tanya bah saya ini..itu nama butul ko kah?
Back to top Go down
http://asiamistik.forumotion.com
akinabalu
SBF Moderator
SBF Moderator


Male
Number of posts : 581
Points : 49
Registration date : 2008-02-22

PostSubject: Re: shalon6095 di sini!!!   Thu Apr 24, 2008 2:08 am

Saya pun mau ucapkan selamat menyertai forum SBF kepada shalon. Aktif sungguh shalon menghantar post dan pendapat di sini. Bagus shalon. Teruskan perjuangan.
Back to top Go down
hot_mama
SBF Supersenior
SBF Supersenior


Female
Number of posts : 603
Location : Kota Kinabalu
Job/hobbies : Kuli .... / Gossip ....
Points : 0
Registration date : 2008-04-22

PostSubject: Re: shalon6095 di sini!!!   Thu Apr 24, 2008 3:20 am

Alllooo Shalon .. sia pun baru masuk sini ni .. kawan sia yg bawa , hehehehe Very Happy
Back to top Go down
shalon6095
SBF Supersenior
SBF Supersenior


Number of posts : 554
Points : -90
Registration date : 2008-04-22

PostSubject: Re: shalon6095 di sini!!!   Thu Apr 24, 2008 3:31 am

alphawaves wrote:
Lupa pula aku mo cakap..selamat datang shalon, mo tanya bah saya ini..itu nama butul ko kah?

hai alpha...tu nama sia betul tu... kalau ko masuk yuwie sia, ko nampak tu gambar sia...
oh ya alpha,... ko pn guna nama butul ka nama pura2 saja... Very Happy Very Happy Very Happy

mcm sia rasa yg ko ada aura saja nie...hehehehehehehehhehe Very Happy Very Happy Very Happy
Back to top Go down
shalon6095
SBF Supersenior
SBF Supersenior


Number of posts : 554
Points : -90
Registration date : 2008-04-22

PostSubject: Re: shalon6095 di sini!!!   Thu Apr 24, 2008 3:34 am

akinabalu wrote:
Saya pun mau ucapkan selamat menyertai forum SBF kepada shalon. Aktif sungguh shalon menghantar post dan pendapat di sini. Bagus shalon. Teruskan perjuangan.

heheheh...tapi nda seaktif ko ba aki... oh ya aki, ko da pena mendaki gunung kinabalu ka? Very Happy

sia nda dpt ba mendaki tu gunung kinabalu, sia punya kaki sakit kalau jalan lama dan kena sejuk... Smile Sad

aki ko nie da tua ka sbb tua da tu avatar ko tua suda....kekekekkeke Very Happy
Back to top Go down
shalon6095
SBF Supersenior
SBF Supersenior


Number of posts : 554
Points : -90
Registration date : 2008-04-22

PostSubject: Re: shalon6095 di sini!!!   Thu Apr 24, 2008 3:38 am

hot_mama wrote:
Alllooo Shalon .. sia pun baru masuk sini ni .. kawan sia yg bawa , hehehehe Very Happy

hai hot_mama.... oh ko pun baru masuk ka sabah forum nie.... ba salamat berkenalan dan salamat datang kio...

awal juga ko online ... ko di opis ka... Very Happy

ba rajin2 la malawat dan mempost disini kio...

butul ka ko nie HOT...mamama....kekekkekekeke
Back to top Go down
hot_mama
SBF Supersenior
SBF Supersenior


Female
Number of posts : 603
Location : Kota Kinabalu
Job/hobbies : Kuli .... / Gossip ....
Points : 0
Registration date : 2008-04-22

PostSubject: Re: shalon6095 di sini!!!   Thu Apr 24, 2008 3:46 am

shalon6095 wrote:
hot_mama wrote:
Alllooo Shalon .. sia pun baru masuk sini ni .. kawan sia yg bawa , hehehehe Very Happy

hai hot_mama.... oh ko pun baru masuk ka sabah forum nie.... ba salamat berkenalan dan salamat datang kio...

awal juga ko online ... ko di opis ka... Very Happy

ba rajin2 la malawat dan mempost disini kio...

butul ka ko nie HOT...mamama....kekekkekekeke


iskkk.. jan ko kasi tau urg aku awal2 online .. sia di opis bai ni .. hehehehe .. curi tulang dulu kan shalon .. dulu sia di sana sabarang punya forum.. tapi ada kawan yg kasi tau sia sini siok.. jadi sia datang lah... hehehe :pig:

Aku ni meeemang hot_mama ... hehehe lol!
Back to top Go down
shalon6095
SBF Supersenior
SBF Supersenior


Number of posts : 554
Points : -90
Registration date : 2008-04-22

PostSubject: Re: shalon6095 di sini!!!   Thu Apr 24, 2008 4:07 am

hot_mama wrote:
shalon6095 wrote:
hot_mama wrote:
Alllooo Shalon .. sia pun baru masuk sini ni .. kawan sia yg bawa , hehehehe Very Happy

hai hot_mama.... oh ko pun baru masuk ka sabah forum nie.... ba salamat berkenalan dan salamat datang kio...

awal juga ko online ... ko di opis ka... Very Happy

ba rajin2 la malawat dan mempost disini kio...

butul ka ko nie HOT...mamama....kekekkekekeke


iskkk.. jan ko kasi tau urg aku awal2 online .. sia di opis bai ni .. hehehehe .. curi tulang dulu kan shalon .. dulu sia di sana sabarang punya forum.. tapi ada kawan yg kasi tau sia sini siok.. jadi sia datang lah... hehehe :pig:

Aku ni meeemang hot_mama ... hehehe lol!

kekeke sama la kita, sia pun di opis juga tapi bukan curi tulang la tapi mimang sia nda ada karaja... jadi sia online la...kekekek ko karaja mana hot_mama?...

heheheh tunjuk la sikit hot mu tu mama... lol!
Back to top Go down
hot_mama
SBF Supersenior
SBF Supersenior


Female
Number of posts : 603
Location : Kota Kinabalu
Job/hobbies : Kuli .... / Gossip ....
Points : 0
Registration date : 2008-04-22

PostSubject: Re: shalon6095 di sini!!!   Thu Apr 24, 2008 5:25 am

shalon6095 wrote:
kekeke sama la kita, sia pun di opis juga tapi bukan curi tulang la tapi mimang sia nda ada karaja... jadi sia online la...kekekek ko karaja mana hot_mama?...

heheheh tunjuk la sikit hot mu tu mama... lol!


Hehe .. aku di sini saja bah .. di KK .. a place where they call city ... city of potholes .. Laughing Laughing .. ko di mana ni ?

ehh jan dulu tunjuk aku punya "hot" bah .. kasi lama2 dulu di sini ... Laughing :pig:
Back to top Go down
shalon6095
SBF Supersenior
SBF Supersenior


Number of posts : 554
Points : -90
Registration date : 2008-04-22

PostSubject: Re: shalon6095 di sini!!!   Thu Apr 24, 2008 9:26 am

hot_mama wrote:
shalon6095 wrote:
kekeke sama la kita, sia pun di opis juga tapi bukan curi tulang la tapi mimang sia nda ada karaja... jadi sia online la...kekekek ko karaja mana hot_mama?...

heheheh tunjuk la sikit hot mu tu mama... lol!


Hehe .. aku di sini saja bah .. di KK .. a place where they call city ... city of potholes .. Laughing Laughing .. ko di mana ni ?

ehh jan dulu tunjuk aku punya "hot" bah .. kasi lama2 dulu di sini ... Laughing :pig:

hot mama... wahhh....online terus ko nie... ko punya bos tak marah ka?
Back to top Go down
shalon6095
SBF Supersenior
SBF Supersenior


Number of posts : 554
Points : -90
Registration date : 2008-04-22

PostSubject: Re: shalon6095 di sini!!!   Thu Apr 24, 2008 1:28 pm

penat juga keja ari nie... sibuk saja di opis... clown
Back to top Go down
alphawaves
SBF Mentor
SBF Mentor


Male
Number of posts : 938
Age : 56
Location : sanaa bah..
Job/hobbies : joomla! addict..
Points : 5
Registration date : 2008-02-25

PostSubject: Re: shalon6095 di sini!!!   Thu Apr 24, 2008 1:34 pm

shalon6095 wrote:
alphawaves wrote:
Lupa pula aku mo cakap..selamat datang shalon, mo tanya bah saya ini..itu nama butul ko kah?

hai alpha...tu nama sia betul tu... kalau ko masuk yuwie sia, ko nampak tu gambar sia...
oh ya alpha,... ko pn guna nama butul ka nama pura2 saja... Very Happy Very Happy Very Happy

mcm sia rasa yg ko ada aura saja nie...hehehehehehehehhehe Very Happy Very Happy Very Happy

nama pura2 saja bah lon. aura..kenapa? time ko taip macam ada aliran litrik kecil2 kah? Very Happy Very Happy
Back to top Go down
http://asiamistik.forumotion.com
shalon6095
SBF Supersenior
SBF Supersenior


Number of posts : 554
Points : -90
Registration date : 2008-04-22

PostSubject: Re: shalon6095 di sini!!!   Thu Apr 24, 2008 2:08 pm

alphawaves wrote:
shalon6095 wrote:
alphawaves wrote:
Lupa pula aku mo cakap..selamat datang shalon, mo tanya bah saya ini..itu nama butul ko kah?

hai alpha...tu nama sia betul tu... kalau ko masuk yuwie sia, ko nampak tu gambar sia...
oh ya alpha,... ko pn guna nama butul ka nama pura2 saja... Very Happy Very Happy Very Happy

mcm sia rasa yg ko ada aura saja nie...hehehehehehehehhehe Very Happy Very Happy Very Happy

nama pura2 saja bah lon. aura..kenapa? time ko taip macam ada aliran litrik kecil2 kah? Very Happy Very Happy

kekekke ya ada latrik ba gara2 tu menara kena curi tu besi... ni la nie PATI nie... mencuri saja di sabah... Mad
Back to top Go down
alphawaves
SBF Mentor
SBF Mentor


Male
Number of posts : 938
Age : 56
Location : sanaa bah..
Job/hobbies : joomla! addict..
Points : 5
Registration date : 2008-02-25

PostSubject: Re: shalon6095 di sini!!!   Thu Apr 24, 2008 4:46 pm

ko ni mesti salah seorang yg aktif di sf juga bah ni kan.. klu tidak macam mana ko tau saya ini anti butul sama pti.. Very Happy
Back to top Go down
http://asiamistik.forumotion.com
shalon6095
SBF Supersenior
SBF Supersenior


Number of posts : 554
Points : -90
Registration date : 2008-04-22

PostSubject: Re: shalon6095 di sini!!!   Thu Apr 24, 2008 5:28 pm

alphawaves wrote:
ko ni mesti salah seorang yg aktif di sf juga bah ni kan.. klu tidak macam mana ko tau saya ini anti butul sama pti.. Very Happy

sia join masih baru ba sini sf ni... belum lagi sia baca semua post di sf nie... memang ni PATI masalah betul sama sabah nie...
Back to top Go down
alphawaves
SBF Mentor
SBF Mentor


Male
Number of posts : 938
Age : 56
Location : sanaa bah..
Job/hobbies : joomla! addict..
Points : 5
Registration date : 2008-02-25

PostSubject: Re: shalon6095 di sini!!!   Thu Apr 24, 2008 5:33 pm

shalon6095 wrote:
alphawaves wrote:
ko ni mesti salah seorang yg aktif di sf juga bah ni kan.. klu tidak macam mana ko tau saya ini anti butul sama pti.. Very Happy

sia join masih baru ba sini sf ni... belum lagi sia baca semua post di sf nie... memang ni PATI masalah betul sama sabah nie...

ada satu lagi bah sf..bulih di katakan kami semua yg ada sini memang berasal dari sana. sampai saya kena tandang pasal bergaduh gara2 ini pti lah. moderator sana tidak suka kami sebut2 pasal pti bugis ini.
Back to top Go down
http://asiamistik.forumotion.com
shalon6095
SBF Supersenior
SBF Supersenior


Number of posts : 554
Points : -90
Registration date : 2008-04-22

PostSubject: Re: shalon6095 di sini!!!   Thu Apr 24, 2008 5:43 pm

alphawaves wrote:
shalon6095 wrote:
alphawaves wrote:
ko ni mesti salah seorang yg aktif di sf juga bah ni kan.. klu tidak macam mana ko tau saya ini anti butul sama pti.. Very Happy

sia join masih baru ba sini sf ni... belum lagi sia baca semua post di sf nie... memang ni PATI masalah betul sama sabah nie...

ada satu lagi bah sf..bulih di katakan kami semua yg ada sini memang berasal dari sana. sampai saya kena tandang pasal bergaduh gara2 ini pti lah. moderator sana tidak suka kami sebut2 pasal pti bugis ini.

alpha... ko kerja penguatkuasa ka? yg tangkap2 pati tu... Very Happy
Back to top Go down
Sponsored content




PostSubject: Re: shalon6095 di sini!!!   Today at 6:53 am

Back to top Go down
 
shalon6095 di sini!!!
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 7Go to page : 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
SABAH :: SBF Front Desk :: Berkenalan Ahli Baru-
Jump to: