SABAH


 
HomeHome  Portal*Portal*  FAQFAQ  RegisterRegister  Log inLog in  
Selamat datang ke SBF, laman web berinfo dan membina minda rakyat Sabah ke arah perkongsian idea serta penggalakan pembangunan minda individu secara positif. Terdapat topik popular dalam forum ini yang hanya boleh diakses oleh ahli berdaftar sahaja. Semua lagu yang terdapat dalam laman web ini merupakan promosi sahaja. Sila ke kedai yang berhampiran untuk mendapatkan lagu tersebut. Semua post yang tidak sesuai atau melanggar peraturan berforum juga akan dipadam serta-merta demi menjaga nama baik SBF. Selamat berforum. Terima kasih. Admin SBF

Share | 
 

 SBF CHATBOX

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1, 2
AuthorMessage
bighorn
Newbie
Newbie


Male
Number of posts : 12
Age : 35
Location : KK - Sandakan - Keningau - Papar - KB - Lahad Datu
Job/hobbies : Playing music, internet, sports
Points : 0
Registration date : 2008-06-16

PostSubject: Re: SBF CHATBOX   Wed Sep 03, 2008 11:12 am

hi admin... tahniah atas forum ini yg semakin famous, menarik & berkembang, lama saya tdk masuk dlm forum sbf ini. Ya, bagus juga ada chatbox, banyak benda boleh diperkatakan, cuma itu shjlah, ia kurang privasi, apa yg kita tulis boleh dibaca oleh semua pihak. Tp baik juga begitu, supaya tulisan kita terkawal, hehe... tahniah sekali lagi admin.
Back to top Go down
http://maribelajar.forumotion.com/index.htm
alphawaves
SBF Mentor
SBF Mentor


Male
Number of posts : 938
Age : 56
Location : sanaa bah..
Job/hobbies : joomla! addict..
Points : 5
Registration date : 2008-02-25

PostSubject: Re: SBF CHATBOX   Wed Sep 03, 2008 8:50 pm

jaguar wrote:
biar kita post yang ada isi...bukan sekadar nak up post....hehehe
nak ceta2 dalam chat box....kurangkan spammer dalam post barulah mantap....
relax bah jaguar, disebabkan SBF ini masih baru saya rasa pihak admin masih tidak mau berkeras sangat pasal tatacara pos2 dari forumer semua selagi tidak ada tulisan berbau perkauman, perbalahan agama, serang menyerang forumer di antara satu sama lain. bila ahli sudah semakin banyak dan pos2 pun semakin bertambah. maka time itu baru lah akan di perkemaskan lagi pos pos dari forumer. buat masa ini rilex dulu pasal kita masih baru lagi.
Back to top Go down
http://asiamistik.forumotion.com
jaguar
Newbie
Newbie


Male
Number of posts : 29
Age : 33
Location : Run-now,kk,Brunai
Job/hobbies : macam-macam ada
Points : 0
Registration date : 2008-09-02

PostSubject: Re: SBF CHATBOX   Thu Sep 04, 2008 7:26 pm

alphawaves wrote:
jaguar wrote:
biar kita post yang ada isi...bukan sekadar nak up post....hehehe
nak ceta2 dalam chat box....kurangkan spammer dalam post barulah mantap....
relax bah jaguar, disebabkan SBF ini masih baru saya rasa pihak admin masih tidak mau berkeras sangat pasal tatacara pos2 dari forumer semua selagi tidak ada tulisan berbau perkauman, perbalahan agama, serang menyerang forumer di antara satu sama lain. bila ahli sudah semakin banyak dan pos2 pun semakin bertambah. maka time itu baru lah akan di perkemaskan lagi pos pos dari forumer. buat masa ini rilex dulu pasal kita masih baru lagi.

yup bro...tq 4 info...relax ko bro
Very Happy
Back to top Go down
http://www.sioloon.com
Admin
SBF Admin
SBF Admin


Number of posts : 337
Points : 19
Registration date : 2008-02-21

PostSubject: Re: SBF CHATBOX   Fri Sep 05, 2008 5:13 am

bighorn wrote:
hi admin... tahniah atas forum ini yg semakin famous, menarik & berkembang, lama saya tdk masuk dlm forum sbf ini. Ya, bagus juga ada chatbox, banyak benda boleh diperkatakan, cuma itu shjlah, ia kurang privasi, apa yg kita tulis boleh dibaca oleh semua pihak. Tp baik juga begitu, supaya tulisan kita terkawal, hehe... tahniah sekali lagi admin.

Terima kasih bighorn. Saya tengok Mari Belajar bighorn pun apa kurangnya. Lama bighorn tidak melawat di SBF ni. Sekali-sekala berilah pandangan di sini. Apa khabar bighorn?
Back to top Go down
http://sabah.forumotion.com
Sponsored content




PostSubject: Re: SBF CHATBOX   Today at 9:26 pm

Back to top Go down
 
SBF CHATBOX
View previous topic View next topic Back to top 
Page 2 of 2Go to page : Previous  1, 2
 Similar topics
-
» The Chatbox
» Chatbox CSS Stylesheet
» change chatbox name
» Chatbox CSS Code
» Chatbox auto Login

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
SABAH :: SBF Front Desk :: Bincang Maklumbalas dan Pertanyaan Mengenai Sabah Borneo Forum-
Jump to: