SABAH


 
HomeHome  Portal*Portal*  FAQFAQ  RegisterRegister  Log inLog in  
Selamat datang ke SBF, laman web berinfo dan membina minda rakyat Sabah ke arah perkongsian idea serta penggalakan pembangunan minda individu secara positif. Terdapat topik popular dalam forum ini yang hanya boleh diakses oleh ahli berdaftar sahaja. Semua lagu yang terdapat dalam laman web ini merupakan promosi sahaja. Sila ke kedai yang berhampiran untuk mendapatkan lagu tersebut. Semua post yang tidak sesuai atau melanggar peraturan berforum juga akan dipadam serta-merta demi menjaga nama baik SBF. Selamat berforum. Terima kasih. Admin SBF

Share | 
 

 Apakah pekerjaan anda?

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1, 2, 3, 4
AuthorMessage
pukutarap
SBF Supersenior
SBF Supersenior


Number of posts : 517
Points : -5
Registration date : 2008-04-18

PostSubject: Re: Apakah pekerjaan anda?   Thu Apr 24, 2008 5:59 pm

alphawaves wrote:
bah saya tinguk dalam dua dua gambar ko ni gaman, dua dua pun tidak mo tin guk kamera. kenapa itu?
hihihiiiii..... skill urang kg baitu gaman.....
Back to top Go down
alphawaves
SBF Mentor
SBF Mentor


Male
Number of posts : 938
Age : 56
Location : sanaa bah..
Job/hobbies : joomla! addict..
Points : 5
Registration date : 2008-02-25

PostSubject: Re: Apakah pekerjaan anda?   Thu Apr 24, 2008 6:02 pm

pukutarap wrote:
alphawaves wrote:
bah saya tinguk dalam dua dua gambar ko ni gaman, dua dua pun tidak mo tin guk kamera. kenapa itu?
hihihiiiii..... skill urang kg baitu gaman.....

bah apa kata lepas ini (lain kali..bila masa masih tidak tantu) kita suruh si berry masak resepi yg dia bagi itu. kita suruh dia masak khas utk kita berdua saja.
Back to top Go down
http://asiamistik.forumotion.com
pukutarap
SBF Supersenior
SBF Supersenior


Number of posts : 517
Points : -5
Registration date : 2008-04-18

PostSubject: Re: Apakah pekerjaan anda?   Thu Apr 24, 2008 6:19 pm

alphawaves wrote:
bah apa kata lepas ini (lain kali..bila masa masih tidak tantu) kita suruh si berry masak resepi yg dia bagi itu. kita suruh dia masak khas utk kita berdua saja.
aduinaaaa..... itulah yg sabagus2nya ging.... masam mau teliur suda sia ni.... silaka....
Back to top Go down
hot_mama
SBF Supersenior
SBF Supersenior


Female
Number of posts : 603
Location : Kota Kinabalu
Job/hobbies : Kuli .... / Gossip ....
Points : 0
Registration date : 2008-04-22

PostSubject: Re: Apakah pekerjaan anda?   Fri Apr 25, 2008 3:28 am

Aduiina pukutarap ...nokotigok my heart bah nampak gambar ko ... Tambirang butul bah ko ni kan .. misti gambar urg kampung ko tu .. cuba gia ko suruh dia kasi lap sikit muka dia tu .. trus senyum macam ni .. Very Happy .. sure ensom boy terus tu ... hehehe Laughing :pig:

p/s ooh alpha ko suruh si berry masak untuk ko ja aahh ? ndak lah ko share sama sia ? Evil or Very Mad
Back to top Go down
blueberry
Senior SBF
Senior SBF


Number of posts : 483
Points : 0
Registration date : 2008-03-26

PostSubject: Re: Apakah pekerjaan anda?   Fri Apr 25, 2008 4:47 am

pukutarap wrote:
alphawaves wrote:
bah apa kata lepas ini (lain kali..bila masa masih tidak tantu) kita suruh si berry masak resepi yg dia bagi itu. kita suruh dia masak khas utk kita berdua saja.
aduinaaaa..... itulah yg sabagus2nya ging.... masam mau teliur suda sia ni.... silaka....

bulih ba klu kmu..apa yg kmurang mo mkn..satu jenis masakan sj aa.. alien

hot_mama wrote:
ooh alpha ko suruh si berry masak untuk ko ja aahh ? ndak lah ko share sama sia ? Evil or Very Mad

jan ko susa hotmama..nanti sia masak yg lebih spesel utk ko hahaha..

gmbar ko ba pukutarap..(gambar butul kaitu) bulih tahan tu make up artis oh hehe.. sia nmpak tu tupi mcm bru impot dr kadai ba, kolar baju ko pun mcm bru kana iron sj tu hehe.. background sj la yg nmpak byk daun2 pukuk2..na kedapatan suda ko part time sj ni putung gata kan...jan marah aa..sia main2 tu...hehe..

ba keja sia ni tukang sain, tukang check2 keja staf ..sama kdg2 tepaksa jd lecturer partime d ofis hahaha..(indada jgk yg bikin takut ba..sia tambirang sj dulu d sf tu...peace) ada jgk yg kuat memori cni oh.. lol!
Back to top Go down
pukutarap
SBF Supersenior
SBF Supersenior


Number of posts : 517
Points : -5
Registration date : 2008-04-18

PostSubject: Re: Apakah pekerjaan anda?   Fri Apr 25, 2008 8:57 am

hot_mama wrote:
Aduiina pukutarap ...nokotigok my heart bah nampak gambar ko ... Tambirang butul bah ko ni kan .. misti gambar urg kampung ko tu .. cuba gia ko suruh dia kasi lap sikit muka dia tu .. trus senyum macam ni .. Very Happy .. sure ensom boy terus tu ... hehehe Laughing :pig:

p/s ooh alpha ko suruh si berry masak untuk ko ja aahh ? ndak lah ko share sama sia ? Evil or Very Mad
bah, indapa..... kamu kasi katawa2 gambar sia..... indapa.....
Back to top Go down
shalon6095
SBF Supersenior
SBF Supersenior


Number of posts : 554
Points : -90
Registration date : 2008-04-22

PostSubject: Re: Apakah pekerjaan anda?   Fri Apr 25, 2008 1:16 pm

pukutarap wrote:
hot_mama wrote:
Aduiina pukutarap ...nokotigok my heart bah nampak gambar ko ... Tambirang butul bah ko ni kan .. misti gambar urg kampung ko tu .. cuba gia ko suruh dia kasi lap sikit muka dia tu .. trus senyum macam ni .. Very Happy .. sure ensom boy terus tu ... hehehe Laughing :pig:

p/s ooh alpha ko suruh si berry masak untuk ko ja aahh ? ndak lah ko share sama sia ? Evil or Very Mad
bah, indapa..... kamu kasi katawa2 gambar sia..... indapa.....

hehehe hensomboy ba gambar ko pukuktarap...
Back to top Go down
alphawaves
SBF Mentor
SBF Mentor


Male
Number of posts : 938
Age : 56
Location : sanaa bah..
Job/hobbies : joomla! addict..
Points : 5
Registration date : 2008-02-25

PostSubject: Re: Apakah pekerjaan anda?   Sat Apr 26, 2008 12:17 pm

Very Happy Very Happy ..kamu pirsaya lah sakap si ptarap tu.. Very Happy Very Happy
Back to top Go down
http://asiamistik.forumotion.com
pukutarap
SBF Supersenior
SBF Supersenior


Number of posts : 517
Points : -5
Registration date : 2008-04-18

PostSubject: Re: Apakah pekerjaan anda?   Sat Apr 26, 2008 1:20 pm

alphawaves wrote:
Very Happy Very Happy ..kamu pirsaya lah sakap si ptarap tu.. Very Happy Very Happy
naaa.... kamu dingarlah sakapan si alpa, suru parsaya..... hihihiiiiii..... jgn kasi katawa pula.....
Back to top Go down
alphawaves
SBF Mentor
SBF Mentor


Male
Number of posts : 938
Age : 56
Location : sanaa bah..
Job/hobbies : joomla! addict..
Points : 5
Registration date : 2008-02-25

PostSubject: Re: Apakah pekerjaan anda?   Sat Apr 26, 2008 1:25 pm

pukutarap wrote:
alphawaves wrote:
Very Happy Very Happy ..kamu pirsaya lah sakap si ptarap tu.. Very Happy Very Happy
naaa.... kamu dingarlah sakapan si alpa, suru parsaya..... hihihiiiiii..... jgn kasi katawa pula.....

bukan suruh pirsaya bah itu, tapi kasih sindir diaurang jangan pirsaya.. hihihi..


Last edited by alphawaves on Sat Apr 26, 2008 4:00 pm; edited 1 time in total
Back to top Go down
http://asiamistik.forumotion.com
pukutarap
SBF Supersenior
SBF Supersenior


Number of posts : 517
Points : -5
Registration date : 2008-04-18

PostSubject: Re: Apakah pekerjaan anda?   Sat Apr 26, 2008 1:33 pm

alphawaves wrote:
pukutarap wrote:
alphawaves wrote:
Very Happy Very Happy ..kamu pirsaya lah sakap si ptarap tu.. Very Happy Very Happy
naaa.... kamu dingarlah sakapan si alpa, suru parsaya..... hihihiiiiii..... jgn kasi katawa pula.....

buka suruh pirsaya bah itu, tapi kasih sindir diaurang jangan pirsaya.. hihihi..
hihihihiiiii.... tau bah tu gaman, sj2 sia kasi tabalik sakapan kao.....
Back to top Go down
hot_mama
SBF Supersenior
SBF Supersenior


Female
Number of posts : 603
Location : Kota Kinabalu
Job/hobbies : Kuli .... / Gossip ....
Points : 0
Registration date : 2008-04-22

PostSubject: Re: Apakah pekerjaan anda?   Mon Apr 28, 2008 5:25 am

pukutarap wrote:
hot_mama wrote:
Aduiina pukutarap ...nokotigok my heart bah nampak gambar ko ... Tambirang butul bah ko ni kan .. misti gambar urg kampung ko tu .. cuba gia ko suruh dia kasi lap sikit muka dia tu .. trus senyum macam ni .. Very Happy .. sure ensom boy terus tu ... hehehe Laughing :pig:

p/s ooh alpha ko suruh si berry masak untuk ko ja aahh ? ndak lah ko share sama sia ? Evil or Very Mad
bah, indapa..... kamu kasi katawa2 gambar sia..... indapa.....


Bukan sia kasi ketawa bah gia .. Laughing Laughing ko pakai photoshop kai tu geng ? :pig:
Back to top Go down
shalon6095
SBF Supersenior
SBF Supersenior


Number of posts : 554
Points : -90
Registration date : 2008-04-22

PostSubject: Re: Apakah pekerjaan anda?   Mon Apr 28, 2008 1:51 pm

hotmama n alpha, tu memang gambar betul si pukutarap... geek
Back to top Go down
alphawaves
SBF Mentor
SBF Mentor


Male
Number of posts : 938
Age : 56
Location : sanaa bah..
Job/hobbies : joomla! addict..
Points : 5
Registration date : 2008-02-25

PostSubject: Re: Apakah pekerjaan anda?   Tue Apr 29, 2008 7:39 am

shalon6095 wrote:
hotmama n alpha, tu memang gambar betul si pukutarap... geek

bukan lah..kamu ingat dia ini kicik2 punya urang kah?.. Very Happy Very Happy , saya tidak mo cakap banyak, klu mau kamu tanya dia bagus2 siapa diri dia itu. urang2 penting juga bah dia ni. Very Happy
Back to top Go down
http://asiamistik.forumotion.com
hot_mama
SBF Supersenior
SBF Supersenior


Female
Number of posts : 603
Location : Kota Kinabalu
Job/hobbies : Kuli .... / Gossip ....
Points : 0
Registration date : 2008-04-22

PostSubject: Re: Apakah pekerjaan anda?   Tue Apr 29, 2008 11:36 am

alphawaves wrote:
shalon6095 wrote:
hotmama n alpha, tu memang gambar betul si pukutarap... geek

bukan lah..kamu ingat dia ini kicik2 punya urang kah?.. Very Happy Very Happy , saya tidak mo cakap banyak, klu mau kamu tanya dia bagus2 siapa diri dia itu. urang2 penting juga bah dia ni. Very Happy


Shalon .. jan ko picaya sakapan si pukutarap tu ... ensem boy ba dia tu .. ko ingat dia calang2 urang ka ? silap2 YB baitu dia .. Laughing :pig:
Back to top Go down
pukutarap
SBF Supersenior
SBF Supersenior


Number of posts : 517
Points : -5
Registration date : 2008-04-18

PostSubject: Re: Apakah pekerjaan anda?   Tue Apr 29, 2008 1:03 pm

alphawaves wrote:
shalon6095 wrote:
hotmama n alpha, tu memang gambar betul si pukutarap... geek

bukan lah..kamu ingat dia ini kicik2 punya urang kah?.. Very Happy Very Happy , saya tidak mo cakap banyak, klu mau kamu tanya dia bagus2 siapa diri dia itu. urang2 penting juga bah dia ni. Very Happy
hihihiiiii.... penting..... jgn begitu bah ging, masam mo tanaik suda sia ni.....
Back to top Go down
pukutarap
SBF Supersenior
SBF Supersenior


Number of posts : 517
Points : -5
Registration date : 2008-04-18

PostSubject: Re: Apakah pekerjaan anda?   Tue Apr 29, 2008 1:06 pm

hot_mama wrote:
alphawaves wrote:
shalon6095 wrote:
hotmama n alpha, tu memang gambar betul si pukutarap... geek

bukan lah..kamu ingat dia ini kicik2 punya urang kah?.. Very Happy Very Happy , saya tidak mo cakap banyak, klu mau kamu tanya dia bagus2 siapa diri dia itu. urang2 penting juga bah dia ni. Very Happy


Shalon .. jan ko picaya sakapan si pukutarap tu ... ensem boy ba dia tu .. ko ingat dia calang2 urang ka ? silap2 YB baitu dia .. Laughing :pig:
hihihiiiii hot mama..... masam tau2 sj sia ni hensem..... ingatkan biasa2 sj sia ni, rupanya nampak ensem juga..... pandangan urang subjektif bah kannn.... ada urang nampak biasa2, tp urang lain nampak ensem..... tq lah hotmama..... YB???? aduinaaaaa..... putung gata sj ba sia ni, tukang putung gata yg ensem.....
Back to top Go down
hot_mama
SBF Supersenior
SBF Supersenior


Female
Number of posts : 603
Location : Kota Kinabalu
Job/hobbies : Kuli .... / Gossip ....
Points : 0
Registration date : 2008-04-22

PostSubject: Re: Apakah pekerjaan anda?   Wed Apr 30, 2008 11:29 am

pukutarap wrote:
hot_mama wrote:
alphawaves wrote:
shalon6095 wrote:
hotmama n alpha, tu memang gambar betul si pukutarap... geek

bukan lah..kamu ingat dia ini kicik2 punya urang kah?.. Very Happy Very Happy , saya tidak mo cakap banyak, klu mau kamu tanya dia bagus2 siapa diri dia itu. urang2 penting juga bah dia ni. Very Happy


Shalon .. jan ko picaya sakapan si pukutarap tu ... ensem boy ba dia tu .. ko ingat dia calang2 urang ka ? silap2 YB baitu dia .. Laughing :pig:
hihihiiiii hot mama..... masam tau2 sj sia ni hensem..... ingatkan biasa2 sj sia ni, rupanya nampak ensem juga..... pandangan urang subjektif bah kannn.... ada urang nampak biasa2, tp urang lain nampak ensem..... tq lah hotmama..... YB???? aduinaaaaa..... putung gata sj ba sia ni, tukang putung gata yg ensem.....

Bah pukutarap .. banyak sudah amoi pm ko ka ? :pig: :pig: ngok ngokkkk....
Back to top Go down
pukutarap
SBF Supersenior
SBF Supersenior


Number of posts : 517
Points : -5
Registration date : 2008-04-18

PostSubject: Re: Apakah pekerjaan anda?   Wed Apr 30, 2008 2:58 pm

hot_mama wrote:
pukutarap wrote:
hot_mama wrote:
alphawaves wrote:
shalon6095 wrote:
hotmama n alpha, tu memang gambar betul si pukutarap... geek

bukan lah..kamu ingat dia ini kicik2 punya urang kah?.. Very Happy Very Happy , saya tidak mo cakap banyak, klu mau kamu tanya dia bagus2 siapa diri dia itu. urang2 penting juga bah dia ni. Very Happy


Shalon .. jan ko picaya sakapan si pukutarap tu ... ensem boy ba dia tu .. ko ingat dia calang2 urang ka ? silap2 YB baitu dia .. Laughing :pig:
hihihiiiii hot mama..... masam tau2 sj sia ni hensem..... ingatkan biasa2 sj sia ni, rupanya nampak ensem juga..... pandangan urang subjektif bah kannn.... ada urang nampak biasa2, tp urang lain nampak ensem..... tq lah hotmama..... YB???? aduinaaaaa..... putung gata sj ba sia ni, tukang putung gata yg ensem.....

Bah pukutarap .. banyak sudah amoi pm ko ka ? :pig: :pig: ngok ngokkkk....
indada amoi bah pm sia.... sabap tu lah sia tunggu2 kao ni..... bah, pm lah bah.....
Back to top Go down
shalon6095
SBF Supersenior
SBF Supersenior


Number of posts : 554
Points : -90
Registration date : 2008-04-22

PostSubject: Re: Apakah pekerjaan anda?   Thu May 15, 2008 5:30 am

pukutarap wrote:
hot_mama wrote:
pukutarap wrote:
hot_mama wrote:
alphawaves wrote:
shalon6095 wrote:
hotmama n alpha, tu memang gambar betul si pukutarap... geek

bukan lah..kamu ingat dia ini kicik2 punya urang kah?.. Very Happy Very Happy , saya tidak mo cakap banyak, klu mau kamu tanya dia bagus2 siapa diri dia itu. urang2 penting juga bah dia ni. Very Happy


Shalon .. jan ko picaya sakapan si pukutarap tu ... ensem boy ba dia tu .. ko ingat dia calang2 urang ka ? silap2 YB baitu dia .. Laughing :pig:
hihihiiiii hot mama..... masam tau2 sj sia ni hensem..... ingatkan biasa2 sj sia ni, rupanya nampak ensem juga..... pandangan urang subjektif bah kannn.... ada urang nampak biasa2, tp urang lain nampak ensem..... tq lah hotmama..... YB???? aduinaaaaa..... putung gata sj ba sia ni, tukang putung gata yg ensem.....

Bah pukutarap .. banyak sudah amoi pm ko ka ? :pig: :pig: ngok ngokkkk....
indada amoi bah pm sia.... sabap tu lah sia tunggu2 kao ni..... bah, pm lah bah.....

puku tarap, ko cek inbox ko... sia ada pm ko...hahhaha Very Happy Very Happy Very Happy
Back to top Go down
Sponsored content




PostSubject: Re: Apakah pekerjaan anda?   Today at 9:24 pm

Back to top Go down
 
Apakah pekerjaan anda?
View previous topic View next topic Back to top 
Page 4 of 4Go to page : Previous  1, 2, 3, 4

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
SABAH :: SBF Front Desk :: Berkenalan Ahli Baru-
Jump to: